Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Jaawa

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Poista käyttäjä 1747

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 1747 »

Jaawa kirjoitti: spider


pipari maailman ärsyttävin tekniikka. Eräällä leirillä allekirjoittanutta aavistuksen pidempi mutta +30kg kevyempi ja huomattavasti taitavampi kaveri piti mua spiderissa. En sit loppujen lopuksi keksinyt mitään muuta "vastatekniikkaa" kun tarttua lahkeisiin, nousta seisomaan ja ravistaa se penteleen takiainen irti.
Edit:ET on kyllä kaunis mies!
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

#283

Rakas heppatyttöpäiväkirja,

Torstaina 9.5.2013, Combat Karate

Paikalla minä vetäjänä, Ville ja Pitkäranta treenailemassa.

Lämmiteltiin sweepeillä, kateltiin hetki mitä kaikkia niitä onkaan.

Nyt oli semmoset leirikertaustreenit, tai piti olla, muttaku ei tullu riittävästi poikia paikalle, tai ne ei ollu riittävän alasti, niin vedeltiin sitten seuraavien vöiden juttuja, kaikkee hauskaa perusnyassia potkuihin lähinnä. Hiza geriä, kin geriä ja mawaa silleen tuntuvasti, pystynujun polvittelut ja asioiden ajoitus. Ajotus. Takaa. Ajeltuja. Poikia. Mmmm.

Vähä patjoihin pätkimistä, pientä komboa ihan vaa normi 1-2-kin geri, kateltiin sitte vähä Villen kans sitä ihan perus lyömistekniikkaa, kun ei oo noita nyrkkejä raukka päässy heittelemään kauheesti, luulis että tääläpäin on jo päiväkodista asti päässy lyömään kaikkia kavereintaanki, mutta jotkut jää paitsi siitäkin hienoudesta. Noh, nyt opetellaan lyömään kaikkea mikä liikkuu, sillee teknisesti. Siitä pääsee siihen pinkin vyön tekniikkaan, jossa onnistuneen iskun jälkeen on mahtava sojotus pultussa.

Loppuun kaikenmoista puukkotekniikkaa, niin puolustautumista, hyökkäämistä ku aseenriistoa. Ja vähä sitä perusmentaliteettia, ja peruspyörittelyä. Kukon pyörittelyä. Meat alaviiva spin piste gif.

Hiiohoi ja hopsis-kopsis, karatehevoinen toivoo hyviä säitä viikonlopulle, että asfalttiviidakossa treenailukin ois vehkeille terveellistä!
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

#284

Rakas heppatyttöpäiväkirja,

Torstaina 13.5.2013, Combat Karate, vanhempien vöitten treenivuoro Kiistolassa.

Paikalla minä vetäjänä, Ritala hetken opettamassa boksningin saloja Villelle, Pitkäranta ja Jaska sparrailemassa.

Peruskauraa vedeltiin, sparria sitte lähinnä suojaukseen ja semmoseen liittyen, pientä tehtäväsparria, sitte vähä lässytystä ja kombinaatioita, ja sitte potkimista patjaan ja vähä toisiimme. Semmosta, kivaa ja hikistä, tulee vaan nuo allergiat tielle, taas tää kiva aika vuodesta. Nää fuck it, treeniä vaa.

Hiiohoi ja hopsis-kopsis, karatehevoinen, nimeltään anti-Histamiini, klip klop. Jospa torstaina lähtis vähä paremmin :)
IIsakki
kylkeenpotkija
Viestit: 1624
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: E-Pohojanmaa

Jaawa

Viesti IIsakki »

Jaawa kirjoitti: Hiiohoi ja hopsis-kopsis, karatehevoinen, nimeltään anti-Histamiini, klip klop. Jospa torstaina lähtis vähä paremmin :)
No lähtikö?
Potkuholisti
"The Art is in the Person, all we have to do is Bring it Out!"
"Kun harjoittelee ahkerasti, onni potkii useammin." -Mjölnir
"Mora. Kun sanat ei auta ja kädet ei riitä"
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

IIsakki kirjoitti:
Jaawa kirjoitti: Hiiohoi ja hopsis-kopsis, karatehevoinen, nimeltään anti-Histamiini, klip klop. Jospa torstaina lähtis vähä paremmin :)
No lähtikö?
Ei, ei ehtiny väki paikalle, ja sitten tihkasi seuraavat viikot siihen malliin, että treenitauoksi meni, itekseen treenailuksi. Nyrkkeilevät on ehtineet treenata toki kovastikin, mutta Combat Karaten treenit on jääny vähäseen. Nyt ollaan vailla salivuoroja, ja kun ne saadaan, niin vedellään valmistelevalla rytmillä tää syksy, miten nyt kukin ehtii - jää nähtäväksi. Uutta peruskurssia joutuupi odottaa ensvuodelle, vetäjää kun ei oo. Muttei se mitään, onnellinen tilannehan tämä on, kun ei mitkään vuokrat hengitä niskaan jne. Saadaan nostaa tämä feenix tuhkasta heti kun siltä tuntuu, henkilökohtaista uudestisyntymätapahtumaa olen jo valmistellu, ja saatan ruveta kirjaamaan sitä tänne, kun ei kerta ohjattua lajitreeniä ole kirjattavaksi. Mähän oon siis kirjannu tänne ainoastaan CK ja Kas-Pin treenit, nyt vois kirjata lenkkeilystä lähtien kaiken - mietin hirvimettällä huhkimistenki kirjausta, vois olla kivaa vaihtelua joskus rustata niitäkin ylös. Mitähän jos mä höpöttelisin jo harjotusammuskeluista lähtien, niissä kävin viimeviikolla ja tälläkin.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94334
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Jaawa

