Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Prostituutio

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa

Mikä olisi paras ratkaisu prostituution suhteen Suomessa?

Nainen; laitonta
7
3%
Nainen; laillista
27
13%
Nainen; jotakin muuta (mitä?)
2
1%
Mies; laitonta
10
5%
Mies; laillista
158
76%
Mies; jotakin muuta (mitä)?
5
2%
 
Ääniä yhteensä: 209

Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#286

Viesti NCP »

Seksin ostaminen on törkyistä ja ällöttävää
10.11.2012 15:35 Alpi Ripatti

Seksin ostaminen tulee lailla kieltää, kuten oikeusministeri Henriksson vastuullisesti esittää. Mielestäni kenelläkään ei ole tarvetta käyttää ostettavia seksipalveluja. Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä. Se on luonnon

laki ja hyväksyttävä tosiasia. Mielestäni ostettavat seksipalvelut ovat sivistymätöntä käytöstä, koska jokainen seksin ostaja toiminnallaan edistää ihmiskauppaa, paritusta ja rikollisuutta. Lisäksi on kyse moraalittomasta ja vastuuttomasta käyttäytymisestä, yleensä heikommassa asemassa olevan ihmisen hyväksikäytöstä. Jokaisen ihmisen tulee kehittää itsekuria, eikä olla viettien ja himojen vietävissä. On mielestäni vastuutonta luoda seksipalvelujen myyjien ja asiakkaiden välille luottamusta herättävää ilmapiiriä, että seksibisnes olisi jotenkin luonnollinen osa yhteiskunnallista toimintaa. Prostituutio ja kaikki seksipalvelut tulee
yksiselitteisesti tuomita.

Itselleni jo ajatus seksin ostamisesta on törkyistä ja ällöttävää. Arkitodellisuus on ikävä kyllä muuta, moni ihminen elää valitettavasti kaksinaismoralistista elämää, jossa petetään puolisoa ja lapsia. Liian moni mies elää kaksoiselämää ja aivot alapäässä ohjaa itsekkäästi himojen tyydyttämistä. Seksuaalikäyttäytymisen asenteissa on edelleen valistukseen ja kasvatukseen panostamisen paikka. Ja tulee muistaa myös se, että moraalitonta seksuaalista hyväksikäyttöä ei tule ulkoistaa ulkomaille esimerkiksi Viroon, hyväksikäyttö on yhtä tuomittavaa kaikkialla. Poissa silmistä, poissa mielestä mentaliteetti on raukkamaista ajattelua.

Kuulostaa kliseiselle ja idealistiselle, mutta millaisen singalin yhteiskunta antaa lapsille ja nuorille sallimalla moraalittoman ja vastuuttoman käyttäytymisen aikuisilta yhteiskunnan tuella? Seksiä pursuaa nykyään jo aivan liikaa joka tuutista, yhteiskunta on muuttunut kertakäyttökulttuuriksi, jossa tytöt ja naiset ovat moraalittomasti esineellistetty. On taisteltava edelleen vahvan moraalikäsityksen puolesta ja yhteiskunnan tulee lainsäädännöllä tuomita seksin ostaminen.

Hyvinvointiyhteiskunnassa taistelu ihmiskauppaa, paritusta ja rikollisuutta vastaan tulee mahdollistaa lainsäädännöllä, joka antaa selkeät toimintaohjeet poliisin työskentelylle. Tähän oikeusministerin lakiesitys antaa hyvän mahdollisuuden. Lisäksi valtion tulee huolehtia tarvittavista resursseista rikollisten kiinni saamiseksi ja uhrien tukipalvelujen kehittämiseksi. On myös panostettava valistukseen ja tarvittavien peruspalvelujen ja tulonsiirtojen
riittävyyteen. Kyse on jälleen kerran tahdosta puuttua oikeasti haastavaan yhteiskunnalliseen
ja maailmanlaajuiseen ongelmaan, eikä olkapäitä kohauttamalla sivuuttaa ihmisarvoa alentava ongelma. Yhteiskunnan tulee myös tukea ihmiskaupan uhreja matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluilla, kuten hoitohenkilökunnallaja sosiaalityöntekijöillä.


"En pidä siitä, joten kielletään se."

