Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Amerikan Yhdysvallat

Keskustelua yhteiskunnallisista ja vakaumuksellisista aiheista. Edellyttää kirjautumista. Muista kohteliaisuus, kunnioitus ja alueen säännöt.

Valvoja: Valvoja

Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit: 2411
Lauteille: Toukokuu 2010

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Rahanpesijä »

Vastaan vaikken olekaan Daddy. Sensuuria niin vähän kuin on mahdollista. Ymmärrän kyllä sodanajan sensuuria esim toisen maailmansodan aikana niin usassa kuin Suomessakin. Nyt ei vaan kumpikaan valtio ole sodassa. Tässä kontekstissa on aivan selvä asia, että Bidenin hallinto haluaa estää ikävien faktojen leviämisen koska "russian disinformation." Ei tarvi kuin googlettaa muutama artikkeli ja rehelliselle on päivän selvää että totuutta tässä ollaan hautaamassa ei misinformaatiota.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Mika »

Koska täällä keskustellaan eikä googlailla, mitkä ovat niitä artikkeleita, joista käy luotettavasti esille, että Bidenin hallinto haluaa pimittää jotakin ja siksi tätä uutta virastoa ollaan pystyttämässä?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit: 6510
Lauteille: Lokakuu 2009

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Ile »

Rahanpesijä kirjoitti: touko 1, 2022, 04.40 Sensuuria niin vähän kuin on mahdollista. Ymmärrän kyllä sodanajan sensuuria esim toisen maailmansodan aikana niin usassa kuin Suomessakin. Nyt ei vaan kumpikaan valtio ole sodassa.
Itsekin ajattelen, että sensuuria vain poikkeuksellisesti.

Samalla pitää huomata kaksi asiaa:

1) tiedonvälitys on nykyään luonteeltaan ja tehokkuudeltaan jotain ihan muuta kuin se oli ennen some-aikaa.

2) konfliktit ovat nykyään leimallisemmin tyyppiä hybridi, ja turvallisuuden kannalta kriittiset tilanteet eivät suinkaan rajoitu kontekstiin, jossa ollaan perinteisessä mielessä sotatilassa.
Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit: 2411
Lauteille: Toukokuu 2010

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Rahanpesijä »

Mika kirjoitti: touko 1, 2022, 04.43 Koska täällä keskustellaan eikä googlailla, mitkä ovat niitä artikkeleita, joista käy luotettavasti esille, että Bidenin hallinto haluaa pimittää jotakin ja siksi tätä uutta virastoa ollaan pystyttämässä?
Koska olet kovaäänisesti kuuluttanut faktojen perään niin yritetäänpä jos päästäsiin yhteisymmärrykseen faktoista. Niistähän kyse on, jos pääsemme yhteisymmärrykseen faktoista voin aivan hyvin hyväksyä sen, että johtopäätöksesi eroavat omistani. Venäläisten propagandasta...Steele dossier on välikäsien kautta kerättyä venäläistä disinformaatiota.

Tässä yksi hyvä artikkeli asiasta.

https://www.google.com/amp/s/thehill.co ... ssier/amp/

"Yet, our intelligence community, primarily the FBI, allowed an intelligence dossier compiled by a private opposition firm using anonymous private contractors interviewing anonymous Russian sources making once-in-a-century charges against a presidential candidate and then president to shape the nation’s most sensitive intelligence operations against a fictional plot cooked up by opposition politicians"

Muistuttaisin, että sinä itse olit tätä venäläistä disinformaatiota täällä levittämässä. Jos haluat niin kaivan aikaisemmasta keskustelusta sopivat lainaukset. Biden on monesti syyttänyt Trumpia veljeilystä pensasneuvostoliittolaisten kanssa, perustuen mm em propagandaan. Olemmeko tästä yhtä mieltä?

