Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Suosikkisarjat?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

katar
kylkeenpotkija
Viestit: 2094
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Thainyrkkeily
Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily

Suosikkisarjat?

Viesti katar »

Tää juttu sisältää sitten spoilerin, jotta tiedoksi..... Sex and the city ei varsinaisesti kuulu suosikkehini, mutta katsoin sitä kyllä aina välillä. Nyt HBO Maxilta alkoi And just like that, jossa palataan tuttujen kasvojen pariin, poikkeuksena Samantha, joka on kirjoitettu matkanneen Lontooseen töihin. Oikeasti näyttelijät Kim Catrall (Samantha) ja Sarah Jessica Parker (Carrie) eivät tulleet ollenkaan toimeen ja Kim oli jo sanonut, ettei palaa rooliinsa. Kaksi leffaahan tuossa kerkesi tulla välissä, kun sarja töllöstä päättyi ja tämä sarja olisi ehkä voinut jäädä tulematta. Kökösti tungettu wokea peliin, lasten seksikokeilut ja kondomit (mikä on varmaan jenkeissä ollut tosi iso haloo), ja tietty PALJASTUS seuraa: Mr. Big kuolee. Se oli vähän överi, toki ihmiset reagoi erilailla moiseen tilanteeseen, mutta Carrien reaktio, kun miehensä on lattialla, oli vähän... Vaisu. Ja Johnin (en edes muistanut, että se oli mr. Bigin etunimi :o ) kuolema oli kökkö. Nyt meinataan sitten vissiin, että osa seuraavista jaksoista Carrie itkee Johnin perään, kunnes voidaan taluttaa uusi mies framille. Juu ei kiitos. Pakko se on kai katsoa, ehkä mä kelaan seuraavalla kerralla vähän. Se oli plussaa, että Mirandalle oli jätetty harmaat hiukset, että ikä näkyi. Christin Davis olisi taas voinut jättää ne fillerit pois, naama näytti jotenkin tosi oudolle.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
Kuvake
Fubarbarian
kylkeenpotkija
Viestit: 1336
Lauteille: Lokakuu 2007

Suosikkisarjat?

Viesti Fubarbarian »

Jani Rantalainen kirjoitti: joulu 2, 2021, 17.50 Löysin divarista brittihuumoria 80-luvulta. Hale and Pace joka tunnettiin Suomessa nimellä Hauskat Pojat. En tiedä muistaako kukaan mutta tuli aikoinaan telkkarista 90-luvulla.
Aivan helmeä kamaa!

A suspicious mind is a healthy mind
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit: 6484
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

Viesti AlexMachine »

Jaawa kirjoitti: joulu 2, 2021, 16.43 No perhana, sieltä se vihdoin tuli, Netflix liveaction versio mun makuun parhaasta japsianimaatiosta. Ja onhan se hyvä, mahtavan uskollinen alkuperäselle. Päänäyttelijät vetää hyvin ja Yoko Kannon musat on säilytetty, kyllähän tässä sielu lepää fanilla :-8

https://www.imdb.com/title/tt1267295
Netflix antoi tälle jo nyt viikatetta, eli jatkoa ei valitettavasti tule.
The beatings will continue until morale improves.
Poista käyttäjä 3276

Suosikkisarjat?

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

AlexMachine kirjoitti: joulu 16, 2021, 05.24 Netflix antoi tälle jo nyt viikatetta, eli jatkoa ei valitettavasti tule.
Joo vähäsen ihmettelen, että mikä oli ongelma. Mutta sentään nämä jaksot saatiin, voitto kuitenkin.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21066
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

Viesti Lasse Candé »

Pitää aloittaa parhaasta. Eli HBO:n Beforeigners. Huhhuh.

Krista Kosonen <3

Tämä on tätä osastoa kun pohjoismaissa tehdään kansainvälistä, mutta kaikki tässä osastossa aiemmin hehkuttamani kalpenee tämän sarjan rinnalla kevyesti.

Tämä on nyt ehdottomasti paras sarja mitä on. Syitä on niin monia etten jaksa listata.

Toka kausi rullaa HBO:lla ja laatu on kova. :jepa:katar jo tuossa sivusikin uutta Sinkkuelämää (And just like that).

