Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle.
✋:. Meistä on hienoa, kun selailet Potkun, Pohjoismaiden suurimman kamppailulajiyhteisön keskusteluja. Toivottavasti löydät mielenkiintoisia keskusteluja ja otat reippaasti osaa niihin. Samassa voisit sallia Ad Block -ohjelmasi näyttää mainoksia Potkun sivuilla, jotta voimme jatkossakin ylläpitää näitä keskusteluja. Voit myös liittyä etupotkijaksi, jolloin yksi etusi on mainokseton Potku. Kiitos kun ymmärrät. 🙇♂️
Peura-kebab. ”Pikaruokaa” mättömestarin ohjeen mukaan. Puoli tuntia vaivausta, 7 tuntia paistoa, 12 tuntia jäähdytystä, sitten kastikkeiden teko ja siivujen lämmittäminen, testinä rullakebab. Toimii!
On se aina yhtä hauskaa jakaa omia räpellyksiä tässä ketjussa Mjölnirin kokkailujen jälkeen...
Eilen tein uunivuokaa ja tänään lasagnea. Jälkimmäisen kanssa en jaksanut leikellä mozzarellapalloja, kun itselleni vain kokkailin Molempiin tein kasvisliemen ensin, koska niissä valmiissa kasvisliemissä on aina sipulia. Tai olihan se mukavaa muutenkin
Ei nyt ole kuvaa laittaa, eikä tästä jutusta saisi edes kovin erikoista kuvaa, mutta... Ostin jossain vaiheessa matsmartilta TAI fiksuruoalta kikherneitä sellaisessa pahvitötterössä, oisko siinä ollut 400/500g liemessä. En ole kauhea kikherneen ystävä, maistuvat jotenkin mälsiltä. Mutta jossain paikassa töissä oli marinoituja ja ne oli hyviä, joten eikun marinoimaan. Laitoin sekaan suolaa, limemehua lorauksen pullosta, oliiviöljyä, kuivattua chliliä jonkin verran ja hienoksi silputtua persiljaa (jonka ostin Alepasta hävikkilootasta, maksoi huikeat 6 senttiä puntti persiljaa!). Tuli hyvää, tykkään ja meinasin tehdä toistekin. Syötiin niitä viikonloppuna ruokien lisäkkeenä ja tällä viikolla olen laittanut niitä pastasalaattini sekaan töissä. Nam.
Tänään tekoäly arpoi pasta-aterian, joten työvaiheita oli hyvin vähän, ja aikaakin kului vain puolisen tuntia. Olihan se hyvää, kun siinä oli mascarponea ja Grano Padanoa. Pasta oli tietysti proteiinipastaa. Maustaminen oli taas kaiken alfa ja omega
Josta tuli muuten mieleen, että mieheni ehdotti, josko otettaisiin jouluaterialle jokin riistaelementti. Nyt vaan mietitään mistä ja mitä ostetaan. Supermarketista saisi jotain ja toki Hakaniemen hallista, hintaa sitten saattaa olla jonnin verran...
Quesadillat onnistuivat ihan hyvin, mutta menihän siihen aikaa, kun piti paistaa niitä pannulla useammassa erässä ja eri tavoin (kuvassa on vain osa). Mutta on tää ihan helkkarin hienoa, kun melkein kaikki arki-illat ovat nyt vapaita
Tänä vuonna itsenäisyyspäivän päivällisellä pääruokana oli made. Alkuun ruisleipä kylmäsavulohimoussella, peuranvasatartar, hapankorppukuorrutettu made, haudutettu fenkoli ja kalakerma, jälkiruoaksi omenapiirakka #kalaruoka #riistaruoka #itsenäisyyspäivä #chainedesrotisseurs #kotigourmet #kokkaavatmiehet
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Plevnan currywurst, joka on tuttu monille Potku-tapahtumissa käyneille, on pitkään ollut yksi suosikkiruokiani. Se oli sitä jo ennen kuin vuonna 2009 ryhdyin kasvissyöjäksi, ja se on ollut sitä sen jälkeenkin, koska onneksi siitä on kasvisversio. Eilen kokkasin siitä oman versioni, ja oli kyllä hyvää (tietysti kun teki niin mieli sitä)
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.