Keskustahan on myös väittänyt olevansa liberaali.
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
Kuvake
Aleksi T
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2189
Lauteille: Kesäkuu 2009

Prostituutio

#287

Viesti Aleksi T »

Seksin ostaminen tulee lailla kieltää, kuten oikeusministeri Henriksson vastuullisesti esittää. Mielestäni kenelläkään ei ole tarvetta käyttää ostettavia seksipalveluja. Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä. Se on luonnonlaki ja hyväksyttävä tosiasia.
Jos jollain on vaikeuksia koulussa, niin ei sille mitään erityisopetusta anneta. Tämä henkilö selviytyköön ilman koulutusta, se on luonnonlaki. Psykiatrilla ei pitäisi kenenkään käydä, eihän sekään ole normaalia. On luonnonlaki, että joku masentuu ja tappaa itsensä, ei siihen saa puuttua.
Mielestäni ostettavat seksipalvelut ovat sivistymätöntä käytöstä, koska jokainen seksin ostaja toiminnallaan edistää ihmiskauppaa, paritusta ja rikollisuutta. Lisäksi on kyse moraalittomasta ja vastuuttomasta käyttäytymisestä, yleensä heikommassa asemassa olevan ihmisen hyväksikäytöstä
Oikea lottorivi tällä kertaa: Ei ole, ei edistä, ei ole, ei ole.
Kuulostaa kliseiselle ja idealistiselle, mutta millaisen singalin yhteiskunta antaa lapsille ja nuorille sallimalla moraalittoman ja vastuuttoman käyttäytymisen aikuisilta yhteiskunnan tuella? Seksiä pursuaa nykyään jo aivan liikaa joka tuutista, yhteiskunta on muuttunut kertakäyttökulttuuriksi, jossa tytöt ja naiset ovat moraalittomasti esineellistetty. On taisteltava edelleen vahvan moraalikäsityksen puolesta ja yhteiskunnan tulee lainsäädännöllä tuomita seksin ostaminen.
Joo, bullshit-bingo täyttyi jo parikin kertaa.

Eka kommentti olikin aika tyhjentävä:
Älä osta, jos se noin ällöttää.

Mutta älä jeesustele ja kiellä sitä niiltä, joita se ei ällötä. Se seksi.
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 15
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Prostituutio

#288

Viesti bodyguard »

Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä. Se on luonnon laki ja hyväksyttävä tosiasia.
Voi pipari mikä tampio. En tiiä mitä muuta tuosta sanoisi...

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Totte
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 4384
Lauteille: Toukokuu 2008
Paikkakunta: Helsinki

Prostituutio

#289

Viesti Totte »

Seksin ostaminen on törkyistä ja ällöttävää
10.11.2012 15:35 Alpi Ripatti

Seksin ostaminen tulee lailla kieltää, kuten oikeusministeri Henriksson vastuullisesti esittää. Mielestäni kenelläkään ei ole tarvetta käyttää ostettavia seksipalveluja [oma mielipide ei hyvä argumentti koska yhteiskunnallinen päätös koskee kaikkia muita]. Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä. [Väärin. Luonto ei tee tietoisia valintoja]. Se on luonnonlaki [lähde?] ja hyväksyttävä tosiasia [ei ole].

Mielestäni ostettavat seksipalvelut ovat sivistymätöntä käytöstä, koska jokainen seksin ostaja toiminnallaan edistää ihmiskauppaa, paritusta ja rikollisuutta [vain jos seksin myyjä on parituksen uhri, ja paritus on jo kielletty]. Lisäksi on kyse moraalittomasta ja vastuuttomasta käyttäytymisestä [oma mielipide ei hyvä argumentti koska yhteiskunnallinen päätös koskee kaikkia muita], yleensä heikommassa asemassa olevan ihmisen hyväksikäytöstä [lähde?]. Jokaisen ihmisen tulee kehittää itsekuria, eikä olla viettien ja himojen vietävissä [mielipide ilman faktuaalista arvoa]. On mielestäni vastuutonta luoda seksipalvelujen myyjien ja asiakkaiden välille luottamusta herättävää ilmapiiriä, että seksibisnes olisi jotenkin luonnollinen osa yhteiskunnallista toimintaa. [oma mielipide ei hyvä argumentti koska yhteiskunnallinen päätös koskee kaikkia muita]. Prostituutio ja kaikki seksipalvelut tulee yksiselitteisesti tuomita [Perustelut?].

