Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Mistä hankitte keppinne?

Filippiiniläiset ja Indonesialaiset lajit

Valvoja: Valvoja

Filipino
reiteenpotkija
Viestit: 358
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Mistä hankitte keppinne?

Viesti Filipino »

Oma Sokevan takavuosien usean sadan kepin tilauskanta on tyrehtynyt kolmeen kepukkaan! Eivätkä enää myy ulkopuolisille kuten tiedämme. Eli mistä hankitte keppinne ja mihin hintaan?

Tuntuu siltä, että porukat panttaa tätä hankintatietoa. Ainakaan tilaajat eivät keppikasansa alkuperää tuo julki! :evil:

Ok, olen googlettanut kyllä ja firmoja löytyy + S/M -osastoa myös. Näköjään nämä pervotkin ovat mieltyneet rottinkiin. :badgrin:

Mutta MITÄ HANKINTAPAIKKAA SUOSITTE akselilla Suomi - muu maailma!
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8608
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

Re: Mistä hankitte keppinne?

Viesti mronkain »

Filipino kirjoitti: Oma Sokevan takavuosien usean sadan kepin tilauskanta on tyrehtynyt kolmeen kepukkaan! Eivätkä enää myy ulkopuolisille kuten tiedämme. Eli mistä hankitte keppinne ja mihin hintaan?

Mutta MITÄ HANKINTAPAIKKAA SUOSITTE akselilla Suomi - muu maailma!
Mosalta ostin parit isommat kepit (kolmatta metriä), joita pätkin sitten lyhyemmiksi. Yhdessä olisi tullut 75 cm:n keppiin peräti viisi solmukohtaa ja muutenkin hyväkuntoista kamaa. He tilailevat niitä SCA-porukalleen (kai Saksasta?) ja myynnissä on SCA-käyttöön liian ohutta (mutta FMA-käyttöön juuri parahultaista) kepakkoa. Kannattaa kysäistä.

Ulkomailta olen "Pappy Dog" Papadakiksen Kombat Instruments Limitedistä tilaillut keppejä, ovat hyviä mutta eivät kovin halpoja, varsinkaan tullin kanssa. Kokeilematta on mm. tällainen paikka, josta voisi saada edullista tilausta, ainakin jos tilaisi isomman satsin kerralla isolla porukalla, maksaisi kiltisti tullit ja jakaisi kustannukset.
http://www.bambooandrattan.com/catalog/rattan.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bambooandrattan.com/catalog/specialty.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Tiettävästi jostain päin Eurooppaakin noita saa, Saksasta luulisin. En ole löytänyt sopivaa paikkaa kun en saksaa niin hyvin osaa että osaisin kunnolla hakea.
Filipino kirjoitti: Tuntuu siltä, että porukat panttaa tätä hankintatietoa. Ainakaan tilaajat eivät keppikasansa alkuperää tuo julki! :evil:
En itsekään ymmärrä miksi porukka pihtaa noita tietoja, ymmärtäisin jos olisi joku putiikki itsellä mistä noita myisi, ettei viitsisi tukkulähteitään paljastaa, mutta miksei kertoisi muille treenaajille? Näin vain tuntuu olevan, tai sitten kaikki tilailevat niitä jostain nettikaupoista.
Filipino kirjoitti: Ok, olen googlettanut kyllä ja firmoja löytyy + S/M -osastoa myös. Näköjään nämä pervotkin ovat mieltyneet rottinkiin. :badgrin:
No eikös se nyt vähän pervoa ole mätkiä toisiaan rottinkikepeillä? :p

- Marko