Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
-
- etupotkija
- Viestit: 24945
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Tyhjennetään pakastinta ylivuotisista kaadoista. ”Sinikan” ulkofileestä lehtipihvit, uuniporkkanat, kikherneet ja chimichurri
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- munillepotkija
- Viestit: 965
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Helsinki
- Takalajit: HJJ, BJJ, modernisoitu shaolin kung fu, thainyrkkeily, escrima
Kokkaaminen
Kokkaaminen
Luupäällä ei ole samanlaista hernekeitto taustaa/fetissiä kuin teillä ugreilla. Sikaa ei tule yleensä syötyä ja perinteinen hernekeitto eittämättä kaipaa savuisen sianrasvan ja luun makua. Koska kaikki kasvishernekeitot maistuvat ihan håmålle, niin mun piti ottaa hernekeittovaikutteita saksasta ja venäjältä ja tunata ihan omanlaiseni fuck you hernekeiton.
Laitetaan tavalliseen tapaan 0.5kg kuivattuja herneitä likoamaan edellisenä iltana. Vaihdetaan vesi ja laitetaan kiehumaan parin lihaliemikuution tai itse keitetyn liemen kanssa. Sekaan vihanneslokerosta löytynyt pilkottu puolikas purjo, 3- 5 porkkanaa ja valkosipulia ja dijon sinappia. Mausteina perinteisen suolan, pippurin, meiramin, timjamin ja rakuunan lisäksi myös korianteria, chillirouhetta ja persiljaa.
Parin tunnin päästä pannulle 2 kpl atrian tiivistä jauhelihalättyä. Aloita paistamaan paksulla pannulla kokonaisena ja leikkaa paistinlastalla 5 poikittaista ”puikkoa” ja pilko ne erikseen vielä 3 osaan. Kun saavat väriä ja kiinteytyvät, niin halkaise vielä kerran. Lihat, kuullotettu sipuli ja pannulla käytetyt mausteiset sucuk salamikuutiot. Lisää myös 4-6 kuutioitua perunaa. Jätä kypsymään vielä tunniksi pariksi.Loppua kohden lisää sekaan vielä pussillinen pakasteherneitä värin ja koostumuksen takia.
Lautaselle smetanaa, sipulihaketta ja aura tai turun sinappia…ja jos tykkää…lisää cillirouhetta...
Jälkikasvun toivomus tälle päivälle...
Fuck you…
Edit:
Laitetaan tavalliseen tapaan 0.5kg kuivattuja herneitä likoamaan edellisenä iltana. Vaihdetaan vesi ja laitetaan kiehumaan parin lihaliemikuution tai itse keitetyn liemen kanssa. Sekaan vihanneslokerosta löytynyt pilkottu puolikas purjo, 3- 5 porkkanaa ja valkosipulia ja dijon sinappia. Mausteina perinteisen suolan, pippurin, meiramin, timjamin ja rakuunan lisäksi myös korianteria, chillirouhetta ja persiljaa.
Parin tunnin päästä pannulle 2 kpl atrian tiivistä jauhelihalättyä. Aloita paistamaan paksulla pannulla kokonaisena ja leikkaa paistinlastalla 5 poikittaista ”puikkoa” ja pilko ne erikseen vielä 3 osaan. Kun saavat väriä ja kiinteytyvät, niin halkaise vielä kerran. Lihat, kuullotettu sipuli ja pannulla käytetyt mausteiset sucuk salamikuutiot. Lisää myös 4-6 kuutioitua perunaa. Jätä kypsymään vielä tunniksi pariksi.Loppua kohden lisää sekaan vielä pussillinen pakasteherneitä värin ja koostumuksen takia.
Lautaselle smetanaa, sipulihaketta ja aura tai turun sinappia…ja jos tykkää…lisää cillirouhetta...
Jälkikasvun toivomus tälle päivälle...
