Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Juu, sisäfileet on tietysti sormen kokoiset, mutta kun puhuu fileistä niin laskin myös ulkofileet mukaan kategoriaan
Minä teen ulkofileestä pihvejä ja sisäfileestä carpacciota
Minä teen ulkofileestä pihvejä ja sisäfileestä carpacciota
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Eppu
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 3351
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Hattula
- Etulaji: Holismi
- Takalajit: Taekwondo, BJJ/SW
Jousiammunta/jousimetsästys
Paljonkos tuollaisesta kaurispukista tulee syötävää tavaraa, niin kuin kokonaismassana? Ja mitä kaikkea muuta käyttöä kuin lihat?
"10 physical skills are: cardiovascular/respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy. You are as fit as you are competent in each of these 10 skills."
Treenipäiväkirja
Erik Sandström
Mestaritehdas Oy
Instagram/Facebook
Treenipäiväkirja
Erik Sandström
Mestaritehdas Oy
Instagram/Facebook
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Ison pukin lihapaino on varmaan 15-20 kg, sydämen syön myös, takajalat joko kokonaisena uuniin tai pienempinä paisteina, fileet pihveiksi, kyljet ja niska sekä koipilihat jauhelihaksi, lapa joko kokonaan uuniin tai jauhelihaksi taikka luu pois ja käristykseksi
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Voisiko joku ylipotkija jakaa viestejä johonkin ruoanlaittoketjuun? Mulla kun ei ole muuta kuin kännykkä nyt saatavilla.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Jousiammunta/jousimetsästys
Mjölnir on jo passissa taas...
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Silloin on taottava kun rauta on kuumaa...
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Jousiammunta/jousimetsästys
Tää on nyt leikattu, 16 kg
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Otin muuten selkärankaa kans jonkin verran talteen, keittelen niistä lihaliemen
https://instagram.com/p/BqPUi4fH3SV/
https://instagram.com/p/BqPUi4fH3SV/
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Itselläni kyllä harmittaa ettei noita kauriita ole täällä ihan joka miehen metästettäväksi. Toki jos kuuluis seuraan niin voisi olla teoreettinen mahollisuus.
Muttei nappaa.
Porojahan kyllä ois.....
Mutta jottei menis ihan off-topiciksi, niin minäkin tein ruokaa.
Halstrasin siikafileitä takassa tuossa männä viikolla. Pari tuli suolattua ihan graavikalaksi itelle. Muut ei meillä suolakalaan koske, mutta more for me then. Ja keskiviikkona hauduttelin padassa poron niskakiekkoja ja jälkeenpäin vähän keitin lientä kasaa. Eli tein ns. normi kotiruokaa jälleen.
Poro jäi kyllä vähän mauttomaksi. Olis pitäny keittää lientä vielä enempi kasaan. Koira kyllä tykkäs tuostaki liemestä. Ei oo huolinu nappuloita nyt hetkeen, mutta ku lorautti niiden sekaan vähän tuota, niin alkoi maistumaan.
Siiasta tuli kyllä hyvää kun ensin jaksoi fileoida ja suolata riittävän hyvin. Sai takasta vielä hyvää savuaromia. Pittää tehä kylä uusiksi tässä kunhan jaksaa. Tuli tehtyä noita kerralla niin hemmetin monta, ettei nyt ihan heti jaksa.
Taisin syödä niitä arkiviikon ajan. Lopuksi tein smetanan kanssa tahnaa ja söin ruisleivällä. Tuli ihan riittävä eväs töihin siitäki.
Muttei nappaa.
Porojahan kyllä ois.....
Mutta jottei menis ihan off-topiciksi, niin minäkin tein ruokaa.
Halstrasin siikafileitä takassa tuossa männä viikolla. Pari tuli suolattua ihan graavikalaksi itelle. Muut ei meillä suolakalaan koske, mutta more for me then. Ja keskiviikkona hauduttelin padassa poron niskakiekkoja ja jälkeenpäin vähän keitin lientä kasaa. Eli tein ns. normi kotiruokaa jälleen.
Poro jäi kyllä vähän mauttomaksi. Olis pitäny keittää lientä vielä enempi kasaan. Koira kyllä tykkäs tuostaki liemestä. Ei oo huolinu nappuloita nyt hetkeen, mutta ku lorautti niiden sekaan vähän tuota, niin alkoi maistumaan.
Siiasta tuli kyllä hyvää kun ensin jaksoi fileoida ja suolata riittävän hyvin. Sai takasta vielä hyvää savuaromia. Pittää tehä kylä uusiksi tässä kunhan jaksaa. Tuli tehtyä noita kerralla niin hemmetin monta, ettei nyt ihan heti jaksa.
Taisin syödä niitä arkiviikon ajan. Lopuksi tein smetanan kanssa tahnaa ja söin ruisleivällä. Tuli ihan riittävä eväs töihin siitäki.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 61
- Viestit: 93972
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Paistan ruokaa harva se päivä, joten paistinpannu on minulle tärkeä työkalu. Olin jo pidempään silmäillyt hiiliteräspannua, kun edellisviikolla tartuin tarjoukseen Prismassa. Muurikan Heavy Metal maksoi 18 euroa. Meistä on lyhyessä ajassa tullut parhaat kaverit.