Mennänpä eteenpäin. 2020 presidentinvaalien alla syntyi kohu, Hunter Bidenin läppäristä, erittäin ikävää settiä Joe Bidenin kannalta. Hunter oli vetänyt huumeita ja pannut huoria yms. settiä mikä mahdollisesti kaataa presidenttikampanjan mutta vakavampia oli kaikki normaalit rajat ylittävä korruptio jossa Hunter on käynyt Kiinassa, Ukrainassa ja kyllä, myös Venäjällä myymässä vaikutusvaltaa. Tiettyjä ovia aukeaa kun isä on korkeassa virassa kunhan Bidenin perheen tileille maksetaan sopivia summia. Ja näitä summia on todellakin maksettu. Voimme mennä yksityiskohtiin jos tahdot. Tässä hyvä yhteenveto, miten dnc, valtamedia ja monet muutkin tahot asian suhteen menettelivät.

https://mronline.org/2022/03/19/the-nyt ... authentic/

Alla pätkä presidenntiväittelystä...En löytänyt nopeasti lyhyempää pätkää, joten kandee jättää väliin kiistely kumpi on enemmän rasisti ja mennä suoraan about seitsemän minuutin kohdalle, jossa Biden kertoo asian olevan venäläistä disinformaatiota. Fakta: Hunter Biden läppäri on aito ja Biden on väittänyt sitä venäläiseksi disinformaatioksi. Olemmeko tästä eri mieltä?

Pikku lisänä heitän tämän linkin: https://thefederalist.com/2020/11/24/po ... -by-media/

Mikäli Usassa toimisi totuudesta edes etäisesti kiinnostunut media niin Biden ei olisi tullut valituksi. Mutta se siitä, vastasin kysymykseen jota ei esitetty, nevermind about that.

Jos nyt haluat kiistää yo faktat niin ihan vapaasti. Ne on kyllä jo laajalti hyväksyttyjä tosiasioita. Faktoja pöytään siinä tapauksessa. Jos taas nämä sinulle kelpaavat niin siinä tapauksessa on jo todistettu, että Biden on 1) itse toiminut venäläisen propagandan levittäjänä kun se on hänelle sopinut ja 2) leimannut venäläiseksi propagandaksi faktoja, jotka ovat hänen kannaltaan ikäviä. Toisin sanoen hän on jo nyt toiminut tavalla johon nyt perustettu Totuuden ministeriö on ainoastaan jatkumoa. Voit halutessasi googlettaa ja havaita kaikki aikaisemmat kommenttini ministeriön päälliköstä myös faktoiksi. MOT

Mutta mielestäni koko tämä keskustelu on täysin turhaa, valtiolle ei vaan anneta valtaa päättää totuudesta. Ei Trumpille, ei Bidenille, ei kenellekään koska ihminen on viheliäinen eläin eikä kykene olemaan väärinkäyttämättä moista valtaa. Ihan vaan kysyisin...koska nyt näyttää siltä, että demokraatit tulevat ottamaan pataansa välivaaleissa ja 2024 pressanvaaleissa joissa mahdollisesti Trump on ehdokkaana. Haluaako kukaan että seuraava hallinto jatkaa Totuuden ministeriön puikoissa. Trump päättämässä totuudesta? Minä en halua. Moinen valta aivan viimeiseksi kuuluu antaa Trumpin kaltaiselle ihmiselle.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Mika »

Rahanpesijä, kiitän perustellusta vastauksestasi. 👍

Ensimmäisenä totean, että tuollaiset syytökset venäläisen propagandan levittämisestä ovat törkeitä. Jos olet eri mieltä jostakin uuutisesta, jonka olen joskus jakanut tässä ketjussa, se on yksi asia, mutta propagandan levittämisestä syyttäminen on henkilöhyökkäys. Ne sanat saat luvan ottaa takaisin.

Mitä tulee noihin mainitsemiisi tapauksiin, niistä ei todellakaan vallitse mitään konsensusta, vaikka niin yrität väittää. Joe Bidenistä ja hänen toimistaan tiedetään kyllä yhtä ja toista, mutta se maailmankuulu läppäri jakaa näkemyksiä. Tässä on yksi kirjoitus aiheesta:

https://www.theatlantic.com/technology/ ... op/629680/

Viime viikolla kirjoitin palaavani tähän ketjuun, kun on mustetta paperilla. Niin monen asian tutkiminen on nyt kesken, että kirjoitettavaa varmaan vielä riittää. Niistä yksi on tuo mainitsemasi Trumpin suhde Kremliin. Toinen on sitten se, mitä kaikkea sen Loppiaispäivän vallankaappausyrityksen takana oikeasti on.

