Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Portsarit

Keskustelua suojelu- ja turvallisuusammateista

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
SirSamuel
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 854
Lauteille: Maaliskuu 2010

Portsarit

#1216

Viesti SirSamuel »

Tunnustan minäkin olleeni joskus työvuoroissa hupun kuvailema THE mulkvist, vaikka mua usein ihanan hymyileväksi pokeksi vanhemmat ( :thinking: ) naiset kehuukin! Olen myös ollut todistamassa kun minulla on ollut työkavereina juuri samoja urpoja, jotka vaan hakee ja hakee sitä tilaisuutta provota. Se on kakkakökkö tilanne varsinkin jos ei päääse liukenemaan johonkin pois. Ei sitä kuitenkaan halua ihan loputonta urpon mainetta sentään itsensä päälle langettaa jonkun toisen takia! En toisaalta ole jäänyt kyselemään " Miksi teit sen?" kun ei se mulle kuulu jos jollain ei kasetti kestä(ei kaikilla kestä eikä tarviikaan, kun ei tää kumminkaan aina mitään helppoo ole) lätkä rinnassa seisomista! Silloin tietysti olen antanu kuulua, jos omat toimeentuloni/työni ovat olleet kiinni urpon urpoilusta tai ole ollut esimies tehtävässä.
"Ainoastaan erinomaisen lahjakkaita hoitajia, joiden luotettavuutta ja tarkkuutta on monta kertaa koeteltu, voipi lääkäri ottaa lähimmiksi apulaisikseen operationeissa ja haavain sitelemisessä, täten osoittaen ikäänkuin erityistä kunnioitusta hoitajaa kohtaan." (T Billroth: Käsikirja sairainhoidossa, 1885)
Kuvake
Huppu
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 493
Lauteille: Lokakuu 2010

Portsarit

#1217

Viesti Huppu »

Ymmärtäisin tän avautumis vauhkoomisen jos oisin kertonut jotain nimiä tai alkanyt syyllistämään julkisesti. Mä halusin vaa tuoda näkökulmaa vähän tähän keskusteluun ja ihan mukavastihan tääkin ketju on herännyt henkiin. T-T selitit mite tykkäät rennoista ihmisistä jne, mut tuntuu et sun oma asenne ei oo kovin rento. Tyyliin nää on näitä, vaa hirvee jalustalle nostatus ja vauhkoominen. Jos ei paremmi tietäis ni vois luulla et meni jopa tunteisiin brushteeth
Oss!
T-T
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 63
Viestit: 3596
Lauteille: Helmikuu 2011

Portsarit

#1218

Viesti T-T »

Huppu kirjoitti: Ymmärtäisin tän avautumis vauhkoomisen jos oisin kertonut jotain nimiä tai alkanyt syyllistämään julkisesti. Mä halusin vaa tuoda näkökulmaa vähän tähän keskusteluun ja ihan mukavastihan tääkin ketju on herännyt henkiin. T-T selitit mite tykkäät rennoista ihmisistä jne, mut tuntuu et sun oma asenne ei oo kovin rento. Tyyliin nää on näitä, vaa hirvee jalustalle nostatus ja vauhkoominen. Jos ei paremmi tietäis ni vois luulla et meni jopa tunteisiin brushteeth
Heh..sovitaan että meni tunteisiin ja en o rento. Sekin käy mulle ihan hyvin :)

Joku mun kirjoitustyylissä on kyllä vikana kun nimenomaan tarkoitin että nää on näitä. Tee asiat omalla tavallas ja kato mihin se johtaa. En mä muuta oikein osaa sanoa :) Jos sulle tulee siitä parempi fiilis, että kyseenalaistat työkavereita, niin se väylä on aika hatara kun loppujen lopuksi asiakkaat ei o sun puolella. Saatika yleinen mielipide. Saatika aika yleisesti poliisi, saatika syyttäjä tai tuomari. Vaikka olisitkin omasta mielestäs mitä mukavin kaveri.

