Ole hyvä ja vastaa nopeasti kyselyyn Potkun kehittämisestä. Vastausten perusteella pohdimme keinoja uudistaa Potkua. Kiitos. :)

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

Elämän kevyempi puoli

Ylipotkija: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#1

Viesti Nor Miskyyr » marras 23, 2017, 22.48

Ajattelin, että täällä saattaisi olla porukkaa, joka olisi kiinnostunut tulemaan mukaan. Vai onko joulusuunnitelmat jo lyöty lukkoon, eikä niistä neuvotella?

Kiinnostaisi kuitenkin jokin muu kuin viettää vuodesta toiseen joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle kaikkea sitä lämpöä, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi! Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut.

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään miesten juttuihin! Puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää on suotavaa ottaa mukaan rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Perinteitä kunnioittain myös palju on paikan päällä, tuttuun tapaan! Samoin sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti. Illan aikana isäntäväki tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisen. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti seitsemättä kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä! Joulu on joka vuosi, mutta Miesten joulusauna vain kerran vuodessa.

Tarkemmat saapumisohjeet laitan lähempänä ajankohtaa. Tapanamme on ollut ottaa kimppakyyti Kouvolan keskustasta jouluaattona.

Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi! Vielä kerran, tervetuloa kaikille! 8)

PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu ja tällaisesta käytöksestä seuraa porttikielto. Vahingontekijät kyllä muilutetaan jälleen isolla porukalla.


Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 88802
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 559 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#2

Viesti Mika » marras 25, 2017, 12.09

Onko tämä sellainen saunailta, jossa turkkilainen öljypaini on vähän kuin puolipakollinen ohjelmanumero?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#3

Viesti Nor Miskyyr » joulu 23, 2017, 23.20

Suuri päivä sen kun lähenee vain. Ajatella, että huomenna tähän aikaan on vuoden pituinen odotus taas palkittu ja ilta on huipentumassa kliimaksiinsa. Sääli niitä kaikkia, jotka jäävät paitsi tästä. Kuitenkin vielä ehdit mukaan, jos sinussa on tarpeeksi miestä siihen! :)

Saapumisinfoa tässä:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia autokyytejä. Kyydit lähtevät n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle, mutta jos kävijämäärä yllättää todenteolla, on varauduttava ottamaan kimppataksi. Pyrimme kuitenkin siihen, ettei vieraillemme koidu maksettavaa, joten ainakin neljä autoa on kyyditsemässä saunalle ja tarpeen vaatiessa teemme myös pari reissua mikäli tulijoita on runsaammin.

Ja muistakaa myös se, että saunailtakin itsessään on ilmainen! ;) Osallistuminen mukaan hyvässä yhteishengessä käy maksuna jo itsessään.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@hotmail.com

Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 15686
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 484 kertaa
Tykätty: 210 kertaa

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#4

Viesti Lasse Candé » joulu 24, 2017, 07.27

Hienoa nähdä että tapahtuma on suosittu ja että optimismia on ilmassa.

Toivottavasti saatte miehekkäät saunomiset aikaiseksi!

Tänne voi mielellään sitten kertoa illan kohokohtia!
You may say that I'm a dreamer
But I'm not

- John Lennon

Lassen treenituumailuja fiiliksen mukaan

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#5

Viesti Nor Miskyyr » joulu 27, 2017, 17.02

Ja niin joulu vierähti taas Käyräsaaressa. Silkkaa miehistä laatuaikaa jouluaatosta tapaninpäivään. Ei ole enää epäselvyyttä siitä kuinka joulua kuuluu kolmijalkaisena viettää. Kolmeen päivään mahtui aimo annos niin hurttia huumoria, laulua ja kisailua kuin myös mies-miehelle terapiointia. Kyyneliäkin vuodatettiin. Kyllä. Myös miehiset miehet itkevät. Hyvässä seurassa.

Reilut parisenkymmentä saunojaa oli mukana tekemässä joulusta ikimuistoista ja noin puolet porukasta jatkoi aina tapaninpäivään asti. Teissä oli miestä! Ei epäilystäkään siitä. Vielä eilisiltana saunottiin muutaman kanssa ja keskusteltiin syntyjä syviä. Aamupäivällä saavuin kotiin itsekin ja nyt on totta puhuen varsin tyhjä olo jälleen. Tyhjä olo arkitodellisuuteen palaamisesta. Onneksi on paljon muisteltavaa ja uusia ystäviä.