Itselleni jo ajatus seksin ostamisesta on törkyistä ja ällöttävää [oma mielipide ei hyvä argumentti koska yhteiskunnallinen päätös koskee kaikkia muita]. Arkitodellisuus on ikävä kyllä muuta [Muuta kuin mitä? törkystä ja ällöttävää? Mihin viittaa?], moni ihminen elää valitettavasti kaksinaismoralistista elämää, jossa petetään puolisoa ja lapsia [Lähde? Mikä on "monen" määritelmä? Suurin osa?]. Liian moni mies elää kaksoiselämää ja aivot alapäässä ohjaa itsekkäästi himojen tyydyttämistä[Lähde? Mikä on "liian monen" määritelmä? Suurin osa?]. Seksuaalikäyttäytymisen asenteissa on edelleen valistukseen ja kasvatukseen panostamisen paikka [Onko lain säätäminen tehokasta valistusta ja kasvattamista?]. Ja tulee muistaa myös se, että moraalitonta seksuaalista hyväksikäyttöä ei tule ulkoistaa ulkomaille esimerkiksi Viroon, hyväksikäyttö on yhtä tuomittavaa kaikkialla [Mihin esitykseen tämä viittaa? Lähde?]. Poissa silmistä, poissa mielestä mentaliteetti on raukkamaista ajattelua [Mihin esitykseen tämä viittaa?].

Kuulostaa kliseiselle ja idealistiselle, mutta millaisen singalin yhteiskunta antaa lapsille ja nuorille sallimalla moraalittoman ja vastuuttoman[mielipide ilman faktuaalista arvoa] käyttäytymisen aikuisilta yhteiskunnan tuella [Jos edelleen puhutaan prostituutiosta, niin miten sitä tuetaan yhteiskunnan osalta?]? Seksiä pursuaa nykyään jo aivan liikaa joka tuutista[mielipide ilman faktuaalista arvoa. Vaihtoehtoisesti lähde.], yhteiskunta on muuttunut kertakäyttökulttuuriksi, jossa tytöt ja naiset ovat moraalittomasti esineellistetty[mielipide ilman faktuaalista arvoa]. On taisteltava edelleen vahvan moraalikäsityksen puolesta ja yhteiskunnan tulee lainsäädännöllä tuomita seksin ostaminen [Onko nämä kaksi asiaa, "taisteleminen vahvan moraalikäsityksen puolesta" ja "seksin ostamisen tuomitseminen lainsäädännöllä" jotenkin yhteyksissä toisiinsa?].

Hyvinvointiyhteiskunnassa taistelu ihmiskauppaa, paritusta ja rikollisuutta vastaan tulee mahdollistaa lainsäädännöllä, joka antaa selkeät toimintaohjeet poliisin työskentelylle [Miten hyvinvointiyhteiskunta liittyy asiaan?]. Tähän oikeusministerin lakiesitys antaa hyvän mahdollisuuden [Onko näytetty että seksin oston kieltäminen todella on tehokas tapa torjua paritusta, ihmiskauppaa ja rikollisuutta? Lähde?]. Lisäksi valtion tulee huolehtia tarvittavista resursseista rikollisten kiinni saamiseksi ja uhrien tukipalvelujen kehittämiseksi. On myös panostettava valistukseen [Mihin valistukseen?] ja tarvittavien peruspalvelujen ja tulonsiirtojen riittävyyteen. Kyse on jälleen kerran tahdosta puuttua oikeasti haastavaan yhteiskunnalliseen ja maailmanlaajuiseen ongelmaan, eikä olkapäitä kohauttamalla [Kuka näin tekee?] sivuuttaa ihmisarvoa alentava ongelma [Puhutaanko nyt parituksesta vai seksin ostosta ylipäätänsä? Mikäli viitataan myös vapaaehtoiseen seksin myyntiin ja ostoon, niin millä tavalla se alentaa ihmisarvoa?]. Yhteiskunnan tulee myös tukea ihmiskaupan uhreja matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluilla, kuten hoitohenkilökunnallaja sosiaalityöntekijöillä [Tällä ei ole mitään tekemistä esitetyn lakimuutoksen kanssa].
Nyt oli niin tuubaa, että piti ihan kommentoida kohta kohdalta. Tuossa kun on ns. "kaikki päin hanuria".
"Jos minulla olisi kaikki valta, etenisin tältä pohjalta, mutta harmi kyllä, minulla ei ole lainkaan valtaa."
- Osmo Soininvaara
Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#290

Viesti NCP »

Kommenttien helmi:
Kysymys ei ole tykkäämisestä, jeesutelusta, ällöttämisestä, vaan tulevaisuudesta ja millaisen me siitä haluamme. Millaisessa maailmassa haluamme lapsemme ja lastenlapsemme kasvavan?

Seksioston kieltäminen mahdollistaa tarjonnan loppumisen kun kysyntä (ostaminen)on rikollista ja laitonta.

Itseään myyvät naiset tuhoavat rahanhimossaan oman elämänsä ja tulevaisuutensa vaimona, äitinä ja isoäitinä ja tuhoavat myös mahdollisuutensa sosiaalisessa elämässä ja työelämässä.

