Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Suosikkisarjat?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
tapsaattori
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 18
Viestit: 2507
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini

Suosikkisarjat?

#1876

Viesti tapsaattori »

Tuo sormushomma menee tulevaisuuden listoille. Oon kattonu ne elokuvat aiheesta. Se eka oli varsinkin salaperäisyydessään jännä, ei ollut tietoa homman juonesta ennen elokuvaa

Katsoin Boba Fett tuotantokauden. Pääosassa oleva Fett oli siis elokuvien sivu hahmo joka Imperiumin vastaiskussa jäljittää Millenium Falconin ja Jedin paluussa joutuu Sarlaccin kitaan. Sarlacc on muuten hieno monsteri, siitä tuli jo pienenä mieleen jättikokoinen muurahaisleijona jonka saalistuskuoppia joskus ihmeteltiin.

Boba Fettin tarinaa avataan laajalti ja mukavan irrallinen sivujuoni tarinasta jota ei väkisin linkitetä elokuvasarjan tapahtumiin. Menis siis vaikka sellaisenaan ilman tietoa Star Wars maailmasta. Aika perus toiminta rymistelyä, mutta ihan viihdyttävää, helposti meni koko kausi.. oikeastaan kiva kun esim Rancor joka saa Jedin paluussa minuutin tähtihetken saa tässä about kokonaisen jakson huomiota. Onhan toi vähän tikusta asiaa mutta ei haitannu.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20850
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1877

Viesti Lasse Candé »

Mainittakoon, että Boba Fett on myös hahmo uudemmissa Star Wars -leffoissa 2 ja 3. Hän on Jango Fettin suosikkiklooni, jotakuinkin kuin olisi poikansa ja siis vielä lapsi. Tätä kautta hahmo syvenee jo ihan leffoissa. Alkuperäisessä trilogiassa hahmo on merkityksellinen tarinan eteenpäin viemisessä, mutta tosiaankin jää hahmona pintaraapaisuksi.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1878

Viesti Jani Rantalainen »

Löysin kirpputorilta minisarjan Gulliverin Matkat (1996) joka perustuu Jonathan Swiftin vuonna 1726 ilmestyneeseen kirjaan joka oli tarkoitettu satiiriksi a la lilliputit.

Ted Danson on laivalääkäri Lemuel Gulliver joka kohtaa seikkailunsa aikana kaikenmaailman lilliputteja, alkuasukkaita sekä puhuvia meetvursteja eli hevosia. Tässä filmatisoinnissa on kaikki Swiftin neljä tarinaa eikä näyttelijäkaartissakaan ole moittimista. Mary Steenburgen, Omar Sharif, Warvick Davis ja Kristin Scott Thomas mainitakseni muutaman.

Tunnelma ja Trevor Jonesin musiikki luovat hyvän tunnelman ja musiikin tähän minisarjaan. Parempi kuin odotin.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

#1879

Viesti Pyrkele »

Mika kirjoitti: syys 6, 2022, 15.07 House of the Dragon vaikuttaa hyvältä toisenkin jakson jälkeen (mutta sille on oma ketjunsa).

Samoin Lord of the Rings -elokuvien aikakautta edeltävä sarja Rings of Power vaikuttaa mielenkiintoiselta kahden jakson jälkeen. Sarjasta taidettiin hyvin poikkeuksellisesti tehdä heti kärkeen jopa viiden tuontatokauden sopimus. Nyt on rahaa pöydässä.

Severance vaikuttaa sekin kahden jakson jälkeen todella kiehtovalta scifiltä. Sarjassa osalta ihmisistä on kirurgisesti eroteltu työelämän ja henkilökohtaisen elämän muisti: mitä tapahtuu töissä, jää töihin, ja mitä tapahtuu vapaa-ajalla, jää vapaa-ajalle. Nämä tähän operaatioon vapaaehtoisesti hakeutuneet ihmiset työskentelevät yhtiölle, joka tätä toimenpidettä tarjoaa.

Sarjassa näyttelevät mm. Patricia Arquette, John Turturro ja Christopher Walken.

