Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Tähti

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#76

Viesti Tähti »

8.11.2010 Maanantai, Defendo (1h) Jatkoryhmä

1. Alkulämmöksi Thaipainia
2. Sitten harjoiteltiin polvien käytöä em. painissa. Ensin tyynyihin ja sitten kevyehkösti kylkiin.
3. Thai- clinchissä toimimista ja etenkin polvipotkuihin reagoimista. Yhden käden A- torjunnalla polvia vastaan ja heti tilaisuuden tullessa alasektorille lyönti ja kaveri tonttiin
4. sitten muuhun juttuun. Kolmen ryhmät, jossa yksi potkutyynyllä ja yksi suorittajaa häiritsevä. Häiritsijä ottaa syliotteen käsien päältä ja horjuttaa suorittajaa, kun hän yrittää potkia etupotkuja, stomppareita tai tarvittaessa polvia tyynyyn.
5. Syliotteista (takaa käsien päältä, ylempää ja alempaa) vapautumista aluksi kertailumielessä.
6. Kohdat 4. ja 5. yhdistettynä, eli aluksi edessä oleva uhka potkuilla vaarattomaksi ja sitten vapautuminen otteesta
7. Muuten sama, paitsi pistettiin hanskaa ja kypärää päähän, sekä edessäolevalta otettiin tyyny pois ja hän si tyynyn pitelemisen sijaan myllyttää.
8. Puukkopainia pystyssä. Eli toisella puukko piilossa ja toisen pitää yrittää reagoida toisen puukontavoitteluyritykseen. Harjoitteen tarkoituksena ei ollut käydä veitsitekniikoita läpi, vaan hahmottaa puukon tavoittelemisen huomaamisen vaikeus tai helppous pystypainitilanteessa.
9. Puukkopainia maassa.

Yllättävän ärsyttävää oli kyllä potkia kaveria edessä, kun toinen pitää takana. Mutta toisaalta huomattiin myös se, että ei se hyökkääjänkään rooli ole kovin mukava, kuten Tero sai huomata Janin potkun vastaanottaessa. Yllättävän tehokkaasti sai pidettyä hyökkääjän roiskaisupotkuilla erossa ja tiputettuakin. Puukkopainisissa oli jännä huomata puukon huomaamisen vaikeus monissakin tilanteissa. Etenkin kun käytiin kunnolla paionimaan ja ns. unohtui hetkeksi koko puukko. Pystyssä oli toisaalta vaikeampaa huomata, koska painijoiden etäisyydet ja liikkumismahdollisuudet olivat suurempia, kuin maassa. Kivaa oli! :)
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#77

Viesti Tähti »

10.11.2010 Keskiviikko, Defendo (1h) Omatoimitreenit

1. Kaikkia lyöntejä pistareihin alkulämpsäksi
2. Kaikki potkut liikkeestä
3. Sivu- ja takapotkut kertauksena
4. Jalkasparria, eli pystyssä pelkät jalat käytössä. Painotus enemmän potkujen torjunnassa.
5. Samaa, mutta mukaan kädet herättelytasolle. Eli jos huomaa kaverin keskittyvät liikaa jalkoihin, niin voi ystävällissti läpäistä avokkaalla päähän. Painotus katseen pitämisessä
6. Mattopainia. Törkyilyt mukaan jos tulee jumikohta.

Jalkasparrissa huomattiin kummatkin katsovamme jalkoihin, jonka takia otettiiin sitten toiseen erään kädet mukaan. Mukava oli huomata oman jälkätyöskentelyn parantuminen ja onnistuin ketjuttamaan potkujakin. Kaikki muut potkut tuli aika hyvin blokattua, paitsi etupotkun. Se on jostain syystä mulle tosi vaikea potku torjua, etenkin jos se tulee etujalalla. Tämmöiset aamujumpat tänää!
Griy
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 976
Lauteille: Elokuu 2008
Paikkakunta: Kotka

Tähti

#78

Viesti Griy »

Hyvän kuuloiset jumpat teillä! ja varmasti herättikin ihan mukavasti :) Itelläki on pulmana tuo sama, että potkuissa tulee katsottua rajoittuneesti potkun kohteeseen ja muu ympäristö jää tarkkailematta. Ja etupotku on paha.
Minna N
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#79

Viesti Tähti »

Jalat oli kivasti mustelmille eilisen jälkeen! :D Mut mukavaa tosiaan oli ja joutu keskittymään semmoiseen, mikä ei suoranaisesti ole se mun vahvin osa- alueeni, joka tietysti on hyvä.

