Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Premier

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5373
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

#46

Viesti KungFuMiäs »

pehmeyden avain: jatkuva liike.... tai ainaki että näyttää pehmeältä :)
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#47

Viesti premier »

Viikonloppu

Potkutapaaminen ja hillitön ryyppäys eilen. Tänään pienoinen krapula.

Viikonlopun ravinto

Lauantaina aamulla lasi mehua ja pala leipää. Matkalla Tampereelle puoli litraa light ED:iä, kaakao ja munkkirinkilä. Treenien aikana puoli litraa Fenixiä. Sitä punasta.

Treenien jälkeen Coloradossa JAUHEliha burrito ja kaksi tuoppia olutta. Arvatkaa muuten potuttiko, kun luulin sen olevan LIHAA. Jauhelihalla ja lihalla ei ole mitään tekemistä toisiensa kanssa. Teki mieli pyytää rahat takasin :evil:

Illan aikana pari tölkkiä batteryä ja tuntematon määrä alkomahoolia. Yöpalana "iskender" kebab. Leipänä oli jotain ihme ranskanleipää :( Juomala puolen litran pepsi.

Sunnuntaina sitten päivä käyntiin tölkillisellä batteryä. Tämän jälkeen jätkien kanssa Plevnassa söin puolet isosta pyttipannusta. Ei yllättäen oikein uponnutkaan :) Juomana iso kokis.

Matkalla Helsinkiin pullo punasta fenixiä.

Jos joku ihmettelee energiajuomien suurta määrää niin se johtuu puhtaasti siitä, että tuli nukuttua niin vähän ennen potkutapaamista ja sen aikana. Normaalisti en oikeastaan juo energiajuomia ollenkaan. Kevytkolajuomilla yleensä mennään.
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#48

Viesti premier »

Maanantai

Normitreenit kisiksellä klo 19-21. Tulin myöhässä, joten lämppäsin ittekseni. En ehtinyt mukaan ji ben gongiin. Perjantaina satuttamani olkapää vihoittelee edelleen, joten en pystynyt tekemään juurikaan mitään treeneissä. Ainoa kohta, missä osallistuin vedettyihin treeneihin, oli zhan zhuang. Senkin tein vain toisella kädellä :)

Muuten treenailin itsekseni perustekniikoita ilmaan ja tein pari kertaa lan jietä sen verran kuin pystyin. Tuntuu muuten, että lan jieni menee sitä erikoisempaan suuntaan mitä enemmän harjoittelen sitä ;)

Olkapää meni perjantaina (muistaakseni), kun treenailin yöllä kylppärissä lan jietä. Seuramme virallinen fyssari oli sitä mieltä, että nivelpussi on ottanu damagea. Syytti huonoa ryhtiäni. :(

Note to self: Älä treenaa kylmiltään kylppärissä keskellä yötä huonolla ryhdillä.

Nyt sitten ibuprofeenihevoskuuri päälle ja toivotaan, että käsi on treenikunnossa maanantaihin mennessä, kun olisi tarkoitus lähteä sinne Puolaan treenaamaan... :shock: Täytyy hakea huomenna sellanen jäägeelipussi apteekista.


Päivän ravinto

Aamupalalla kaksi viipaletta jotain tummaa leipää. Päällä margariinia ja kinkkua. Juomana kivennäisvesi.

Lounaalla ananaskanaa ja riisiä. Juomana light kola.

Välipalana patukka fazerin mansikkajugurttisuklaata ja vähän light kolaa.

Ennen treeneihin lähtöä toinen annos ananaskanaa (sieltä kiinalaisesta saa törkeen satsin ruokaa, kun ottaa safkat mukaan) ja light kolaa.

Niin ja tietenkin 1600mg ibuprofeenia päivän mittaan.
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#49

Viesti premier »

Taalla sita nyt ollaan! Puolassa! Treenaamassa! :D

Tulin jo eilen, mutta silloin ei ollut treeneja. Tanaan paasin ensimmaista kertaa siis treenaamaan.

