Practical Hapkido

Korealaiset lajit

Ylipotkija: JanneM

magamies
reiteenpotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 388
Lauteille: joulu 30, 2005

Practical Hapkido

#1

Viesti magamies » joulu 10, 2016, 14.16

Ylipotkija: Siirretty omaksi ketjukseen.
Miten Combat Hapkidon tilanne nyt Suomessa? Huomasin että HIPKO ottanut Combat Hapkidon tilalle uuden lajin practical hapkido, kuka tietää tästä lajista?
Magamies

Alapotku
etupotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 202
Lauteille: heinä 12, 2011
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Combat Hapkido
Sivulajit: Thaiboxing, Libre Fighting
Takalajit: Kuntonyrkkeily, Baraw Sugbo

Practical Hapkido

#2

Viesti Alapotku » joulu 10, 2016, 19.01

Sen verran tiedän, että kaksi Combat Hapkidon 4 Dania, Ikka Koivu ja Anssi Lehtinen, päättivät perustaa oman lajin nimeltä Practical Hapkido. Olivat ilmeisesti valmistelleet asiaa muutaman vuoden. Heidän mukanaan Combat Hapkidosta Practical Hapkidoon siirtyi Hipkon lisäksi Sahalahden/Kuhmalahden Kamppailukoulu.

Combat Hapkidon harrastus jatkuu muissa seuroissa entiseen tapaan. Combat Hapkido Finlandia johtaa edelleen Ari Laine. Lajin suurmestari John Pellegrini on tulossa Suomeen seminaaria pitämään taas ensi vuoden syyskuussa.

Practical Hapkidosta voinevat parhaiten kertoa Ilkka Koivu, Anssi Lehtinen, A-P Valtti ja Timo Räkköläinen. En tiedä, ovatko he potkussa.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 86929
Lauteille: joulu 24, 2004
Paikkakunta: Tampere
Takalajit: Tanglang
Viesti:

Practical Hapkido

#3

Viesti Mika » joulu 12, 2016, 06.43

Ilkka Koivu ja Anssi Lehtinen ainakin ovat potkulaisia, mutten muista heidän Potku-nimiään tältä istumalta. Toivottavasti joku mainituista kertoo enemmän lajista tässä ketjussa. :)
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

taikaviitta
munillepotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 528
Lauteille: maalis 7, 2011
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Hokutoryu Ju-jutsu
Sivulajit: Kobukai Kobudo / Sutekki ryu Bojutsu
Takalajit: EKJT

Practical Hapkido

#4

Viesti taikaviitta » joulu 14, 2016, 01.06

Viikko siitten sattumalta näin ja juttelin Koivun Ilkan kanssa, mutta eipä siinä pienessä hetkessä ehtinyt paljon enempää asiasta juttelemaan kun mitä magamies jo kertoi. Tosiaan useemman vuoden olivat tätä jo omassa rauhassaan kehitelleet. Huhua tästä olin kuullut jo paljon aikasemmin, mutta vahvistuksen sain nyt kun olivat sen virallisesti julkaisseet.

Sen verran käsitin, että practilan hapkidon olisi paljon käytännönomaisempi ja nopeatempoisempaa. Siinä on paljon enemmän (eli lähes joka treeneissä) sparria. Nopeammilla tilanneharjoituksilla ja matsiharjoittelulla päästään lähemmäs käytännön tositilanteita, mitä CH:ssa ei ole juurikaan.

Anssin kanssa kun ehtisi joskus juttelemaan niin kuulisi perusteellisemmin. Toivottavasti Ilkka tai Anssi tulisivat itse tänne avaamaan ja kertomaan tarkemmin mistä on kyse.Palaa sivulle Dojang

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija