Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Makwan Amirkhani

Kamppailu-urheilulajit eli BJJ, MMA, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 20845
Lauteille: Joulukuu 2007

Makwan Amirkhani

#31

Viesti Lasse Candé »

En minä Nade "höpäjä" mitään muuta kuin sitä että ketjuhan oli tilanteessa jossa oli sumea heitto "monista Suomen vapaaottelupiireissä" jotka ovat ihmetelleet. Tämä tuli sinun viestissäsi jossa olit lainannut tekstiä jonka sittemmin paljastit olevan iltasanomien juttu. En minä tiennyt kuka tyyppi se kirjoittaja oli ja miltä pohjalta hän moista heitti. Tämä, koska hän ei sitä pohjaa, hyvän journalismin tavoista poiketen, edes paljastanut. Joten meillä oli vain joku jonkun kirjoittama teksti lainattuna ilman linkkiä ja ilman mitään muotoiluja suoraan leipätekstiksi. Tottakai vahvin arvaus oli että olit lainannut jostain ja jättänyt nimenkin siihen perään, ei siinä mitään. Pääpointti nyt kuitenkin oli sen itse väitteen pohjassa, joka on vieläkin hukassa, ellei sitten sen pakkiksen ihmiset ole nämä mystiset "monet vapaaottelupiireissä".

Eikä ketju, Andy, välttämättä tarvitsekaan essee-vastausta eikä se nyt mitenkään niin ole että juuri sinä olisit ainoa joka noihin kysymyksiin saa vastailla. Toki mitä paremmin joku kirjoittaa, sitä parempi ketjulle tietenkin. Kirjoitin myös tavalla jossa nimenomaan kyseenalaistin onko sillä urheilullisella paremmuudella lopulta niin suurta väliä, kun on vähintään kolmen vuoden ikäero (heihin joiden ikä näkyi). Nuo recordit nyt ainakaan eivät kertoneet minulle mitään. Toki jos joku kertoo että näiden muiden vastustajat olivat kovempaa luokkaa ja jos vielä jatkaa siitä miten paljon niin aina vain parempi. Aletaan jo hipoilemaan täydellisyyttä jos joku heittää hyvää spekulaatiota siitä minkälainen Amirkhanin recordi olisi ollut kolmen vuoden päästä, mikäli hän olisi jatkanut Suomessa tai jos vastaavasti heittää spekulaatiota siitä miksi näiden ura UFC:ssä olisi lupaavampi.

Olikohan muuten se iltasanomien tyyppikin lukenut sieltä pakkikselta suomen vapaaottelupiireistä...
Ja laiskuuttaan heittänyt sumean "monet blaablaablaat"-heiton...
En kyllä äkkiseltään yhtään usko mihinkään toisen foorumin itselleni tuntemattomien ihmisten jauhantaan siitä kuka on hyvä ja kuka ei, varsinkaan jos on badass-imagollisesti sellaista meriittiä että on Mr Finlandin perintöprinssi. Suurin osa foorumeille kirjoittavista on kuitenkin idiootteja ja jengi haluaa olla milloin mitäkin mieltä. Ja kamppailulajipiireissä ihmisistä puhutaan passkaa.

Miten tuo "yleinen tieto" miehen hankaluudesta ilmenee? Joku ei tykkää? :D
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 18953
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Makwan Amirkhani

#32

Viesti Andy »

Lue nyt vaikka Lasse tämä ketju läpi: http://www.pakkotoisto.com/kamppailulaj ... a-moneksi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 20845
Lauteille: Joulukuu 2007

Makwan Amirkhani

#33

Viesti Lasse Candé »

Kiitos. Alkoi vahvasti keskittymällä kehän ulkopuolisiin asioihin ja tietenkin väärällä dilemmalla jossa Mr Finlandista ja jostain Wipeout-TV-sarjasta:

"Urheilullisesti ajatellen sitä voisi tietty toivoa, että herra keskittyisi välillä vaikka pelkkään lajitreeniin ja ottelijana kehittymiseen tiukasti, mutta näyttäähän se homma sujuvan noinkin. Rekordi on tätä kirjoitettaessa 8-1-0. Tänä vuonna soisi vastaan tulevan jotain astetta kovempaa nimeä."


En vissiin ymmärrä noista recordeista mitään, kun eikös tuo 8-1-0 tarkoita että on 8 voittoa... Niin ja sitten että sehän tietenkin tarkoittaa näköjään sitä että vastustajat oli vain niin passkoja.

