Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Suosikkisarjat?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

Olen samaa mieltä. Viimeisellä kaudella näyttelijäkaarti ja sarja hajosi, joten sen jätin kesken. Muutoin sarja oli ihan parasta komediaa. Maailman ehkä paras komediasarja oli sekin sairaalasarja, Green Wing eli suomeksi Vikatikki, jota ainakin potkulaisena edesmennyt luupää fanitti.

Tätä legendaarista Scrubs-kohtausta sovelsin joskus yläkoulun opena. 😂Kuten Pyrkeleen ja minun aiemmista viesteistä voi huomata, kirjojen lukija pettyy aina. Joskus nuorempana luin Grishamin The Firm -kirjan. Elokuvissa sitten petyin. Silloin päätin että vältän moista yhdistelmää tulevaisuudessa. Olen onnistunut hyvin ja siten nauttinut leffoista.

Siitä pääsemme aasinsillan kautta AlexMachinen viestiin. Tom Cruise näytteli hyvin The Firmissä ja Reachereissä. Toki olen lukenut arvosteluista tuota samaa, josta AM mainitsee, että Cruise ei sananmukaisesti täytä kirjojen päähahmon mittoja. Taaskin kirjoja lukemattomana voitan tässä. Tom Cruise on eittämättä paljon parempi näyttelijä kuin tämä Alan Ritchson. Muutenkin niiden elokuvien budjetti on jotakin aivan muuta tämän sarjan. Olen katsonut viisi jaksoa, ja pidän sellaisena heppoisena divarisarjana, jota voi katsella vähän ohimennen. Royal Painsista tuttu Emma Fitzgerald on ollut mukava nähdä toisessa pääosassa. Mutta varmasti kirjoja lukeneita sarja miellyttää. Ritchson on iso kaveri, joka söi ja punttasi tätä roolia varten. Kuulemma tappelukohtauksissakin välillä kolisi kunnolla.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
katar
kylkeenpotkija
Viestit: 2094
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Thainyrkkeily
Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily

Suosikkisarjat?

Viesti katar »

Hawkeye Disney+:lla on kyllä mun makuun. Mua harmitti se Loki-sarja, kun se oli vähän kökkö. Vaikka siinä on iki-ihana Tom Hiddleston :ihq: , mutta se Loki hahmo on vedetty vähän lässyksi siinä. En tykännyt kauheasti enkä saanut katsottua koko sarjaa edes loppuun asti. Odotan mielenkiinnolla, mutta vähän kauhuissani myös sitä Obi-Wan Kenobi-sarjaa, josta olen nähnyt julisteen vasta toistaiseksi. Toivottavasti siinä ei pilata hyvää hahmoa tekemällä jotain ihan kamalaa shaibaa...
Niin toi Reacher kiinnostaa, mutta meillä ei ole tota Amazonia (vielä...).
Frankly my dear, I don`t give a damn.
magamies
munillepotkija
Viestit: 704
Lauteille: Joulukuu 2005

Suosikkisarjat?

Viesti magamies »

Sub TV pyöriin varsin erilainen sarja Korealainen Taxi driver, Taksi firman suojissa toimii järjestö joka auttaa rikosten uhrien puolesta kostamaan,
Korealaista kultturia ja väkivaltaa ja myöskin lähitaistelua, olen seuraannut ny tätä kaksi jaksoa ja aion seurata loputkin
https://www.telsu.fi/taxi driver
Magamies
Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit: 11145
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

Suosikkisarjat?

Viesti flammee »

AlexMachine kirjoitti: helmi 9, 2022, 07.56 Amazon prime ja Ajan pyörä eli Wheel of time oli varsin hyvä genressään. 1. kausi katsottavista ja sopimus on jo tehty 4 kauden osalta, joten hyvälle vaikuttaa.
Mää koitin joskus melko tuoreeltaan lukea ajan pyörän ekaa kirjaa ja jotenkin siitä tuli vaan sellanen mielikuva että kirjailijalla on tavoitteena tehdä mahdollisimman pitkä kirjasarja ja tavoitteen saavuttaakseen sisäältö on todella geneeristä. Jäi kesken, todennäköisesti jo ennen sataa sivua. Portti-lehden arviot taisivat myös tukea tätä mielikuvaa. Ehkä vois tsekata, sitten kun primen sisältö alkaa hiipumaan.

Tällä hetkellä katselen farscapea ja onhan se juuri niin hyvä kuin muistelinkin. Sen verran taukoa on että eipä juuri muuta muista kuin vähän päälinjoja ja joitakin yksityiskohtia. Farscapen huumori toimii ja meno on mukavan kaoottista.