Tämä on harvinaisen tärkeä telkkari-ilmiö joka kannattaa katsoa. Hemmetin pallikkaalla meiningillä lähtevät lunastamaan jokaisen ihmisen ”tämä sinun pitää nähdä” -tilaa, kuten Sinkkuelämä aikoinaan. Ei saa samaa statusta, mutta saa melkein saman. Nyt kun sarja etenee, alan itse lämpiämään sen idealle, jossa pohditaan ”Woke”:a ja vastaavia konsepteja. On vahva ja toimiva ratkaisu tässä käyttää vanhoja hahmoja tässä uudessa maailmassa. Ellei tätä mokata, tämä on kovaa shittiä. :jepa:Niin-joo, ja katar, Sex and the City on yksi kovimmista telkkarijutuista ikinä. :D
(Tykkäsi tai ei. Ei ole oleellista, mutta itse tykkään erittäinkin paljon.)Emily in Paris teki paluun Netflixillä.

Ainakin Mika tsiigasi ekan kauden.

Nyt on toka katsottuna. On taattua tavaraa, jos tykkää kevyestä hömpästä.

(Mainittakoon että jos vielä tätäkin kevyemmästä tykkää enemmän, se on sitten Chesapeake Shores.)

Mutta joo, sarja jatkaa toimimistaan, eikä siitä sitten kai enempää…

Tässähän on myös taustalla Sinkkuelämää-porukkaa. Joskus ilmeni itselleni, että Sinkkuelämässä ajattelivat New Yorkin hahmoksi. Tämä on mielenkiintoinen tapa kulmata asiaa. Tässä näkyy kyllä vielä vahvemmin että näin tehdään Pariisille.

Pariisi on hahmo! Olen Pariisi! Fanat ad Patolg!
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21066
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

Viesti Lasse Candé »

Ärsyttää kyllä helvetisti, että mimmini on merkittävien sarjojen kohdalla aina minua askeleen tai pari edellä alussa, kun minä en näe potentiaalia ja hän näkee. Ja tämä ei ole sitä että hän on sallivampi. Minä olen meistä kahdesta se kaikkiruokaisempi.Mutta siis tämä koskee sarjaa And Just Like That…, eli Sinkkuelämien uusin kausi, näin vuosien jälkeen.

Kannattaa lukea ylläoleva viestini aiheesta. Pari jaksoa nyt nähty lisää ja vaikutelma voimistuu.

Tässä ollaan suurten asioiden äärellä ja todella kovalla otteella. Toistan pointtini sen onnistuvuudesta, että käytetään samoja hahmoja vanhempina kuin mitkä opimme tuntemaan silloisessa maailmassa. Mikä sen parempi ikkuna nykyiseen maailmaan?

”Nuo me tunnetaan siltä ajalta ja nyt ne on pihalla näin?”Sinkkuelämän kirjoittajat kertoivat joissain haastatteluissa että tekivät ikäänkuin viidenneksi hahmoksi New Yorkin. Tässä on tätä samaa otetta, joskaan se hahmo ei ole New York vaan jotakin paljon globaalimpaa ja tähän aikaan sopivampaa. Se New York -juonne on muuten kokonaan sivuutettu. Enää on siitä jäljellä vain päähahmoja ja heidän suhteitaan. Kaikki tällainen on korvattu globaalimmalla sanomalla. Mikä on luonnollista, kun likat eivät enää ole likkoja maailman pyörteissä vaan tekijöitä, jotka ovat pyörittämässä maailmaa.Siinä missä Sinkkuelämää joskus avasi valkoisen naisen mielenmaisemaa ja vapautti tätä jossakin urbaanin naisen mielikuvan mielessä peripatriarkaalisista rakenteista, tämä uusi versio vapauttaa valkoisen cis-naisen ja -miehen tämän tietämättömyyden ja syyllisyyden kahleista ja antaa vertaistukea.

Ennen kaikkea tämä silti vapauttaa koko maailman vallitsevasta epäselvyydestä ja nostaa esiin ajatuksen kirkkauden. Nuoret katsovat tämän myös ja ovat jo nähneetkin originaalin. Tämä sarja saattaa olla se, mikä noissa ”woke”- ja muissa vastaavissa aiheissa rakentaa siltaa sukupolvien välille.