Niin ja jos henkilökohtaisuuksista haluat puhua, niin mistään ovelta en o saanu kenkään ja monelle ovelle on pyydetty takas sekä kollegoiden ja baarin puolesta. Se on mukavaa kun tulee hymy ja kättely kun menee käymään.

Aloita nyt vaikka siitä että teet samoin. Auttaa suakin kummasti, kun oot myöhemmin "muuttamassa koko alaa" tai jotain vastaavaa...
Kuvake
Huppu
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 493
Lauteille: Lokakuu 2010

Portsarit

#1219

Viesti Huppu »

Mitähä taas selitit? Puolet ei liittynyt aiheesee mitenkään ja loput ei oikeen osunut. Kovia arvioita teet muutaman foorumi viestin perusteella. Sun kannattais varmaa ottaa vähä enemmä viel iisii, ku taidat olla liiankin syvällä pelissä.
Oss!
T-T
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 63
Viestit: 3596
Lauteille: Helmikuu 2011

Portsarit

#1220

Viesti T-T »

Huppu kirjoitti: Mitähä taas selitit? Puolet ei liittynyt aiheesee mitenkään ja loput ei oikeen osunut. Kovia arvioita teet muutaman foorumi viestin perusteella. Sun kannattais varmaa ottaa vähä enemmä viel iisii, ku taidat olla liiankin syvällä pelissä.
Joo unohda. Mä otan iisii :)
Pyjamasankari
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 31
Viestit: 1878
Lauteille: Joulukuu 2008

Portsarit

#1221

Viesti Pyjamasankari »

Ylen aamu-tv 22.9.2015.
Portsarin ammatti on yksi maailman vanhimpia ja yksi epäkiitollisimmista. Teemu "Pastori" Potapoff on itse työskennellyt portsarina jo kaksikymmentä vuotta. Hän on haastatellut Yön sankarit -kirjassaan legendaarisia ovimiehiä ja kerännyt heidän elämäntarinoitaan.

http://areena-v3.yle.fi/tv/3037525" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 18918
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Portsarit

#1222

Viesti Andy »

Portsarit edustavat maailmassa rasismia ja pahuutta.

http://blogit.image.fi/vesanlinja/rasis ... -moonista/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rasismiin puuttuminen oli järjestyksenvalvojille liikaa: yliopistotutkija raahattiin naama pitkin portaita alas Lady Moonista

EDIT 15.10.2015 klo 19.36: Ravintolan versio tapahtuneesta.

************************

Ihmettelin kun sain aamukuudelta puhelun ystävältäni Kata Mertaselta, joka työskentelee tutkijana yliopistolla.

Mitä oli tapahtunut? Kata kertoi olleensa viettämässä iltaa yökerho Lady Moonissa Helsingissä ja päätyneensä juttelemaan kahden etelä-afrikkalaisen naisen kanssa.

Juuri ennen valomerkkiä järjestyksenvalvojat ilmestyivät yllättäen paikalle poistaamaan mainittua kahta eleläafrikkalaisnaista ravintolasta.

Sitten alkoi tapahtua: Mertanen kysyi syytä poistolle, koska henkilöt eivät olleet tehneet mitään. Vastauksen sijaan kaksi järjestyksenvalvojaa tarttui häneen ja raahasivat hänet yökerhosta ulos niin että naama kynti rappusia.

Tässä vaiheessa Mertasen seuralainen Simo Kauppinen tuli kysymään, minkä takia Kataa viedään ulos ravintolasta. Tämän jälkeen häntä käskettiin poistumaan, minkä Kauppinen tekikin. Alaovella oli vastassa poliisipartio, joka ohjasi Kauppisen suoraan poliisiauton takapenkille.

Kauppinen ei ollut missään vaiheessa väkivaltainen. Lopputulos oli yökerhosta poistaminen hänellekin, minkä lisäksi Kauppinen päätyi poliisiauton taakse 45 minuutiksi ilman, että hänelle ilmoitettiin syytä kiinniotolle, kiinniotettaessa eikä sen jälkeen.

