Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Tomaattiset peurapullat italialaiseen tapaan. Lihapullataikinaan valkosipulia, suolaa, pippuria, raastettua parmesaania, korppujauhoja ja kananmuna, öljyä sekä hienonnettua persiljaa. Pyöritellään pieniksi pulliksi ja paistetaan. Paistetaan myös herkkutatteja. Hienonnetaan valkosipulia, porkkana ja sellerinvarsi, paistetaan. Lisätään purkki säilyketomaatteja tai tomaattimurskaa sekä 8 dl kasvislientä. Keitellään puolisen tuntia, lisätään simpukkapastaa ja annetaan hautua 10 min, lihapullat joukkoon ja persiljaa päälle.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Tuli sitten ilmoittauduttua Eräkokkauksen SM-kisoihin toukokuussa Nuuksiossa. Sarjana on retkikeitin, 2 hlö joukkueet. Valmisteluaikaa on 30 minuuttia ja kokkausaikaa tunti, kahta keitintä saa käyttää ja tehdään kolme ruokalajia.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Tuo kyllä vaikuttaa veikeältä ja siistiltä. Pistähän päivitystä sitte mitä tuli tehtyä.
Ja menestystä kisoihin
Ja menestystä kisoihin
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Kauriin ulkopaistia
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1622
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Tuli hyvä.
Kokeilemassa ainesosia eräkokkauksen SM-kisoja varten
Kaurista ja kauraa.
Metsäkauriin ulkopaisti sulatetaan 8% suolavedessä yön yli, kalvot siivotaan pois ja paistetaan valkosipuli-katajanmarjavoissa. Kaurasta tehdään risotto, kastike tehdään itsekeitetystä hirvifondista, johon punaviiniä ja hiukan nutellaa.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Kauriinpotkaconfit; kauriin etu-ja takapotkat sulatetaan yön yli 5% suolavedessä, vuokaan, päälle pippuria, valkosipulijauhetta, katajanmarjoja, sinappijauhetta, timjamia ja rosmariinia. Uuniin 125C 5-6 tuntia, kunnes luu irtoaa lihasta nostamalla. Lohkoperunat lisäkkeeksi. Alkupalana pinaatti-valkosipuli-feta-täytteisiä voitaikinatorttuja. #riistaruoka #confit #metsäkauris #kotigourmet #kokkaavatmiehet #metsästäpöytään #lähiruoka
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Historian ensimmäiset eräkokkauksen SM-kisat ja meille ensimmäiset ruoanlaittokisat on käyty, emme voittaneet, mutta annokset onnistuivat juuri niin hyvin kuin mahdollista, joten tyytyväinen täytyy olla. Tapahtuma oli mukava, oli kivaa, yleisöäkin, paljon ihmiset kyselivät resepteistä jne. Liikkeelle lähdettiin kauris edellä: kauriin sisäfile suolattu ja pippuroitu, carpacciona eli raakana ohuina siivuina voikukanlehdille, päälle hillottuja suppilovahveroita Marttojen reseptillä. Pääruokana kauriin ulkofile medium, risoton tyyliin tehty kauratto, sekä chimichurri ja kuusenkerkkä. Pihvit maistettu suolalla, pippurilla ja sinappijauheella, kauratossa proseccoa, itsetehtyä riistalientä, sipulia, valkosipulia, kauraa ja Juustoportin brandypähkinäjuusto ja sitruunamehu suolan ja pippurin lisäksi. Chimichurrin sekoitetaan chiliä, korianteria, lehtipersiljaa, valkosipulia, öljyä ja punaviinietikkaa. Jälkiruuassa oli voissa paistettua omenaa, kauralastuja, hunajaa, marjoja, vanilijatuorejuustoa sekä kuusenkerkkäsiirappia.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 2141
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Heh; "suunnitelmat menivät täysin uusiksi, olin suunnitellut jotain huonoa-keskikertaista". Reps, mä en oikeen usko, että onnistut tekemään mitään huonoa saatikka edes keskinkertaista. Näyttää taas hyvälle.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- takapotkija
- Viestit: 45
- Lauteille: Elokuu 2008
Kokkaaminen
Mää teen kaiken ruoan itse mitä kotonani syön. Ellen sit tilaa pitsaa tai haje makkaraperunoita, jne..
Mulla on menossa 80-luvun kotiruoka - kausi tällä hetkellä. Tampereella Euro Mokon kokki jäi eläkkeelle ja jäi vähän ikävä hänen ruokiaan. Vanha laivakokki, joka käytti voita, kermaa ja aromisuolaa.
Ei mitään erikoista. Esimerkiksi keitetään lihoja kovalla lämmöllä vaikkapa tunnin, että liha pehmenee ja sen jälkeen suurustetaan kastike vehnäjauhoilla. Mausteista ne perus - suola, sipuli, valkosipuli, maustepippuri ja musta-valko-rosepippuria niin että varmasti maistuu.