Helvetin hyvä näyttely ei mitenkään haittaa asiaa. Varsinkin se Mirandan näyttelijä on kyllä aika helskutan hyvä. Oli se aina paras niistä muutenkin, mutta nyt se on ainoa joka on entistään vielä parempi. :jepa:
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

@tapsaattori ja muut Squid Gamesta innostuneet, tässä on hauska ja viihdyttävä video niistä haasteista ja niiden suorittamisesta oikeassa elämässä. :)

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
katar
kylkeenpotkija
Viestit: 2094
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Thainyrkkeily
Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily

Suosikkisarjat?

Viesti katar »

Kova suositus Yle Areenan sarjalle Avara Luonto: Merten ihmeet. Selvisi sarjan oliko ekasta osasta sekin, että kalatkin voivat vaihtaa sukupuolta tarpeen mukaan. Tiesin, että jotkin sammakot tekee välillä, mutta kaloista en sitä tiennyt. Tai että tietty mureena vaihtaa väriä, on nuorena vaalean vihreä ja aikuisena tumma. Tai että klovnikala ei luonnostaan ole immuuni sille myrkylle, jota on siinä merivuokossa, jonka luona se elää; se hinkkaa itseään sitä vasten ja saa siitä immuniteetin sille. Ja että vuokkokalat eli klovinikalat ovat kaikki syntyessään uroksia, nekin voivat vaihtaa sukupuolta. :o
Frankly my dear, I don`t give a damn.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

Viesti Pyrkele »

Jos muuten Pratchett on tullut luettua läpi ja kirjojen parissa myös viihdytty, niin pakko mainita HBO:lta löytyvä The Watch. Se perustuu Pratchettin Vimes kirjoihin. Kattelin tuon ekan kauden läpi.

Jos tykkäättä Pratchetin tuotoksista, niin älkää hemmetissä koskeko tuohon.
Ei ole Discworldia tuo. Vaikka muka on. Sarja siis perustuu kyllä Discworld-kirjoihin, mutta yritetty tehdä se punk-asenteella. Valitettavasti näin puristille tehdyt muutokset ovat aivan hirvittäviä. Minä selviän kyllä siitä että Vetinari on nainen, mutta valitettavasti hänen luonne ei ole Vetinarin. Mikä käy selväksi eräässä jaksossa. Kokonaisuudessaan sarja poistaa niin paljon kirjojen sielua ja muuttaa sitä joksikin muuksi, ettei oikein tätä voi faneille suositella. Rihanna Pratchettkin sanoi ettei sarjassa ole jäljellä yhtään isänsä kirjojen DNA:ta.
Todennäköisesti katson silti kakkoskauden.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
Shaolinsi
etupotkija
Viestit: 895
Lauteille: Syyskuu 2009
Paikkakunta: Dengfeng
Etulaji: Perinteinen Shaolin 少林拳
Sivulajit: Itsepuolustus

Suosikkisarjat?

Viesti Shaolinsi »

Kuva

Peacemaker on todella hauska. Hyvin kirjoitettua dialogia ja hauskoja tilanteita. Vaikka sarjassa on paljon huumoria, niin pinnan alla on surumieliset hahmot loppujen lopuksi. Hienosti kasvattavat hahmoja. Tästä on tullut hiljalleen suosikkisarjani, vaikka en tykännyt yhtään Suicide Squadista (sama hahmo löytyy kyseisestä elokuvasta) tai muistakaan DC:n ohjelmista.Pelkkä yllä oleva ohjelman intro on täyttä timanttia. Katsokaa edes se. Sarjaa suosittelen kaikille, sillä se paranee joka jaksolla.

Sarja on saanut myös todella hyvät arvostelut, niin en ole yksin mielipiteeni kanssa.

Rotten Tomatoesin sivulla sarja on saanut seuraavat pisteet:

94%
TOMATOMETER
Critic Ratings: 70

84%
AUDIENCE SCORE
User Ratings: 768

Jos joku ei tykkää, niin hän on väärässä. :D
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit: 1527
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

Viesti Atticora »

Sama, en pystynyt esim. sitä suicide squad-elokuvaa katsomaan loppuun, joten hyvin skeptinen olin Peacemakerin suhteen. Hauska kuin mikä. Hanoi Rocks saa taas rakkautta uusimmassa jaksossa.

