Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Puoluepolitiikka

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
tapsaattori
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 777
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Tykännyt: 22 kertaa
Tykätty: 38 kertaa

Puoluepolitiikka

#1396

Viesti tapsaattori » touko 18, 2019, 18.59

Mua kiinnostaa sama kysymys kuin Andya. Uutisen perusteella sain käsitykseen, että olisi jo todettu, että "raha palautuu kaksinkertaisena". En huomannut uutisen olevan noin vanha.


tapsaattori
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 777
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Tykännyt: 22 kertaa
Tykätty: 38 kertaa

Puoluepolitiikka

#1397

Viesti tapsaattori » touko 18, 2019, 19.22

Tuohon uutiseen vielä: raporttia on ollut laatimassa Tent Foundation, josta mainitaan seuraavaa:
"The Tent Foundation encourages businesses to leverage their unique competencies to play a more active role in addressing the crisis by hiring refugees, integrating them into supply chains, investing in refugees, and delivering services to them." (Wikipedia)

Taho, joka toimii aktiivisesti pakolaisten työllistämisen, palveluiden ym. parissa on laatimassa raporttia, jonka mukaan pakolaiset eivät ole rasite vaan merkittävä tulonlähde valtiolle. Onko tämä objektiivisesti toteutettu laskelma?
Voiko raportin tarkoituksena olla oman toiminnan boostaaminen?
Mitä mieltä olet @Mika ?

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 20
Viestit: 16342
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 148 kertaa
Tykätty: 261 kertaa
Viesti:

Puoluepolitiikka

#1398

Viesti Andy » touko 18, 2019, 20.02

Heikosti löytyi jatkoseurantaa. Tässä on samaisen Philippe Legrainin artikkeli, jossa kerrotaan kuinka pakolaisten yrityksissä on mahtavat kasvunäkymät, kunhan heitä vain autetaan hommassa.

https://www.theguardian.com/commentisfr ... d-our-help
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Andy viestistä:
tapsaattori
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

PetriP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 81
Viestit: 1852
Lauteille: Toukokuu 2006
Paikkakunta: Espoo
Etulaji: Judo
Tykännyt: 36 kertaa
Tykätty: 55 kertaa

Puoluepolitiikka

#1399

Viesti PetriP » touko 20, 2019, 08.14

No toi "ennuste" olis tuubaa toteutuessaankin. Onhan Espoonkin Somaliväestö nostanut bruttokansantuotetta monella tapaa. Priämääristiä varmasti menemällä töihin mutta myös kasvattamalla lastensuojelun ja ennakoivanlastensuojelun resurssitarvetta. Bruttokansantuote kun on kovin erikoinen mittari. Siihen vaikuttaa aina myös sellaisia tekijöitä jotka ei kansanhyvinvointia lisää. Jos haluaa BKT:tä nopeasti nytkäyttää ylös ei kun tiiliskiviä kottariin ja heittelemään niinä näyteikkunoista läpi, jos BKT hieman heilahti ylös. Siinä kulutusta siirtyy tuontituotteista kotimaiseen työhön.

Mutta voi persut!""
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006111591.html
siis ihan tosissaa kaveri meinaa viisumivapautta venäjälle? ja shengen alueen lakkauttamista. Siinä Tsaari sais taas nopean asymmetrisen vaikutuskeinon

Jiu-Jitsu
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 707
Lauteille: Huhtikuu 2005
Tykännyt: 20 kertaa
Tykätty: 18 kertaa

Puoluepolitiikka

#1400

Viesti Jiu-Jitsu » touko 20, 2019, 15.02

Ja niinpä vaan uhriutumisen mestari löysi tästäkin oivan tilaisuuden:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006112146.html
Kaikkein mielenkiintoisinta on, että jopa venäläinen media kelpaa suomalaisille tiedotusvälineille lähteeksi silloin, kun on tilaisuus hutkia perussuomalaisia”, Halla-aho kirjoittaa.

Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 72
Viestit: 10732
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Kalajoki
Tykännyt: 76 kertaa
Tykätty: 61 kertaa

Puoluepolitiikka

#1401

Viesti flammee » touko 20, 2019, 21.24

Mika kirjoitti:
touko 18, 2019, 10.23
Tässä on uutinen, joka lienee mahdoton niellä tietyissä piireissä. Voin vain kuvitella niitä reaktioita. :D

https://yle.fi/uutiset/3-8890819

Flammee kun rehellisesti myönsi, mikä on pelin henki, saman teki hänen johtajansa. Se tyyppi vastasi kysyttäessä, että hän tukee Unkaria koska pitää niiden maahanmuuttopolitiikasta.

Nämä ovat oikeasti hyviä muutoksia. Se venkoilu näyttäisi loppuneen.

Siitä on tietenkin edelleen pitkä matka hyvään. Siksi toivoisin että tuleva hallitus panostaisi mielenterveystyöhön. Jokainen ihminen ansaitsee olla onnellinen (eikä vedettävänä vihan vesikelkassa).
No siis kyseessähän on aivan selvä valeuutinen. Näyttäs olevan maahanmuuttomyönteisen Soros-lafkan raportti. Riittää kun lafkan nimessä on tuo "open" niin melko varmasti on raportti ihan täyttä tuubaa.
Toki tämän teorian pohjalta voitaisiin luoda sellainen malli jossa maahanmuuttajista saavutetut tienestit käytettäisiin maahanmuuton kustannuksiin, sitä maahanmuuttoa kun on tapahtunut jo reilusti yli viisi vuotta... :niinpa: Maahanmuuton kululaskelmissa on saatu sellaisia lukemia että keskimääräinen ei-länsimainen maahanmuuttaja aiheuttaa useamman sadan tuhannen kulut elämänsä aikana.
...pakolaiset hyödyttävät uusien asuinmaittensa talouksia monilla tavoin: työpaikkoja syntyy ja palvelujen ja tavaroiden kysyntä lisääntyy, ja heidän palkoistaan karttuu veroja ja eläkemaksuja.

Raportin laatija, OPEN:n perustaja Philippe Legrain on EU:n komission puheenjohtajan entinen talousneuvonantaja.

Hän laskee, että Eurooppaan lyhyessä ajassa tullut suuri pakolaismäärä tietää valtioille vuosina 2015–2020 miltei 69 miljardin euron menoja. Samaan aikaan kuitenkin bruttokansantuote nousee 126,6 miljardia euroa, eli yhden euron investointi tuottaa miltei kaksi euroa, keskiviikkona julkaistu raportti kertoo.
Eli koko laskelma perustuu siihen "ennusteeseen" (valheeseen) että kotoutuminen onnistuu ja porukka työllistyy. Tilastot osoittavat että tämä ei pidä paikkaansa. Ei viidessä vuodessa eikä edes kymmenessä vuodessa.
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan flammee viestistä:
DeusVult

Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 72
Viestit: 10732
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Kalajoki
Tykännyt: 76 kertaa
Tykätty: 61 kertaa

Puoluepolitiikka

#1402

Viesti flammee » touko 20, 2019, 21.48

TimoS kirjoitti:
touko 18, 2019, 13.20
flammee kirjoitti: Nyt en kyllä ymmärrä mitä tarkoitat...
Tämäpä olikin yllättävää.
Tuota noin, jos joku ilmoittaa että ei ymmärrä että mistä on kyse, niin kyllä asiallisen keskustelijan melko itsestäänselvä tehtävä on yleensä selventää että mitä tarkoitti, eikä ainakaan v*ttuilla.
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan flammee viestistä:
Lasse Candé

Jiu-Jitsu
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 707
Lauteille: Huhtikuu 2005
Tykännyt: 20 kertaa
Tykätty: 18 kertaa

Puoluepolitiikka

#1403

Viesti Jiu-Jitsu » touko 20, 2019, 22.36

flammee kirjoitti:
touko 20, 2019, 21.24
maahanmuuttomyönteisen Soros-lafkan raportti
Jaha täälläkin tätä "juutalaisten salaliitto" -p@skaa.

