Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Fasaanista ruokaa: satuin näkemään fasaanin vilahtavan heinikkoon matkalla kaurispassiin. Spottasin sen heinikosta ja hiivin. Pääsin 7 metriin. Ammuin, tänään syötiin. Porkkanaa, omenaa ja salottisipulia, mustaherukkaa, lihalientä, calvadosta ja smetanaa. Uuniperunoista sosetta paistettujen herkkutattien kanssa. Tosi jees. @chef_antti ohjetta mukaillen
#kokkaavatmiehet #riistaruokaa #metsästäpöytään #fasaani #kotigourmet
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Tilaa pakastimeen, viime kauden peuranpotkat padaksi. Potkat sahalla kahteen osaan, vihannesten ja yrttien kanssa uunissa 150C iltapassin ajan, juhlava perunamuusi, jossa voita, keltuaista ja täysmaitoa. Hyvää! Potka on monesti aliarvostettu pala, joka jauhetaan jauhelihaksi, mutta syyttä. #riistaruoka #kokkaavatmiehet #metsästäpöytään
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 16
- Viestit: 965
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Helsinki
- Takalajit: HJJ, BJJ, modernisoitu shaolin kung fu, thainyrkkeily, escrima
Kokkaaminen
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Mä nokitan kans eilisellä vegellä: ”nachopelti” perunoista ja paputäyte, cheddarkastike sekä tomaattisalsa
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6443
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Vegehommista tuli mieleen että sain pari pakettia Myllärin Ruis ateriayviä sekä kaura ateriajyviä. Varsin hyviä riisin korvikkeita ja kotimaisia. Maku ja suutuntuma hyvä, pitkä kypsennysaika eli 20m keittelyä ja sitten 5 min haudutusta. Ohrasuurimot on sitten toinen herkku jota käytän usein riisin sijasta.
The beatings will continue until morale improves.
-
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 16
- Viestit: 965
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Helsinki
- Takalajit: HJJ, BJJ, modernisoitu shaolin kung fu, thainyrkkeily, escrima
Kokkaaminen
Noi ohran ja kauranjyvät on kyllä hyviä! Ovat kotimaisia ja viljelyyn kuluu paljon vähemmän vettä kuin riisin viljelyyn. Jos haluaa olla nopeampi, niin Fazer Willjan kaura kypsyy 8 minuutissa ja ohra 10 minuutissa.
Kokkaaminen
Laitan ohraa aina kaalilaatikkoon riisin tilalle. On sekä terveellisempää että mielestäni sopii muutenkin paremmin. Muuten olen vähän huono käyttämään ohraa missään. Noita kauranjyviä olen myös käyttänyt erilaisissa salaateissa, mutta ne eivät oikein ole saaneet suosiota juniorien keskuudessa.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 18
- Viestit: 2510
- Lauteille: Heinäkuu 2016
- Etulaji: keppijumppa
- Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Kokkaaminen
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 3905
- Lauteille: Kesäkuu 2008
Kokkaaminen
Onko teillä kokemusta dry aging/raakakypsytys hommista? Jenkeissä näyttää olevan saatavilla steak wraps juttuja joihin lihan voi kääriä ilman vakuumia ja eikun kaappiin. Hyvät neuvot tarpeen, kiinnostaisi kovin kokeilla.
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
-
- sääreenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 67
- Lauteille: Joulukuu 2014
- Etulaji: Vapaaottelu
- Sivulajit: Lukkopaini, potkunyrkkeily
- Takalajit: Practical wing chug kung fu
Kokkaaminen
Youtubessa on sellainen kanava kuin "pihvimies" -Kanavalla käsitellään paljon eri lihojen dry age kypsytystä ja jossain jaksossa ainakin kerrotaan mitä välineitä tarvitaan, kauanko ottaa aikaa, mitä lihaa kannattaa käyttää yms. Enemmän kanavalla tietysti keskitytään lihojen maisteluun kuin valmistusmenetelmiin, mutta jos asia kiinnostaa niin varmasti kannattaa kurkata.tohtorismies kirjoitti: ↑loka 31, 2022, 23.16 Onko teillä kokemusta dry aging/raakakypsytys hommista? Jenkeissä näyttää olevan saatavilla steak wraps juttuja joihin lihan voi kääriä ilman vakuumia ja eikun kaappiin. Hyvät neuvot tarpeen, kiinnostaisi kovin kokeilla.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Ei saa laittaa tommottis kuvia, kauhia nälkä iski päälle! Tai sitten mulle kans!
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Meillä on ollut nyt verkot jään alla puoltoista viikkoa. Tuloksena on ollu särkeä, lahnaa, haukea ja muutama siika.
Päätin eilen laittaa näistä jottain, kun yks kaveri verkkoporukasta oli tehny kalapataa takassa.
Sen verran tehin että fileoin kaikki kalat, kun en halunnu selkärankoja tuohon mukaan. Isoimmista vedin kylkiruodotki pois. Lisäksi marinoin kalat soijassa.
Kohtalaisen mukavasti chiliä, valkosipulia, jeeraa, sipulia ja nestemäistä savua sekä pari purkkia tomaattimurskaa. 6h takassa samalla kun lämmitti sen.
Aijumankauta että tuli hyvä
Huomaa muuten että en ole kuvia ottanut niinku somemielessä
Päätin eilen laittaa näistä jottain, kun yks kaveri verkkoporukasta oli tehny kalapataa takassa.
Sen verran tehin että fileoin kaikki kalat, kun en halunnu selkärankoja tuohon mukaan. Isoimmista vedin kylkiruodotki pois. Lisäksi marinoin kalat soijassa.
Kohtalaisen mukavasti chiliä, valkosipulia, jeeraa, sipulia ja nestemäistä savua sekä pari purkkia tomaattimurskaa. 6h takassa samalla kun lämmitti sen.
Aijumankauta että tuli hyvä
Huomaa muuten että en ole kuvia ottanut niinku somemielessä
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 126 kurkkijaa