1. Alkulämmöksi Thaipainia
2. Sitten harjoiteltiin polvien käytöä em. painissa. Ensin tyynyihin ja sitten kevyehkösti kylkiin.
3. Thai- clinchissä toimimista ja etenkin polvipotkuihin reagoimista. Yhden käden A- torjunnalla polvia vastaan ja heti tilaisuuden tullessa alasektorille lyönti ja kaveri tonttiin
4. sitten muuhun juttuun. Kolmen ryhmät, jossa yksi potkutyynyllä ja yksi suorittajaa häiritsevä. Häiritsijä ottaa syliotteen käsien päältä ja horjuttaa suorittajaa, kun hän yrittää potkia etupotkuja, stomppareita tai tarvittaessa polvia tyynyyn.
5. Syliotteista (takaa käsien päältä, ylempää ja alempaa) vapautumista aluksi kertailumielessä.
6. Kohdat 4. ja 5. yhdistettynä, eli aluksi edessä oleva uhka potkuilla vaarattomaksi ja sitten vapautuminen otteesta
7. Muuten sama, paitsi pistettiin hanskaa ja kypärää päähän, sekä edessäolevalta otettiin tyyny pois ja hän si tyynyn pitelemisen sijaan myllyttää.
8. Puukkopainia pystyssä. Eli toisella puukko piilossa ja toisen pitää yrittää reagoida toisen puukontavoitteluyritykseen. Harjoitteen tarkoituksena ei ollut käydä veitsitekniikoita läpi, vaan hahmottaa puukon tavoittelemisen huomaamisen vaikeus tai helppous pystypainitilanteessa.
9. Puukkopainia maassa.
Yllättävän ärsyttävää oli kyllä potkia kaveria edessä, kun toinen pitää takana. Mutta toisaalta huomattiin myös se, että ei se hyökkääjänkään rooli ole kovin mukava, kuten Tero sai huomata Janin potkun vastaanottaessa. Yllättävän tehokkaasti sai pidettyä hyökkääjän roiskaisupotkuilla erossa ja tiputettuakin. Puukkopainisissa oli jännä huomata puukon huomaamisen vaikeus monissakin tilanteissa. Etenkin kun käytiin kunnolla paionimaan ja ns. unohtui hetkeksi koko puukko. Pystyssä oli toisaalta vaikeampaa huomata, koska painijoiden etäisyydet ja liikkumismahdollisuudet olivat suurempia, kuin maassa. Kivaa oli!
