Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
-
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 13057
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
- Tykännyt: 72 kertaa
- Tykätty: 290 kertaa
- Kuukauden kynäilijä
Kokkaaminen
Olin perkeles viikonlopun sairaalaruo'alla.
Vika mässy oli joku mystinen kaalikääryle, en tiedä oliko täyte lihaa vai kalaa.
Se kaalinmakeus oli aivan liikaa.
Tiistaina eli tänään eli eilen tein kunnon häränruoskan, selkäfileen alaviidenneksen jonka viiltelin kannasviipaleiksi.
Siis koko käikäleen viipaleiksi siten että sitomaan jäi juuri.
Sai hengittää parituntia, voitelin voi/rypsiöljyllä jossa valkosipulia ja pippuria boostina..
Suikaleitten väliin herkkusienipalasia ja paprikaa. Ja sipulia.
Hyvä basmatiriisipeti, tosilyhyt paistonapautus ja juomana reilu olut.
Kastikkeitta en tohtinut lähteä, häneksi ne ois kuitengin mennyt.
Hyvin jytisi. Saa taas antaa neuvoja soosin ja muittennin suhteen, hyvin maistu mutta neuvoja otan vastaan tack.
Vika mässy oli joku mystinen kaalikääryle, en tiedä oliko täyte lihaa vai kalaa.
Se kaalinmakeus oli aivan liikaa.
Tiistaina eli tänään eli eilen tein kunnon häränruoskan, selkäfileen alaviidenneksen jonka viiltelin kannasviipaleiksi.
Siis koko käikäleen viipaleiksi siten että sitomaan jäi juuri.
Sai hengittää parituntia, voitelin voi/rypsiöljyllä jossa valkosipulia ja pippuria boostina..
Suikaleitten väliin herkkusienipalasia ja paprikaa. Ja sipulia.
Hyvä basmatiriisipeti, tosilyhyt paistonapautus ja juomana reilu olut.
Kastikkeitta en tohtinut lähteä, häneksi ne ois kuitengin mennyt.
Hyvin jytisi. Saa taas antaa neuvoja soosin ja muittennin suhteen, hyvin maistu mutta neuvoja otan vastaan tack.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 45
- Viestit: 23015
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Tykännyt: 40 kertaa
- Tykätty: 261 kertaa
- Viesti:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 45
- Viestit: 23015
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Tykännyt: 40 kertaa
- Tykätty: 261 kertaa
- Viesti:
Kokkaaminen
Ota paistoliemi talteen, lisää siihen tilkka kermaa, suolaa ja pippuria ja keitä hetki kasaanKari Aittomäki kirjoitti: ↑joulu 4, 2019, 08.45Olin perkeles viikonlopun sairaalaruo'alla.
Vika mässy oli joku mystinen kaalikääryle, en tiedä oliko täyte lihaa vai kalaa.
Se kaalinmakeus oli aivan liikaa.
Tiistaina eli tänään eli eilen tein kunnon häränruoskan, selkäfileen alaviidenneksen jonka viiltelin kannasviipaleiksi.
Siis koko käikäleen viipaleiksi siten että sitomaan jäi juuri.
Sai hengittää parituntia, voitelin voi/rypsiöljyllä jossa valkosipulia ja pippuria boostina..
Suikaleitten väliin herkkusienipalasia ja paprikaa. Ja sipulia.
Hyvä basmatiriisipeti, tosilyhyt paistonapautus ja juomana reilu olut.
Kastikkeitta en tohtinut lähteä, häneksi ne ois kuitengin mennyt.
Hyvin jytisi. Saa taas antaa neuvoja soosin ja muittennin suhteen, hyvin maistu mutta neuvoja otan vastaan tack.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 13057
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
- Tykännyt: 72 kertaa
- Tykätty: 290 kertaa
- Kuukauden kynäilijä
Kokkaaminen
Niin, siis tollasissa nauta-sihautteluissa se käikäle on voideltu ja paistoaika on lyhyt. Pannussa hyvin ohut kerros jotain.
Teeluupihvit olen joskus täräyttänyt vain hieroen ton mun valurautapannun silavalla ja kuumentamalla tosi kovin. Raaka peli. Parempaa kuin paljolla voilla.
- saako muuten t-boneseja mistään enää, vieläkö se hullulehmäjuttu rajoittaa?
