Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Monipuolinen lainaustoiminto

Keskustelua Potkun kehittämisestä sekä ohjeita laudan käyttämiseen

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Monipuolinen lainaustoiminto

Viesti admin »

Potkuun on asennettu lainaustoiminto, jonka avulla voi lainata useampaa viestiä samalla kertaa. Tämä uusi nappula on tavallisen lainauksen ja Tykkää-nappulan välissä viestikentän oikeassa yläkulmassa. Lainatuista viesteistä ilmestyy pieni nappula oikealle alhaalle, jossa lukee lainattujen viestien määrä. Sitä kautta voi siirtyä suoraan vastaamaan.

Lisäksi lainaaminen helpottuu niin, että pelkästään tekstiä maalaamalla tämä lisäosa automaattisesti kopioi sen tulevaan viestiin lainaukseksi.

Tässä on vielä lisäosan kehittäjän kuvaus:
This extension enables you to highlight (select) parts of posts and quote only that highlighted part. It works similar to the quoting function in the topic review when you are on the posting page.
Once you have selected a part of a post, a floating quote button appears near your cursor. Clicking that new button does the magic. When quick reply is enabled, the quote BBcode is inserted in the QR textarea. Otherwise, you'll be taken to the posting.php page just like with hitting the regular quote button but with only the highlighted part of the post.

A second feature is multi-quoting. You can tick a new multiquote button on each post. When you have selected one or more posts to quote, a floating quote button appears in the bottom right corner. Clicking that button takes you to the posting screen as with regular quoting but now you have multiple posts quoted in your message textarea.

Tässä aiheessa kyseisestä lisäosasta voi keskustella. Välitämme palautteet lisäosan kehittäjälle (mikäli niistä ilmenee jotakin hänelle uutta).
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 20995
Lauteille: Joulukuu 2007

Monipuolinen lainaustoiminto

Viesti Lasse Candé »

Wow...
Se tuli takaisin!

Ennen siis pystyi myös laittamaan rastia ruutuun viestin kohdalla ja sitten vastata, mistä tuli kaikki viestit lainattuina kenttään. Siitä sitten poisteli kaiken epäoleellisen. Tässä välissä olen joutunut pari kertaa vetämään kahden tabin taktiikalla, missä lainaukset copy-pastataan yksi kerrallaan siihen varsinaiseen vastaukseen. Hyvä että tämä tuli jossain muodossaan takaisin!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94285
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Monipuolinen lainaustoiminto

Viesti Mika »

Minäkin odotin tätä kuin kuuta nousevaa. Oli kyllä perin 1999 lainata useampaa viestiä käsin tässä välissä. Nyt tämä lisäosa on RC eli julkaisukandidaatti, joten se toivottavasti pelittää hyvin. :)

[mention]flammee[/mention], oliko sinulla joitakin pulmia tämän kanssa?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94285
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Monipuolinen lainaustoiminto

Viesti Mika »

Jos lainaa useampia viestejä kerralla, voi olla aika työlästä yksitellen kopioida tekstejä ja vielä kirjoittaa itselleen ylös, kuka on minkäkin lainauksen takana. Tätä varten on siis tämä lisäosa, joka tekee tuon keräilytyön helpoksi. Sitten kun alkaa vastata, kaikki lainatut viestit ilmestyvät kirjoituskenttään. Siitä niitä on melko kätevä pätkiä haluamikseen. :)

Se on noista tuo keskimmäinen nappula (jossa on kaksi lainaussymbolia päällekkäin) jokaisen viestin oikeassa ylälaidassa.

Kuva


[mention]Daddy[/mention]
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Daddy
kylkeenpotkija
Viestit: 3361
Lauteille: Elokuu 2011
Paikkakunta: Mansesta päin

Re: Monipuolinen lainaustoiminto

Viesti Daddy »

Kiitos tiedosta, mutta itselleni kyseinen tapa ei ole kovinkaan työläs - ei ainakaan niin työläs, että vaivautuisin muuttamaan jo hyvin oppimiani rutiineja.

Mutta varmasti kätevä työkalu muuten tuo :jepa:
"Täydellinen on hyvän pahin vihollinen"
-Tuntematon

Seuraajat

Kuvake
admin
Kuvake
Daddy
Kuvake
Mika