Viimeisenä kattilaan vaikkapa pieneksi lohkottuja porkkanoita ja pakasteherneitä. Pakasteherneet vasta siinä vaiheessa, kun hella sammutetaan, jotta pysyvät nättinä.
Siihen uunissa paistettua pottua kylkeen ja voi helvetti että on hyvää.
Vanha kunnon pannupihvi ja päälle iso läjä paistettua sipulia? Tai nuijitaan pihvi ja leivitetään + paistetaan uunissa. Siihen päälle sit sienikastiketta = metsästäjänleike. Juustokastiketta tai pippurikastiketta..
Mää teen myös aika paljon "Meal prep" juttuja kotona pakkaseen. Arki menee töissä kellon ympäri, niin voin ottaa pakkasesta vuokallisen perus ruokaa ja lämmittää uunissa tarvittaessa.
Viimeksi kuorin 4 kiloa perunaa ja paistoin päältä kilon jauhelihaa. Siitä tuli lihaperunasoselaatikkoa 10 laatikollista pakkaseen. Tai vaikkapa 10 litran kattila täyteen knorr lasagnettea ja pakkaseen. lihamakaroonilaatikkoa - pakkaseen..
isoöiti aikoinaan opetti, että ruokaa tehdessä pistetään paljon sitä mitä on paljon ja vähän sitä mitä on vähän.
Jos vaikka lihasoppaa tekemässä ja kaapissa on paljon porkkanaa mutta vähän lihaa, niin sitten laitetaan paljon porkkanaa ja vähän lihaa.
Mulla on kotona aina varastossa perus aineksia, kuten makaroonia ja riisiä. Perus mausteita ja pakkaseen saatan ostaa vaikka 20 pakettia jauhelihaa kerralla. Tarjoushaukka vahtii tarjouksia.
Yleensäkin, vaikka pankkitili olisi tyhjä ja viikko vielä tiliin, niin ainakin kaksi lämmintä ateriaa saa päivässä.
Kuivalihaa oon tehyt vihanneskuivurissa, sekä roikottamalla olohuoneen katossa. Mutta kokeilkaapa joskus tehdä vaikka karjalanpaisti siten, että haudutatte sitä noin 80 asteessa noin 15 tuntia. Ei tartte lihaliemikuutiota vaan tulee aivan tolkuttoman hyvä lihaliemi sellasenaan. Toi ekana mainitsemani vehnäjouholla suurustettu kastikekin muuttuu samettisen pehmeäksi. Siihenkin voi laittaa paseerattua tomaattia, mutta herneet vasta viimeseksi kun uunista ulos...
Laihaan kokkiin ei ole luottamista.
Mulla on menossa 80-luvun kotiruoka - kausi tällä hetkellä. Tampereella Euro Mokon kokki jäi eläkkeelle ja jäi vähän ikävä hänen ruokiaan. Vanha laivakokki, joka käytti voita, kermaa ja aromisuolaa.
Ei mitään erikoista. Esimerkiksi keitetään lihoja kovalla lämmöllä vaikkapa tunnin, että liha pehmenee ja sen jälkeen suurustetaan kastike vehnäjauhoilla. Mausteista ne perus - suola, sipuli, valkosipuli, maustepippuri ja musta-valko-rosepippuria niin että varmasti maistuu.
Viimeisenä kattilaan vaikkapa pieneksi lohkottuja porkkanoita ja pakasteherneitä. Pakasteherneet vasta siinä vaiheessa, kun hella sammutetaan, jotta pysyvät nättinä.
Siihen uunissa paistettua pottua kylkeen ja voi helvetti että on hyvää.
Vanha kunnon pannupihvi ja päälle iso läjä paistettua sipulia? Tai nuijitaan pihvi ja leivitetään + paistetaan uunissa. Siihen päälle sit sienikastiketta = metsästäjänleike. Juustokastiketta tai pippurikastiketta..
Mää teen myös aika paljon "Meal prep" juttuja kotona pakkaseen. Arki menee töissä kellon ympäri, niin voin ottaa pakkasesta vuokallisen perus ruokaa ja lämmittää uunissa tarvittaessa.
Viimeksi kuorin 4 kiloa perunaa ja paistoin päältä kilon jauhelihaa. Siitä tuli lihaperunasoselaatikkoa 10 laatikollista pakkaseen. Tai vaikkapa 10 litran kattila täyteen knorr lasagnettea ja pakkaseen. lihamakaroonilaatikkoa - pakkaseen..
isoöiti aikoinaan opetti, että ruokaa tehdessä pistetään paljon sitä mitä on paljon ja vähän sitä mitä on vähän.
Jos vaikka lihasoppaa tekemässä ja kaapissa on paljon porkkanaa mutta vähän lihaa, niin sitten laitetaan paljon porkkanaa ja vähän lihaa.