Jos olet mies, niin menisitkö naimisiin entisen seksiammattilaisen kanssa, joka myy itseään rahasta ja tarjoaa palveluksiaan lehdissä, facebookissa, netissä tai blogikirjoitteluillaan? Ei, yksikään selväjärkinen ja normaali mies ei halua tällaisen ajatusmaailman ja moraalin omaavaa naista omien lastensa äidiksi ja lastenlastensa isoäidiksi.

Emme voi sallia seksiammattilaisten, eli kansannimityksellä porttojen, tuoda esiin nuorisoa tuhoavaa kieroutunutta filosofiaansa tällaisella (luullakseni) vakavamielisellä keskustelufoorumilla ja TV:ssä ja radiossa, sillä nuoret ja kypsymättömät tytöt ottavat tuollaisista mallia, sillä vahävarainen kunnon ammattiin opiskeleva nainen saattaa tuhota oman ylevän ja hienon ammttiuransa harhautumalla vaikka vain hetkellisesti rahapulasssaan myymään itseään rahasta. Lapset saattavat jopa varhaismurrosiässä alkaa myydä itseään salaa vanhemmiltaan kartuttaakseen viikkorahakassaansa.

Te, joilla on lapsia ja etenkin tyttäriä ... haluaisitteko te oman tyttärenne alkavan seksiammattilaiseksi? Ette ikinä. Jokainen seksiä rahasta tarjoava tyttö/nainen on jonkun tytär. Siksi on vain ymmärrettävä, että tällaisen ammattiin ajaudutaan, kun ei ole ollut kunnon kotia ja saanut huolenpitoa ja rakkautta vanhemmiltaan, omiin vanhmepiin, isovanhempiin, sisariin ja sukulaisiin ei ole yhteyttä, jolloin ajaudutaan herkästi rahapulassa tällaiseen vaihtoehtoon, kun millään ei enää ole väliä, eikä edes kyetä tuntemaan häpeää tai tajaumaan, että tekee jotain moraalisesti tuomittavaa ja väärin tai syntistä. Kotikasvastus on A ja O. Miten tällaisen moraalikäsityksen omaava naishenkilö voi olla koskaan kasvattaja, äiti? Toivottavasti ei ennen kuin hän tajaa tekojensa merkityksen ja kauheuden.

Yksikään pieni tyttönen (alle 10 vuotias) ei haaveile porton ammatista, vaan he haluavat tulla sairaanhoitajiksi, lentoemänniksi, opettajiksi, kotiäideiksi, lääkäreiksi, eläinlääkäreiksi jne jne ... ei portoiksi.
Siis meidän äitien ja isien tulee suojella myös muitten tyttäriä ... he eivät saa olla vapaata riistaa,(sillä sitä he ovat vaikka itse toisin väittävät), koska nuoruudessa he eivät ymmärrä mitä vaaroja seksinmyymisestä voi koitua ja miten he tuhoavat tulevaisuutensa onneen ja rakkauteen ja etenkin omaan perheeseen.

Itseään myyvä nuori nainen ei ikinä vapaudu seksiammattilaisen leimasta, se varjostaa häntä hamaan hautaan asti kuin tatuointi otsassa, ja ikuisesta elämästä Taivaassa ei kannata porton ammatilla hehkuttelevan edes haaveilla. Tämä tie on Gomorran ja Somorran tie, "Lopun Aikojen" iljetysten tie, josta Ilmestyskirja meistä varoittaa. Oma valintamme on minkä tien valitsemme. Vain yksi asia elämässä on varma ja se on kuolema, ja mitä sen jälkeen; elämä ikuisuudessa vain kadotuksessa? Nämä molemmat ovat olemassa uskoitko niihin tai et. Kadotukselta ei voi välttyä, sanomalla että: En usko sellaiseen ... olen ateisti.

Monet seksityöntekijät ovat kertoneet, että he eivät enää lopulta tunne mitään, sillä he ovat kuolettaneet sielunsa. Onko tämä rahan arvoista? Ei ole, ja siksi meidän viisaampien on pantava stoppi tällaiselle, kun nuoret tytöt eivät itse ymmärrä ja tajua mihin he ovat ryhtyneet tai ryhtymässä. Tytöt eivät ole ikuisesti tyttöjä eikä ikuisesti nuoria. Jossain kohdin elämässään on heidä lopetettava ammattinsa ja mitä sitten? Usea päätyy jo ammatissaan alkoholiin ja huumeisiin turruttaaksen huonon omantuntonsa ja yksinäisyytensä. Siksi melkein 99.9 %:a seksityöläisistä kokee ennenaikaisen kuoleman, joko sukupuolitauteihin tai oman käden kautta tai alkoholin tai huumeiden yliannostukseen tai kokevat väkivaltaisen kuoleman.