Mutta kun Flammee näytät tietävän, niin kerro mikä Soroksen yhteys tohon Open Political Economy Networkiin on? Ei näyttäisi ainakaan pikaisella katsomisella olevan osa Soroksen perustamaa Open Society Foundationsia.

Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 72
Viestit: 10732
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Kalajoki
Tykännyt: 76 kertaa
Tykätty: 61 kertaa

Puoluepolitiikka

#1404

Viesti flammee » touko 21, 2019, 07.53

Soros taitaa olla enemmänkin Israel-vastainen, mutta vissiin ei ole kykyä nähdä muuta kuin juutalaisuus. Veikkaisin että jos jokin juutalaissalaliitto on olemassa, niin Soros ei siihen kuulu, eikä siitä ole yhtä paljoa haittaa maailmalle kuin Sorosista. Salaliitostakin lienee ihan turha puhua kun vasemmistohenkisten järjestöjen rahoitukset ovat aika julkista kamaa. Soros yhteyden kattelin kyllä aika pikaisella google-haulla, näyttäisi että sen suhteen tuli tällä kertaa huti. Mutta lafkan agenda tuli kyllä selväksi...

Tuossapa hieman tarkempaa tietoa kyseistä tutkimusta..
http://meeviren.puheenvuoro.uusisuomi.fi/217134-hyvat-uutiset-eivat-lopu-ylelta kirjoitti:On varmaan turha vaatia, että toimittaja kertoisi, mihin oletuksiin mikin tutkimus perustuu, mutta ehkä yleisen hygienian nimissä voimme kirjata saksalaisten tutkijoiden tekemät tärkeimmät oletukset. Niiden mukaan pakolaisista on työikäisiä 73 %, heidän osaltaan työhön osallistumisaste on 80 %, työttömyysaste alkuvaiheessa 60 % ja pitkällä aikavälillä 30 %, työn tuottavuus 67 % suhteessa kantaväestöön, kustannukset 40-30 % suhteessa kantaväestön tuloihin, ja niin sanottu kerroinvaikutus 0.5.

Työmarkkinoita koskevat oletukset tarkoittavat sitä, että työllisten osuus koko väestöstä on alkuvaiheessa 23 % ja nousee sitten 42 prosenttiin. Se puolestaan on kutakuinkin sama kuin Suomen tämänhetkinen (2014) luku (joka siis viittaa osuuteen koko väestöstä, eikä työikäisestä väestöstä, mikä taas on työllisyysasteen perinteinen määritelmä).

Tästä alkavatkin ongelmat. Jos kohta Suomessa kantaväestön osalta luku on (Tilastokeskuksen työssäkäyntitilaston mukaan) mainittu 42 %, se on aivan eri luokkaa kuin niiden maiden osalta, joista tuli pääosa vuoden 2015 pakolaisista. Afganistanin, Somalian, Syyrian ja Irakin lukujen painotettu keskiarvo on (oli 2014) vain 8.5 % Mainittujen maiden luvut ovat lähellä toisiaan ja vuosien 2000-2014 aikana niissä on tapahtunut vain hyvin pieniä muutoksia (mikä ei tietenkään tarkoita samaa kuin, että työllisyysasteet pysyisivät samoina iän mukana). Koska maassa olevien maahanmuuttajien keski-ikä (tai Suomessa oloaika) oletettavasti kasvaa vakimäärän kasvun myötä, lähes vakiona pysyvä työllisyysaste viittaa siihen, että yksilökohtaisissa arvoissa ei ehkä sittenkään tapahdu suuria muutoksia.