Viesti Mika »

Kirjoita toki. Minä ainakin tykkään lukea enemmän blogityyppistä päivyriä (kuin vain listattuja harjoituksia). :)
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

Rakas heppatyttöpäiväkirja,

Joo, eli meni polvi rikki. Kaheksan kuukautta sitte tipuin parimetrisen aidan päältä, suoralle jalalle koko painolla. Saman jalan polvi meni aikanaan reilut 10 vuotta sitten, kun otin potkun täysiä sivultapäin nilkkaan ja repes kierukat ja napsahti eturistiside poikki. No nyt meni siis taas eturistiside, se grafti mikä sielä on hyvin pelannu. Kierukoita ei enää oo aiempien leikkausten jälkeen ollutkaan, eli tööttäys oli ihan hyvä, tuli vähä luuvauriotaki.

Kolmeen kuukauteen ei paljo tullu koipea käytettyä, paitsi mitä aamuisin piti sitä jumpata että lihakset pysyy jonkulaisina, hieno sellasta polvea kiikutella joka on veristä mössöä. Tramadolia meni, paljon. Jäin siihen vähä koukkuunkin, mutta tappelin itseni irti. Nyt ei tarvi enää kipulääkkeitä, paitsi jos on kävelly liikaa tai jumpannu liikaa siihen lihaksia, kyllä tuo edelleen vihastua meikäläiseen osaa.

Leikkaus, tai leikkaukset, on siirtyny useaan kertaan, julkisella puolella lekuritkin voi luvata kaikenlaista, olla tosi ymmärtäväisiä että kamppailijan pitäs päästä takas lempipuuhansa ääreen, mutta realiteetit on toiset. Nyt näyttäs että marraskuun alulla pääsis vihdoin puukon alle, ainakin ekan kerran. Plääni on vissiin luuduttaa paikat kuntoon ja sitte tokalla kerralla porailla reiät ja niitata uus eturistiside sinne, ohan mulla vielä tossa toisessa reidessä tuo varaosajänne tallessa.

Hauska ku miettii aiempia treenivaiheita, että vaikka aikanaan on jonkumoisia treenitaukoja tullu pidettyä, niin ei niistä oo seurannu kuitenkaan mitään muutoksia pääkoppaan, ainakaan mitään sellasta joka ei heti häipyis kun taas on salissa mättäny. Ja kyllä itekseen reenailukin on pitäny aina mielen virkeänä, välillä vähä iisimmin ottaminen tietysti auttanut myös, tietokoneella pelailut ja silleen. Mutta tämä 8 kuukauden istuskelu, kun et voi mitään järkevää lajitreeniä tehdä, huhhei.

Ohan nuo kaikenmoiset nörttiharrastukset mulle tosi tärkee juttu, tai kyllä niitä parit kuukaudet tekee putkeen ihan ilolla, mutta nyt mä sen oikeasti näen ja koen, mitä on olla täysin ilman lajitreeniä. Aiemmin on tienny sen, että vaikkei nyt oo hetkeen reenannu, niin kyllä sinne treeneihin voi mennä heti kun vaan siltä tuntuu, tai lähteä lenkille tai piestä säkkiä, mitä vaa - ja se kaikki odottaa sua valmiina jatkuvasti, heti kun haluat sitä. Mutta tämä, tämä istuminen ja odottaminen, mitään muuta et voi tehdä ku renkata koneella tai lukea kirjoja. Ei perkele. Mikään ei oikeasti maistu enää miltään ja pää meinaa levitä käsiin about pari kertaa viikossa.

