Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Viimeisin katsomasi elokuva

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 573
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viimeisin katsomasi elokuva

#8251

Viesti bodyguard »

Les Miserables

Täytyy alkuun sanoa että yleisestiottaen inhoan musikaaleja ja ajatus Hugh Jackmanista ja Russel Crowesta musikaalissa tuntui vähän ihmeelliseltä.

Mutta yhtä kaikki, elokuva oli aika kova. Kaksi ja puoli tuntia meni aika hujauksessa eikä leffan musikaalius juuri haitannut kuin ihan pari kertaa. Tarina jäi kyllä vähän ohkaiseksi kirjaan nähden mutta ei kai se muuta voikkaan tehdä. Hyvä setti ja laulut kyllä soi päässä nyt aika tehokkaasti :D

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 573
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viimeisin katsomasi elokuva

#8252

Viesti bodyguard »

[youtube][/youtube]

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 330
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8253

Viesti L.K. »

Päivitellääs vähän kun tässä viime aikoina tullut katseltua leffoja aika nippu..

MIB III

Klassikkoleffan kolmas osa. Odotukset ei olleet hirveän korkealla koska kakkos-osa oli aikanaan aikamoinen floppi versus loistava ykkönen. Onneksi joskus saa yllättyä positiivisesti. Tämä oli oikeasti hyvä, mukana oli sitä ykkösessä ollutta loistavaa tilannekomiikkaa ja hyviä vitsejä. Tehosteet luonnollisesti ihan vimpan päälle ja toimintaa ym. enemmän kuin tarpeeksi. Kokonaisuutena oikein viihdyttävä leffa ja pääpahiskin oli loistava. Josh Brolin oli myös aivan mahtava, todella hienosti osasi vetää kuin TLJ nuorempana versiona. Arvosana 9+.

Retreat

Lapsensa menettänyt pariskunta viettää lomaa syrjäisellä saarella ja parisuhde on kriisissä lapsen menetyksen jäljiltä. Lomailun keskeyttää talon liepeiltä löytyvä muukalainen, jonka kertomus herättää pelkoa ja hämmennystä, kun eritoten pariskunnan mies ei ota uskoakseen, että mies puhuu totta.
Leffa tapahtuu lähes kokonaan mökissä sisällä ja nojaa vahvojen näyttelijöiden varaan (mm. Thandie Newton, Jamie Bell). Aineksia olisi ollut aika vahvaankin jännäriin, mutta nyt ei ihan osuta nappiin. Ekstrapisteet pitää kuitenkin antaa hivenen erilaisesta lopusta sekä siitä, että juonen kannalta tärkeä seikka paljastuu vasta aika lopussa. Arvosana 8.

Killer Joe

Leffan juoni on pähkinänkuoressa se, että isä ja poika palkkaaavat poliisi Joen (McConaughey) tappamaan äitinsä (siis pojan äidin ja tämän isän ex-vaimon). Joe tekee sivubisneksenä murhia ja murhan motiivina on vakuutusrahat, joiden edunsaajaksi on merkitty pojan sisko. Poika tarvitsee kipeästi rahaa, koska on velkaa paikalliselle gangsterille/mikälie ja jos rahoja ei kuulu pian, lähtee pojalta henki.

Jotta ei tule tehtyä mitään juonipaljastuksia, ei viitsi hirveästi leffan juonesta tms enempää kirjoitella. Leffa oli kuitenkin astetta tiukempi ja parempi mitä odotin. Eritoten Matthew McConaughey oli aivan loistava roolissaan. Miehen kun on yleensä tottunut näkemään romanttisten komedioiden naisten unelmavävynä tms. Nyt miehen rooli on niin kaukana moisesta kun saattaa. Kaikki näyttelijät vetävät hienot roolit, mutta erityismaininta pitää vielä antaa aina loistavalle Gina Gershonille.

Kaikkiaan karu, mutta erittäin toimiva draama, jossa on jännitystä ja toimintaa sopivalla mitalla.
Arvosana 9.

