Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Arvostelu - veitsi - Magnum Borderline (Böker)

Keskustelua aseista, asetekniikoista ja aseilla harjoittelusta

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Arvostelu - veitsi - Magnum Borderline (Böker)

#1

Viesti mronkain »

Magnum Borderline
Kuva
3 1/8" terä ruostumatonta 440-terästä, kahvassa micarta-levyt ja upotetut kumipalat, clipsi ja sivuissa avaus"ruuvit", joiden avulla veitsen saa myös aukeamaan taskusta vedettäessä. Hinta ei ollut paha, 24,5€ (Marttiini shop, Kiseleffin basaari, Helsinki). Hintaan nähden ihan laadukas veitsi, terän kaareva muotoilu saa aikaa voimakkaan viillon. Teroituskulma ei ole tarkoitettu esim. veistämiseen, mutta ei ole liian jyrkkä sopiakseen myös sellaiseen käyttöön. Clipsi ja muut osat ovat irroitettavissa ja uudelleen kiinnitettävissä ruuveilla.
Kahva istuu käteen hyvin oikeastaan kaikissa otteissa, paitsi pakalissa (jääpiikkiote) terä sisään päin, mutta ei sekään mahdoton ole. Terässä on lähellä kahvaa pieni teroittamaton osa, joka suojaa kättä hyvin jos lukitus pettää ja terä taittuu kiinni kättä vasten. Lukitus tuntuu ihan pitävältä mutta mitään varsinaista rasitustestiä en tehnyt. Terässä on aavistuksen verran clip pointtia, eli hamarapuoltakin on hieman ohennettu, varsinaista terää sillä puolella ei kuitenkaan ole. Terä on käsitelty mustaksi pinnasta, käytössä varmaan väri kuluu pois.
Tämä on hintaansa nähden suht. laadukas käyttöveitsi, jota ei tarvitse säästellä tai varoa käyttämästä, eli juuri sellainen, jota voi käyttää työkaluna. Clip pointin ja melko kapean mutta keskeltä tukevan terärakenteen ansiosta niin pistää kuin viiltää kiitettävästi.

- Marko
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 31 kurkkijaa