Edelleenkin yksi asia on selvä. Naiset pilaavat aina kaiken. Poikkeuksetta. Tällä kertaa pilaamisyritys ulottautui pyhälle alueelle asti, meidän rakkaaseen joulusaunaamme. Hameväki yrittää ilmeisesti parhaansa turmellakseen sen vähänkin kivan mitä miehillä voi vielä olla keskenään. Kesken kaiken jouluaattoiltana rynnistää paikalle kaksi naistyrannia mellastamaan ja solvaamaan saunaamme. Käytännössä yksi naistyranni ja tämän kätyri. Paikalle oli siis luikerrellut erään saunojamme vaimoke ja tämän yllätyshullu ystävätär, jonka kyseinen pirttihirmu oli mitä ilmeisimmin raahannut mukaansa ainoastaan kitinänsä komppaamiseksi. Olemme kuulemma perheiden tuhoajia ja peversioon yllyttäjiä. Olemme varmasti kauheita. Silti meillä on aina ollut mukavaa.
Nämä olivat vaivautuneet ihan paikan päälle tarkoituksenaan pilata miehensä ja muidenkin saunojiemme joulu. Loppuen lopuksi välikohtaus oli lyhyt ja nämä harakanpelättimet käännytettiin nopeasti takaisin sinne mistä tulivatkin. Oliko tämä räkätys sitten tunnin ajomatkan arvoista? En usko. Ainakin vitsiä riitti näistä lauteilla heitettäväksi aina tapaninpäivään asti. En syytä tästäkään välikohtauksesta ketään ja sympatiani on täysin asianomaisen hamehirviön (entisen?) aviomiehen puolella. Onneksi häntä ei moiset juuri hetkauttaneet.

Meidän joulusaunaamme ei naiset pilaa, ja on sanomattakin selvää ettei tänne ole myös jatkossakaan hameväki tervetullutta. Pitää kohta varmaan palkata vartija saunan edustalle. Edellämainituista sattumuksista vain sisuunnumme entisestään, ja meillä on vieläkin hauskempaa. Tämän takiahan meidän saunamme on olemassa: miehisyyden viimeisenä saarekkeena tässä naisten tärvelemässä ja feminismin mädättämässä maailmassa.

Ikävä jäi teitä kaikkia rakkaita kanssasaunojia. Te teitte jouluni. Kiitos!

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 88802
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 559 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#6

Viesti Mika » joulu 28, 2017, 07.37

Niin, no, tuollainen välikohtaus herättää heti pari ajatusta.

1) Osallistuiko tämä kyseinen aviomies intiimitoimintaan toisen miehen tai toisten miehen kanssa siellä joulusaunassa? Kun sellainen mainehan tällä saunalla taitaa olla, vaikka jätitkin vastaamatta sitä koskevaan kysymykseeni tässä ketjussa.
2) Jos kyse ei ollut tuosta, jokin muu varsin painava syy siihen luullakseni täytyy olla, että joku ajaa tunnin verran huutelemaan perheiden hajottamisesta ja perversioista.

Sinä tiedät sen syyn. Vaikket nimennyt noita henkilöitä, olisi ihan hyvää keskustelua, jos tällä erää vastaisit.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#7

Viesti Nor Miskyyr » joulu 28, 2017, 21.42

Mika kirjoitti:Niin, no, tuollainen välikohtaus herättää heti pari ajatusta.

1) Osallistuiko tämä kyseinen aviomies intiimitoimintaan toisen miehen tai toisten miehen kanssa siellä joulusaunassa? Kun sellainen mainehan tällä saunalla taitaa olla, vaikka jätitkin vastaamatta sitä koskevaan kysymykseeni tässä ketjussa.
2) Jos kyse ei ollut tuosta, jokin muu varsin painava syy siihen luullakseni täytyy olla, että joku ajaa tunnin verran huutelemaan perheiden hajottamisesta ja perversioista.

Sinä tiedät sen syyn. Vaikket nimennyt noita henkilöitä, olisi ihan hyvää keskustelua, jos tällä erää vastaisit.
Kyseessä oli käsittääkseni pitkään kytenyt perheriita, joka vain eskaloitui saunaillassamme. Tietysti toivomme rehellisyyttä jokaiselta osallistujalta ja tässä tapauksessa rehellisyys ei ollut ulottunut perheenjäseniin. Lopputulos oli sitten tämä. En sen enempää kommentoi tähän kenenkään yksityiselämää.

Saunallamme on jostain syystä sellainen maine, että tämä olisi joku homojen tapahtuma. Haluan oikaista tällaisen vääräksi välittömästi. Ihan perheellisiä heteromiehiä ja naistennaurattajia näissä saunoissa käy. Enkä tarkoita etteikö homot olisi tervetulleita. Tapahtumamme ei syrji ketään paitsi ahdasmielisiä. Muutenkaan en usko tuohon hetero/homo-jaotteluun, sillä on tutkimuksia että kaikki ovat enemmän tai vähemmän biseksuaaleja. "100% hetero" on kulttuurimme pakottama myytti.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 88802
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 559 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#8

Viesti Mika » joulu 29, 2017, 10.04

Kiitän asiallisesta vastauksestasi. Tuo jo hieman enemmän valottaa noita taustoja, joita ei tuntemattomien ihmisten kyseessä ollessa tarvitsekaan sen enempää purkaa.