Daybreakers

Pitkään boksilla lojunut leffa, jonka sain viimein katsotuksi. Kyseessä on vampyyripätkä, jossa vampyyrit hallitsevat maailmaa, mutta ongelmaksi muodostuu ihmisiä uhkaava sukupuutto, jonka kautta loppuu vampyyrien ravinto eli veri maailmasta. Ethan Hawken esittämä tiedemiesvampyyri yrittää valmistaa verikorviketta, mutta projekti ei ota onnistuakseen. Sattuman kautta hän törmää ihmisiin, jotka auttaa hädästä ja sen kautta tutustuu Willem Dafoen esittämään ex-vampyyriin, joka on päätynyt takaisin ihmiseksi ja lupaa tietävänsä miten muutkin vampyyrit saadaan käännettyä takaisin. Tästä seuraa sitten erinäisiä tapahtumia kun vampyyrit metsästävät Dafoen ihmislaumaa jne. Vampyyrien johtajana toimii veripankkia pitävän firman nokkamies, jota esittää Sam Neill.

Leffa on genressään varsin toimiva ja ainakaan verta ei tässä leffassa säästellä. Se lentää aika reippaalla kaarella eri kohtauksissa ja muutenkin hurmahenkeä on läsnä vahvasti. Leffan yleissävy on muuten tumma kuten "asiaan kuuluu" ja vampyyrien maailmaa on luotu ihan mallikkaasti.

Odotin enempi jotain suht perusmättöä mutta tämä oilkin selvästi parempi, joten arvosana 9-.

Hobitti

Sekavin tuntein tartuin tähän klassikkoon. Olin kuullut paljon "haukkuja" joten odotukset ei olleet niin korkealla vaikka tietty TSH-trilogia oli enemmän kuin loistava. Onneksi sain ainakin itse yllättyä positiivisesti eli itse kyllä tykkäsin. Leffa oli jo tv-ruudulla todella näyttävä ja voin kuvitella miltä se on näyttänyt leffateatterissa. Oli myös tietty aika mukava nähdä "vanhoja" tuttuja sekä myös uudet kasvot toimivat hyvin rooleissaan. Bonusta pitää antaa taistelukohtauksista, joissa ei esim irtopäitä säästelty :smt003 ja muutenkin kekseliäisyyttä oli astetta enemmän kuin TSH:ssa.

Visuaalisesti aika näyttävä paketti ja sisältökin toimi joten kyllähän tässä aika innolla seuraavaa osaa odotellaan. Arvosana 9,5.

Annika Bengtzon-Studio Sex


Bengzton leffasarjan tekele, jossa Annika päätyy kirjoittamaan juttua/tutkimaan stripparin murhaa. Aika tutuilla poluilla mennään leffasarjan hengessä, mutta ehkä aavistuksen enempi tässä liikutaan myös Annikan oman menneisyyden yms. parissa. Ei mikään mestariteos, mutta taattua ruattalaista jännärilaatua eli kyllä tän parissa puoltoista tuntia meni. Ehkä hivenen häiritsi ajoittain sellainen "b-luokan" lavastus yms. sekä osa sivunäyttelijöistä ei kyllä ollut ihan mitään näyttelijälahjakkuuksia..
Arvosana 8.

Lumikki ja Metsästäjä


"Hivenen" eri sävyyn tehty filmatisointi klassiesesta lastensadusta. Rajusti on tarinaa väännetty uuteen uskoon, mikä toki on vain plussaa. Eritoten tehosteet on huippuluokkaa ja taistelukohtauksetkin ihan mallikkaita. Verta yms. ei myöskään säästelty joskaan sillä ei mässäilty, kuitenkin sen verran "raakaa" meno on, että ihan pikkulasten leffasta ei todellakaa kyse ole, mikä toki sekin tässä tapauksessa on hyvä ja tekee leffasta vähän mielenkiintoisemman.
Yllätyin jonkun verran positiivisesti, odotin ehkä jotenlin "lapsellisempaa" pätkää.
Charlize Theron vetää ihan kelpo roolin pahana kuningatterana, samaten metsästäjää esittävä Chris Hemsworht? on hyvä. Lumikkia esittävä Kristen Stewart taas ei kyllä ihan vakuuta, vaikkei nyt ihan huonokaan ole.
Ei tämän(kään) parissa aika pitkäksi käynyt, arvosana 8+.