Seuraavaksi tarjotaan kutsumanimeä Mr melkein-Finlandille. Kirjoittajan oma suosikki on "Miesmalli".



Kysymys kuuluu, kuinka monta tuollaista viestiä minun tai kenenkään muun tulisi asiasta lukea jotta saisi jotain oleellista asiaan, samalla kun jätkä tyrmäsi ensimmäisen UFC-vastustajan kahdeksassa sekunnissa? Voisiko joku vaikka tiivistää keskustelua? Jos JanneM on siellä sama henkilö kuin täällä, niin ainakin hän näyttäisi nopealla vilkaisulla kirjoitelleen sinne.

Edelleen ne ilmeiset syyt siis kiinnostaisivat kun niitä on nyt tässäkin ketjussa väitetty olevan. Ja varmasti sopisivat tähänkin ketjuun. Jos tuolta 431:stä viestistä nyt jotain tulee mieleen, niin ei muuta kuin lainaamaan.
Kuvake
Alioppilas
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 5053
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Makwan Amirkhani

#34

Viesti Alioppilas »

Käsittääkseni kamppailu-urheilussa ottelijoita rankataan pitkälti sen perusteella, keitä nämä ovat voittaneet ja keille hävinneet. Siitä muodostuu sellainen verkko, josta voi MMAtematiikalla muodostaa jossain määrin perusteltuja, mutta loppujen lopuksi kuitenkin mielivaltaisia rankingeja, koska lopullinen marssijärjestys ratkeaa aina kehässä. Suomessa on vapaaottelijoita, joilla on kovempia päänahkoja kuin Amirkhanilla, luullakseni ihmettely miehen paikasta UFC:ssä (ennen jotakuta toista ottelijaa) perustuu tähän. Debyytissään Amirkhani tietenkin osoitti epäilijöille, että on ihan oikeassa paikassa. Se on sitten eri asia miten nousujohteisena ura jatkuu, itse toivon kaikkea parasta. Ei varmaan ole ainakaan henkisestä puolesta kiinni, noin itsevarmaa ratkaisua ei näe aina edes organisaation veteraaneilta.

Pakkotoiston ketju on erinomainen esimerkki siitä vapaaottelua seuraavan ja nettikirjoittelua harrastavan kansanosan syvistä mielipiteistä. Mitä tulee kanssaurheilijoiden mielipiteisiin tai vertaisarviointeihin, niin olisin taipuvainen luottamaan SM-tason kamppailu-urheilijan ja lajiaktiivin, nimimerkki Andyn arvioihin - olkoonkin, että hän vaikuttaa potkunyrkkeilypuolella, kamppailupiirit ovat Suomessa pieniä.
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 11244
Lauteille: Kesäkuu 2008

Makwan Amirkhani

#35

Viesti Jorge »

Ralle Ryökäle kirjoitti: Oiskohan nyt taas jotain muuta kuin kamppailulliset jutut väitttämän takana.
Kyllähän Amirkhanin ympärillä käyty keskustelu - varsinkin ennen viime sunnuntaita - on pääosin ollut muusta kuin kamppailusta ponnistavaa.

Tuskin hän mikään kaikkien kaveri on, mutta ei se ammattilaiskamppailijoissa mikään harvinainen piirre ole :lol:

Mutta onhan toki UFC- sopparissakin myös muuta kuin kamppailullista juttua takana ja toivoisinkin, että Suomen kamppailupiireissä aukaistaisiin entistäkin enemmän silmiä siihen, että (minkään lajin) ammattilaisotteluihin ei välttämättä edetä samanlaista tietä, kuin amatöörien arvokisoihin.
Lasse Candé kirjoitti: Kirjoittajan oma suosikki on "Miesmalli".
:peukku: Toi on kyllä huippu - Teh Miesmalli muistaakseni itsekin kehui kovasti seuraavaa otsikkoa, kun se toi näkyvyyttä - urheilujournalismin tähtihetkiä.
Hakataanko miesmalli yleisön edessä?
http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art ... 51153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Muuten, luulen että voittoa tuosta Tom Duquesnoysta (joka siis ei hakannut miesmallia) saatetaan myöhemmin alkaa arvostaa toisella lailla, jos Duquesnoy lunastaa ne varsin suuret odotukset, joita häntä kohtaan nykyään on.