Menin jo ennen varsinaisten treenien alkua shifun mukana treenipaikalle, jossa shifu veti lasten ryhman treenit. Oli kiva katella kun pikkulapset vetivat tanglangia :) Vahan kylla ketuttaa, kun ei paassyt itse tuon ikaisena aloittamaan.

Yritin tehda lasten treenien aikana omia juttujani, mutta pari kertaa muljahti olkapaa siihen malliin, etta treenihalut katos aika tehokkaasti :( Jotenkin sain kuitenkin olkapaan lammiteltya niin, etta varsinaisissa treeneissa se ei hirveasti haitannut.

Varsinainen treeni alkoi luonnollisesti ji ben gongilla, jonka jalkeen teimme zhan zhuangin. Taman jalkeen aloimme sahaamaan pari kombinaatiota ilmaan salin paasta paahan. Sitten teimme toi shou harjoitukset, bu fa pariharjoituksen ja kevytta sparria paljain nyrkein (ei juurikaan kontaktia). Treenailin Nikolain kanssa. Oli kivaa :D

Treenien jalkeen bisnes-piotrek heitti mut takas hostellille.

Kuulin, muuten etta lauantain vuosijuhlassa on bandina kukas muu kuin Lukaszin oma bandi! Rock on!

Kaikki oli edelleen yhta yllattyneita, kun ilmaannuin paikalle :lol:


Paivan ravinto

Aamulla viitisen palaa vaaleaa leipaa. Paalla hilloa tai margariinia. Juomana vesi.

Lounas aikaan ei ollut erityisen nalka, joten ajattelin syoda ihan kevyesti. Menin tassa lahettyvilla olevaan Tapas baariin nimeltaan Alioli tms. Vahan aikaa menyyta selattuani paatin tilata paellaa, joka oli vielapa kohtuu halpaa. Ajattelin, etta eihan se hirveen iso annos voi olla, kun se on niin halpakin. Naama olis ollu varmaan nakemisen arvonen ku tarjoilija kanto poytaan sellasen hillittoman kulhon sita Paellaa. Jaksoin syoda siita arviolta 1/4, minka jalkeen otin suosiolla loput mukaan.

Valipalaksi otin yhden kirsikkajugurtin.

Iltapala koostunee tuosta paellasta, joka odottaa edelleen tuolla jaakaapissa. :)

Hostellin pojat houkuttelee kaljallekin. Voi olla, etta sorrun yhden ottamaan nyt kun tuntuu vatsakin vahan rauhoittuneen.
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#50

Viesti premier »

Torstai

Puolassa ollaan edelleen. Menin treeneihin paikallisella bussilla, mika oli ihan mielenkiintoista. Hyvin toimii julkinen liikenne taallakin naemma. Bussissa tapasin yhden Puolalaisen TL-harrastajan, joka sattui olemaan menossa samoihin treeneihin. Hyva niin, silla olis voinu menna vahan ohi oikea pysakki :)

Tanaan oli sanda treenit. Alkuun normaalit lampat ja ji ben gong, jonka jalkeen alettiin mattaa mitseja. Ensiksi potkittiin peruspotkuja ja sitten vapaamuotosesti kaikkia potkuja. Sitten tehtiin kombinaatioita pareittain mitseihin. Lopuksi otettiin 2. asteen sparria kevennetysti. Paasin kahden sinivoisen pariksi. Aika kovaa kyytia oli, mutta ihan kohtuu kunnialla selvittiin, vaikkakin saaressa on kiva mustelma.

Paivan ravinto

Aamupalaksi vaaleaa leipaa hillopaallysteella ja vetta.

Valipalaksi 3 rivia maitosuklaata.

Lounaaksi KFC:n kanahampurilaisateria ligh pepsilla.