11.11.2010 Torstai, Defendo (1h) Jatkoryhmä

1. Olkapäähippaa ja Antin rakastama sammakkohyppelyä (en muista sitä englannin kielistä nimeä)
2. Niskalenkkiheitto
3. Niskalenkistä vapautumiset (kaikki kolme)
4. Niskalenkistä vapautumiset maassa (kaikki kolme)
5. Pystyssä nujuamista, jossa pyritään ottamaan suunnilleen vuorotellen niskalenkkiä ja siihen reagoiminen ja vastatekniikat. Ympärillä hääri puolipassiivisia +1 herättelijöitä, jotka kävivät muistuttamassa olemassaolostaan.
6. Pystyssä niskalenkkiote ja hyökkääjän sai lyödä
7. Maassa elävämpää niskalenkistä vapautumista
8. 7. + nyrkit mukaan


Mulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. :) Kaikki meni ihan suht hyvin. Ei ollut kivaa olla nuijittavana, kun pää oli kaverin kainalossa. Kiire tuli ja tosi vaikea oli saada lyöntikättä kontrolliin, etenkin Mikan kanssa. Mika on kuitenkin iso kaveri, että en tiedä josko jonkun muun kanssa olisi ylettänyt kädet vähän paremmin. Vaikea sanoa.
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 24803
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Tähti

#80

Viesti Mjölnir »

Tähti kirjoitti: Antin rakastama sammakkohyppelyä (en muista sitä englannin kielistä nimeä)
Tämä vai? pidin tämän tänään alkulämmittelynä:
[youtube][/youtube]
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#81

Viesti Tähti »

Juurikin tuo. Uskomattoman hapottava liike! Jos tuota ei ole kokeillut, niin ei uskoisi liikkeen rankkuutta.
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#82

Viesti Tähti »

14.11.2010 Sunnuntai, isänpäivä, Defendo (1h) Omatoimitreenit

1. Es, ts, kiertopotku (Thai- pädeihin)
2. Es, ts, alapotku
3. Es, ts, alapotku sisäreiteen (vai mikä sisäkiertopotku? Sisäreiteen kuitenkin etujalalla)
4. Alapotku sisäreiteen potkutyynyyn
5. Muutama erä pystysparria. Painotus käsiien ja jalkojen yhdistämisessä ja tekniikassa. Voimaa ja intesiteettiä alas semmoinen 20- 30%

Hemmetin hauskat treenit oli. Just sopiva tempo ja kummatkin sai hyviä onnistumisen elämyksiä ja oivalluksia. Omatoimitreeneissä on mukava, kun pystyy pistää viheltämään homman heti poikki ja käydä läpi häiritsevä asia saman tien. Ja on mukava treenata semmoisen kanssa, joka viitsii katsoa ja huomauttaa, jos näkee jonkun virheen tai parantamisen varaa. Nää on tosi hyviä tukemaan taas normitreenejä, kun saa hiottua niitä omia heikkouksia ihan ajan kanssa, jota ei kerkeä perusohjatuissa ymmärrettävästi.
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#83

Viesti Tähti »

16.11.2010 Tiistai, Defendo (1h) Päivätreenit

1. Millinkiä nyppäyksillä ja puikkauksilla pareja vaihdellen
2. Lyöntieriä pistareihin. Jokaiselle ryhmälle annettiin numero ja oman numeron kohdalla lyöjän piti mennä pahoinpitelemään Bobia ja pistarinpitäjän (meillä pitäjien) ottamaan tyyppi irti
3.Porukka jaettiin kahtia (jakona jatkoryhmäläiset vs. peruskurssilaiset) ja Bob laitettiin keskelle makaamaan. Toinen ryhmä meni pahoinpitelemään Bobia ja toisen ryhmän piti ottaa pahoinpitelijät irti ilman potkuja ja lyöntejä
4. Potkuerä, kaikki potkut käytössä liikkestä potkutyynyyn. Tyynymies näyttää potkut
5. Es, ts, whiplash ja alapotku
6. Loppuharjoitteeksi porukka kahtia samalla jaolla, kuin aikaisemmin. Yksi keskelle silmät auki, muut pyörii ympärillä ja kuullessaan oman numeronsa pyörijä hyökkää keskellä olevan kimppuun