Seksityöläisellä ei ole tulevaisuutta eikä onnellisia eläkevuosia. Sekisytöläinen elää vain tässä ja nyt ja huomenna hän on tuhoutunut.

Moraalin yleinen alasajo on kostautunut mm. Baltian maissa, missä seksin myymisestä on tullut jokapäiväsitä "pässinlihaa", sitä ei enää edes hävetä, niin kuin ei tämäkään nainen, ja johon jopa äidit kehoittavat tyttäriään ryhtymään portoiksi. Näin alas on moraali vajonnut naaupurimaissa ... haluammeko sitä samaa tänne Suomeen. Muualla pohjoismaissa harkitaan vakavasti seksinmyymisen ja seksinoston totaalikieltoa ja Suomessa ei ole edes saatu aikaan lakiesitystä. Tämä on jo tehnyt Suomesta seksiturismin Eldoradoksi, josta syystä väkivalta-, henki-, huume- ja omaisuusrikokset ovat valtavasti Suomessa lisääntyneet. Jotain on tehtävä ja pikaisesti.

Miehet saavat pikkuhijaa alkaa ajatella muulla kuin alapäällään. Te ette ole tässä maailmassa kaikkein tärkeimpiä eikä kaikki pyöri tedän ympärillä.
Nainenhan voi ilmeisesti olla vain pyhimys tai huora.
Kirjoittaja:


Itse blogikirjoitus:
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
Kuvake
Kuhmu
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2558
Lauteille: Toukokuu 2005

Prostituutio

#291

Viesti Kuhmu »

"Kristillinen arvopohja on elämäni perusta." Totesi Alpi Ripatti. No tämä tuli sanomattakin selväksi jo blogia lukiessa. Taitaa olla taistelua tuulimyllyjä vastaan mahdollinen seksipalveluiden oston kieltävä laki, sikäli kun sellainen mahdollisesti tulee. Mihin se prostituutio sillä katoaisi? Osa päättäjistä saisi vain hyvän omantunnon, kun olisi tehty asialle jotain.
”You must enjoy this”.
Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#292

Viesti NCP »

Viralliset bordellit lisäisi rikollisuutta
14.11.2012 01:53 Alpi Ripatti

Alena Santalainen blogissaan kannattaa virallisia bordelleja. Minusta ne mahdollistaisivat rikollisten toiminnan lainsäätäjän suojeluksessa ja se edistäisi rikollisuuden soluttautumista yhteiskunnan rakenteisiin.

Mielipidettäni seksipalvelujen ostamisen ja myymisen tuomitsemisesta on tarkoituksellisesti tulkittu väärin. Mielestäni kenelläkään ei ole oikeutta maksullisiin seksipalveluihin. En kuitenkaan ole kieltämässä keneltäkään oikeutta seksuaalisuuteen ja sen toteuttamiseen. Haluan edistää kaikkien ihmisten niin terveiden kuin ei terveiden ihmisten oikeutta ihmisarvoiseen elämään, joka sisältää seksuaalisuuden. Jokainen ihminen valitsee itse kumppaninsa, niin heterot kuin seksuaalivähemmistötkin. Siihen jokaisella ihmisellä tulee olla oikeus.

En kuitenkaan ymmärrä, miksi ihmisen perusoikeuksiin kuuluisi oikeus maksullisiin seksipalveluihin? Miksi seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen tarvitaan maksullista seksiä ja toisen ihmisen hyväksikäyttämistä, alistamista ja vallankäyttöä? Mielestäni esimerkiksi vammaisen ja yksinäisen ihmisen tulisi löytää muita vaihtoehtoja seksipalvelujen ostamisen sijasta toteuttaa seksuaalisuutta, puhumattakaan parisuhteissa elävistä, jotka käyttävät seksipalveluja itsekkäästi toista parisuhteen osapuolta loukkaavasti. Nykyään vaihtoehtoja on tarjolla niitä haluaville.

Kannatan seksin oston kriminalisointia, koska se on vallankäyttöä ja yleensä taloudellisesti
heikommassa asemassa olevan ihmisen, yleensä naisen hyväksikäyttöä. Kyse on naisten asemasta ja siitä, millaisena yhteiskunta ihmisen näkee. Millaista ihmiskuvaa yhteiskuntamme on rakentamassa lapsille ja nuorille? Jokaisella ihmisellä tulee olla jakamaton oikeus omaan kehoonsa sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Ihmisten itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa on kunnioitettava. Mielestäni ihmiskeho on kuitenkin niin ainutkertainen ja arvokas, ettei se voi, eikä saa olla kauppatavaraa. En todellakaan ymmärrä, miksi tällainen ajattelu olisi tekopyhyyttä ja hurskastelua?