Mutta siis, olisihan se ollut vielä Mr. Finlandiakin provosoivampaa astua häkkiin Makwan "Male Model" Amirkhanina :p

Nyt kuitenkin Amirkhani valitsi suomalaisen identiteettinsä promoamisen ottelun jälkihaastiksessakin.
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 18953
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Makwan Amirkhani

#36

Viesti Andy »

Jos haluaa laajemman käsityksen alasta niin on vähän pakko tutustua siihen laajemmin. Itse en jaksa tässä nyt kirjoittaa tarkkaa selostusta perustellakseni selvää asiaa.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 20845
Lauteille: Joulukuu 2007

Makwan Amirkhani

#37

Viesti Lasse Candé »

En näe missä kohtaa tässä on kyse siitä että pitäisi olla erityisen laaja ymmärrys alasta. Vastaukset kysymyksiin ovat oletettavasti hyvin suoraviivaisia, mikäli joku vain tahtoo kirjoittaa.

Onhan tässäkin ketjussa nyt nähty vähän sellaista vihjailua ja normaalia passkanjauhantaa. En näe miten se olisi jotenkin parempi kuin se että vain nostaa kissan pöydälle.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 93920
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Makwan Amirkhani

#38

Viesti Mika »

Yyyllättäen Lasse on saanut metakeskustelun aikaiseksi. :lol:

Lasse, koska kumminkin olet koko ketjun ainoa, joka penää aiheesta, sinulle voisi vastata eilisin sanoinesi toisesta ketjusta:
En oikein tiedä miten aukotonta aksiomaattisdeduktiivista päättelyä tähän kaipaat ja millä aksiomilla.
Jos et usko muiden sanoja, sitten et usko, mutta älä viitsi enää kysellä, kun se on tylsää. Ketään ei kiinnosta. Jos et tiedä, mitenkä Suomen kärkiottelijoita voisi verrata toisiinsa, sitten et vain tiedä. Kysymyksiä kysymysten jälkeen esittämällä se ei satavarmasti selviä. Kysyjän pitää aina vaikuttaa mukavalta, jotta hänelle vastataan.

Tämä sivujuoni lienee käsitelty (sehän nähdään... :D).
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 93920
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Makwan Amirkhani

#39

Viesti Mika »

Palaan varsinaiseen aiheeseen.

[video][/video]
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 8469
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki

Makwan Amirkhani

#40

Viesti DeusVult »

Mika kirjoitti:
En oikein tiedä miten aukotonta aksiomaattisdeduktiivista päättelyä tähän kaipaat ja millä aksiomilla.
:smt003 Siguainesta...
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?
Kuvake
fudo
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 916
Lauteille: Elokuu 2010
Etulaji: Kase Ha Shotokan Ryu

Re: Makwan Amirkhani

#41

Viesti fudo »

Amirkhani oli tänään Marcen haastateltavana Radio Rockilla. Saattaa löytyä Radio Rockin nettisivuilta tai podcastina iTunesista.
空手に先手なし
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 18953
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Makwan Amirkhani

#42

Viesti Andy »

Kovin yksityiskohtainen selvittäminen ihmiselle jolla ei ole mitään pohjatietoja on hyvin hankalaa.

Väitän siis että useilla suomalaisottelijoilla on voittoja ns. kovemmista nimistä kuin Amirkhanilla. En tosiaan ala purkamaan jokaista matsia kundien rekordilta ja tämä nyt on sellainen asia että jos siitä haluaa varmistua, pitää oikeasti tutustua alaan huomattavasti syvällisemmin kuin tuon yhden viestiketjun lukemisella. Erityisesti pitää huomioida kunkin ottleijan kyvykkyys otteluaikana, se kun vaihtelee kehityksen mukana.

Vapaaottelijoita on kuitenkin tapana rankata ja ehkä tunnetuin rankingsivusto on Fightmatrix: http://www.fightmatrix.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Siellä Amirkhani on rankattu sarjassaan sijalle #120 mitä on tietysti nyt tämä voitto nostanut huomattavasti. 1.1.2015 Amirkhanin Ranking-sijoitus sarjassaan oli #196.

Muiden suomalaisottelijoiden sijoituksia tässä:

Hirvikangas #54
Tauru #62
Niinimäki #97 (on UFC:ssa toistaiseksi mutta odotetaan vapautusta sopimuksesta)
Salovaara #127 (oli siis noin 70 sijaa edellä ennen Amirkhanin Tukholman ottelua)
Kuivanen #121
Sparv #177 (yllättävän alhainen)
M. Vänttinen #71

Näistä siis Niinimäki ja Salovaara ovat samassa sarjassa Amirkhanin kanssa. Amirkhanin UFC-sopimus aiheutti yleisesti suurta hämmennystä ja itsekin luulin asiaa ensikuulemalta vitsiksi.