”Ainut mitä tein oli että kysyin miksi heitä tultiin heittämään ulos”, Kata Mertanen kertoo. Hänen takkinsa on edelleen ravintolan hallussa. Sitä ei suostuttu antamaan edes pyydettäessä vaan hänet jätettiin värjöttelemään ulos ja odottelemaan Kauppisen vapautumista poliisiautosta.

Paikalle tuli muutama ulkomaalaistaustainen henkilö, joista toinen tarjosi hänelle takkinsa.

”Kohtelu oli tilanteeseen nähden täysin kohtuutonta”, tiivistävät Kauppinen ja Mertanen.

Tunnen Mertasen ja tiedän että hän ei ole tårta på tårta- eikä rähisijätyyppiä ja kahden puhelinhaastattelun perusteella pidän Mertasen ja Kauppisen kertomuksia uskottavina. Jätän tuttuun tapaani tilanteen jatkoselvittelyn medialle ja sitä kautta viranomaisille.

http://blogit.image.fi/vesanlinja/lady-moonin-vastine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lady Moonin vastine

Eilinen blogikirjoitus herätti laajaa mielenkiintoa ja aiheesta ovat uutisoineet City sekä Yle.

Ravintolan edustaja oli lähestynyt Imagen päätoimittajaa ja JSN:n ohjeiden mukaisesti heillä on vastineoikeus. Alla ravintolan edustajan versio tapahtuneesta:

Kerron nyt mitä oikeasti on tapahtunut ja toivon teidän oikaisevanne kirjoituksenne. Kertomuksen todentamiseksi ravintolalla on turvakameran tallenteet illan tapahtumista.

3:30 valomerkki.

3:34 valomerkin jälkeen järjestyksenvalvoja oli tullut kehottamaan kahta eteläafrikkalaista naista käyttäytymään kunnolla toisten asiakkaiden pyynnöstä. He olivat huudelleet solvauksia muille asiakkaille. Ketään ei tässä yhteydessä poistettu ravintolasta.

3:40 järjestyksenvalvoja tekee kierroksen ravintolassa ja kertoo asiakkaille että on aika alkaa siirtymään narikkaan.

3:45 järjestyksenvalvoja tekee uuden kierroksen ja samalla alkaa ohjaamaan ravintolan perältä asiakkaita narikan suuntaa. Tässä vaiheessa edellä mainitut naiset siirtyvät ohjeiden mukaan narikkaan, mutta vieressä istunut Kata Mertanen ystävänsä kanssa ei useista järjestyksenvalvojan ilmoituksista huolimatta ymmärrä, että ravintola on suljettu ja kaikkien pitää poistua ravintolasta. He kävelevät kuitenkin lopulta itse narikkaan.

3:55 Kata Mertanen ei löydä narikkalappuaan eikä näytä siltä että hän olisi sitä oikeasti halunnutkaan löytääkään.

3:59 Kata Mertanen ja hänen seuralaisensa ohjataan alakertaan. Molemmat kävelevät itse alas viimeisinä asiakkaina järjestyksenvalvojan saattamina. He ovat ulkona ravintolasta klo 3:59:47.

Tämän jälkeen he jäävät ulko-oven ulkopuolelle porttikongiin seisoskelemaan.

Järjestyksenvalvojat hoitavat lopputoimensa ja ovat lähdössä kotiin, kun he huomaavat, että kyseinen pariskunta on edelleen porttikongissa. Kotiin lähtiessään järjestyksenvalvojat ohjaavat pariskunnan ulkoportin ulkopuolelle. He lähtevätkin poistumaan ihan kiltisti.

Juuri kun järjestyksenvalvoja on laittamassa portin ovea kiinni, molemmat ryntäävät järjestyksenvalvojan päälle. Kadun toisella puolella oleva poliisipartio näkee tilanteen ja tulee heti paikalle. Kata Mertanen saadaan istutettua kadulle, mutta hänen seuralaisensa poliisi ottaa autoon rauhoittumaan aggressiivisen käytöksen johdosta.