Seksuaalisuus on osa ihmistä kaikissa elämänkaaren vaiheissa, niin terveillä kuin ei terveillä. Seksuaalisuus on elämän hienoimpia asioita, se on elämän eliksiiriä. Kuitenkin, jos ihmisten välisestä kanssakäymisestä tulee tunteetonta mekaanista tarpeiden tyydyttämistä maksua vastaan, se ei ole minusta ihmisarvolle sopivaa, vaikka kaksi osapuolta tekisi niin
vapaaehtoisesti.


Kannatan moniarvoista, suvaitsevaista ja rasismista vapaata yhteiskuntaa, jossa erilaisuus nähdään mahdollisuutena ja rikkautena. Mielestäni jokaisen tulee saada toteuttaa seksuaalisuutta oman sukupuolisen suuntautuneisuuden mukaan, kunhan se tapahtuu
kahden ihmisen vapaasta tahdosta, ilman maksua.

Minusta ajatuksesi kunnallisista luvanvaraisista bordelleista olisi karmea virhe, koska omasta tahdostaan työskentelevät seksityöläiset viranomaisten valvonnassa olisi kultakaivos rikollisille. Viralliset bordellit toisivat mukanaan pohjaa muulle rikollisuudelle, joka voisi soluttautua entistä tehokkaammin yhteiskunnan rakenteisiin. Miksi bordellien valvontaan olisi riittävästi
resursseja, kun jo nyt valvonta ontuu pahemman kerran esimerkiksi rattijuoppojen valvonnassa ja lisäksi poliisien resursseja supistetaan? En todellakaan halua nähdä pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa, jossa viralliset bordellit koristavat katukuvaa.

Kirjoitat, että seksin ostokielto veisi viimeisenkin kannustimen asiakkailta ilmoittaa epäilystään poliisille, kuten kansanedustaja Kantola haluaa asiaa tulkita. Sallivuus ja vapaamielisyyshän kuuluvat vasemmistolaiseen ideologiaan. Kyllä ongelma olisi jo nyt hoidossa, jos asiakkaat kertoisivat havainnoistaan poliisille. Menisi turhan helpoksi. Kirjoitat myös, että ihmiskauppavapaa tapa ostaa seksipalveluja olisi hyväksyttävämpi tapa harjoittaa
seksibisnestä. Ei mahdu minun ymmärrykseen. Ei kerta kaikkiaan. Tälläkin hetkellä
melkein kaikissa kaupungeissa on avoimesti paikkoja, joissa myydään seksipalveluja, muttei puututa asiaan. Miksei näihin paikkoihin mene valepoliisi ja todenna asiaa? Eivätkö nämä bordellit jo nyt ole yhteiskunnan suojeluksessa? Näitäkään ei kukaan valvo.


Alpi ei nyt ymmärrä. Täytyy purkaa tuo läpi paremmalla ajalla.

Jonkun pitäisi vaatia Juha Sipilää, Mauri Pekkarista ja UKK:n haamua irtisanoutumaan tuosta.
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

Prostituutio

#293

Viesti Point »

Milloinkohan päättäjiä tai ihmisiä ylipäätänsä lakkaa kiinnostamasta mitä aikuiset ihmiset tekevät makuuhuoneessaan? Epäilen, ettei ikinä :(
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#294

Viesti NCP »

Keskustelua:
- Seksin oston täyskielto on tärkeä arvovalinta. Ihminen ei saa olla kaupan. Kannatan oikeusministerin avausta seksin oston kieltämisestä lailla, sanoo työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja Tarja Filatov.

Seksin ostamisessa ja myymisessä ei ole kysymys yksittäisten naisten tai miesten oikeudesta toimia palveluntarjoajina vaan yhteiskunnassamme vallitsevasta ihmiskuvasta ja etenkin naisten asemasta. – Seksin oston kieltäminen on selkeä viesti siitä, ettei seksi ole ostettavissa oleva hyödyke eikä nainen ole kauppatavara – niin kuin ei mieskään, sanoo Vihreiden Naisten hallituksen jäsen Mervi Janhunen Tampereelta.
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
MikkeM
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 1621
Lauteille: Heinäkuu 2009
Paikkakunta: Klaukkala.

Prostituutio

#295

Viesti MikkeM »

Eikös Hollannissa ole niin,että vammaiset saavat alennusta/tukea valitolta/kunnalta,seksipalveluista.