Kattelin expansen tätä ennen ja olihan se todella hyvä... Vähän liiankin hyvä, eli tuli katelua aika pikaseen kaikki kaudet läpi, alle kuukausi taisi mennä.. Kun pystys katseleen sarjoja silleen maltillisella tahdilla, korkeintaan jakso päivässä, niin sarjat toimisivat paljon paremmin. Putkeen kattelu tuntuu kyllä ruudun ääressä hyvältä, mutta sarjan käänteistä ei jää kummempaa muistijälkeä eikä se ole sama asia kuin sarja jota on katellut monta vuotta. Sain hiljattain luettua viimeinkin Spehen Kingin yhden paskimmista kirjoista, meni 5 kk, mutta hitaalla lueskelutahdilla kirjasta jäi kyllä paremmin jälkiä päähän kuin muutamassa päivässä ahmitusta kirjasta.. Ongelmallinen tasapainokysymys, kun viihteen pitää olla riittävän tylsää ettei mene överiksi... :niinpa:
– Science that can't be questioned is religion.
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16197
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Suosikkisarjat?

Viesti Kari Aittomäki »

Tuo Reacher vois olla periaatteessa kiinnostava muttaku..
Se pääjehu tappelee onnettoman huonosti.
Ei voi katsoa.

Vielä vähemmän tätä nyt mainosteessa oleva homppeliretkue-jotakin. Vetäjänä on tää joku ratsuh'ntti ikääntyneine naamoinen, se pelle alko takavuosina paukuttaan mulle päätään ja ihan perinteisesti pikamässyluukulla.
Oli paitsi vähäpoika myös tyhmä, en vaivautunut.
Sillä oli pari mimmiä silmänlumeena joka selittänee jenkkansa tahdin.
Urpo.

Nyt se on saanu myytyä hyvän idean viedä lauman h'nttejä jonnekin kyhnään.
Nuo erilaiset hotelli- tai saari-tsyndeemat joissa hylkeet kulkee ilman paitaa ja perusmimmit täristelee perslihojaan kameralle on muutenki melko käsittämätöntä "viihdettä."
Homojuonteella... hyi helevetti. :yuckie:
magamies
munillepotkija
Viestit: 704
Lauteille: Joulukuu 2005

Suosikkisarjat?

Viesti magamies »

https://areena.yle.fi/1-51014962

Suomalainen draama/jännitys Transport, olen seurannut ja on melko kiinnostava ei mikään toiminta vaan hiljaisempaa jännitystä, ihan sujuva sarja.
Magamies
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

Mosaic-minisarjalla on jo muutama vuosi ikää, mutta me löysimme sen vasta eilen. Parin jakson perusteella sarja vaikuttaa oikein hyvältä ja eri tavalla tehdyltä kuin moni muu. Ohjaajana häärii Steven Sodenbergh ja pääsosassa mm. Sharon Stone. :jepa:

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16197
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Suosikkisarjat?

Viesti Kari Aittomäki »

Onkos kelle tuttu se aussisarja Mr Inbetween?

Kuva

Hitto mikä kuva ja ne clipsit mitä löytyy on kyllä stimuloivia.
Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit: 11145
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

Suosikkisarjat?

Viesti flammee »

Katoin sen ajan pyörän ykköskauden kuitenkin. Eihän se tårta på tårta ollut, vaikkei kyllä varsinaisesti erityisen hyväkään.

Mutta sitten katoin Utopian, ja se oli ihan helvetin hyvä. Sellanen salaliittomysteerikomedia, jossa ei raakuuksia kaihdeta.
– Science that can't be questioned is religion.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21066
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

Viesti Lasse Candé »

Kun päivämäärä tulevalle Game of Thronesille tuli jonkin aikaa sitten, laitoin alkuperäisen sarjan uusintakatseluun.

Tämä on kyllä loistava idea, koska nyt osaa kuunnella paremmin niitä kaikkia nimiä taustatarinasta, jotka vähän lipsahteli ohi. Ja netistä voi sitten lisäksi lueskella kuka kukin on ja miten liittyy paikan nimiin. Hemmetin antoisaa touhua ja avautuu sarjan kerran nähneenä, kuinka hyvää taustatarinatyötä sarjassa tehtiin: vaikka ensimmäisellä kerralla ei muistanutkaan nimiä, sen oleellisen pointin sarjan kannalta sai. Nyt tämä rikastuu tästä vain enemmän.

Noin muuten on jännä nähdä, miten vanhalta ainakin ensimmäiset kaksi kautta näyttävät. Sarjojen kehitys on ollut näin lyhyenä aikana huimaa ja poljenta nopeutunut. Se on kaltaiselleni lyijylle vain hyvä, kun poljenta on vähän rauhallisempaa ja edetään hitaasti.

Muistan kokeneeni aikoinaan sarjan melko nopeaksi tapahtumankuluiltaan, mutta nyt tuon näkee täysin toisin. Vähän harmittaa, että jotakuinkin jokainen käännekohta on päällisin puolin muistissa vielä. Toisaalta tämä antaa vähän toisenlaisen kulman katseluun, mikä on ihan antoisakin.