Blind Man

Englanninkielisen nimen saanut ranskalaispätkä, joka kertoo murhasarjaa tutkivasta komisariosta, jonka tutkiessa juttua alkaa se paljastua aivan erilaiseksi kokonaisuudeksi miltä se ensin näyttää.

Kyllä ranskalaiset myös osaa tehdä hyviä leffoja. Näyttelijät vetävät roolinsa hienosti, toimintaa on sopivasti ja kaikin puolin oikein pätevää tekoa. Loppu on ehkä hivenen kliseinen, mutta annettakoon anteeksi kun leffa muuten oli varsin hyvä. Arvosana 8,5.
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 444
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8254

Viesti Mika »

Killer Joesta sekä Lumikista ja Metsästäjästä olen L.K.:n kanssa samaa mieltä. Ne kestävät katselun.

Super Troopers (2011)

Tämä tuli nyt nähtyä kolmatta kertaa. Nauratti edelleen. :D Juonihan on komedioiden tapaan yksinkertainen, mutta hauskasti nämä poliisit tässä koheltavat ja sähläävät. Varsinkin äijien leikit pidätysten yhteydessä ovat makoisia. :smt003

Prometheus (2012)

Nyt tuli sitten katseltua tämä paljon Potkussakin keskustelua herättänyt elokuva. Ihan mukavahan tämä oli. Väkisinkin tuli verrattua Alieneihin, joille tämä ei kyllä aivan pärjää ihan jo siksikin, että Sigourney Weaver on elämää suurempi näyttelijä. Kyllä tämän kuitenkin mielellään katseli. Ison budjetin ja ammattilaisten työstämä elokuva tämä on. Ilmeisesti jatko-osa on tuloillaan.

Pari kysymystä elokuva herätti.
paljastus:
Miksi robotti-David myrkytti Charlien?

Mikä niissä maan asukkaissa nyt näitä ihmisten luojia niin kismitti, että koko planeetta olisi pitänyt tuhota?

Cosmopolis (2012)

Hmm.. Joo... Vaikka kuinka yrittäisin katsella näitä taideleffoja hippilasien läpi, ei siitä mitään tule. En vain osaa. En kyllä oikein ymmärtänyt koko elokuvan sanomaa. Vajaat pari tuntia elokuvassa pääasiassa istutaan limusiinissa, kun päähenkilö juttelee niitä näitä aina yhden ihmisen kanssa kerrallaan. Keskustelut ovat parhaimmillaan tylsiä ja pahimmillaan outoja, aivan kuin kuuntelisi jonkun pilleripään hörinöitä.

Pari hottista elokuvassa kyllä on.

Kuva

Kuva
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Poista käyttäjä 3276
Viestit tässä aiheessa: 384

Viimeisin katsomasi elokuva

#8255

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

Mika kirjoitti: Prometheus

Pari kysymystä elokuva herätti.
paljastus:
Miksi robotti-David myrkytti Charlien?
Mikä niissä maan asukkaissa nyt näitä ihmisten luojia niin kismitti, että koko planeetta olisi pitänyt tuhota?
paljastus:
Androidi altisti Hollowayn mustalle mönjälle, kun Holloway kertoi kohtauksessa Davidille, että uhrais mitä tahansa, vastausten saamiseksi. Pohjimmainen syy oli tietysti uteliaisuus ja kiire, Davidin määräykset olivat auttaa Weylandiä elämän salaisuuden selvittämisessä, hinnasta viis. Tieto siitä, mitä musta mönjä pienessä määrässä tekee ihmiselle, oli arvokasta tietoa.