Treenien jalkeen kaytiin Shifun ja poikien kanssa paikallisessa parilla. Kolme olutta tuli juotua.

Taman jalkeen piti saada viela iltapalaa, joten lahdin metsastamaan ruokaa. Onnekseni hostellin kulmalta loytyi kuin ihmeen kaupalla ravintola, jossa oli viela keittio auki. Ravintola oli Thai-ravintola, jossa oli mukava atmosfaari ja tarjoilijattaret ja vielapa hyva ruoka. Kohtuuhinnalla, kuten kaikki taalla. Tanne taytyy menna viela uudestaankin.

Niin ruokana oli siis vesi ja Pad thai. Oli siis jonkinlainen nuudelikasvisviritelma, jossa oli kanaa ja katkarapua mukana. Naminami :smt110
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#51

Viesti premier »

Puolan matka jatkuu :) Treenattu on ullut ahkerasti. Sekosin jo laskuissa. Sunnuntaina ei treenattu vaan toivuttiin lauantain bileista.

Tanaan on ollut aamutreenit ja illalla on viela toiset. Tahan malliin mennaan luultavasti perjantaihin asti, jolloin lahdemme Buskoviin kisoihin.

Ollaan treenailtu kahden miehen liikesarjaa ja tanaan alotettiin sapeliliikesarja. Hienoo tavaraa 8)

Treenit on menny samaan tyyliin kuin Suomessakin. Taaltahan se formaatti on saatu :)

Paivien ravinto

On tullu syotya vahan mita sattuu. Aamupalaksi leipaa, jonka paalla hilloa. Juomana vesi. Paivalla ja illalla on sitten syoty paikallisissa ravintoloissa. Ihan oikeaa ruokaa onneksi. KFC:ssa on tullu kaytya vaan pari kertaa ja makkarissa ei kertaakaan.

Kaljaa on juotu ihan hillittomia maaria. :shock: Ja puolalaiset tykkaa vetaa maljoja pohjanmaan kautta ja yllyttaa siina samalla meidatkin :shock: :lol:

Pyydan anteeksi tahan mennessa huonointa paivakirjamerkintaa, mutta mulla on vaan ihan hirvee olo enka jaksa kirjottaa tarkempaa selontekoa. :lol: Missa on krapulahymio?
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#52

Viesti premier »

Noniin. 31.10. tosiaan kotiuduin Puolasta. Hyvää treeniä oli ja jälleen kerran aivan tajuttoman hieno reissu! :D Puolalaiset veljet ja siskot on ihqui :smt050

Kävi kuitenkin niin, että lähtöpäivänä onnistuin saamaan Corlioneakin vaivanneen kampylobakteeri-infektion (ripuli). Tämän seurauksena vietin seuraavat 2 viikkoa sairaslomalla. Eilen oli eka työpäivä sitten reissun. Oli harvinaisen ärsyttävä tauti. Ekana yönä oli 39asteen kuume. Kuume onneks laski 3 päivän jälkeen. Vatsa on tasottunut vasta nyt.

Tänään olin ensimmäistä kertaa reissun jälkeen treenaamassa. Ihan täyskuntonen en kuitenkaan vielä ole. Sen verran huonosti kulki välillä treeni. Muuten oli ihan mukavat treenit ja fiilis hyvä.

Alkuun tehtiin normaalisti ji ben gong. Ei kulkenut hirveen hyvin vielä. Sitten toi shout ja kumppanit sekä zhan zhuang. Sitten reenailtiin vähän heittoja (Corlionea on kiva viskellä! :D Ei ainakaan liian helpoks mee.) ja loppuun tietenkin liikesarjoja. Tehtiin Corlionen kanssa Puolassa opittua kahden miehen liikesarjaa. Ei siitä tässä vaiheessa mulle mitään hyötyä varsinaisesti ole, mutta ajateltiin kuitenkin reenata se ihan näytöksiä varten.

