Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

D.F.

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Kuvake
D.F.
polveenpotkija
Viestit: 230
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Tampere

D.F.

Viesti D.F. »

Palailen näin muutaman vuoden tauon jälkeen lauteille avaamalla treenipäiväkirjan, johon ehkä nyt saan hieman enemmän täytettä kuin aiemmin. Kaupunki on vaihtunut Tampereeksi, eniten kiinnostava laji thainyrkkeilyksi ja koulutusalakin fysioterapian koulutusohjelmaan. Oho.

Olen 24-vuotias kamppailulajeista kiinnostunut nainen, joka on viettänyt noin 15 vuotta elämästään koripalloaktiivina, mutta joka muutamien vaiheiden kautta on päätynyt nyt viimein pääsääntöisesti kamppailemaan. Pallon perässä juoksen vieläkin, mutta en enää niin hampaat irvessä kuin aiemmin. Siihen saattaa vaikuttaa myös seuran vaihto tänne Pirkanmaan koripallopyhättöön. Judo palaa toivottavasti kuvioihin tässä ihan lähipäivinä ja thainyrkkeily on nyt roikkunut mukana syksyn ajan, molemmat motivoivat runsain mitoin. Kunpa vaan muistaisin pitää leikkimielisyyden mukana!

Muutamien viime vuosien aikana on ollut paljon loukkaantumisia ja sairasteluita, on täytynyt aloittaa harjoitteleminen kokonaan uudestaan ihan nollista. Vasta diagnoisoidut Crohnin tauti ja keliakia tuovat omat haasteensa tämän urheilijan arkeen, eivätkä kaikki palaset ole vieläkään kropassa ihan kohillaan. Mutta mieli on positiivinen ja treenaaminen tuntuu taas pitkästä aikaa tuottavan tulosta! Nyt vaan pidetään sormet ristissä ja toivotaan parempia, lämpöisempiä tuulia tämänkin treenipäiväkirjan virtuaalisille sivuille...

Kommentoida saa, jos jotakuta kiinnostaa. Muistuttakaa, jos huumorintajuni ei avaudu tarpeeksi hyvin kaikille. ;)
"My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength."
Kuvake
D.F.
polveenpotkija
Viestit: 230
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Tampere

D.F. (Tuhkasta nousemisen taito)

Viesti D.F. »

30.11.2010 thainyrkkeily 1,5h

Sain taas kunnian olla ohjaajan parina, kun jäin (yllättäen) parittomaksi. Tuli tehtyä setit tuplana ja hemmetti, kun hapotti treenien jälkeen! Good stuff. Onnetontahan se mun tekniikka on, mutta onneksi sai sitten välitöntä palautetta. Tiedä sitten, miten hyvin mä sille palautteelle osasin mitään tehdä...

Harjoitukset koostuivat lämmittelyn lisäksi lähinnä 5 min eristä erilaisia komboja. Diggaan eniten niistä seteistä, missä tulee kovia kiertopotkuja ja kyynärpäälyöntejä paljon. Aiemmin oli enemmän ongelmia osua säärellä, mutta nyt alkaa ilmeisesti olemaan osumakohtakin jokseenkin jo oikea... Ruma potku, mutta edes oikealla kohdalla. :D

Thainyrkkeily on kyllä nyt rakkaus numero yksi.

Kunpa ehtisin välillä salillekin...
"My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength."
Kuvake
D.F.
polveenpotkija
Viestit: 230
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Tampere

D.F.

Viesti D.F. »

Niinhän sitä napsahti takareisi sen verran, että torstain treenit piti jättää väliin. Tämä viikko meni onneksi ilman vammoja.

7.12.2010 thainyrkkeily 1,5

Ohjaajana oli joku uusi jamppa, joka veti sitten perustekniikkaa mukavilla toistomäärillä. Oli hyvä päästä keskittymään alapotkuihinkin ihan kunnolla ja hioa jotain etäisesti oikean näköistä tekniikkaa. Treeni koostui oikeastaan kokonaan alapotkuista, stoppereista ja polvista. Nice. Alapotku - kiertopotku keskivartaloon olikin sitten niin haastava kombinaatio, että näytin taatusti joltain vaappuvalta ankalta, kun yritin saada sitä toimimaan... Baby steps, niillä mennään.

9.12.2010

Oman ohjaajan kanssa tappotreenit. En oikein edes tiedä, miksi ne oli niin rankat... Vedinkö tavallista kovempaa vai oliko ne vaan tavallista kovemmat. No, väliäkö tuolla, kun kuolema meinasi joka tapauksessa korjata.

Nyt on tullut kivasti lisää noihin harjoituksiin tuota varjonyrkkeilyä. On vaan pakko tuijottaa itseään peilistä ja katsoa, miten surkealta se tekniikka näyttää, niin ehkä se siitä vähitellen alkaa mennä oikeaan suuntaan. Eritysen kamalalta näytti kiertopotkut, mutta se nyt ei ollut yllättävää...

Olen alkanut epäillä, että koordinaationi on jotenkin taantunut, kun teen noita thainyrkkeilyn komboja. :D Mitenkäs se nyt onkaan niin vaikeaa tehdä muutama liike peräkkäin? Hauskaa harrastaa jotain ihan täysin erilaista kuin aiemmin, kun esim. koripallossa kaikki tulee jo niin selkärangasta ja tässä ei tule mikään selkärangasta. Jopa judo tuntui alussa luontaisemmalta kuin thainyrkkeily, vaikka en siinäkään mikään hyvä ole.

Voi, kunpa pääsisi vähän treenailemaan judoa... Huoh.

10.12.2010 vesileikkejä 1 h

Kyllä, vesileikkejä. Oltiin sitten luokan kanssa uima-altaassa ja pelattiin/leikittiin noin tunnin verran. Mikäs siinä! Kyllä siinä reidet meni veteläksi ja hengästytti. :D Ja riemulla ei ollut rajaa...

Täytyyy ottaa kyllä tuo vesiliikunta takaisin mukaan omaan ohjelmaan.

Ensimmäiset thainyrkkeilyvarusteet tulee ensi viikolla! Mahtavaa viimein saada hanskat ja säärisuojat... ;)
"My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength."
Ounou
polveenpotkija
Viestit: 177
Lauteille: Heinäkuu 2007

D.F.

Viesti Ounou »

Päivityksiä tähän päiväkirjaan äkkiä kiitos tai muuten en ala kohta enää mitään.

Minkäslaiset hanskat ja säärisuojat se pukki muuten toi?

Seuraajat

Kuvake
D.F.
Ounou