Yksi asia mikä tässä ei ole tullut esille on se että Any Ogle oli myös tällainen organisaation kannalta "hyvä" ja helposti markkinoitava ottelija joka oli tappioputkessa niin hänelle tarvittiin tähän saumaan "helppo" vastustaja.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 11244
Lauteille: Kesäkuu 2008

Makwan Amirkhani

#43

Viesti Jorge »

Andy kirjoitti: Näistä siis Niinimäki ja Salovaara ovat samassa sarjassa Amirkhanin kanssa. Amirkhanin UFC-sopimus aiheutti yleisesti suurta hämmennystä ja itsekin luulin asiaa ensikuulemalta vitsiksi.
Itsekin ihmettelin sopparia - lähinnä sen takia, että olin lukemastani ymmärtänyt, että hän ei olisi sopimuksen kirjoittamista edeltävinä aikoina panostanut erityisesti vaparin treenaamiseen.

Mutta siis en tajua sitä, että Amirkhanin pääsy UFC:n olisi ollut keneltäkään pois; pikemminkin pitäisi miettiä, että miksi vaikkapa Salovaara tai Tauru ei ole siellä ja mitä pitäisi tehdä, että olisivat.

Ja jos haluatte viime viikonlopun ottelijoista ihmetyksen aiheita etsiä, niin tämä kaveri oli kyllä mielestäni väärässä paikassa väärään aikaan

http://www.sherdog.com/fighter/Anthony- ... ulou-53712" onclick="window.open(this.href);return false;
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 20845
Lauteille: Joulukuu 2007

Makwan Amirkhani

#44

Viesti Lasse Candé »

Mika kirjoitti: Yyyllättäen Lasse on saanut metakeskustelun aikaiseksi. :lol:

Lasse, koska kumminkin olet koko ketjun ainoa, joka penää aiheesta, sinulle voisi vastata eilisin sanoinesi toisesta ketjusta:
En oikein tiedä miten aukotonta aksiomaattisdeduktiivista päättelyä tähän kaipaat ja millä aksiomilla.
Jos et usko muiden sanoja, sitten et usko, mutta älä viitsi enää kysellä, kun se on tylsää. Ketään ei kiinnosta. Jos et tiedä, mitenkä Suomen kärkiottelijoita voisi verrata toisiinsa, sitten et vain tiedä. Kysymyksiä kysymysten jälkeen esittämällä se ei satavarmasti selviä. Kysyjän pitää aina vaikuttaa mukavalta, jotta hänelle vastataan.

Tämä sivujuoni lienee käsitelty (sehän nähdään... :D).
Olen vilpillisesti pahoillani jos et tykkää kysymyksistäni, mutta nyt on kuitenkin niin että ne käsittelivät aihetta ja suurimmaksi osaksi vastaukset myös. Varsinkin Andyn viimeisin ja Jorgen pohdinnat ovat ihan sellaista ketjuun sopivaa tavaraa joka on selkeästi jatkoa tuolle ja luultavasti ketjun lukijoille ihan mukavaa luettavaa aiheesta. Ainoa selkeästi metaileva viesti on tuo sinun henkilöhyökkäävä aivopierusi, joita vissiin pitää tasaisin väliajoin tulla jonnekin puskemaan. Se ei palvele ketjua yhtään ja jos joku saa siitä iloa irti, ilon pohja ei ole sanoman kamppailukeskustelullisessa laadussa. Henkilöhyökkäyksenä se on silti melko ruma.
Ralle Ryökäle
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 3522
Lauteille: Maaliskuu 2005

Makwan Amirkhani

#45

Viesti Ralle Ryökäle »

Hommahan on vähän samalla viisiin kuin ton jousipyssymiehen kanssa. Tehdään jotain häikäisevää ja kaikki k.see hunajaa.
Hieno temppu, mutta nimenomaan temppu. Eli sitä ei paljon parane toistella, vaan täytyy jatkossa lähteä matsiin matsaamaan.
Olihan toi ihan sääntöjenmukaista ja tälleen, joskin epätavallista, vähän kun ois heittänyt hiekkaa toisen silmiin.
Mutta toivotan menestystä jatkoon.
Tb tekniikkahan toi oli, ei siinä mitään...
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 57 kurkkijaa