Nyt pitäis alkaa valmistautumaan vihreän vyön kokeeseen, mikä tarkottaa fan chen ja beng buun kovaa treeniä. Chu ji sandaakin pitäis päästä vetämään usein, kun sekin vyökoevaatimuksiin kuuluu.

Shifu oli kuitenkin sitä mieltä, että jos jollain kilpailee, niin mielummin sitten lan jiellä kuin beng buulla. Täytyy siis sitäkin yrittää treenata enemmän. Muutenkin tässä vaiheessa se olis ehkä se hyödyllisempi liikesarja ihan vaan siks, että oppis sitä pehmeyttä enemmän.

Shifu ehdotti alapotkujen treenaamiseen jääkiekon säärisuojia. Siis sille potkittavalle. Niin pääsee monottamaan kaveria täysiä ihan huoletta. Pidän ideaa niin loistavana, että kävin tänään kattelemassa intersportista suojia. Viiteen kymppiin pitäis irrota hyvän malliset suojat. Ajattelin hankkia, jotta pääsee treenaamaan kunnolla alapotkuja. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu kun tulee kova stopperipotku sääreen (Lukaszin kanssa keväällä Urlessa treenatessa) ja pidän siksi metodia erittäin toimivana tapana pitää vastustaja kaukana. Se on sellanen taito, josta olis mulle erittäin paljon hyötyä isompia kavereita vastaan matsatessa. Jään nimittäin helposti lyöntietäisyydellä "jalkoihin", kun käteni ovat melko lyhyet.

Niissä jääkiekkosyndeissä on myös polvisuoja mukana, joten niillä pystyy treenaamaan jonkin verran myös potkuja polviin. Ei niinkään niitä suoria, mutta ainakin näitä kantapäällä tehtäviä etukiertopotkumaisia polvilumpion uudelleensijoittamispotkuja.

Päivän ravinto

Aamupalaksi 2 porkkanapaahtosämpylää ja kuppi teetä. Treenien jälkeen lohipitaleipakebab ranskalaisilla (hyvvee! :lol: ) ja juomaksi pepsi max. Nyt syön karkkia :oops:
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#53

Viesti premier »

Maanantai

Tänään olin ensimmäistä kertaa meille uudessa treenitilassa Etu Töölön koululla. Ihan hyvältä vaikutti sali. Pukuhuoneiden kanssa oli jotain hässäkkää ilmeisesti kuitenkin. Jätkät joutu vaihtamaan vaatteet salissa ja käymään suihkussa tyttöjen pukuhuoneessa (ei kuitenkaan samaan aikaan tyttöjen kanssa :()

Itse treeneissä oli ihan hyvä meininki ja treenifiilis oli hyvä. Alkuun normaalit kuviot ji ben gongin, shen fa harjoitusten ja zhan zhuangin muodossa. Ji ben gong alkaa taas kulkemaan vähän paremmin, kun alkaa toipua sairaslomasta. Zhan zhuang meni ihan jees, hirveesti vaan pukkas hikeä jostain syystä.

Sitten treenailtiin pareittain tekniikoita cha chuista. Ihan mukavaa, mutta oisin ehkä käyttäny ajan johonkin vähän elävämpään harjoitusmuotoon. Mutta ilmeisesti kyseessä oli pieni mainospala kohta tulevaa cha chui leiriä varten :)

Sen jälkeen treenailtiin bu faata ja five linkiä, mikä oli hauskaa, kuten aina :) Herkisteltiin myös hieman näitä stopparipotkurefleksejä. Hienoa! Tosi luontevasti tuntui lähtevän jalka stopparipotkuun. Nyt pitäisi vaan saada ne lätkäpolvisuojat, jotta pääsee monottamaan tosissaan :D

Loppuun sitten tao luuta. Tehtiin Corlionen kanssa kahden miehen liikesarjaa.