Eli paistoliemi on mallia ruokalusikka?
Kiitos silti.
Onko noista ostosooseista mihinkään, olen lukenut haukkumisia melkein vain?
Teeluupihvit olen joskus täräyttänyt vain hieroen ton mun valurautapannun silavalla ja kuumentamalla tosi kovin. Raaka peli. Parempaa kuin paljolla voilla.
- saako muuten t-boneseja mistään enää, vieläkö se hullulehmäjuttu rajoittaa?
Eli paistoliemi on mallia ruokalusikka?
Kiitos silti.
Onko noista ostosooseista mihinkään, olen lukenut haukkumisia melkein vain?
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 45
- Viestit: 23015
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Tykännyt: 40 kertaa
- Tykätty: 261 kertaa
- Viesti:
Kokkaaminen
Oikeastaan kastike voi olla vaikka hiukan oliiviöljyä lihan päälle. Tai tuorejuustoa sulamaan pannulle. Yksi helppo ja hyvä kastike lihalle on: heitä pippurituorejuusto pannulle ja anna sulaa, lisää kermaa jos haluat juoksevampaa. Se on siinä
T-luupihvit ovat hankalia löytää, lähinnä siksi että ne eivät ole ”muodissa”. Lihakauppias on sellaiset joskus tehnyt pyynnöstä, nyt pariin vuoteen en oikeen nautaa ole syönyt, kun käytännössä kaikki liha mitä kulutan on riistaa. Poikkeuksena, kun vaihdettiin tutun luomulammasfarmarin kanssa riistaa ja lammasta päittäin
T-luupihvit ovat hankalia löytää, lähinnä siksi että ne eivät ole ”muodissa”. Lihakauppias on sellaiset joskus tehnyt pyynnöstä, nyt pariin vuoteen en oikeen nautaa ole syönyt, kun käytännössä kaikki liha mitä kulutan on riistaa. Poikkeuksena, kun vaihdettiin tutun luomulammasfarmarin kanssa riistaa ja lammasta päittäin
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 13057
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
- Tykännyt: 72 kertaa
- Tykätty: 290 kertaa
- Kuukauden kynäilijä
Kokkaaminen
Kiitoksia, kokeilen nyt itsenäisyyspäivänä heti.
Teeluu on kyllä herkkua.. täytyypä mennä kyselemään noilta muutamalta palvelutiskiltä miten onnistuis. Kun ovat yrittäjiä kaupan tiloissa.

Perkeles.
Teeluu on kyllä herkkua.. täytyypä mennä kyselemään noilta muutamalta palvelutiskiltä miten onnistuis. Kun ovat yrittäjiä kaupan tiloissa.
Tosta ei enää miehevyyskertointa lauseeseen saa lisää, etenkin kun kirjoittajana on menestyvä myllytysmaikka ja ex-hävittäjäkuski.

Perkeles.
- Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Kari Aittomäki viestistä:
- Mjölnir
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 25
- Viestit: 5395
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
- Tykännyt: 79 kertaa
- Tykätty: 140 kertaa
Kokkaaminen
Ainakin Vaasan Mini-Manin lihatiskiltä olen saanut t-luupihvejä tilattua. Luulisi Kokkolassakin onnistuvan.Kari Aittomäki kirjoitti: ↑<b>tänään</b>, 02.17Kiitoksia, kokeilen nyt itsenäisyyspäivänä heti.
Teeluu on kyllä herkkua.. täytyypä mennä kyselemään noilta muutamalta palvelutiskiltä miten onnistuis. Kun ovat yrittäjiä kaupan tiloissa.
Tosta ei enää miehevyyskertointa lauseeseen saa lisää, etenkin kun kirjoittajana on menestyvä myllytysmaikka ja ex-hävittäjäkuski.
Perkeles.
People are what they do, not what they say, not what they think, not what they pretend to be.
-
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 25
- Viestit: 1561
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
- Tykännyt: 24 kertaa
- Tykätty: 10 kertaa
Kokkaaminen
Mausteista saa paremmin makua irti,kun niitä öljyssä/voissa kuullottaa, kokonaisia pippureita voi paahtaa pannulla ja niistä lähtee huomattavasti paremmin makua.
Lauteilla
Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 kurkkijaa