4:15 poliisit paikalla ja tarkastavat molempien tiedot. Poliisin raportin mukaan koko tapahtuma kestää 18 minuuttia.

Onneksi järjestyksenvalvojan vammat jäivät vähäisiksi. Poliisihan ei ilman syytä ketään talteen ota. Järjestystä valvovaan henkilöön kohdistuva väkivaltainen käytös on myös rikos.

terveisin,

Henri Vilonen
ravintolajohtaja


Seuraan mahdollisen poliisitutkinnan ja oikeuskäsittelyn asiakirjat ja raportoin niistä journalistin ohjeiden mukaisesti (kohdat 13 ja 35).
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Jiu-Jitsu
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 868
Lauteille: Huhtikuu 2005

Portsarit

#1223

Viesti Jiu-Jitsu »

"Etkö sä tiedä kuka mä olen? Mä tunnen Linja-ahon! Sana vaan multa, niin sä päädyt sen blogiin saman tien!"
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 58
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Portsarit

#1224

Viesti Mika »

Vai sellainen tapaus... :D Nuo muut eroavaisuudet vielä jotenkin ymmärtää, mutta miten on mahdollista, ettei ihminen muista päällekarkausta, vaikka muuten muistikuvia sitä edeltävältä ja sen jälkeiseltä ajalta onkin?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 8469
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki

Portsarit

#1225

Viesti DeusVult »

Hahah :D Taas "hieman" eroaa asiakkaan käsitys tapahtumista ravintolan versiosta / totuudesta...

Tyypillinen setuppi: (?)

Tuohtunut Asiakas: "En tehnyt mitään, keskusteltiin afrikkalaisen vierailevan tutkijan kanssa sivistyneesti viinilasin ääressä yliopiston rahoituspolitiikasta, kun portsarit kävivät päälle ilman mitään syytä, hakkasivat ja raahasivat jalasta pihalle, enkä saanut takkianikaan narikasta! Teen rikosilmoituksen!"

Totuus: Asiakas neljännentoista jallukolan jälkeen niin sooseissa että kuvittelee olevansa Ranskan kuningas. Huutelee solvauksia, esittelee sukuelimiään muille asiakkaille. Lyö järjestyksenvalvojaa ja rikkoo irtaimistoa. Ei jättänyt takkia alunperinkään narikkaan. Vastustaa poliisia ja joutuu raudoitetuksi. Romahtaa ja alkaa itkemään hysteerisesti, poliisit vievät kotiovelle koska ravintolalla ei vaatimuksia. Aamulla ei muista illan tapahtumista mitään, mutta olettaa että järjestyksenvalvojat ovat natseja ja rasisteja. Kynäilee vihaisen blogikirjoituksen, saa muilta samanhenkisiltä peukkuja.
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?
taikaviitta
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 611
Lauteille: Maaliskuu 2011
Paikkakunta: Nokia
Etulaji: Hokutoryu Ju-jutsu
Sivulajit: Kobukai Kobudo / Sutekki ryu Bojutsu
Takalajit: EKJT

Portsarit

#1226

Viesti taikaviitta »

Hemmetin hyvä kuvaus!! Noin se vaan valitettavan usein menee. Ja jos ei kynäile blogikirjoitusta, niin facebook päivityksen vähintäänkin. Mikä tottakai leviää kulovalkean tavoin. Ja taas on hienojen portieerien mainetta saatu pilattua.
Kuvake
Jasse
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 3400
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Katori Shinto ryu & potkunyrkkeily
Sivulajit: IP, BJJ, SW, MMA, CACC
Takalajit: Budoturismi

Portsarit

#1227

Viesti Jasse »

Malliesimerkki siitä miten asiat voi kokea ja muistaa niin eri tavoin. Ja onkohan tosiaan niin että portsari on (joissain piireissä) se pahuuden ruumiillistuma ja pyhien ihmisoikeuksien talloja? Ainakin kovin helposti lähtee huhut painoon mediassa kun joku tutkija tai aktivisti kertoo epäilevänsä portsaria rasistiksi :/
Kuvake
Dojon Jäykin
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 2694
Lauteille: Syyskuu 2010
Paikkakunta: Helsinki