Nää treenit tuli hyvään saumaan, kun töissä oli persepäivä. Semmoinen aggressionpurkuterapiana enemmänkin, kuin tekniikkaan keskittyneenä oppitilaisuutena. Mut eipä sillä, harjoitteet meni ihan ok, etenkin potkut ovat napakoituneet ja Mika antoikin palautetta niistä. Varmaan viime aikaiset potkukeskeiset omatoimitreenit ovat vaikuttaneet asiaan. Tykkäsin noista kummastakin ryhmäharjoitteesta, etenkin viimeisessä harjoitteessa huomasi antavan polvea lähes jokaiselle hyökkääjälle. Väsyneenä ja stressitilanteessa näin. Äkkiä iholle ja polvea perään, ei mitään selkäänmenoja näköjään. No ei se väärin ole, mutta viime aikoina on alkanut itseä häiritsemään tuo samaan temppuun turvautuminen. Pitäisi joskus kieltää itseltä perus clinch ja polvia sata, vaan pyrkisi tekemään vaikka maahanvientejä ja sinne selkäpuolelle. Siinä varmaan seuraavan omatoimitreenin aihe. Yllättävään hyökkäykseen reagoiminen eri tavoin.
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 37
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Tähti

#84

Viesti L.K. »

Ei toi toimintamalli ole mikään iso ongelma minusta jos vaan muistat aina ne kädet kontrata koko ajan. Niinku mielestäni teet varsin hyvin.

Potkut on sulla parantuneet, alkaa rentoutta löytymään. Vielä sama lyönteihin;)

Harmittaa kun kuvannut sitä Bobin joukkopieksentää, ois voinu saada hauskoja kommentteja kun sen ois postannu vaikka Naamakirjaan:=D
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#85

Viesti Tähti »

Hurraa! Kahden viikon sairastelun jälkeen pääsin takaisin tappelemaan!

29.11.2010 Maanantai, Defendo (2h)

HT-Ryhmä (1h)

1. Alkulämpimäksi hölkkäilyä salin ympäri, johon oli yhdistetty erilaisia jumppajuttuja, kuten kaverin nostelun maastavetotyyppisesti
2. Alapotkujen vuoro. Ensin merkkaamalla ilman tyynyjä, sitten täysii tyynyjen kanssa ja lopulta säärisuojien kanssa potkuja ja blokkeja sparrihenkisesti.
3. Jatkettiin alapotkuilla niin, että otettiin pistarit mukaan johon lyötiin es, ts ja sitten alapotku perään. Tähän lisättiin myös pistarinmiehen lyönti perään ja siihen reagointia.
4. X- blokkia käytiin läpi ja siihen sai yhdistää parhaalta tuntuvan vastatekniikan, kuten lyönnit tai suoraan iholle.
5. Thai- clinchissä toimimista, etenkin polvipotkujen torjumista ja niihin vastatekniikan tekemistä.
6. Lopuksi hapotusta lyömällä pistareihin suoria täysiä ajan x, jonka jälkeen tulee merkki ja laitetaan silmät kiinni, jolloin pistarimies tönäisee ja joko potkaisee alapotkun/ etukärkkärin tai sitten ottaa thai- clinchin. Tätä jatkettiin muistaakseni neljä erää

Pakko sanoa että olin kuollut jo alkulämmittelyjen aikana. Yllättävän nopeasti vetää miehen treenirytmin ketuiksi tuommoinen sairastelu ja siitä johtuva tauko. Onneksi sain palautettua itseni taas suht hyvin kuosiin ja lopputreenit meni ihan jees. Tuossa loppuharjoitteessa huomasi hyvin, miten ns. oikeat vastatekniikat unohtui täysin väsyneenä ja kiireessä ja tuli tehtyä jotain sinne päin, tai ei mitään sinne päinkään. No lopputulos ratkaisee.