Päivän ravinto

Aamupalaksi 2 paahtosämpylää. Päällä margariinia ja meetvurstia (
:oops: )

Lounaaksi mikroruoka spagetti "bolognese". Lisukkeena reilu puoli pussia miniporkkanoita. Juomana light kokis.

Ennen treenejä kinkkupasteija ja puolikas tupla.

Treenien jälkeen puolikas tupla, "juustoinen kasviskeitto" (mikroruoka), n. 7 lihapullaa ketsupilla ja sinapilla, yksi paahtosämpylä (kokojyvä), maitosuklaa naminami, lasillinen gefilus mehua.
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#54

Viesti premier »

Tiistai

Treenit kisiksellä. Piti olla ulkotreenit, mutta syysmyrsky yllätti. Menin suoraan töistä treeneihin, joten tulin paikalle noin 45min ennen treenien alkua. Lämmittelin normaalisti, minkä jälkeen aloin tekemään tao luuta. Lähinnä treenasin fan cheetä ja beng buuta, mutta kerran tein lan jienkin.

Itse treeneissä tehtiin normaalin kuvion mukaan ji ben gong, zhan zhuang, shen fa harjoitukset ja valmistavat harjoitukset. Sen jälkeen tehtiin ba kao. Sitten tehtiin erilaisia bu fa harjoituksia. Toinen vei ja toinen vikisi. Välillä yritettiin potkasta kaveria sääreen, sitten potkia ja päästä jalkaan käsiksi ja lopuksi vielä sama homma mutta vastaiskuilla. Sitten viiden ketjua normaalisti ja shuei faalla. Loppuun tao luuta.

Päivän bu fa harjoitukset oli kivoja. Pääsi myös treenaamaan niitä paljon puhuttuja alapotkuja. Hyvää treeniä siis. Bu faata ei voi treenata liikaa ikinä. Pikkusen alko kyllä jaloista loppua puhti lopussa. Ei enää jaksanu räjähtää liikkeelle normaaliin tyyliin. Syytän edelleen sairauden aiheuttamaa heikentymistä ;)

Päivän ravinto :oops:

Aamupalalla täysjyväpaahtosämpylä, gefilusmehua ja teetä. Sämpylän päällä margariini ja meetvursti.

Lounaaksi mikroruoka jauhelihapihvi pippurikastikkeella ja paistetut perunat. Kyytipojaksi light kokista ja pussillinen miniporkkanoita.

Päivän mittaan pari lasia light kokista ja n.15 nallekarkkia.

Töistä päästyä juustohampurilainen mäkkäristä :oops:

Treenien jälkeen mikroruoka kalapaistos ja perunamuusilla. Lasi gefilusmehua. Lasi toista mehua. 2 suklaapatukkaa ja puolikas jättikarkkipussi :oops: Ei näin.. Ei todellakaan näin.. :(


Terveisin,

Sokerihumalainen
premier
Kuvake
nyyski
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 682
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Tampere

#55

Viesti nyyski »

premier kirjoitti: Nyt pitäis alkaa valmistautumaan vihreän vyön kokeeseen, mikä tarkottaa fan chen ja beng buun kovaa treeniä. Chu ji sandaakin pitäis päästä vetämään usein, kun sekin vyökoevaatimuksiin kuuluu.
Eihän beng bu kuulu vihreelle vyölle, tarkoitat varmaan cuo gangia. Anteeksi tunkeutuminen päiväkirjaan ja :pilkku:
Matti Lintula
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#56

Viesti premier »

Jahas. Niinhän tuolla sivuilla lukee. Mistähän mä oon ton beng buun saanu päähäni... :?