Eli saksalaisten käyttämät arvot ovat aivan liian korkeita, jos niitä sovelletaan viime aikojen pakolaisvirtoihin Suomen osalta. Arvio työn tuottavuudesta on sekin ilmeisen epärealistinen.

Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 91
Viestit: 23105
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Tykännyt: 53 kertaa
Tykätty: 304 kertaa
Viesti:

Puoluepolitiikka

#1405

Viesti Mjölnir » touko 21, 2019, 08.40

Haistan mamukeskustelun? Countdown moderointitoimenpiteille on alkanut
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Mjölnir viestistä (yhteensä 4):
PointMikaAndyTimoS
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi

magamies
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 529
Lauteille: Joulukuu 2005
Tykännyt: 18 kertaa
Tykätty: 19 kertaa

Puoluepolitiikka

#1406

Viesti magamies » touko 21, 2019, 11.37

https://demokraatti.fi/sdp-ei-tiennyt-n ... staustasta

SDP euroedustaja syyllistyi valehtelemiseen kun ei kertonut rikostaustaansa kun haki ehdokkaaksi, samaa jatkumoa Al Taeen jutulle ja SDP ei tiennyt, eipä tietenkään ja molemmissa tapauksissa kaverit pyytävät anteeksi ja sillä selvä.
Itse halveksin kissan ja pentueen julmasti tappanutta ja huom murtautui mökkiin jossa kissat olivat, surmasivat julmasti emon ja pennut ja polttivat ehkä elävältä, myöskin rattijuopumus takana. Ei jatkoon!!
Magamies

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 174
Viestit: 89033
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 708 kertaa
Tykätty: 245 kertaa
Viesti:

Puoluepolitiikka

#1407

Viesti Mika » touko 21, 2019, 12.02

Onpa ollut melkoista törkeilyä, kun viattoman eläimen tappaa. :eviL

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2 ... 2200201740

Eroa on silti siinä, katuuko vai ei.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 20
Viestit: 16342
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 148 kertaa
Tykätty: 261 kertaa
Viesti:

Puoluepolitiikka

#1408

Viesti Andy » touko 21, 2019, 12.55

Halla-aho kai kuitenkin on sitä mieltä, että laki jonka perusteella hän sai tuomion on huono ja hän pyrkii myös muuttamaan sitä parlamentaarista tietä.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

PetriP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 81
Viestit: 1852
Lauteille: Toukokuu 2006
Paikkakunta: Espoo
Etulaji: Judo
Tykännyt: 36 kertaa
Tykätty: 55 kertaa

Puoluepolitiikka

#1409

Viesti PetriP » touko 21, 2019, 13.13

Halla-Ahon tuomio on käsittämätön. Ne kaksi lausetta ei nyt todellakaan ollut mitenkään erikoisia edes kontekstista irrotettuina ja vielä vähemmän osana blogikirjoitusta. Aika vähän poliisi ja syyttäjä löysi tavaraa kun sentään kävivät kaikki blogi-kirjoitukset vuosien ajalta läpi.

Eli lain muuttamiselle on selkeästi tarvetta.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 174
Viestit: 89033
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 708 kertaa
Tykätty: 245 kertaa
Viesti:

Puoluepolitiikka

#1410

Viesti Mika » touko 21, 2019, 14.52

Tuo on jo iäisyyden vanhaa keskustelua. Tuomioista tai lakipykälistä viis. Nyt oli kyse siitä, miten kukin kirjoituksiinsa ja sanomisiinsa suhtautuu. Lähes poikkeuksetta älämölöjä pahoitellaan, mutta tämä kynäniska ei siis ole niin tehnyt. Siinä on iso ero. Tiettyyn kansanosaan sellainen asenne tietenkin putoaa, koska se antaa näennäisesti voimaa elämässään kamppaileville raukkaparoille.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 kurkkijaa