Kaikenlaisia todisteita on kummasti kadonnut...

Mutta vaikken ole samaa mieltä kanssasi tästä propagandan estämisestä — näen sen kuten Ile — perustelit näkemyksesi hyvin. 👍
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Daddy
kylkeenpotkija
Viestit: 3361
Lauteille: Elokuu 2011
Paikkakunta: Mansesta päin

Re: Amerikan Yhdysvallat

Viesti Daddy »

Mika kirjoitti:[mention]Daddy[/mention], tässä on yksi ihan hyvä vastaus kysymykseesi siitä, mikä on fakta ja nimenomaan tällaisissa yhteyksissä.

https://faktabaari.fi/baaripuhetta/kasi ... ika-vaite/

Ilen mainitsema esimerkki vaaleista ja niiden tulosten vääristelystä on aika lailla asian ytimessä.
Niin tuohan vaan todentaa sitä, mitä tässä olen koittanut tuoda esille: maailmassa on paljon asioita, joista voi esittää täysin ristiriitaisia näkemyksiä - ja kaikki nämä näkemykset voivat olla sanojansa näkökulmasta totta; tai ainakin voi sanoa, että ei ainakaan tietoisesti valehdella.

Joten jos nyt johonkin tulee jonkinmoinen Totuusministeriö, niin miten ja millä perusteilla se päättää, mikä on faktaa ja mikä ei?

@ile päättävillä tahoilla toki on aina se ongelma, että onko päätöksenteon tueksi riittävästi ja riittävän varmaa tietoa. Se luonnollisesti on eri asia kuin se, että kuinka kansalaisten sananvapautta rajoitetaan
"Täydellinen on hyvän pahin vihollinen"
-Tuntematon
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21077
Lauteille: Joulukuu 2007

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Lasse Candé »

Tietämättä asiasta tarkemmin, voisin kuvitella, että totuusministeriön toimiala ja menetelmät määritellään jotenkin. Voisin kuvitella että Daddyn kysymykseen siis löytyy faktoja vastaukseksi joko jo nyt tai sitten tulevaisuudessa.

Oletan siis että kysymys perusteista oli aito eikä retorinen…
Kuvake
Daddy
kylkeenpotkija
Viestit: 3361
Lauteille: Elokuu 2011
Paikkakunta: Mansesta päin

Re: Amerikan Yhdysvallat

Viesti Daddy »

Varmasti mahdollisen Totuusministeriön toimintatavat yms määritellään, mutta nyt täällä kiinnostaa minua niiden palstalaisten näkemys asiasta, joiden mielestä jonkinmoinen Totuusministeriö olisi hyvä olla olemassa.
"Täydellinen on hyvän pahin vihollinen"
-Tuntematon
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21077
Lauteille: Joulukuu 2007

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Lasse Candé »

Itse en kannata, koska en ole perehtynyt aiheeseen. Samasta syystä en vastustakaan. En ihan jaa noita uhkakuvia joita sinä ja Rahanpesijä maalaatte. Jos juttu liittyy faktantarkastustyyppisiin asioihin ja asioista tehdään faktoja esitteleviä raportteja, ministeriö varmistaa että pelataan paremmalla tiedolla. Ja jaan Ilen näkemyksen siitä, että valtioiden pitää toimia jonkinlaisen tiedon varassa joka tapauksessa, jolloin on lähinnä positiivinen asia, että tieto on mahdollisimman oikeaa. Rahanpesijällä on ihan validi pointti politiikan epävarmuudesta. En jaa uhkakuvaa siitä, että totuusministeriö tätä kautta lyö lukkoon valheellista tietoa. Poliitikot voivat valehdella aivan yhtä hyvin myös ilman ministeriötä. Parhaassa tapauksessa ministeriö enemmänkin suojaa tällaista vastaan. Se ei tietenkään suojaa valtiota niin syvältä oireilulta, että valtio aktiivisesti valehtelee, mutta kuten sanottu, jos tämä on tapahtuakseen, se tapahtuu myös ilman ministeriötä.
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit: 6510
Lauteille: Lokakuu 2009