Jatkoryhmän treenit (1h)

1. Pareittain, kummallekkin harjoitusveitset, alettiin tökkimään toisiamme ylävartalon alueelle veitsikamppailutyylisesti. Ei kuitenkaan saanut lähteä ns. irti tilanteessta, vaan piti pysyä koko ajan pistoetäisyydellä ja tökkimistahti oli rivakka. Sama polviltaan.
2. Toiselta puukko pois ja sama homma, mutta puukottoman piti saada puukottaja vaarattomaksi.
3. Lisättiin intesiteettiä, eli puukkomiehelle pleksikypärä päähän ja sitten sama homma niin, että hyökkäyksen kohde kontrasi kunnon lyönnillä/ lyönneillä torjunnan (yhden käden A oli tarkoituksena saada tehtyä) jälkeen.
4. Sama varustus, mutta enemmän skenaariotyyppisesti. Verbaliikkaa mukaan ja hyökkääjä sai tulla haluamallaan tyylillä kimppuun. Esim nojailemaan puukko piilossa ja jututtamaan tai sitten äkkihyökkäyksellä puukko valmiina esillä, tai jotain tältä väliltä.
5. Lopuksi maassa painia niin, että toisella on puukko jonka sai piilottaa tai hyökätä suoraan kimppuun.

Kyllä on epätoivoinen tilanne, jos kaverilla on puukko ja jokainen harjoite puukkojen kanssa vahvistaa sitä. Pitää olla aika pirun hereillä, että oikeassa tilanteessa pystyy huomaamaan puukon tavoittelun nujuamisvaiheessa etenkin. Johtuen etenkin siitä, että ei sitä varmaan usko omalle kohdalle käyvän, koska reilupeli ja sillee. Tyhmäähän se on niin ajatella, mut minkäs voit kun se on jonnekkin omaan tietokantaan istutettu alusta alkaen. Pitäisi toki oman työhistoriankin kautta jo saada sitä mentaliteettia vähän poisohjelmoitua niin, että osaisi mahdollisissa uhkatilanteissa ainakin skeptisesti varautua ko. uhkaan ja yrittää lukea tilannetta. Mutta kuten noissa harjoitteissa huomasi, veitsen tavoittelun havaitseminen nujuamisvaiheessa on hemmetin vaikeaa, vaikka tiesi sen tulevan. Ehkä keskimäärin yksi neljästä tai viidestä puukon tavoittelusta huomasi niin, että ei olisi saanut valtavia vammoja. Jostain syystä maassa sain puukkon kontrolloitua keskimäärin paremmin (joka ei siis ole paljon) kuin pystyssä. Tämä voi toki olla omaa illuusiota, mutta tämmöinen mielikuva jäi. Vaikeaa se siltikin oli.

Kokonaisuutena päivän treenit oli hemmetin mukavia jo itsessään, mutta lisäksi sen takia kun olivat täysin erilaisia! Lisäksi tietysti oma innostus treenitauon jälkeen. Nyt on taas kurkku vähän kipeä ja nenä vuotaa, mutta ei mitään maata mullistavaa ettenkö pääsisi huomenna treeneihin ja viikonloppuna Barfightiin!
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#86

Viesti Tähti »

Torstai 2.12.2010 Defendo (2h)

Jatkoryhmä

Thai- clinchissä toimimista ja vapautumista. Polvia (tila ja kunnon takajalan polvi, sekä nopeampia ns. sivupolvia), blokkia (yhden käden A ja X- blokki), Lantion käyttö blokkaamisessa, sekä horjuttaminen ja sen käyttö lyönteihin yms.

HT

Nyt on pakko sanoa, että en muista mitä tehtiin. Tätä se teettää, kun ei heti kirjoita. Mut tässä on nyt olla vähän kaikenlaista, että ei ole kerenny/ jaksanut panostaa tähän tällä erää.


Lauantai 4.12.2010 Defendo (4h)

BarFight

En mene sen kummemmin sisältöihin, vaan muutamalla sanalla kerron tunnelmia seminaarista.
Pitkään odotettu Barfight täytti odotukset, muttä jätti myös vähän semmoisen "tässäkö se oli?"- olon. Täytti odotukset sen puolesta, että harjoitteet ja toiminta oli erilaista ja mukavaa (semmoisessa masokistisessa mielessä). Oli mukava huomata tekniikoiden toimivuus tai toimimattomuus, kun on ihan saatanasti jengiä ympärillä ja olo on kuin sardiinilla purkissa. Tasapainon ja liikkeiden liikeratojen merkitys korostui siinä ruuhkassa ja huomasin olevani omalla mukavuusalueellani noissa ahtaissa tilanteissa. Ei välttämättä siksi, että olisin erityisen hyvä toimimaan ahtaissa tilanteissa, vaan siksi että pystypainitilanteet ovat mulle kaikkein luonnollisin paikka olla ja tunnen yleensä oloni suhteellisen kotoisaksi siinä. Eikä sillä, tuntui ainakin siltä että myös noissa tilanteissa tämä menttaalipuolen varmuus heijastui fyysiseen suoritukseen ja näin tilanteet tuli hoidettua pääsääntöisesti kunnialla. Johtuen ehkäpä siitä, että koen omaavani suhteelisen hyvän tasapainonlöytämiskyvyn pystyssä. Niin pystypainissa, kuin pystykamppailussa. Tämä johtaa juurensa lapsuus- ja nuoruusvuosien aktiivisesta harrastamisesta ja etenkin kymmenvuotisen kiplatanssiuran tuomista ertyistarpeista tasaponon suhteen. Mitä nuorena taitaa ja niin edelleen...