Koska vammaisilla voi olla vaikeuksia saada seksiä ja siellä on taas ajateltu,että kaikilla on oikeus seksuaalisuuteen ja seksiin ??
Kuvake
Puni
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 3845
Lauteille: Kesäkuu 2010
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Taekwondo Ilshin
Sivulajit: -
ITF Taekwon-Do
(Ch'ang Hon)
WT Taekwondo
(Kukkiwon, SimUu)
Takalajit: -
Urheilu
Kilpailu
Yhteystiedot:

Prostituutio

#296

Viesti Puni »

Sanotaanko nyt näin, että mielummin lailliset bordellit kun perintätoimistot.

edit: tämä siis tuli tuosta "valtiovallan suojeluksessa toimimis" -artikkelista.
Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#297

Viesti NCP »

MikkeM kirjoitti: Koska vammaisilla voi olla vaikeuksia saada seksiä ja siellä on taas ajateltu,että kaikilla on oikeus seksuaalisuuteen ja seksiin ??
Muitakin näkemyksiä on esitetty:
Alpi Ripatti kirjoitti: Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä.
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
Kuvake
MikaR
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 980
Lauteille: Toukokuu 2008
Paikkakunta: Pohjanmaa

Prostituutio

#298

Viesti MikaR »

Alpi Ripatti kirjoitti: Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä.
Siis jätkähän v1ttuilee mulle! :o
Vasara riivisi
Kuvake
NCP
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 41
Viestit: 4229
Lauteille: Elokuu 2007
Paikkakunta: Turku

Prostituutio

#299

Viesti NCP »

Tykkäätkö, jos lapsesi työskentelee bordellissa?
17.11.2012 01:26 Nina From

Olipa ikä mikä tahansa, asian miettiminenkin nostattaa niskavillat pystyyn. Mitä sinä ajattelet?

Seksin osto-myynti –keskustelu saa mieleni joka kerta kuohumaan. En ymmärrä sitä, että jos ihminen nauttii seksistä, miksi sitä pitäisi sitten myydä? Jos ihminen haluaa läheisyyttä ja rakkautta, miksi sitä pitäisi yrittää ostaa, kun rakkaus ei ole ostettavissa? Miksi kaikki pitäisi hyväksyä? Miksi ihmisen pitäisi olla kauppatavara? Kuka on kuollut seksin puutteeseen? Nälkään ja janoon moni on kuollut.

Palaan otsikkoon ja aiheeseen seksin laillistaminen Suomessa. Miksi? Mitä hyvää se tuo? Minusta jo pelkkä hyväksyminen, bordellien salliminen ja toiminnan laillistaminen vaikuttaa asenteisiin: hyväksymme ihmiskaupan. Jos emme hyväksy Suomessa seksin ostoa ja myyntiä, vaikutamme monen nuoren asenteeseen: ihmisen ostaminen ei ole hyväksyttävää. Kuka haluaisi kuulla omalta lapseltaan, että hän työskentelee bordellissa? En ainakaan minä!

HS pääkirjoituksessa kerrottiin, että oston kokonaan kieltäminen tarkoittaisi sitä, että ihmiskaupan ja parituksen uhrit tulisivat paremmin suojelluksi. Nykyinen laki on käytännössä osoittanut, että kompromissilla ei ole saavutettu lain keskeistä tavoitetta, eli kaikkien heikompien suojelua. Usein syynä ovat näyttövaikeudet. Kriminalisoinnista huolimatta tarvitaan edelleen sosiaali- ja terveyspalveluita sekä etsivää sosiaalityötä.

En oleta, että ehkä maailman vanhimman ”ammatin” harjoittajat poistuvat muuttamalla lakia kokonaan kaupanteon kieltäväksi. Kyse on, kuten aiemmin mainitsin, mm. asenne – ja käytösnäkökulmista. Tavara on tavara, jota voi ostaa, ken haluaa, ihminen ei ole tavara.

Seksikauppaan liittyy usein myös muita negatiivisia asioita, kuten järjestäytynyttä rikollisuutta. Lisäksi seksityöläisen taustalla on usein köyhyyttä ja päihteiden käyttöä. Eikö muita elannon ansaitsemiskeinoja tosiaankaan ole?

Onko koskaan tutkittu ja julkistettu tuloksia siitä, kuinka kauan itsensä myyvän ihmisen psyyke ”kestää”? Mitä vaikutuksia sillä on loppuelämään. Perhesuhteisiin, ystäviin, sukulaisiin. Entä tosiaan, omaan itseensä?

Moniko entinen itseään myynyt, vanhaksi aikanaan tullut ihminen miettii: ”olipa ihanaa aikaa, kun myi itseään”?