Tätä olen nyt itsekin katsonut, kun puhelimen mukana tuli AppleTv+ ja Säätiön jo katsoin.
Ite tykkään kyllä. Kaikessa vakavuudessaan ja jopa ahdistavuudessaan on ajoittain hienoa huumoria esim. päähenkilön ilmeissä ja henkilöiden välisessä kommunikaatiossa.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20850
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1880

Viesti Lasse Candé »

Nyt on aika paljon tavaraa katselussa. Omat ketjut omaavien Rings of Powerin ja House of the Dragonin lisäksi Handmaid’s Tale ja Chesapeake Shores viikottaisina projekteina. Sen lisäksi kun nyt tuli hankittua myös Disney, nähdään vihdoinkin Homelandin viimeistä kautta. Good Doctoria tuli taas Netflixille. Huomasin myös että Disneyllä on Cosmosin De Grasse Tysonin toinen tuotantokausi, minkä missasin parin jakson jälkeen sen jälkeen kun se tuli telkusta. Sitä sitten kun jaksan. Opettajana se ei ole ihan parasta aivojen heittoa narikkaan duunin vastapainoksi. Lisäksi viimeistelen Seinfeldia tässä. Ja varmaan unohdan vielä jotakin. :D
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93926
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1881

Viesti Mika »

Pyrkele kirjoitti: syys 28, 2022, 17.52 Tätä olen nyt itsekin katsonut, kun puhelimen mukana tuli AppleTv+ ja Säätiön jo katsoin.
Ite tykkään kyllä. Kaikessa vakavuudessaan ja jopa ahdistavuudessaan on ajoittain hienoa huumoria esim. päähenkilön ilmeissä ja henkilöiden välisessä kommunikaatiossa.
Foundation? Aloitin sen viikonloppuna. Avaruusscifi sinänsä kiinnostaa, mutta jotenkin tuntuu että sarjasta saisi aika lailla enemmän irti, jos on lukenut Isaac Asimovin niitä kirjoja. Hieman hidassoutuinen sarja on ollut. Hyvää on tuntemattomat näyttelijät.

Areenalta aloitimme Helsinki-syndrooman. Yksi potkulainen sanoi, että sarja on parempi kuin samojen tekijöiden Sorjonen — minä en osaa verrata, koska sarjat ovat niin erilaisia. Mutta sen sanon, että poliisin taktiset neuvottelut toimittaja-panttivangin läsnäollessa menee fantasian puolelle. Mutta aihe on kiinnostava. Jonnet ei muista, mutta ysärin lama muutti Suomea monilta osin ja pysyvästi.

Kirjoitan paremmalla ajalla lisää sarjoista, joita nyt seuraan ja joihin tutustun.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1882

Viesti Jani Rantalainen »

Aloin katsomaan pitkästä aikaa 1870-luvulle sijoittuvaa lännensarjaa nimeltä Deadwood.

Deadwood on muuten todellinen kylä Etelä-Dakotassa ja jotkut sarjan henkilöistä ovat olleet todellisia kuten Calamity Jane sekä Wild Bill Hickok. Sarjan pää- ja sivuosissa nähdään mm. Ian McShane, Timothy Olyphant, Brad Dourif sekä Jeffrey Jones.

Mielestäni hyvä länkkärisarja mutta valitettavasti minulla on vain ensimmäinen kausi DVD:llä. Pitää hankkia loputkin jos löydän ne jostain.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93926
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1883

Viesti Mika »

Kokeilujakso Applella alkaa olla lopussa, enkä jatkane sitä, mutta on siellä muutamia hyviä sarjoja.

Servant epäonnistuu hidassoutuisuudessaan mutta on muuten hyvä sarja. Yliluonnollisuus on erittäin maltillista, mikä sopii minun pirtaani. Sarjassa on myös mielenkiintoinen sivujuoni: ruoka. Olen nähnyt vain Hannibalissa samanlaista gourmet-herkuttelua alkaen ruoan valmistuksesta. Erona on se, että Servantin ensimmäisellä kaudella ruoka esitetään usein kuvottavasti, esimerkiksi ankeriaan tappaminen hakkaamalla sen päätä pöytään. Toisella kaudella tästä mielestäni typerästä piirteestä on luovuttu ja ruoka esitellään hienosti - googlaamatta arvelen että katsojapalaute sai muutoksen aikaan. Samassa toisella kaudella tarinaa kerrotaan vähän vilkkaammin.

Hyvä on. :jepa:





Calls on kyllä mielenkiintoinen. Kaikki ovat nähneet elokuvia, joissa suurin osa tapahtumista sijoittuu johonkin rajoitettuun tilaan, esimerkiksi hissiin tai jopa auton takakonttiin. Tässä sarjassa sama ajatus jatkuu sillä tavalla, että kyseessä on pelkkiä puhelinsoittoja. Ne liittyvät yhteen. Rinnakkaistodellisuuksista ja ajan vääristymistä sekä näiden pelottavista korjausliikkeistä on kyse. Varsinkin yksi jakso miehestä, jonka vaimo kertoi olevansa raskaansa, jäi mieleen. Jännittävää settiä.

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Shaolinsi
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 864
Lauteille: Syyskuu 2009
Paikkakunta: Dengfeng
Etulaji: Perinteinen Shaolin 少林拳
Sivulajit: Itsepuolustus

Suosikkisarjat?