Mutta aina vaan parempi. Cuo gang on helpompi ja osaan sen jo ennestään kohtuullisen hyvin :)
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#57

Viesti premier »

Torstai

Tänään oli Vallilassa sanda-treenit. Alkuun normaalit kuviot. Zhan zhuang ei kulkenu tänään ollenkaan. Ihan veto pois. Sen jälkeen alettiin mättää "mitsejä". Eli kaveri otti isot nyrkkeilyhanskat käteen ja niitä pidettiin iskukohteina. Kun hanskat oli tietyssä asennossa, tehtiin tietyt lyönnit. Koko homma elävänä luonnollisesti. Sitten tehtiin myös peruskombinaatioita samalla tavalla.

Sen jälkeen otettiin kevyttä chu ji sandaa niin, että toinen pyrki heittämään/shoottaamaan toista kokoajan. Oli ihan kivaa, mutta kun sai 160cm tytöt pariksi niin homma vähän vaikeutu :) Sen jälkeen viiden ketjua ja pari erää chu ji sandaa. Sattu pikku haverikin. Vääntötilanteessa en kuullut, että peli puhallettiin poikki. Irtauduin tilanteesta ja latasin kaveria avarilla melko kovaa korvaan. Toivottavasti ei menny tärykalvo puhki :(

Päivän ravinto

Aamupalaksi paahtoporkkanasämpylä ja mehua. Lounaaksi juustohampurilainen (mikroruoka), mehua ja sämpylä sulatejuustolla. Sen tämän lisäksi pari kourallista mariannekarkkeja. :oops:

Treenien jälkeen toinen juustohampurilainen, kivennäisvettä ja lisää karkkia. :oops:

Vähän kyllä hävettää tää hillitön karkin syönti. Luultavasti treenien kulkemattomuus johtuu nimenomaan huonosta ruokavaliosta. Mutta kun se on niin hyvää :?
premier
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#58

Viesti premier »

Perjantai

Normitreenit Kampissa. Alkuun normaalit kuviot eli ji ben gong, zhan zhuang, shen fa harjoitukset ja valmistavat harjoitukset. Sitten treenattiin gei buuta ja vastaiskua kaverin hyökkäykseen. Tämän jälkeen sama homma, mutta kaverin maahan vienti.

Sitten tehtiin viiden ketjua eri variaatioina ja chu ji sandaa. Loppuun vähän tao luuta.

Zhan zhuang ei kulkenut edelleenkään. Ji ben gong ja muut meni ihan hyvin.

Viiden ketjussa ja chu ji sandaassa huomasin ongelmaksi, että tasapainoiset asennot unohtuu, kun lähden hyökkäämään. Tämä johtaa siihen, että mut on turhan helppo kaataa. Pitää siis kiinnittää enemmän huomiota tarkkaan askellukseen ja asentojen tukevuuteen.

Päivän ravinto

Aamupalaksi kaksi palaa ruisleipää. Päällä margariini ja kinkku. Juomana gefilus-mehu ja lisäksi rasvaton mustikkajugurtti.

Lounaaksi subwayn kanateriyaki subi footlongina. Välipalana reilusti suklaata ja minttumarianneja (työpaikka tarjos :oops: ) Juomana pari mukillista light kokista.

Treenien jälkeen 2 tuoppia olutta, juustoinen porokeitto, viitisen lihapullaa ja sämpylä. Juomana lasillinen gefilus-mehua.

PS. Vähän kyllä hävettää tää hillitön karkinsyönti viimeaikoina. Tullu syötyä ihan älyttömästi karkkia tällä viikolla :( Jotenki vaan tulee syötyä ku sitä on kaikkialla tarjolla.
premier
tabitha
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 6065
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#59

Viesti tabitha »

premier kirjoitti: paahtoporkkanasämpylä
Noi on hyviä.
Eerik Norvio
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird. Und wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein. -Friedrich Nietzsche
Kuvake
premier
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 77
Viestit: 750
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#60

Viesti premier »

tabitha kirjoitti:
premier kirjoitti: paahtoporkkanasämpylä
Noi on hyviä.
Niin onki :smt016
premier
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 79 kurkkijaa