Portsarit

#1228

Viesti Dojon Jäykin »

Ihan pois suljettua ei tietenkään ole että epäilyttävät ulkomaalaiset ovat laittaneet jotain
voodoota rauhallisen suomalaisen omenamehuun.
Pyjamasankari
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 31
Viestit: 1878
Lauteille: Joulukuu 2008

Portsarit

#1229

Viesti Pyjamasankari »

Oikaisu ja anteeksipyyntö liipaisinherkästä ”journalismista”
21.10.2015 by Vesa Linja-aho

Viime viikolla kirjoitin tapauksesta, jossa ystäväni soitti minulle keskiviikkoaamuna ja kertoi helsinkiläisravintolan järjestyksenvalvojien kohdelleen häntä kovakouraisesti, kun hän oli puuttunut siihen kun järjestyksenvalvojat olivat ennen valomerkkiä tulleet poistamaan kahta eteläafrikkalaista naista ravintolasta ja hän oli tiedustellut syytä poistolle. Ystäväni mukaan järjestyksenvalvojat ”raahasivat hänet yökerhosta ulos niin että naama kynti rappusia”. Alaovella oli ollut poliisipartio vastassa ja ystäväni seuralainen päätyi kaksikon kertomuksen mukaan poliisiauton säilöön kolmeksi vartiksi ilman kerrottua syytä.

Seuraavana päivänä mainittu ravintola toimitti päätoimittajalle oikaisupyynnön, jossa selostetaan heidän versionsa tapahtumien kulusta valvontakameratallenteisiin perustuen. Ravintolan mukaan järjestyksenvalvoja oli käynyt pyytämässä valomerkin jälkeen (klo 3:34) eteläafrikkalaisia naisia käyttäytymään asiallisesti (muut asiakkaat olivat kertoneet heidän huudelleen solvauksia). Klo 3:40 järjestyksenvalvoja on tehnyt uuden kierroksen ja kehottanut asiakkaita siirtymään kohti narikkaa.

Klo 3:45 järjestyksenvalvoja teki uuden kierroksen ja alkoi ohjata ravintolan perältä asiakkaita narikan suuntaa. Tässä vaiheessa edellä mainitut naiset siirtyvät ohjeiden mukaan narikkaan, mutta vieressä istunut ystäväni seuralaisineen kanssa ei useista järjestyksenvalvojan ilmoituksista huolimatta ymmärrä, että ravintola on suljettu ja kaikkien pitää poistua ravintolasta. He kävelivät kuitenkin lopulta itse narikkaan. Klo 3:55 ystäväni ei löydä narikkalappuaan eikä näytä siltä että hän olisi sitä oikeasti halunnutkaan löytääkään.

3:59 ystäväni seuralaisineen ohjataan alakertaan. Molemmat kävelevät itse alas viimeisinä asiakkaina järjestyksenvalvojan saattamina. He ovat ulkona ravintolasta klo 3:59:47. Tämän jälkeen he jäävät ulko-oven ulkopuolelle porttikongiin seisoskelemaan.

Järjestyksenvalvojat hoitavat lopputoimensa ja ovat lähdössä kotiin, kun he huomaavat, että kyseinen pariskunta on edelleen porttikongissa. Kotiin lähtiessään järjestyksenvalvojat ohjaavat pariskunnan ulkoportin ulkopuolelle. He lähtevätkin poistumaan ihan kiltisti.

Juuri kun järjestyksenvalvoja on laittamassa portin ovea kiinni, molemmat ryntäävät järjestyksenvalvojan päälle. Kadun toisella puolella oleva poliisipartio näkee tilanteen ja tulee heti paikalle. Ystäväni saadaan istutettua kadulle, mutta hänen seuralaisensa poliisi ottaa autoon rauhoittumaan aggressiivisen käytöksen johdosta. 4:15 poliisit paikalla ja tarkastavat molempien tiedot.