Nämä Avaruus Insinöörit eivät ehkä olleet se sama porukka joka siemensi Maan, ehkä niitä oli kaks eri sakkia jotka taistelee galaksin herruudesta? Toiset kylvää, toiset luo ja palvoo täydellisiä aseita; xenomorpheja. Vihollisen tuotokset tuli kukkoilemaan ja vielä salaiseen aselabraan, sitte kilahti. Tai sitten tarkotus oli luoda jotain muuta, ja tämä homo sapiens -muoto suututti, näyttäyty jonkulaisena epäsikiönä. Tai sitte ihmisten röyhkeys oli aivan liikaa, yksi alkuperäsistä kässäreistä kertoo, miten Jeesus oli Avaruus Insinööri, toi ihmisille kaikenlaisia opetuksia, ja tämä tapettiin siitä hyvästä. Siihen loppui Avaruus Insinöörien vierailut Maassa, koska oli varma että ihmiskunta vaan tuhoaa itsensä. Ja nyt ne tuliki käymään, ylimielisempinä ku koskaan, varastamaan Elämän Tulen, Jumalilta. Niinku Prometeus.

Kaikki spekulaatiota, tämä Avaruus Insinöörien suuttumisjuttu. Pirun kivaa pähkäillä ja katella mitä viittauksia ja evidenssiä näille hypoteesseille löytyis leffasta, ja ohan niitä. Mutta todellisuus selvinnee seuraavassa leffassa.
obmijoy
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 101
Viestit: 3461
Lauteille: Maaliskuu 2009

Viimeisin katsomasi elokuva

#8256

Viesti obmijoy »

nää täytyy jokaisen nähdä

parker

gangster squad

http://www.imdb.com/title/tt0882977/" onclick="window.open(this.href);return false;

3-4 tähden leffoja
ALOITTELIJA perehdy tähän:
linkki
tärkeintä on venyt. ja keskivart. vahvistus, jotta voi harjoitel. turvallisesti linkki
http://kiusatunvastaisku.blogspot.com/p ... tulle.html
https://www.youtube.com/watch?v=VJK2hIf6Ptg&t=3s
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 330
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8257

Viesti L.K. »

American Pie: Reunion

American Pie on klassikko genressään ja aina välillä katseltuna huomaa, että toimii vielä vanhempankin aika hyvin. Jatko-osat eivät enää luonnollisesti pärjänneet ekalle vaikkeivat nyt ihan huonoja olleetkaan.
odotukset olivat siis aika vähissä koska pelkäsin pahinta..

Nyt sai kuitenkin yllättyä positiivisesti koska käsikirjoittajat olivat laatineet leffagenreen sopivaa huumoria varsin reippaasti ja vanhat tutut olivat oikein hyvässä vauhdissa. Leffa toiminee myös jopa ihan omanaan eli vaikka ei tuntisi alkuperäisiä pätkiä vaikka toki varmasti moni juttu menee ohi ilman niitä.

Joka tapauksessa ihan kelpo pätkä, vähän loppua kohden meno laimeni, mutta pari ihan hyvää "ylläriä" oli vielä lopussa. Selvästi parhaimmistoa tästä genrestä mikä aikanaan oli aika puhki kaluttu ja nykyiset yritelmät eivät pahemmin ole onnistuneet. Arvosana 8,5.
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Viimeisin katsomasi elokuva

#8258

Viesti Disturbed »

Snatch. Aina jaksaa huvittaa, yksi lempikomedioitani. Jostain syystä silti ei Lock, Stock & Smoking Barrel jaksanut niin paljoa innostaa :ha:
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 444
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8259

Viesti Mika »

La femme du Vème (2011)

Mikäköhän tällaisten täysin tyhjänpäiväisten ja pahasti vaiheeseen jääneiden taide-elokuvien tarkoitus ihan oikeasti on? Loppuvatko kesken rahat vai päihteet, joiden avulla näitä ideoidaan?