Fuck you…
Edit:
-
- etupotkija
- Viestit: 24945
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Marokkolainen pata peuran palapaistista: 500g peuranpaistia kuutioituna
4 sipulia
4 porkkanaa
3 valkosipulinkynttä
200g kuivattuja aprikooseja
2 rkl öljyä
2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl harissatahnaa
1 rkl siirappia
5 dl kanalientä
Puoli ruukkua silputtua minttua
Granaattiomenan siemenet
Ruskista lihat öljyssä, nosta padasta. Paista porkkananpaloja, sipulilohkoja ja hienonnettua valkosipulia öljyssä. Lisää lihat pataan, lisää tomaattipyre ja harissatahna, pyörittele minuutti. Lisää siirappi, kanaliemi ja aprikoosit. Kuumenna kiehuvaksi. Laita 180C uuniin n 2-3 tunniksi, kunnes liha on hajoavan kypsää. Juuri ennen tarjoilua koristele mintulla ja granaattiomenalla. Tarjoa kuskusin kanssa #riistaruoka #metsästäpöytään #metsästys #jousimetsästys #mjolnirhunting #experiencebowhuntingclub #kokkaavatmiehet #marokkolainenruoka #valkohäntäpeura
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24945
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Viikon vege: lehtikaali-linssilasagne. Liota ja keitä linssit ohjeen mukaan, mausta suolalla, chilillä, oreganolla ja savupaprikalla. Valmista tomaattikastike, kuullota reilusti valkosipulia ja lisää säilyketomaatteja pari purkkia, anna hautua puoli tuntia, mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja balsamicolla. Leikkaa keskiruoto lehtikaaleista pois ja hienonna kaali, keitä suolavedessä 5 min ja valuta. Sekoita kotijuuston tai ricottan joukkoon 1dl kermaa ja murustele feta. Kokoa lasagne lehtikaali-linssit-juustot-lasagnelevyt. Päällimmäiseksi parmesaania.
400g keitettyjä linssejä
200g lehtikaalia
250g ricottaa
1 dl kuohukermaa
200g fetaa
2 purkkia säilyketomaatteja
4 valkosipulinkynttä
200g parmesaania
40 min 175C uunissa
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 2141
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Millä ton lehtikaalin voisi korvata, kun mua ei jotenkin iske se yhtään? Muuten kuulostaa tosi hyvälle.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- päähänpotkija
- Viestit: 11614
- Lauteille: Kesäkuu 2008
Kokkaaminen
Esim. pinaatti tai nokkonen ovat klassisia linssin kavereita, jos ne kelpaavat.
-
- etupotkija
- Viestit: 24945
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Pinaatilla
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- munillepotkija
- Viestit: 965
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Helsinki
- Takalajit: HJJ, BJJ, modernisoitu shaolin kung fu, thainyrkkeily, escrima
Kokkaaminen
Kokkaaminen
Sattumoisin tein vko.loppuna taas omaa tulkintaa ezogelinikeitosta joka maistuu varsinkin talvisin: 400g linssejä, 5 porkkanaa, paprika, bulgurin sijan pari kuutioitua perunaa, 2 sipulia, valkosipulia ja itse tehtyä lihalientä. Mausteina suola, pippuri, juustokumina ja timjami.
Anna kiehua reilun tunnin ja soseuta, lisää 2 dl pitkäjyvästä riisiä ja sulatettuun voihin lisättyä chillirouhetta. Sekoita säännöllisesti ettei puuroudu ja lopuksi sekaan smetanaa ja mintun lehtiä. Aika gay kun tuossa ei ole mitään tapettua...mutta menkööt.
-
- etupotkija
- Viestit: 24945
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
https://www.instagram.com/mjolnir_hunti ... =copy_link
Alkoi tehdä mieli leivänpäällistä. Peuranvasan paisti sulatettiin 10% suolaliemessä, maustettiin pippurilla, sinapilla ja valkosipulijauheella, pari tuntia sous vide 57C, makujen tasaantuminen vuorokauden jääkaapissa, olohuoneen pöönttöuunissa 20 tuntia pyökkisavua. Pikaruokaa.
Alkoi tehdä mieli leivänpäällistä. Peuranvasan paisti sulatettiin 10% suolaliemessä, maustettiin pippurilla, sinapilla ja valkosipulijauheella, pari tuntia sous vide 57C, makujen tasaantuminen vuorokauden jääkaapissa, olohuoneen pöönttöuunissa 20 tuntia pyökkisavua. Pikaruokaa.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- päähänpotkija
- Viestit: 16290
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
No voi nam!