Se miksi jäi semmoinen "tässäkö tämä?"- olo johtuu varmaan lähinnä siitä, että seminaari oli mielenkiintoinen ja aika kulki nopeasti. Mutta suosittelen kaikille kamppailijoille BarFightia, koska siellä oikeasti huomaa tietyt erityispiirteet ahtaissa ja väkirikkaissa paikoissa, joita ei välttämättä tule ajateltua muualla.


Torstai 9.12.2010 (1h)

Jatkoryhmä

Yhden käden whiplash yhdistettynä lyönteihin ja potkuihin eri tavoin.

mm. Etukäden whiplash plus takasuora. Etukäden whiplash, alapotku (plus polvi).
Lopuksi painia.

Sitten treenien jälkeen vielä HT- ryhmän ja peruskurssin treeninveto puoliksi.
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#87

Viesti Tähti »

Maanantai 13.12.2010 Defendo (2h)

HT- ryhmä

1. Lämpsäksi erilaisia haara-perushyppyjä variaatioin
2. Potkutyynyillä taistelua, eli tyyny tilapäisvälineenä
3. Toisella tyyny ja toinen torjuu vain
4. Sitten harjoiteltiin kepillä lyömistä (tyynyyn) ensin paikaltaan ja sitten liikkeestä
5. Hyökkääjälle hanskat käteen ja yritys saada nyrkki naamaan ja toisella on pehmopatukka, jolla pitää puolustautua.
6. Lopuksi keppi pois ja tyyny tilalle kuvaamaan esim treenikassia ja jatkettiin samantyyppisesti. Nyt kuitenkin enemmän skenaarioharjoittelutyyppisesti, eli hyökkääjä toimii eri tavoin tilanteissa. Joskus aggressiivisemmin, joskus vähemmän aggressiivisemmin. Jos meni maahan, niin perinteisesti pois sieltä mahdollisimman nopeasti. Ympäristössä pyöri myös yksi plus ykkönen, joka sai tulla mähinöimään halutessan.

Tulipa todettua, että olen umpioikeakätinen. Vasurilyönnit eivät olleet kovin sujuvia! Huomasin myös sen, että hylkäsin aika nopeasti tilapäisvälineen ja menin iholle hyökköyksen kohteeksi jouduttuani. Tajusin, että se pystypainitilanne on mulle mukavin paikka, ainakin menttaalisesti. Välineiden käyttö ei kyllä tule multa kovin luonnostaan ja tarvisi enemmän harjoittelua niihin, eli hyvät treenit!

Jatkoryhmä

1. Positiopainia lämmittelyksi, eli voimaa ja jälkittämistä vähemmän ja positioiden vaihtelua enemmän.
2. Mukaan lisättiin lyönnit hyökkäävässä asemassa olevalle
3. Lyönti- potku yhdistelmiä tyynyyn ja missä vaiheessa tahansa tyynymies sai hyökätä haluamallaan tavalla kimppuun
4. Sitten tehtiin jono, jonkä läpi piti mennä lyöden, iholle ja maahan, potkien, torjuen ja maahan, sekä potkien. Eli muut on pistarien tai tyynyjen kanssa peräkkäin ja suorittaja menee jonon läpi sykkeellä.

Olin TAAS syönyt päin helv**tiä ja virta meinasi loppua tokan treenin alkupuoliskolla. Haukkasin sitten energiapatukan ja se alkoi onneksi vaikuttaa niin, että puolesta välistä jaksoin taas suhteellisen hyvin. Tuossa painihommassa tuli taas todettua, että tarvii törkyilyharjoittelua (ja peruspainiharjoittelua) enemmän. Muutaman kerran jäin pahasti jumiin, joka osittain kyllä johtui energian puutteestakin, enkä meinannut päästä pois. Mutta nämä kaverit ovatkin kovia luita, joten ei ole häpeä! :) Tuota positiopainia lyönnein voisi harjoitella enemmän, että tulisi tosiaan kovempi kiire pois, eikä vois ijäädä halailemaan koska Lari tulee potkimaan muuten päähän! :)
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#88

Viesti Tähti »

Terve!