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Ile »

Daddy kirjoitti: touko 2, 2022, 05.59 @ile päättävillä tahoilla toki on aina se ongelma, että onko päätöksenteon tueksi riittävästi ja riittävän varmaa tietoa. Se luonnollisesti on eri asia kuin se, että kuinka kansalaisten sananvapautta rajoitetaan
Pointti on siinä, että on olemassa maan turvallisuuden kannalta kriittisiä asioita, joiden osalta valtiovallan intressissä on sekä 1) tunnistaa faktat riittävällä tavalla että 2) varmistua, että myös kansalaisilla on mahdollisimman laajalti oikea käsitys asioista.

Joissakin tapauksissa jollakin taholla on halu ja keinot laajassa mitassa horjuttaa kohtaa 2), ja kyse on siitä, että tämän estämiseen pitää olla tarvittaessa tehokkaita keinoja.

Hankala asia sensuuri on joka tapauksessa on. Jenkkien "totuusministeriöhankkeeseen" en kyllä ole syvällisesti tutustunut.
Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit: 2411
Lauteille: Toukokuu 2010

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Rahanpesijä »

Mika kirjoitti: touko 2, 2022, 05.15 Rahanpesijä, kiitän perustellusta vastauksestasi. 👍

Ensimmäisenä totean, että tuollaiset syytökset venäläisen propagandan levittämisestä ovat törkeitä. Jos olet eri mieltä jostakin uuutisesta, jonka olen joskus jakanut tässä ketjussa, se on yksi asia, mutta propagandan levittämisestä syyttäminen on henkilöhyökkäys. Ne sanat saat luvan ottaa takaisin.
Meninpä oikein takaisin päin katsomaan kun muistin tästä joskus olleeni eri mieltä kanssasi. Joku muu toi asian ketjuun ja ainoa kommenttisi siinä hetkessä oli, että Steelen raportissa saattaa olla jotain perää:
flammee ja Rahanpesijä, luitteko tuon ka1:n viestin? Mitä mieltä olette siitä? Kun sen pohjalta tässä on oikeasti mahdollista keskustella. Nuo 4Chanit ja muut pissaliisajutut kuuluvat Facebookiin tai jonnekin
Mutta muistin väärin, et varsinaisesti levittänyt tätä disinformaatiota. Sorry about that.
Mitä tulee noihin mainitsemiisi tapauksiin, niistä ei todellakaan vallitse mitään konsensusta, vaikka niin yrität väittää. Joe Bidenistä ja hänen toimistaan tiedetään kyllä yhtä ja toista, mutta se maailmankuulu läppäri jakaa näkemyksiä. Tässä on yksi kirjoitus aiheesta:

https://www.theatlantic.com/technology/ ... op/629680/
Linkin kirjoitus ei kiistä läppärin olemassaoloa, päinvastoin:

Some of the story turned out to be true, but not right away. The New York Times and The Washington Post were only recently able to verify many of the emails. And in the intervening months, many of the details about why journalists and tech companies acted the way they did have been forgotten, leaving behind only the impression, mostly on the right, that they “colluded” to keep Americans away from an authentic news story with political implications. The truth was more boring and possibly grimmer.

Mitä tuo juttu kyllä monisanaisesti tekee on koittaa selitellä, että millään läppärillä asialla ei ole mitään merkitystä. Mutta faktaa on sen aitous ja bidenin kanta, että se on venäläistä propagandaan. Oletko tästä eri mieltä? Mahdatkohan löytää yhtään vakavasti otettavaa lähdettä, joka kiistäisi läppärin aitouden.

Myös steelen kansio oli venäläistä disinformaatiota? Oletko tästä eri mieltä?

Ilmeisesti tarkoitat demokraattien january 6th komiteaa tai millä naurettavalla nimellä tuo poliittinen ilveily nyt tunnetaankaan kun puhut uusista todisteista "tammikuun vallankumoukseen" liittyen.