Mitä, jos bordelli sitten sijoitettaisiin naapuriisi? Lähelle asuinaluettasi? No, jos niitä sijoiteltaisiin metsiin, alueille, joissa olisivat pois silmistä? Onko se sitten pois mielistä, kun niihin ei törmäisi mitenkään, eivät olisi työmatkan varrella, työpaikan lähellä? Miten valvonta sitten onnistuisikaan? Kuka saisi oikeudet perustaa bordelli, millä perusteella?



Pimeä työ näkyväksi –ajatus



Anteeksi kuinka? Voitaisiinko ennemminkin miettiä sitä, miten ylipäätänsä saadaan harmaa talous kuriin? Harmaa talous Suomessa on niin moninaista ja laajaa, että voisimme siirtyä puheesta jo tekoihin. On todettu aikaa sitten, että rakennus- ja ravitsemusala ovat yleisimpiä harmaan talouden aloja. Ohi kassan ja kirjanpidon tehdään pimeää työtä myös mm. hius- ja kauneudenhoitoalalla. Rakennekynsiä tehdään paljon ilman kuittia. Monet alat, joilla ostajina ovat yksityiset henkilöt, ovat taipuvaisempia käymään kauppaa ilman kassaan lyöntiä (kuittia ei tarvita). Iso osa tekee töitä kotonaan, asiakkaita tulee tuttavapiirin kautta.

Jokainen meistä voi tehdä palvelujen ostamiseen liittyen, oikeita valintoja, joka kerta.

Yksi keino on lisätä heti resursseja harmaan talouden torjuntaan. Ihmisten työllistäminen tätä kautta ja siten pimeän kaupan kitkeminen merkitsee Suomelle huomattavien verotulojen kasvua. Resurssien lisääminen maksaa siis hyvin pian itsensä moninkertaisesti takaisin. Toinen ajatus, jota on ehdotettu, on kuitinantovelvollisuus. Kolmas: kassakoneet, jotka ovat tyyppihyväksyttyjä, sopivat moneen kauppaan. Konettahan on mahdoton ohjelmoida hyväksymään ohimyyntiä. Toimiva malli on esim. pakollinen henkilöstöpäiväkirja, jonka avulla saadaan luettelot liikkeessä työskentelevistä henkilöistä sekä heidän työvuoroistaan. Hyvä muutos on rakennusala, jolle on tullut pakollinen henkilökohtainen veronumero, jota ilman työtä tekevät voidaan poistaa työpaikalta.

Harmaan talouden määräksi on arvioitu 10-14 mrd euroa. Suomessa tämän on arvioitu vievän verottajalta 4-6 mrd euroa .

Kuka vastaa siitä, jos ”pimeä” työntekijä on tehnyt virheen? Ei ole olemassa takuuta tehdylle työlle. Ajatteleeko pimeän työn tekijä tulevaisuutta? Miten eläkettä kertyykään? Työsuojelun merkitys? Pimeän työn teettäjä voi myös maksaa työehtosopimuksia pienempää palkkaa. Onko se hyvä asia?

Meidän tulee tukea yrittäjyyttä. Suojella yrittäjiä, jotka toimivat, kuten yhteiskunnassamme pitääkin. Säilyttää heidän kilpailukykynsä.

Niin, lähdin liikkeelle seksistä, ostosta ja myynnistä. Sehän on myös toki pimeää työtä. Bordelli tekisi toiminnasta laillisen. Suhteutettuna edellä mainittuihin, isompiin ”kauppohin”, ei voida puhua siitä, että bordellitoiminnan laillistaminen nostaisi Suomen taloutta merkittävästi. Kannattaisi nyt keskittyä työn tekemisen osalta niihin pimeän työn tekemisiin, joilla on todellista vaikutusta maamme talouden kehittämiseen. Kannattaisi keskittyä siihen, mitä hyvää seuraa seksin oston ja myynnin täyskiellon lakimuutoksella. Kannattaisi ajatella hieman monipuolisemmin asioita, kuin kapeasta näkökulmasta.

Kantani taisikin tulla selväksi, mutta täsmennän sen vielä, jotta ei jäisi epäselväksi: kannatan ehdottomasti seksin oston ja myynnin täyskieltoa Suomessa.

Ihmisellä on väliä!
Suurinta vapautta on vapaus tyhmyyteen.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 91
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Prostituutio

#300

Viesti Mika »

Nämä 29 lienevät sitten varsin vilkkaita.
Reeperbahnistaan tunnetussa Saksan Hampurissa työskenteli lokakuussa vain 29 prostituoitua. Lukema selvisi paikallispoliitikon tivattua prostituoitujen määrää Hampurin senaatilta. Seksipalveluita tarjoavia toimipisteitä kaupungissa on noin 400.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 75 kurkkijaa