Näin siis ravintolajohtajan mukaan homma meni. Hän on tarjonnut myös mahdollisuutta tulla katsomaan kyseiset tallenteet, mutta tätä en voi ilman ystäväni lupaa tehdä enkä ole onnistunut tavoittamaan häntä.

Poliisin raportin mukaan heidän keikkansa kesti 18 minuuttia ja ystäväni seuralainen on ollut auton takana korkeintaan kymmenen minuuttia.

Yle on haastatellut suoraan järjestyksenvalvojaa, joka kertoo:

Ordningsvakten berättar att det stämmer att de fick föra den finländska kvinnan nerför trappan som leder ut ur nattklubben. I blogginlägget står det att ordningsvakterna drog henne ut ur nattklubben så att ansiktet släpade i trappan.

– Vi tog tag i henne i båda händerna och hon promenerade ut på egna fötter. Kvinnan kämpade emot så vi skuffade henne framåt i trappan, säger ordningsvakten.


Eli alakertaan ohjaamisessa on käytetty voimaa. Ystäväni mielestä liikaa. Näkemättä tallenteita en pysty ottamaan tähän kantaa – ja lopullisen sanan tähän (liialliseen voimankäyttöön) sanoo tuomioistuinlaitos, en minä.

Ylikomisario Jere Roimu Helsingin poliisilaitokselta vahvistaa suoraan allekirjoittaneelle, että kukaan tapauksen osapuolista ei ole tehnyt rikosilmoitusta, joten minun puolestani tapaus on ainakin toistaiseksi loppuun käsitelty.

Itse alkuperäiseen kirjoitukseeni: harkintakykyni petti pahemman kerran. Yleensä osaan arvioida ihmisten väitteiden sisältöä ja julkaisuarvoa: HOASin lopputarkastuksissa on todella menty yleisavaimella sisään toisten asuntoihin ja nokkahuilumielenosoituskertomus ei ole ristiriidassa Youtubessa myöhemmin julkaistun videomateriaalin kanssa. Vähin mitä olisi pitänyt tehdä olisi pyytää samaan kirjoitukseen kaikkien osapuolten näkemys tapahtumista (kuten Yle ansiokkaasti teki) – varsinkin kun tapauksesta kirjoittamisella ei ollut mikään kiire.

Ravintolan edustaja on ollut asiallinen viestinnässään minulle päin. Jos ravintolan vastaus olisi ollut ”emme kommentoi millään tavalla” ja valvontakameratallenteet olisivat hävinneet ”teknisen vian” takia, tilanne olisi toinen.

Myönnän virheeni ja pyydän kaikilta tapauksen osapuolilta anteeksi toimintaani ja sen aiheuttamaa harmia. Normaalisti tällaiset tapaukset uutisoidaan vasta tuomion jälkeen (ellei kyse ole ollut huomiotaherättävästä joukkotappelusta tai sen semmoisesta), koska tapahtumien kulun selvittäminen on monikymmentuntinen urakka asianosaisille ja heidän lakimiehilleen, syyttäjälle, poliisille ja käräjäoikeuden henkilökunnalle. Räikeimmin töräykseni rikkoi Journalistin ohjeen kohtia 10, 12 ja 21. Vaikka blogikirjoitus ei ole sama asia kuin toimitettu uutinen, journalistin ohjeita on silti noudatettava.

Poistin molemmat kirjoitukset verkosta – nojatuolietsivillä on tietenkin aiheesta ruutukaappaukset ja copy-pastaukset keskustelupalstoilla mutta täällä en niitä enää roikota.

http://blogit.image.fi/vesanlinja/oikai ... alismista/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pyjamasankari
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 31
Viestit: 1878
Lauteille: Joulukuu 2008

Portsarit

#1230

Viesti Pyjamasankari »

A Sydney court has viewed horrific CCTV footage that shows the moment a Sydney investment banker “coward punched” a bouncer who had just ejected him from an inner-city pub.
[video][/video]
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 39 kurkkijaa