:eips:

Pariisin maastoista annan puoli tähteä.

The Dilemma (2011)

Nyt osui silmiin hyvä draamakomedia, joka kyllä enemmänkin liikuskeli siellä draamaosastolla.

Mies huomaa parhaan kaverinsa vaimon pettävän tätä ja alkaa miettiä, miten asian kanssa etenisi. Tästähän seuraa sitten vaikka mitä.

Elokuvassa kuvataan hienosti, kuinka tuollainen vaikea tilanne voi vaikuttaa todella moneen ihmiseen. Varmaan muutamakin tätä lukeva on joutunut pohtimaan samoja ajatuksia elämässään.

Elokuva on hyvin käsikirjoitettu ja näytelty. Puitteet on isolla rahalla tuotettu.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Poista käyttäjä 3276
Viestit tässä aiheessa: 384

Viimeisin katsomasi elokuva

#8260

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

Mika kirjoitti: Mikäköhän tällaisten täysin tyhjänpäiväisten ja pahasti vaiheeseen jääneiden taide-elokuvien tarkoitus ihan oikeasti on?
Olla taide-elokuvasyventyjien mieleen, tietysti. Taidan kattoa taas yhen elokuvan ja nauttia siitä, Mikan käänteisen ylistyksen perusteella :D

PS. miks sulta on tullu jo monena päivänä tuplaviestejä vaikka miten moneen ketjuun, niinku nytki? Menny potku ja täky-täky sekasi, ku kokoajan pitää tuplata :)
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 444
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8261

Viesti Mika »

Jaawa kirjoitti: PS. miks sulta on tullu jo monena päivänä tuplaviestejä vaikka miten moneen ketjuun, niinku nytki? Menny potku ja täky-täky sekasi, ku kokoajan pitää tuplata :)
Kurwa... Se on tämä hiiri, josta kitisinkin Bittihelvetti-ketjussa. Hiirikaupoille siis...

Last Chance Harvey (2008)

Elokuva kertoo mainosmusiikkia säveltävästä miehestä (Hoffman), joka olisi halunnut olla jazzpianisti, ja jonka työpaikka ei muutenkaan ole pomminvarma. Hänen tyttärensä, josta hän on etääntynyt jo aikoja sitten, menee naimisiin rapakon tuolla puolen Lontoossa, jonne mies matkaa. Siellä hän tapaa tahtomattaan ikisinkuksi jääneen naisen (Thompson).

Elokuva on toisaalta aika melankolinen mutta toisaalta aika iloinen. Sanoisin että elokuvan tunnelmat kuvastavat oikeaa ihmiselämää.

Sinänsä mitään uutta elokuva ei tarjoa, sillä juoni ja sen käänteet ovat tuttujakin tutumpia, mutta näyttelijät ovat sitä parasta A-ryhmää. Kyllä tämä katsomisen kestää.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 330
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8262

Viesti L.K. »

Diktaattori

Tämä oli lievä pettymys. Olin kuullut paljon haukkuja ,joten odotukset oli aika matalalla, joten siihen nähden pettymys ei ollut niin paha. Ehkä enemmän petyin siihen, että leffa oli kuitenkin tietyllä tapaa aika pliisu ja tuntui, että enempi jo yritettiin mennä sinne mainstream-komediaosastolle. Tämähän ei sinällään olisi ollut huono juttu, mutta kun ottaa huomioon esim. Boratin "härskiyden" jne. niin se oli hivenen yllättävää. Lisäksi, "mainstream"-genressä tekele ei kyllä pärjännyt vitsien tasolla niin hyvin. Parhaimmat hetket tulivat edelleen niistä härskeimmistä tai muuten vähän "poikkeavista" jutuista.