Nor Miskyyr, koska sinulla pysyy kynä kädessä ja koska olet tiettyjä aiheita selvästi pohtinut, ehdottaisin että osallistuisit Kahvila-alueen keskusteluihin. Esimerkiksi Sukupuolten välinen tasa-arvo tai Sukupuoli ja seksuaalisuus voisivat olla keskusteluja, joihin sinulla olisi annettavaa. :)
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna 2018 kutsuu Käyräsaareen

#9

Viesti Nor Miskyyr » marras 11, 2018, 21.49

Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa ja miestenkeskistä laatuaikaa. Jos olet urhea, ennakkoluuloton ja rakastat kovia löylyjä, on Käyräsaaren lauteilla paikka juuri sinulle. Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut!

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on klo 18 alkaen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua, tosin paikalle on suotavaa saapua jo aiemmin. Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. On kuitenkin syytä muistaa, että Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään yksinomaan miesten juttuihin. Käyräsaaren lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa, eikä neideillä tai pelkureilla ole paikalle mitään asiaa. Toisin sanoen, tiedä mihin osallistut äläkä ala sitten lauteilla uikuttamaan raukkamaisuuttasi! Saunan ulkopuolelle jää vaatteiden lisäksi myös ego.

Sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti, minkä lisäksi paljuunkin pääsee kellimään jokainen halukas. Jotain uuttakin on mukana tänä vuonna: nyt on yleisön pyynnöstä järjestetty myös tatamimatot saunamökkiin, joten painimiseen yms on nyt ihan kunnolliset mahdollisuudet.

Mitä tarvitset mukaan? Oman pyyhkeen, riittävästi juotavaa ja ennen kaikkea oikean asenteen: ennakkoluulottoman rohkean mutta lämpimän jouluisen asenteen. Talo tarjoaa shampoot, glögiä, pikkupurtavaa sekä kattavan jouluillallisen. Pyydämmekin osallistujia ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista! Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on saunarakennuksessa useallekin. Mökissäkin on tilaa, mutta rajoitetusti. Yöpyvien on syytä kuitenkin varautua tiiviiseen tunnelmaan, mutta se ei ole tähänkään mennessä koitunut ongelmaksi.

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti kahdeksatta kertaa perinteisessä paikassa. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänäkin vuonna pääsevät vakikonkarit sekä uudet kokelaat maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä!


PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu, vaan tällaisesta käytöksestä seuraa ikuinen porttikielto. Lisäksi vahingontekijöitä rankaistaan kollektiivisella toimenpiteellä. Sanottakoon vielä, että vakiporukassamme on runsaasti isokokoisia, raavaita miehiä.

Lämpimästi tervetuloa ja hyvää joulu(sauna)nodotusta kaikille!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarkempi saapumisinfo tulee tässä:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia kyytejä. Kyydit lähtevät taas jouluaattona n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle. Useampi kyyditsijä on lupautunut mukaan auttamaan, joten uskoaksemme homma toimii liukkaasti vaikka tulijoita olisi runsaamminkin.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@gmail.com

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#10

Viesti Nor Miskyyr » joulu 22, 2018, 13.27

Nyt kun joulu on jo ovella niin tässä olisi kooste viime vuoden saunastamme: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2017/594988/

rasvavalas
nilkkaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 44
Lauteille: Maaliskuu 2013
Tykännyt: 5 kertaa
Tykätty: 1 kerran

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#11

Viesti rasvavalas » joulu 22, 2018, 17.14

Kuulostaa enemmän turkkilaiselta öljypanolta kuin saunomiselta.

Kuvake
Nor Miskyyr
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Miesten perinteinen joulusauna kutsuu mukaan

#12

Viesti Nor Miskyyr » joulu 24, 2018, 02.50

----------------------------- TÄRKEÄÄ INFOA! -----------------------------

Nyt on käynyt niin että kyydit Columbialta ovat epävarmat. Suunnitelma oli jo muuttunut niin, että yksi kyyditsijä olisi hoitanut isommalla autolla vieraitamme tapahtumapaikalle, mutta tämä (olettamani) luottohenkilö on nyt perhesyihin vedoten yhtäkkiä epävarma tulostaan. Sain noin tunti sitten tietää asiasta. Kuskin ja auton etsiminen huomiseksi on nyt työn alla. Toivon mukaan onnistun siinä tai pahimmassa tapauksessa on paikalle saapuvien otettava tilataksi. Mutta eiköhän me hyvässä talkoohengessä jokin ratkaisu keksitä!

Tämä ei siis saunaamme uhmaa millään tapaa, löylyt ovat sitäkin rajummat!


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija