Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Oletko onnellinen?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

fuusetsu
etupotkija
Viestit: 539
Lauteille: Maaliskuu 2005

Oletko onnellinen?

Viesti fuusetsu »

"En voi luvata, että et kuole, mutta käytännössä sinun ikäiset ja kuntoiset eivät meidän osastolla kuole."

Muun muassa nämä leikkaavan kirurgin sanat pyörivät kaksi viikkoa sitten mielessä, kun istuin yksin kalliolla jossain päin Helsingin Keskuspuistoa. Seuraavana aamuna edessä oli leikkaus.

Alle viikko leikkauksesta olin jo siirrettynä oman paikkakuntani vuodeosastolle. Yhtenä aamuna mieleeni tuli kuva kesällä elämääni tulleesta henkilöstä katsomassa minua ylöspäin (lyhyt kun on...), hymyilemässä silmät tihrussa. Hymyilin niin leveästi, että kurkkuuni sattui.

Vaikka toipumisessa menee reippaasti joulukuulle, "oikeat harrastukset" voin aloittaa vasta puolen vuoden päästä, olo on vieläkin kylkiin potkittu, lääkkeitä menee saavillinen päivässä ja yöunet ovat vielä huonot, niin ei haittaa.

Tänään tein ensi kertaa itselleni ruokaa. Ensimmäiset oikeat maut suussa pariin viikkoon.

Tilasin Disney+:n erikoistarjouksen, joka on sattumalta juuri saikun mittainen. Kiitti vinkistä, kuka sitten olikaan. Silti katselen Areenasta Tanskalaista Maajussia :D

Pomo oli yhteydessä. Kyseli kuulumiset. Päätettiin ottaa tavaksi käydä viikottain mun saikun ajan lounaalla suunnitteluosaston kanssa. Meillä on sellainen työpaikka.

Olen mä aika onnellinen.

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Candy
Kuvake
Eppu
Kuvake
finnjet
Kuvake
JariMarjamaa
Kuvake
Kamishimo
Kuvake
Kari Aittomäki
Lars
Lasse Candé
Mika Tervo
Milla
Kuvake
ninja
Kuvake
Point
shogun
Sitav Abdullah
Snake-Master
Kuvake
TimoS
TuomasP