Jäi tuosta välistä muutamat treenit kirjoittamatta, mutta ei hätää. Yritän taas aloitella tämän kirjoittamista ja lupasin itselleni olla ottamatta ns. suorituspaineita päivyrinkirjoittamisesta. joskus kirjoitan ykistyiskohtaisemmin, joskus muutaman sanan. Aikaisemmin loin itse itselleni hurjat paineet ja "säännöt" millä tavalla päivyrini pitää olla ja näyttää. Nou moor thät!


Maanantaina vedin itse treenit, joten ei siitä sen enempää.


Torstai 30.12.2010 Defendo (2h)

Jatkoryhmä:

Mylättiin enimmäkseen matossa ja painotettiin sitä, miten saa kaverin pidettyä maassa (joka yrittää nousta), sekä toisinpäin eli miten nousta sieltä. Hapotti taas heti alussa, mutta pahimman sykkeen tasaannuttua oli taas ok kunto. Hemmetin rankkaahan tuo tuommoinen piteleminen/nouseminen on, kun sitä tehdään melkein koko ajan eri variaatioin. Mutta mielenkiintoista ja hyvää settiä kyllä!


HT- ryhmä:

Jäin siis tuplaamaan. Alussa tehtiin erilaisia lyönti- potku komboja niin, että ensin piti päästä nyppäämällä/muullatavalla yhden ohi ja sitten lyötiin mm. ES, TS kiertopotku Thaipädeihin. Käytiin myös karhunsyleily takaa käsien alta ja sormilukkoja. Paljon teknisemmät treenit ja lopussa huomasi hien kuivuneen. Eikä se ole huono asia ollenkaan, etenkin kun ekat treenit oli tosi fyysiset.


Nii ja hyvää uutta vuotta!
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#89

Viesti Tähti »

Sunnuntai 2.1.2011 Omatoimihommii (1,5h)

Käytin vähän harrastamassa väkivallan ehkäisyä tänään. Lyötiin peruslyöntejä jonkin aikaa keskittyen tekniikan hiomiseen. Sitten otettiin kevyesti jalkoja mukaan, lähinnä merkkauksia tehden. sitten siirryimme alapotkuun ja lopulta kiertopotkuun samalla idealla, eli tekniikkaa keskittyen. Lopulksi sparria nousujohteisesti, eli alusssa kevyemmin ja lopussa alkoi olla jo pikkasen vauhtia, mutta ei liikaa. Paljon hyviä huomioita tuli ja annoin. Nää on näitä juttuja, joita ei ihan hirveästi kerkeä normitreeneissä tekemään, ymmärrettävästi. Meitä oli kolme äijää ja Griykin saapui paikalle kuulailemaan ja lopulta innostui lyömään ja potkimaankin! Okein mukava puoltoistatuntinen!
Kuvake
Tähti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 71
Viestit: 117
Lauteille: Elokuu 2010

Tähti

#90

Viesti Tähti »

Maanantai 3.1.2011 Jatkoryhmä (ja vähä HT- ryhmän kanssa) (reilu 1h)

VEdin alkupuoliskon HT- ryhmän treeneistä ja hyppäsin parittoman kanssa lyömään ja potkimaan pariksikymmeneksi minuutiksi.

Jatkoryhmän kanssa käytiin läpi niskalenkkiä ja kaikkia vapautumisia. Välillä meni hyvin ja välillä vähän miten sattui, mutta tärkein, eli se että teki jotain ja homma ratkesi itselle suosiollisesti, pysyi. Lopussa sitten vähän painittiin. Oikeinkin hyvä oli taas palata perushommin ja siinä Janikin totesi, että tiedetään nyt mitä tehdään seuraavissa omatoimitreeneissä :D ja oikeassahan Jani on. Etenkin tuo ns. kolmas vapautuminen on vielä niin vähän harjoiteltu omalta osalta, että liikkeestä se menee monesti vähän sinnepäin vaan. No eipä siinä mitään! Hyvä näin kun tulee uusia huomioita ja elämyksiä!
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 41 kurkkijaa