Rasvapolton siirsin tuonnemmaksi, koska sitä ei tuossa välttämättä heti aloituksessa tarvita. Sen aika tullee myöhemmin. Paistorasvaa olen käyttänyt nyt runsaasti, jotta pannulle muodostuisi rasvapinta. Kaipa siinä kuukausia vierähtää ennen kuin pannu alkaa olla parhaassa iskussa. Pannu lämpenee sähköhellalla nopeasti puolitehollakin (3-4). Ruoka kypsyy ihan eri tavalla kuin pinnoitepannulla. Samoista ruoka-aineksista olen onnistunut kokkailemaan parhaat ateriat tuolla pannulla.
Hiiliteräspannua ei tiskata. Tykkään siitä ajatuksesta, että aikaisempien ruokien mausteet hiljalleen säilyvät pannussa. Se jos mikä tekee siitä juuri minun pannuni.
Suosittelen!
https://opamuurikka.fi/tuote/heavy-meta ... nnu-26-cm/
Tässä on vielä ammattikokin video hiiliteräspannun rasvapoltosta:
Rasvapolton siirsin tuonnemmaksi, koska sitä ei tuossa välttämättä heti aloituksessa tarvita. Sen aika tullee myöhemmin. Paistorasvaa olen käyttänyt nyt runsaasti, jotta pannulle muodostuisi rasvapinta. Kaipa siinä kuukausia vierähtää ennen kuin pannu alkaa olla parhaassa iskussa. Pannu lämpenee sähköhellalla nopeasti puolitehollakin (3-4). Ruoka kypsyy ihan eri tavalla kuin pinnoitepannulla. Samoista ruoka-aineksista olen onnistunut kokkailemaan parhaat ateriat tuolla pannulla.
Hiiliteräspannua ei tiskata. Tykkään siitä ajatuksesta, että aikaisempien ruokien mausteet hiljalleen säilyvät pannussa. Se jos mikä tekee siitä juuri minun pannuni.
Suosittelen!
https://opamuurikka.fi/tuote/heavy-meta ... nnu-26-cm/
Tässä on vielä ammattikokin video hiiliteräspannun rasvapoltosta:
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Ei tiskata? Mielenkiintoista, kuulostaa jännälle. Mites, jos paistaa kalaa ensin ja sitten lihaa, eikös se kalan maku tartu lihaan?
Meillä on tv-shopin ostos pannuna, eli CopperChef neliskanttinen, oli alkuun ainakin ihan järjettömän hyvä, mikään ei tarttunut kiinni, nyt alkaa vähän tarttumaan, esmes kananmunat, minkä johdosta isännällä meinaa mennä herne nenään. En tiedä, vaikuttaako se, että meillä on kaasuhella. Vaikea sanoa. Hyvä pannu ja se on tarpeeksi iso, että mahtuu isokin kana siihen. Just ja just riittää muuten uunin koko, se kahva on niin pitkä.
Meillä on tv-shopin ostos pannuna, eli CopperChef neliskanttinen, oli alkuun ainakin ihan järjettömän hyvä, mikään ei tarttunut kiinni, nyt alkaa vähän tarttumaan, esmes kananmunat, minkä johdosta isännällä meinaa mennä herne nenään. En tiedä, vaikuttaako se, että meillä on kaasuhella. Vaikea sanoa. Hyvä pannu ja se on tarpeeksi iso, että mahtuu isokin kana siihen. Just ja just riittää muuten uunin koko, se kahva on niin pitkä.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 61
- Viestit: 93972
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Jos hiiliteräspannua tiskaa astianpesu- tai muulla vastaavalla aineella, se rasvapinta hajoilee. Se rasvapinta on kuitenkin hiiliteräs- ja valurautapannun sydän. Se lienee totta, että aiemmat maut tarttuvat helpommin uusiin kokkailuihin, mutta kalan paistaminen on muutenkin kerrostalokiusaamista.
Tänään viimeksi kokkailin tuolla Heavy Metallilla nyhtökauraa. On se lopputulos kyllä ihan erilaista kuin pinnoitepannuilla. Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän.
Tänään viimeksi kokkailin tuolla Heavy Metallilla nyhtökauraa. On se lopputulos kyllä ihan erilaista kuin pinnoitepannuilla. Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän.
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6444
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Kalaa ja tomaatteja paistan toisella pannulla. Kalan haju ja maku tarttuu pannuun kiinni. Hiiliteräspannu on minullakin käytössä ja todella hyvä kun rasvanpolton tehnyt. Pesen puhtalla harjalla ja kuumalla vedellä. Sitten nopea kuivaus ja öljy pintaan. Jos pannun pintaan tarttuu kalan haju, niin merisuolaa reilusti pannulle ja pannu kuumaksi. Suola poistaa makuja ja hajuja.
The beatings will continue until morale improves.
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6444
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Uuniruokia varten tuli hankittua uusi pata. Tuo on pitkään ollut harkinnan alla koska nykyinen pata on ainoa keitto/paisto vehje joka on ollut huono.
Le Creuset 6,7l emaloitu valurautapata lähti tilaukseen.
Alla mainoskuva.
Le Creuset 6,7l emaloitu valurautapata lähti tilaukseen.
Alla mainoskuva.
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
The beatings will continue until morale improves.