Noh, ei asiat oo niin huonosti ku miltä kuulostaa, päätä vaan koetellaan. Kyllähän asiat on järjestyny, opintojen suhteen saan asioita vietyä eteenpäin, enkä nyt sentään täysin laakereillani lepää, mutta fiilis on sellanen Tintta-Liisainen, että jos mä en kerran saa treenata niin en sitte tee perhana mitään, yhyy, mimimimi. Saapi nähä, hyvä puoli on se, että ymmärrän tämän koko depiksen olevan vaan tilanteesta johtuvaa. Sitte ku tuo koipi on taas kunnossa, niin tulee se mielikin kuntoon, tästä oon ihan varma. It's all gonna be alright.
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

Koipi alkaa olla kunnossa, opettelen juoksemaan just nyt, kuulostaa hassulta mutta en osaa enää juosta. Lajitreeniin ois tarkotus siirtyä heti kun pystyy, kuukauden sisään tai jotain. Painoin opinnot loppuun, oparin viimeistely jäljellä, tein parit työprojektit ja nyt ihan oikeisiin töihin menoa tiedossa ensviikolle.

teosta elämä jatkuu tai katkeaa
tähän tarvitaan vahvempaa humalaa
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit: 11390
Lauteille: Kesäkuu 2008

Jaawa

Viesti Jorge »

:tervetuloa: - siis takaisin vilvoittelemasta.
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit: 5349
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Jaawa

Viesti MikaM »

Toi Tramadol on ihana p3rkele. Mutta mitkä on vaihtoeehdot?
Hyvä, kun alat olla kunnossa. Festina lente!
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

MikaM kirjoitti: Toi Tramadol on ihana p3rkele. Mutta mitkä on vaihtoeehdot?
Hyvä, kun alat olla kunnossa. Festina lente!
Tramadoli ja kodeiini on mukavia juttuja, lopulta kun niitä ei enää tarvinnu kipuihin mutta mieli teki silti syödä niitä, niin rupesin rennosti vaan tupakoimaan ja jätin pillerit pois. Aattelin että mieluummin keuhkosyövän riski ku pilata koko elämä pillereillä. Nyt jätin tupakin myös pois, vaihdoin sähköröökillä höyryttelyyn. Ja eiköhän se onnistu näiden litkujen nikotiinipitosuudet laskea jossain vaiheessa nollaan ja heittää sitte tämäki harrastus pois.

:rauhaa:
Poista käyttäjä 3276

Jaawa

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

Näin se aika rientää, vai mitä mussukat. Ei tullu palattua tänne, kun en oo aktiivitreenannu kamppailua missään. Jumaliste kuus vuotta, no siltä se kyllä tuntuukin.

Nyt oon herätelly fiilistä palata takasi dojolle, Combatin hommat toki loppu, sain itteni terveiden kirjoihin jotenkuten, mutta heittäydyin työn tekemiseen, insinöörihommia. Tulihan tuohon kaikenlaista uutta liikunta mukaan, pyöräilyyn hurahdin, niitä onkin jo useampi. Mutta johonkin susilaumaan kuuluminen on yhä se, mitä eniten on ikävä.

On tässä nyt vähän ollu kaikenlaista, ruokatorvileikkaus, sydänvika, uniapnea, asentohuimaus, migreeni, selkävaiva, munuaiskivet, ahdistushäiriö, työuupumus. Ei se jääny tohon jalan hajoamiseen, ei. Mutta, en oo ikinä ollu semmonen tuleen makaamaan jävää ihminen, nämä asiat on enemmän tai vähemmän kohdattu suoraan, parhaan mukaan hoidettu ja korjattu mitä voi. Valtavan määrän apua on saanu, ja jotta tämä jotenkin pysyy aisoissa, niin psykoterapia jatkuu. Kovimpia vuosia mitä oon joutunu kokemaan, mutta enää ei ole mitään hätää.

Se mikä ei tapa, sattuu aivan todella paljon.

Uutta sivua elämässä, tässähän on karateseuroja lähettyvillä, ja on toki paljon muutakin. Keväällä ajattelin liittyä kokeilemaan jotain, siihen asti koitan treenailla itteäni yhä parempaan kuntoon. Tuossa on nyt vuosi treenattu ihan personal trainerin kans, kropan heikkouksia paikkailtu. Fillarit näkee paljon kilsoja, satoi tai paistoi tai pakasti. Ehkä tässä välivaiheessa mä päivittelen tänne hieman mietteitäni, mahdollisesti pyöräilyjuttuja ja sensemmosta. Katotaan nyt, mutta jo tämän kirjottaminen oli ihan virkistävää.

Kiai.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21066
Lauteille: Joulukuu 2007

Jaawa

Viesti Lasse Candé »

Kato hemmetti, äijä!
Morjens! :D

Kiva nähdä pitkästä aikaa foorumilla!

Toivottavasti lähtee hommat paranemaan / pysyy hyvillä raiteilla.

Tsemppiä kakeseuran etsintään.

Kiai!
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit: 11390
Lauteille: Kesäkuu 2008

Jaawa

Viesti Jorge »

Tervetuloo takaisin kirjoittelemaan!
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16197
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kari Aittomäki »

Heihou!

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Kuvake
Clancy B.
J-P Koivula
Jaawa
Kuvake
JanneKoo
Kuvake
Joni Samanen
Kuvake
Kompastelija
Mika Tervo
Kuvake
T.A.G
Ykä Leino