Mitäs leipää käytät herkunalla?
Näyttää minusta vaativan ruisleipäratkaisua.
Olohuoneen pönttö-uuni?
Se ei kuulosta Kodin Kuvalehteä mukailevalta sisustusratkaisulta ensinkään?
Mitäs leipää käytät herkunalla?
Näyttää minusta vaativan ruisleipäratkaisua.
Olohuoneen pönttö-uuni?
Se ei kuulosta Kodin Kuvalehteä mukailevalta sisustusratkaisulta ensinkään?
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Kokkeilisin jopa myös saaristolaisleivän tai mallaslimpun kanssa. Mutta joo, tummaa leipää ehottomasti.Kari Aittomäki kirjoitti: ↑tammi 14, 2022, 02.34 No voi nam!
Mitäs leipää käytät herkunalla?
Näyttää minusta vaativan ruisleipäratkaisua.
Olohuoneen pönttö-uuni?
Se ei kuulosta Kodin Kuvalehteä mukailevalta sisustusratkaisulta ensinkään?
Mietin myös miten tuossa menis joku mössö päällä, mutta eipä se taida ollakkaan niin kuivaa kuin aluksi katoin. Jotta ei taida semmosia kaivata.
Itelläki kyllä kiinnostais tuo pönttöuuniratkaisu.
Eli ps. kuva ois kiva.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Ainii. Pittää varmaan itekki sanoa jottain
FIleoin eilen kymmenen syksyllä saatua siikaa. Kaikki ruodot hus pois. Oli muuten taas hirvee duuni. Mutta eipähän tule mukeloilta valituksia ja luulis maistuvan. Oma vika, itte en oo ees opettanu ruotimaan kalaa. Eipä sinänsä. Ei se nainenkaan sitä halua tehä, jotta valituksia olis kyllä kuulunu.
Sitte paistelin ne voissa. Suolaa ja pippuria laitoin. Samalla tekasin torvisienistä(?) kastikkeen sekä kermaviilikastikkeen ja keitin potut.
Kyllähän tuossa taas pari tuntia vierähti, silmät on kipeät ruotojen tihrustamisesta ja selkä jumissa, koska keittiätasojen korkeus.
Ja sitte ne mukulat ei koskenukkaan noihin.
Vanhempi teini lämmitti jottain valmisruokaa pakkasesta ja nuorempi söi vissiin leivän.
pipari
FIleoin eilen kymmenen syksyllä saatua siikaa. Kaikki ruodot hus pois. Oli muuten taas hirvee duuni. Mutta eipähän tule mukeloilta valituksia ja luulis maistuvan. Oma vika, itte en oo ees opettanu ruotimaan kalaa. Eipä sinänsä. Ei se nainenkaan sitä halua tehä, jotta valituksia olis kyllä kuulunu.
Sitte paistelin ne voissa. Suolaa ja pippuria laitoin. Samalla tekasin torvisienistä(?) kastikkeen sekä kermaviilikastikkeen ja keitin potut.
Kyllähän tuossa taas pari tuntia vierähti, silmät on kipeät ruotojen tihrustamisesta ja selkä jumissa, koska keittiätasojen korkeus.
Ja sitte ne mukulat ei koskenukkaan noihin.
Vanhempi teini lämmitti jottain valmisruokaa pakkasesta ja nuorempi söi vissiin leivän.
pipari
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1622
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
Kokkaaminen
Tuolle voisi sopia myös ciabatta tyyppinen leipä, majoneesia, romanesalaattia, pikkelöityä kurkkua/suolakurkkua, kaalisalaattia yms..
Seuraajat
aatus • Aleksi T • AlexMachine • halmehe • Kari Aittomäki • katar • Kerkko • MikkeM • Mjölnir • nipsuli • Paanari • Point • Pyrkele • Sitav Abdullah • Taijin harjoittaja • tapsaattori • Tyrsky • Ville Heinonen • xYm