#1884

Viesti Shaolinsi »



Onko kukaan katsonut Shantaramia? Tämä tv-sarja perustuu kaikkien aikojen suosikkikirjaani. Olen lukenut saman nimisen kirjan kuusi kertaa. En ole vielä uskaltanut katsoa yhtään jaksoa, koska alkuperäisteos on niin lähellä sydäntäni. Löysin kyseisen teoksen sattumalta vuonna 2009 erään sisäoppilaitoksen kellarista ja aloitin lukemisen jo samana iltana.

Mielelläni lukisin mietteitä tästä uudesta sarjasta.

Innostuin kirjallisuudesta pitkälti Shantaramin ansiosta.
katar
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 40
Viestit: 2047
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Thainyrkkeily
Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily

Suosikkisarjat?

#1885

Viesti katar »

Netflixillä alkoi Wednesday-sarja; Addams perheen tyttärestä kertova sarja. Perheen muutkin jäsenet vilahtavat sarjassa, ainakin nyt noin alussa, mutta muuten ollaan Nevermore-koulussa ja tutkitaan ainakin murhaa. Tai ehkä murhaa... Pääosan esittäjä on mielestäni loistava roolissaan, siitä kämppiksestä tulee vähän mieleen Luna Lovegood Potter sarjasta ,mutta ihan kiva sekin. Kauhua, teiniangstia, ja silleen, :jepa: .
Frankly my dear, I don`t give a damn.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93926
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1886

Viesti Mika »

Vihdoin pääsin katsomaan The Mandalorian -sarjan toista kautta. Mikään ihan huipputason sarja tämä ei ole, mutta on tähän rahaa upotettu, ja kamppailijoita kiinnostaen taistelukohtauksia näkyy ihan hyvin. Tällä toisella kaudella näyttelee ainakin kaksi tunnettua naiskamppailijaa, Dian Inosanto ja Gina Carano ( :rolling_eyes: ). Stunteilla on ollut paljon töitä.

Ja onhan se Baby Yoda (oik. Grogu) edelleen aikamoinen symppis. :ihq:

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Sisu
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 759
Lauteille: Huhtikuu 2009
Paikkakunta: Sydney
Etulaji: Nakamura Ryu Battodo
Takalajit: Kake

Suosikkisarjat?

#1887

Viesti Sisu »

Kaikista Star Wars spin off-sarjoista paras on tahan mennessa ollut Andor. Jumankekkale! Tama oli Rogue One-leffan hengessa tehty todella tumma sarja. Siina oli myos sopivasti politiikkaa ja kieroilua mukana. Diego Luna ei myoskaan haittaa katsomista.





Taalla alkoi pyoria telkussa Tokyo Vice, Michael Mannin ohjaama rikosdraama. Yhden jakson perusteella erinomainen sarja:

puen valkeaan / käyn polvilleni / hengitän valoa / hengitän tulta
CMX: Marian ilmestys


Treenipäiväkirja
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93926
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1888

Viesti Mika »

Jaha! Sain The Mandalorianin kakkoskauden päätökseen alkuviikosta, ja ajattelin jatkaa Boba Fettillä, mutta taidankin katsoa ensin tuota Andoria. Kiitos vinkistä, @Sisu. :jepa:

Nyt olen Disneyltä katsellut sellaista sarjaa kuin Big Sky. Tämä on yllättänyt posiviitisesti. Ihan kärkikastiin tämä ei yllä mutta on divarin yläpäässä. Hienosti tämä vielä yhden jakson verran kesken oleva ensimmäinen kausi on oikeastaan vain parantunut menoaan kauden edetessä. Kausi on selvästi jaettu kahteen osaan, ja monen muun sarjan osalta tässä olisi kyseessä jo kaksi eri kautta - ja siitä kertoo myös kauden pituus, 16 jaksoa, mikä kertoo myös sarjaan sijoitetusta rahasta. Tykkään. :jepa:

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 263
Viestit: 6438
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

#1889

Viesti AlexMachine »

Justified, yksi kaikkien aikojen top 5 sarja minulle, saa jatkoa. En tiedä pitäisikö olla innoissaan vain peloissaan. Justified oli yksi niitä todella harvoja sarjoja jotka kantoivat vahvana kaikki kaudet ja vielä osasivat lopettaa sarjan hienosti.
https://ew.com/tv/justified-city-primev ... r-preview/
The beatings will continue until morale improves.
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 263
Viestit: 6438
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

#1890

Viesti AlexMachine »

Ai niin. Showtime näyttää Stallonen uutta tv-sarjaa Tulsa king. Tämä on saanut hyvän vastaanoton ja menee katseluun kun kaikki jaksot palvelussa.
The beatings will continue until morale improves.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ile ja 142 kurkkijaa