Avara luonto-sarjaa olen seurannut varmaan ihan alusta asti, välissä jotain lyhyitä muutaman vuoden taukoja saattanut olla. Myös Merten ihmeet tulee katsottua varmasti.

Areenassa on taas katsottavissa Pokka pitää. Siinä on ehkä paras sarja ikinä, Twin peaksin ja Näkemiin vaan murun ohella.

Kuva
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Suosikkisarjat?

Viesti Mika »

Tuota The Watchia suosittelin taannoin Potkun WhatsApp-ryhmässä vähintään Sir Terry -faneille. Siinä oli odotetusti paljon samaa kuin Good Omensissa. Jos se kolahti, kannattaa vilaista. :jepa:

Nuorikko alkoi katsella tuota Peacemakeria ja tykästyi. Tutustun lähiaikoina.

Tämän hetken yksi parhaista komediasarjoista on The Righteous Gemstones, joka on tehty isolla rahalla. Pelkästään ne musikaalinumerot ovat huikeita. Ja mukana on yksi suosikeistani, ikäiseni mies Alabamasta eli Walton Goggings, joka oli yksi loistavan The Shieldin päähahmoista sata vuotta sitten. Vahva suositus! :jepa:"It was a Karate person." :lol:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

Viesti Pyrkele »

Alotettiin eilen tuo The Righteous Gemstones. Yleensä nainen vain tuppaa nukahtamaan kesken minkä tahansa jakson, jolloin sarjojen katselu on aika hidasta yhdessä.
Huomasin että The Orville on Disney+:lla. Ja minullahan olikin siitä kakkoskausi katsomatta. Mie jotenki tykkään tuosta Seth McFarlanesta. Hällä on tuossaki jotenkin hirveän ihmisläheinen ote, vaikka ajoittain jaksot käsitteleeki yllättävän vakavia asioita näin tämmöseksi komediaksi.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit: 6484
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

Viesti AlexMachine »

Amazon prime ja Ajan pyörä eli Wheel of time oli varsin hyvä genressään. 1. kausi katsottavista ja sopimus on jo tehty 4 kauden osalta, joten hyvälle vaikuttaa.

Sitten itse asiaan. Samassa palvelussa Reacher, joka pohjautuu Lee Childin suosittuhin kirjoihin. Tom Cruise esitti kahdessa elokuvassa, ihan okei, mutta kirjoissa Reacher oli fyysisesti dominoiva lähes kaksi metrinen entinen sotilaspoliisi, joten roolitus ei ihan mennyt nappiin siinä mielessä.
Alan Ritchson tekee kyllä hyvän roolityön tässä sarjassa. Vahva suositus tälle.
The beatings will continue until morale improves.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

Viesti Pyrkele »

Oon muuten edelleen sitä mieltä että Scrubs eli Tuho-osasto on hieno komedia.
Hauska huomata kyllä että parin vuosikymmenen aikana on maailma muuttunu, koska samanlaista toksista maskuliinisuutta ja työpaikkakiusaamista ei varmaan enää kirjoitettaisi tuollaiseen sarjaan. Tai ainakin eri twistillä
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Kuvake
AlexMachine
Anapiros
annar
Kuvake
Antti
Aulis90
Kuvake
Clancy B.
Kuvake
Dojon Jäykin
Kuvake
finnjet
Kuvake
Fubarbarian
Hapa
htt
Kuvake
Invictus
Jani Rantalainen
Jhonny
jtoivo
Kuvake
Kari Aittomäki
Kuvake
Kerkko
kimmokammo
kivi
kojiro
Kumakki
Lasse Candé
Lybeck
magamies
Kuvake
MarkkuT
Kuvake
metsien vihreä jack
MikkeM
MillaR
mkuha
Nakiwa
Kuvake
nora
Pietari
pkka
Kuvake
Point
post
Kuvake
Pyrkele
Kuvake
Riku Ähvä
Kuvake
sanppa75
shogun
Kuvake
Stick
Kuvake
sundaywarrior
Taijin harjoittaja
tapsaattori
TeiniNinjaTyttönen
Tyrsky
xYm
YJT