Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Laitan lihan käytännössä nykyään aina vakuumissa vesihauteessa, sous-vidé.
Sen jälkeen pinta paistetaan pannulla tai uunissa/grillissä
Sunnuntaina vuorossa oli hirven sisä- ja ulkofileen pätkiä, sisälämpötila 50C, mukaan punajuuririsottoa ja chili-valkosipulivoita
Sen jälkeen pinta paistetaan pannulla tai uunissa/grillissä
Sunnuntaina vuorossa oli hirven sisä- ja ulkofileen pätkiä, sisälämpötila 50C, mukaan punajuuririsottoa ja chili-valkosipulivoita
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 52
- Viestit: 16107
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Aikamoista nyanssiherkkyyttä.
Mullakin oli aikoinaan kurottelua kulinarismiin, koetin tajuta viinejä ja kastikkeita ja detaljeja.
Menetin sitte hajuaistini ja sitämyötä makuaistin joten hommasta meni tukirakenteet.
Onneksi espanjalaiset sai juntattua mullen sen perusjutun, vahvat raaka-aineet ja elementit kohdalleen ja mässyt pelittää.
Kastikkeita en edelleenkään saa onstumaan millään perkeleellä.
Mullakin oli aikoinaan kurottelua kulinarismiin, koetin tajuta viinejä ja kastikkeita ja detaljeja.
Menetin sitte hajuaistini ja sitämyötä makuaistin joten hommasta meni tukirakenteet.
Onneksi espanjalaiset sai juntattua mullen sen perusjutun, vahvat raaka-aineet ja elementit kohdalleen ja mässyt pelittää.
Kastikkeita en edelleenkään saa onstumaan millään perkeleellä.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Meillä uunissa hirvipaisti, hirveä paloina, juureksia (porkkana, sipuli, valkosipuli, palsternakka), tummaa olutta, vettä, suolaa&pippuria ja rosmariinia. Ollut nyt noin nelisen tuntia uunissa. Odotan saavani hyvää paistia, katotaan kuin akan käy. Lihat ihan K-citymarketista, btw.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 52
- Viestit: 16107
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Hoh, asiallisen oloinen pommi.
Mä tein tossa... mua siis valtavasti vaivaa ruoanjämien roskiinheitto joten niitä loppuja jää jääkaappiin odottelemaan.
Otin kolmen grillatun kanankoiven luut ja hauduttelin tunninverran, ripsuttelin köntsät keitinliemeen ja puristin luista mehut perään.
Kourallinen jäänyttä riisiä, hernesopan jämät jossa broilerin jauhelihaa. Valkosipulia, herneitä ja paprikaa, pippuria ja lasillinen konjakkia.
Uuniin hautumaan, sitte taikinakansi päälle ja takasi ripsautumaan.
Hyvä ja halpa soppa yhdelle miehelle, lämmitin vielä kokojyväpatonkia mukaan ja palanpainikkeena toimi vähänmaksava valkoviini.
Hyvä mässyhetki. Kevyt ja kevyt.
Mä tein tossa... mua siis valtavasti vaivaa ruoanjämien roskiinheitto joten niitä loppuja jää jääkaappiin odottelemaan.
Otin kolmen grillatun kanankoiven luut ja hauduttelin tunninverran, ripsuttelin köntsät keitinliemeen ja puristin luista mehut perään.
Kourallinen jäänyttä riisiä, hernesopan jämät jossa broilerin jauhelihaa. Valkosipulia, herneitä ja paprikaa, pippuria ja lasillinen konjakkia.
Uuniin hautumaan, sitte taikinakansi päälle ja takasi ripsautumaan.
Hyvä ja halpa soppa yhdelle miehelle, lämmitin vielä kokojyväpatonkia mukaan ja palanpainikkeena toimi vähänmaksava valkoviini.
Hyvä mässyhetki. Kevyt ja kevyt.
- Kiehinen
- sääreenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 85
- Lauteille: Elokuu 2017
- Etulaji: Sambo
- Sivulajit: Karate, MMA
- Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN
Kokkaaminen
Ostin kilon savuluita ja muutaman perunan sekä paketillisen ohrasuurimoita. Savuluukeitosta tuli aivan mielettömän hyvää. Pidän erityisesti vanhan ajan ruuista ja etenkin pula-ajan vastaavista. Ei ole mitenkään tavatonta, että ostaisin kaupasta lenkkimakkaraa ja sen päälle puristaisin purkista sinappia niin, että pursista kuuluisi sellainen pieruääni. Hampurilaisateriatkin menee ihan mielellään. Vasta hiljattain olen tutustunut Burgerkingin edullisiin tarjouksiin. Sitä aikaisemmin tuli syötyä mäkin euron hamppareita. Klassikkoruoka pidän nakkikastiketta. En ole sitä aikoihin tehnyt, mutta ehkä kohta on taas sen aika. Kaikenlainen itämaalainen ruoka menee sekin kurkusta alas, mutten pidä siitä. Itä-Eurooppalainen keittiö ja ihan puhdas venäläinen keittiö on lähellä sydäntäni. Kunnolliseen krapulaan on mahtavaa latkia soppalusikalla seljankaa. Lähi-Idän ruokakulttuuri sekin menee, mutta lähinnä vain pizzan muodossa, vaikka aina välillä tilaankin riisikebabin.
Kotiapteekin tarpeisiin valkosipulia lisätään runsaasti viinan mausteeksi. Rohto valmistuu viikossa ja sitä nautitaan lusikallisittain.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 18
- Viestit: 2510
- Lauteille: Heinäkuu 2016
- Etulaji: keppijumppa
- Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Kokkaaminen
Nakkikastike on myös omia suosikkejani. Itse käytän paistamalla voita + vehnäjauhoja suurustamiseen, kastike notkistetaan sopivalla määrällä kasvislientä. Nakit + sipulit ruskistan ennen sitä ja kaadan sitten takas pannulle. Mausteeksi ehdottomasti sinappia, hieman ketsuppia väriksi ja yrttejä oman maun mukaan. Toisinaan lorautan lihafondia
Mauste/suolakurkkua nakkikastikkeessa en ole koskaan ymmärtänyt. SIinä lautasen vieressä pari pötkylää sitten erikseen jos haluaa kyllästää makuhermot etikalla.
Mauste/suolakurkkua nakkikastikkeessa en ole koskaan ymmärtänyt. SIinä lautasen vieressä pari pötkylää sitten erikseen jos haluaa kyllästää makuhermot etikalla.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 52
- Viestit: 16107
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Miksi kuskus?
Onko se joku oikein reseptiohje tai makumieltymys, on nämligen mullen sellanen lievä epätykkäys.
Onko se joku oikein reseptiohje tai makumieltymys, on nämligen mullen sellanen lievä epätykkäys.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Koska pohjois-afrikka, eli reseptiikalle uskollinen lisäke
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 1726
- Lauteille: Elokuu 2011
Kokkaaminen
Bratwurst-aprikoosi-tagine
1-4) osta kaupasta bratwursteja
5) pane couscous hautumaan
6) ruskista bratwurstit voissa pannulla
7) paista pannulla myös kourallinen puolitettuja aprikooseja ja pari viipaloitua valkosipulinkynttä, mausta juustokuminalla ja ripauksella mustapippuria
8) lisää pari ruokalusikallista ketchupia, vähän vettä, kourallinen paahdettuja cashew-pähkinöitä ja rusinoita sekä silputtua persiljaa
9) paista pari minuuttia
10) tarjoa couscousin kanssa
Valmistusaika 15 minuuttia
Maistui hyvältä, kiitos ohjeesta
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 125 kurkkijaa