Oli leffalla silti hetkensä ja ihan hyviä piikkejä seassa oli, mutta kokonaisuutena enempi sellainen satunanisia naurunpurskahduksia aikaan saanut kuin mikään "kuoliaaksinaurattaja". :)
Arvosana 7,5.
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 330
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Viimeisin katsomasi elokuva

#8263

Viesti L.K. »

Paul

Komedia, jossa kaksi nörttiä törmään ulkoavaruuden olioon Pauliin, joka on ollut maankamaralla jo liki 60v ja nyt paennut paikasta jossa pidettynä vankina. Nörttikaksikko sitten lupaa kuljettaa Paulin paikkaan, jonne hänen lajitoverit ovat tulossa noutamaan oliota takaisin kotiin. Matkaa hankaloittavat perässä tulevat agentit sekä mukaa matkalle tarttuvan neitosen kiihkouskovainen isä.

Leffa oli itse asiassa aika hauska ja tietty paljon johtui olio-Paulista, jolle oli kirjoitettu ronski rooli eikä kyse ollut suinkaan mistään normi-"E.T":sä vaan Paul esim vetelee höpöheinää,nakuilee ja puhuu härskejä :smt003

Mukana on pienissä rooleissa isoja starojakin ja pääosakaksikko vetää myös roolinsa hyvin. Oikein leppoisa komedia, ei käynyt aika pitkäksi. Arvosana 8,5.
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
Tyttö
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 60
Viestit: 7295
Lauteille: Huhtikuu 2007
Paikkakunta: Kirkkonummi
Etulaji: Krav Maga
Sivulajit: Judo
Takalajit: Defendo, Karate (shorinji-ryu)

Viimeisin katsomasi elokuva

#8264

Viesti Tyttö »

Tänä viikonloppuna tuli katsottua:

Piin elämä: Visuaalisesti todella hieno ja muutenkin valtavirrasta poikkeava elokuva. Elokuvassa jotain todella lumoavaa ja pidin siitä erittäin paljon. Elokuvasta tuli mieleen Slummien Miljonääri, vaikka varsinaisesti samanlainen elokuva ei ollut...

The Expendables 2: Kun heitti aivot narikkaan, nautti räiskeestä ja vanhojen starbojen toisillensa heittämistä puujalkavitseistä, niin huomasi elokuvan olevan huonoudessaan älyttömän hyvä.

David Galen elämä: Tämä tuli televisiolaitteesta, eikä minkäänlaista ennakkokäsitystä leffasta ollut. Katsominen tuli aloitettua ihan vaan sen takia, että näyttelijäkaartiin kuuluivat Kevin Spacey ja Kate Winslet. Elokuva oli todella hyvä ja näyttelijänsuoritukset loistavat. Jos tulee mahdollisuus, niin kannattaa ehdottomasti katsoa.
Krav Maga 1998 > ja Judo 2006 >
KMG Instructor: Self Defence, Kids & Teens, Combat & Fighting, VIP, Women
Ammattivalmentaja
Method Putkisto ja MP Pilates -ohjaaja
Kahvakuulaohjaaja
Kuvake
PDC
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 156
Viestit: 3966
Lauteille: Syyskuu 2008
Paikkakunta: Kokkola
Etulaji: Aikido

Viimeisin katsomasi elokuva

#8265

Viesti PDC »

The Place Beyond the Pines (2012)

Kuva

Vihdoin sain katsottua.

Koko teos on kyllä Ryan Goslingin leffa. Sen näytteleminen vaan piirtää niin vahvoja mielikuvia päähän, että niitä ei saa pois koko leffan aikana. Sitä vain peilaa sitä kaikkea leffan aikana, loppuun asti. Mikän onkin myös se ongelma, leffa on Goslingin. Siksi enemmänkin kyseessä maalaus kuin elokuva. Mielikuvia.

Spanish Bombs sanoi sen hyvin

You'll never know how far I've been from home
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: kasi ja 90 kurkkijaa