Suosittelen tällaista proggista myös muille. Tuleva sarja taisi alkaa 22.8. elikkäs nyt alkaisi pikkuhiljaa olla oikea aika käynnistää hommelit.
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit: 1527
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

Viesti Atticora »

Kari Aittomäki kirjoitti: huhti 13, 2022, 01.13 Onkos kelle tuttu se aussisarja Mr Inbetween?
Kuva Hitto mikä kuva ja ne clipsit mitä löytyy on kyllä stimuloivia.
Tämähän on näköjään HBO:lla. Menee katseluun, kiitos.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

Viesti Jani Rantalainen »

Löysin kirpparilta BBC:n kuusiosaisen minisarjan nimeltä Scarlet Pimpernel (1999-2000) eli Punainen Neilikka joka perustuu Unkarilais-Brittiläisen paronitar Emmuska Orczyn kirjoihin.

Loistava Richard E. Grant näyttelee englantilaista Sir Percy Blakeneytä joka auttaa Ranskan aatelisia Ranskan vallankumouksen aikoihin. Sir Percy elää kaksoiselämää Punaisena Neilikkana ja on tietääkseni eräs kirjallisuuden historian ensimmäisiä ellei ensimmäinen "supersankari" mutta ei tietenkään omaa mitään yliluonnollisia voimia. Aseenaan hänellä on kekseliäisyys ja rohkeus.

Sivuosissa nähdään muunmuassa Martin Shaw, Elizabeth McGovern ja omalla tavallaan karismaattinen Emily Bruni.

Loistava sarja historiafriikeille.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

https://www.imdb.com/title/tt7187044/


Kevin Bacon loistaa myös TV:ssä. Muutenkin sarjassa on kokenut kaarti. Taustatarina on '90-luvun alun Boston ja sen poliisit. Joitakin yhtymäkohtia voi nähdä The Shieldiin, joka sekin sai inspiraationsa todellisen elämän tapahtumista, mutta sille tasolle tämä sarja ei yllä, kuten ei silti moni muukaan, mutta kyllä tätä ihan katselee. Divarisarja mutta hyvä sellainen.


ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

Viesti Jani Rantalainen »

60-luvun Star Trek. Eli se aito ja alkuperäinen jossa kapteeni James T. Kirk miehistöineen matkaa avaruudessa tähtilaiva Enterprisellä tutkien uusia maailmoja ja sivilisaatioita (joissa puhutaan yllättävän hyvää englantia) ja joissa he joutuvat mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin joissa onneksi yleensä löytyy muutama punapaita "uhrattavaksi".

Olen ollut alkuperäisen sarjan fani 80-luvulta saakka ja suosikkihahmoni on aina ollut mr. Spock. Myös McCoy Bonesin hapan karisma puree.

Valitettavasti minulta löytyy vain toinen tuotantokausi mutta minun on PAKKO hankkia loputkin kaudet joko DVD:lle tai Blu-raylle.

Tässä sarjassa on tietenkin asioita jotka eivät ole kestäneet ajan hammasta mutta klassikko niille jotka eivät ota scifiä turhan vakavasti.

To boldly go where no man has gone before.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

Koska Leonardo da Vinci on idoleitani, olen katsellut Areenalta miehestä kertovaa sarjaa. Noin niin kuin elokuvataiteellisesti sarja ei päräytä, mutta ehkä historiafriikit voisivat saada siitä jotain irti. Game of Thronesia ei tietenkään kannata odottaa, mutta onhan noita muitakin suosittuja historiallisia sarjoja. Kyllä tämä siihen joukkoon mahtuu.

https://areena.yle.fi/1-50933054

Pakko se on jotain Areenaltakin katsella, kun siitä palvelusta pakkoveloitetaan niin rivo summa joka vuosi. :D
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Kuvake
AlexMachine
Anapiros
annar
Kuvake
Antti
Aulis90
Kuvake
Clancy B.
Kuvake
Dojon Jäykin
Kuvake
finnjet
Kuvake
Fubarbarian
Hapa
htt
Kuvake
Invictus
Jani Rantalainen
Jhonny
jtoivo
Kuvake
Kari Aittomäki
Kuvake
Kerkko
kimmokammo
kivi
kojiro
Kumakki
Lasse Candé
Lybeck
magamies
Kuvake
MarkkuT
Kuvake
metsien vihreä jack
MikkeM
MillaR
mkuha
Nakiwa
Kuvake
nora
Pietari
pkka
Kuvake
Point
post
Kuvake
Pyrkele
Kuvake
Riku Ähvä
Kuvake
sanppa75
shogun
Kuvake
Stick
Kuvake
sundaywarrior
Taijin harjoittaja
tapsaattori
TeiniNinjaTyttönen
Tyrsky
xYm
YJT