Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Filippiiniläiset ja Indonesialaiset lajit

Valvoja: Valvoja

Kuvake
PTV
polveenpotkija
Viestit: 120
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pekiti Tirsia Kali
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Viesti PTV »

Taas on takana yksi Pekiti-Tirsia leiri.
Tampereella on vuoden aikana järjestetty jo kolme PT leiriä ja viimeisin oli ehdottamasti tähän mennessä paras.
Mandala Mandatus Sixt Wetzler on jo Tamperelaisille tuttu mies, mutta monille Kali ihmisille täysin tuntematon henkilö. Hän on kuitenkin tällä hetkellä yksi aktiivisimmista seminaari opettajista Pekiti-Tirsia Europessa ja tulevaisuudessa varmasti yksi johtavista hahmoista.
Leiri oli oikeastaan suoraa jatkoa viime vuoden kesäleirille jossa käytiin intensiivisesti Pekiti-Tirsian perusteita läpi. Nyt keskityttiin siitä seuraavan askeleeseen.
Tekniikat olivat yksinkertaisia ja voimakkaita. Niiden tarkoitus oli päästä pitkältä etäisyydeltä keskietyisyydelle ja saada iskuja sisään. Kaikki tekniikat purettiin Pekiti-Tirsia Abecedariosta.
Näin saatiin myös lajin ainoa liikesarja käytyä läpi.
Pekiti-Tirsian vahvuudet tulivat kaikille osallistujille varsin selviksi. Voimakastekniikka ja agressiivinen toteutus ovat avaimia joilla voitetaan kun joudutaan aseelliseen konfliktiin. Hienot pyörittelyt ja temput saivat jäädä pois kun keskityttiin olennaiseen: Taistelutilanteiden ratkaisemiseen. Tämä onkin Pekiti-Tirsian todellinen vahvuus. Tinkimätön keskittyminen taisteluun, joka jättää kilpailun ja hienot temput muille.

7-8.3 järjestetty leiri oli myös omanlaisensa varjoleiri Filippiinien suurleirille. Kaikilla ei ole varaa matkustaa joten on oleellista että tietotaitoa tuodaan myös tänne pohjolaan.
Näin tullaan toimimaan jatkossakin. Seuraava leiri on Helsingissä kun Euroopan pääopettaja Uli Weidle tulee pitkäksi viikonlopuksi opettamaan. Myös Tampereella ollaan puuhastelemassa jo seuraavaa leiriä. Tämä olisi toinen viikon mittainen kesäleiri. Opettajaksi ollaan hankkimassa Mandala Mandatus Ronald Roppeltia. Mutta se on vasta kesällä ja siitä lähempänä lisää.
Tampereen ryhmä on ollut varsin hiljaa itsestään menneisyydessä, mutta pikku hiljaa toiminnan vakiintuessa alamme myös antaa kuulua itsestämme. Kotisivut saadaan pystyyn kuukauden sisällä joten jos on kysymyksiä niin niiden kautta saadaan kiinni tulevaisuudessa. Jos sitä ennen on tarvetta olla yhteydessä voi lähettää henkilökohtaista viestiä potkun kautta.

Palavia keppejä kaikilla!

Petri Vaittinen
S_L
munillepotkija
Viestit: 659
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Tampere
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Viesti S_L »

Hyvä meininki teillä. :thumbsup:
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Viesti mronkain »

Jep, kiitokset näistä leiriraporteista, Jussille myös. Oma treeni on perheen myötä jäänyt, mutta kyllä minä sen verran lujasti Pekiti-Tirsiaan kilahdin, että seuraan touhuja edelleen ja tiedä vaikka joskus intoutuisi taas treenaamaankin muutenkin kuin kotona. Pistäkää kuviakin, jos mahdollista.

- Marko
Filipino
reiteenpotkija
Viestit: 359
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Viesti Filipino »

PTV kirjoitti: .... Seuraava leiri on Helsingissä kun Euroopan pääopettaja Uli Weidle tulee pitkäksi viikonlopuksi opettamaan. Myös Tampereella ollaan puuhastelemassa jo seuraavaa leiriä. Tämä olisi toinen viikon mittainen kesäleiri. Opettajaksi ollaan hankkimassa Mandala Mandatus Ronald Roppeltia....
Onko mitään käsitystä tuon Tampereen leirin ajankohdasta?
Kuvake
PTV
polveenpotkija
Viestit: 120
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pekiti Tirsia Kali
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Pekiti-Tirsia leiri raportti

Viesti PTV »

Seuraava treen leiri on heinäkuun viimeisenä viikkona jos mitään ihmeellistä ei tapahdu.