Mulla on kotona aina varastossa perus aineksia, kuten makaroonia ja riisiä. Perus mausteita ja pakkaseen saatan ostaa vaikka 20 pakettia jauhelihaa kerralla. Tarjoushaukka vahtii tarjouksia.
Yleensäkin, vaikka pankkitili olisi tyhjä ja viikko vielä tiliin, niin ainakin kaksi lämmintä ateriaa saa päivässä.
Kuivalihaa oon tehyt vihanneskuivurissa, sekä roikottamalla olohuoneen katossa. Mutta kokeilkaapa joskus tehdä vaikka karjalanpaisti siten, että haudutatte sitä noin 80 asteessa noin 15 tuntia. Ei tartte lihaliemikuutiota vaan tulee aivan tolkuttoman hyvä lihaliemi sellasenaan. Toi ekana mainitsemani vehnäjouholla suurustettu kastikekin muuttuu samettisen pehmeäksi. Siihenkin voi laittaa paseerattua tomaattia, mutta herneet vasta viimeseksi kun uunista ulos...
Laihaan kokkiin ei ole luottamista.
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Vitello tonnato - (kauriin) vasikkaa tonnikalakastikeessa sekä italialainen perunasalaatti. Kauriin kulmapaisti sous vide 55C, sen jälkeen suolalla, pippurilla, oreganolla, valkosipulilla ja katajanmarjoilla maustettuun liemeen maustumaan vähintään yön yli. Tonnikalakastike; purkkitonnikalaa, valkosipulia, anjovista, öljyä, kapriksia, majoneesia ja suolaa blenderissä kastikkeeksi. Perunat puolitetaan - neljäsositetaan koosta riippuen, paahdetaan uunissa kypsiksi, joukkoon artisokansydämiä, mozzarellaa, öliiviöljyä, suolaa, pippuria ja basilikaa. Tarjoillaan kylmänä. #italiancuisine #kokkaavatmiehet #riistaruoka #metsäkauris #italialainenruoka #riistareseptit #riistaruoka #metsästys #jousimetsästys #mjolnirhunting
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 2745
- Lauteille: Heinäkuu 2016
- Etulaji: keppijumppa
- Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Kokkaaminen
Minäpä kokeilen. Karjalanpaisti on hyvää. Minulla ei ole kokemusta hauduttamisesta noin pitkään ja matalalla lämmöllä. Pysyykö lihan rakenne koossa? Kannattaisko ehkä hieman isommilla paloilla lähteä?Lurttinen kirjoitti: ↑touko 25, 2023, 19.55
isoöiti aikoinaan opetti, että ruokaa tehdessä pistetään paljon sitä mitä on paljon ja vähän sitä mitä on vähän.
Jos vaikka lihasoppaa tekemässä ja kaapissa on paljon porkkanaa mutta vähän lihaa, niin sitten laitetaan paljon porkkanaa ja vähän lihaa.
Mutta kokeilkaapa joskus tehdä vaikka karjalanpaisti siten, että haudutatte sitä noin 80 asteessa noin 15 tuntia. Ei tartte lihaliemikuutiota vaan tulee aivan tolkuttoman hyvä lihaliemi sellasenaan.
-
- etupotkija
- Viestit: 24938
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Vege-päivä: bataattinachot, tomaattisalsa ja guacamole
Pese bataatti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pyörittele öljyssä ja mausteeksi suola, pippuri, chili, juustokumina ja valkosipuli. Paista 225C uunissa kypsäksi. Kuutioi tomaatteja, silppua sipulia ja valkosipulia, chiliä sekä korianteria. Sekoita kaikki öljyn kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja lime-mehulla. Muussaa avokadot haarukalla ja sotke joukkoon n puoli osaa tomaattisalsaa sekä lisää korianterisilppua. Lisää hieman suolaa. Tarjoa bataattinachot kastikkeiden ja ranskankerman kanssa
Pese bataatti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pyörittele öljyssä ja mausteeksi suola, pippuri, chili, juustokumina ja valkosipuli. Paista 225C uunissa kypsäksi. Kuutioi tomaatteja, silppua sipulia ja valkosipulia, chiliä sekä korianteria. Sekoita kaikki öljyn kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja lime-mehulla. Muussaa avokadot haarukalla ja sotke joukkoon n puoli osaa tomaattisalsaa sekä lisää korianterisilppua. Lisää hieman suolaa. Tarjoa bataattinachot kastikkeiden ja ranskankerman kanssa
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Seuraajat
aatus • Aleksi T • AlexMachine • halmehe • Kari Aittomäki • katar • Kerkko • MikkeM • Mjölnir • nipsuli • Paanari • Point • Pyrkele • Sitav Abdullah • Taijin harjoittaja • tapsaattori • Tyrsky • Ville Heinonen • xYm