Mahtaako siitä kehittyä uusi mueller pannukakku. Fbi on alustavasti jo todennut että mitään koordinointia ei ole löydetty Trumpin ja hulinoinnin välillä.

https://www.reuters.com/world/us/exclus ... 021-08-20/
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Mika »

Rahanpesijä, OK tuosta vanhojen muistamisesta. :ok_hand:

Läppäri todellakin vaikuttaa hyvin todelliselta, mutta kaikki muu siihen liittyvä näkyy kovin sekavana. Sama koskee Steele-muistiota.

Loppiaisesta osannemme jutella tarkemmin tuonnempana.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit: 2411
Lauteille: Toukokuu 2010

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Rahanpesijä »

Palaan nyt vielä kerran pointtiini Totuuden ministeriöstä koska pidän asiaa tärkeänä. Läppäri on aito ja Joe Biden on itse väittänyt sitä venäläiseksi propagandaksi. Sen lisäksi Nina Janckowich, joka on nyt valitun elimen päällikkö on todennut asiasta mm näin: "We should view it as a Trump campaign product,”

Itse läppärin aitoutta tuskin kovin moni enää epäilee, sen sisällöstä tai merkityksestä sitten taas on toistaiseksi mielipiteitä laidasta laitaan. Faktaa on myös Hunter Bidenin säälittävä sekoilu huumeiden ja huorien ihmeellisessä maailmassa, jota en henkilökohtaisesti pidä kovin merkityksellisenä muuten kuin, että nämä ovat hänen isälleen poliittisesti vahingollisia juttuja. Tällä voi olla moniakin seurauksia hänen toiminnalleen virassaan. Faktaa on myös Hunterin erikoiset "bisnekset" Kiinalaisten (valtion)yritysten kanssa jossa ~5 miljoonaa on siirretty Bidenin perheen yritysten tileille. Näistä kiemuroista voi lukea täältä:

https://www.washingtonpost.com/politics ... na-laptop/

Oma tulkintani on, että tämän kuvion tarkoituksena oli myydä Bidenin perheen vaikutusvaltaa kiinalaisen vakoojan/agentin auttamiseksi kuiville ongelmista, joihin tämä oli joutunut Usan poliisin/fbi:n kanssa.

"On Sept. 18, 2017, Hunter Biden signed a two-page attorney engagement letter to represent Ho, with a $1 million retainer. The agreement specified that Hunter Biden was to provide “counsel to matters related to US law and advice pertaining to the hiring and legal analysis of any US Law Firm or Lawyer.” Ho signed the document four days later, on Sept. 22, 2017."

Hauska yksityiskohta on kuinka Hunter riitaannuttuaan bisnepartneriensa kanssa uhkaa viedä nämä oikeuteen:

“I will bring suit in the Chancery Court in Delaware — which as you know is my home state and I am privileged to have worked with and know every judge in the chancery court,”


No se sivuraiteista, palaan alkuperäiseen pointtiini:

Koska kaikkia asianomaiset ovat jo todistettavasti osoittautuneet olevansa nimen omaan disinformaation lähteitä, ei ole mitään aihetta olettaa linjan muuttuvan nyt kun homma menee viralliseksi. Koko elimen ainoa tarkoitus tulee olemaan kaiken Bidenin hallinnon kannalta epämiellyttävän leimaaminen disinformaatioksi. Totuudenministeriön valtuudet lienevät vähän hämärät mutta epäilemättä sen merkitys tulee olemaan merkittävä niin kauan kuin suurimmat somealusta ja valtamedia pelaa yhteen hallinnon kanssa. Tästä yhteispelistä esimerkkinä se kuinka voimakkaasti nämä tahot yhdistivät voimansa tämän asian salaamiseksi: 50 tiedustelupelleä löytyi todistamaan kuinka läppärillä oli "all hallmarks of a russian disinformation." mitä pointtia valtamedia rummutti taukoamatta. Osa somealustoista esti täysin asian käsittelyn, koska venäläinen propaganda. Joku voisi sanoa, että asian varmistaminen ottaa aikansa ja diipa daapa. Ei heillä moista ongelmaa ollut silloin kun piti levittää valheita Trumpista.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21077
Lauteille: Joulukuu 2007

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Lasse Candé »

En näe läppärikeissillä ennen ministeriötä muuta pointtia, kuin että jos jokin vastaava keissi joutuisi ministeriön pöydälle, asiasta saisi varmaankin faktoja. Tietty riippuen siitä, minkälaisia riippumattomuusvaatimuksia ministeriölle kirjataan ja minkälaisella henkilöstöpolitiikalla tätä jalkautetaan. Jos Rahanpesijän huoli on yhtälön tässä osassa ja toimeksiannoissa ja niiden antamatta jättämisissä, periaatteessa huoli tietenkin on validi. Jos ministeriön aihepiirit ovat sisäpoliittisen väännön kautta merkittäviä, kansallisen turvallisuuden sijaan/ohella, ministeriö pitää suojata näiltä riskeiltä sopivalla lainsäädännöllä. En näkisi miksei näin siinä tapauksessa myös tehtäisi.


Rahanpesijä kirjoitti: touko 3, 2022, 07.07 Koko elimen ainoa tarkoitus tulee olemaan kaiken Bidenin hallinnon kannalta epämiellyttävän leimaaminen disinformaatioksi.
Tässä ja viestin lopulla muutenkin on aikalailla faktaväitteiden tuntua. Onko tämä fakta ja jos on, niin mikä on lähde ja kuinka asia lähteestä ilmenee? Vai onko tämä mutua?
Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit: 2411
Lauteille: Toukokuu 2010

Amerikan Yhdysvallat

Viesti Rahanpesijä »

Lasse Candé kirjoitti: touko 3, 2022, 14.02 En näe läppärikeissillä ennen ministeriötä muuta pointtia, kuin että jos jokin vastaava keissi joutuisi ministeriön pöydälle, asiasta saisi varmaankin faktoja. Tietty riippuen siitä, minkälaisia riippumattomuusvaatimuksia ministeriölle kirjataan ja minkälaisella henkilöstöpolitiikalla tätä jalkautetaan. Jos Rahanpesijän huoli on yhtälön tässä osassa ja toimeksiannoissa ja niiden antamatta jättämisissä, periaatteessa huoli tietenkin on validi. Jos ministeriön aihepiirit ovat sisäpoliittisen väännön kautta merkittäviä, kansallisen turvallisuuden sijaan/ohella, ministeriö pitää suojata näiltä riskeiltä sopivalla lainsäädännöllä. En näkisi miksei näin siinä tapauksessa myös tehtäisi.
Toki yo tavalla voitaisiin toimia mutta enpä usko moiseen. Koko aparaatti ei nauti mitään yleistä luottamusta, päin vastoin. Monet liberaalitkin tahot pitävät tätä täysin kyynisenä faktojen hautaamisoperaationa. Johtoon on valittu demokraattipuolueen propagandaosaston tekijä. Myöskään tämä Hunterin läppärikeissi ei ole menossa minnekään, päinvastoin siitä muistaakseni on tutkimuksia menossa kuten myös russian collusion käynnistystä tutkitaan. Uskonpa, että disinformaatio board leimaa kaikki löydökset Venäjän propagandaksi.
Tässä ja viestin lopulla muutenkin on aikalailla faktaväitteiden tuntua. Onko tämä fakta ja jos on, niin mikä on lähde ja kuinka asia lähteestä ilmenee? Vai onko tämä mutua?
Lainaamasi kohdan osalta omaa arvailua = mutua.

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Kuvake
AlexMachine
Anapiros
Kuvake
antsu
Aulis90
Kuvake
Beorn
Kuvake
Daddy
Kuvake
Dojon Jäykin
Kuvake
Fubarbarian
Hemmukka
ka1
katar
Kuvake
Kerkko
Korpinkivi
Lasse Candé
MikkeM
Kuvake
MtJ
Kuvake
NCP
Oar
obmijoy
PetriP
Kuvake
Point
Rahanpesijä
Kuvake
Safor
Kuvake
sanppa75
siipeilijä
sinappi
Taijin harjoittaja
TeiniNinjaTyttönen
Kuvake
Timpa
Kuvake
Totte
yloneha