Ulkomaankomennukset

Keskustelua suojelu- ja turvallisuusammateista

Ylipotkijat: JanneM, Mjölnir

Kuvake
Kiehinen
sääreenpotkija
Viestit ketjussa: 3
Viestit: 57
Lauteille: elo 24, 2017
Etulaji: Sambo
Sivulajit: Karate, MMA
Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN

Ulkomaankomennukset

#106

Viesti Kiehinen » elo 29, 2017, 18.35

magamies kirjoitti:sotapoliisi


Tarkoitat varmaankin sotilaspoliisia? Kyösti oli omien sanojensa mukaan sellaisessa operaatiossa, jossa hän ei ole oikeasti ollut. Tämä jääköön niiden tietoon, jotka tietää mistä puhutaan.

Noin yleisesti Kyöstistä: Varmasti oli ns. Kova jätkä, mutta sotilaana hän oli sellainen, että juurikin tuo sotilaspoliisin pesti oli hänelle sopiva..
Kotiapteekin tarpeisiin valkosipulia lisätään runsaasti viinan mausteeksi. Rohto valmistuu viikossa ja sitä nautitaan lusikallisittain.

Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit ketjussa: 2
Viestit: 2445
Lauteille: marras 17, 2009
Paikkakunta: Kaarina
Etulaji: Wing Tsun
Takalajit: Judo, nyrkkeily, Bujinkan, Defendo, Hokuto, kb

Ulkomaankomennukset

#107

Viesti MikaM » elo 30, 2017, 09.38

Olet nyt aika monessa ketjussa heitellyt kommentteja tuohon tyyliin, kuin yllä. 'Tämä jääköön niiden tietoon, jotka tietää, mistä puhutaan'. Ensiksi, juurihan kerroit sen kaikkien tietoon??!! Toiseksi, mitä arvoa tuollaisella väitteellä on?
Kirjoitelmiesi perusteella olet varsinainen monitietäjä ja tunnet alalta kuin alalta totuudet ja tekijät. Perusteltuja ja varmennettuja faktoja vain tuntuu tulevan tosi vähän.
"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma."
Einstein, A.
Elsa:"Let it go".

magamies
reiteenpotkija
Viestit ketjussa: 3
Viestit: 389
Lauteille: joulu 30, 2005

Ulkomaankomennukset

#108

Viesti magamies » loka 20, 2017, 20.52

Asiaan palatakseni vielä, kyösti palveli siis 28 vuotta legioonan riveissä, pisimpään kuin kukaan muu suomalainen ja oli mukana monessa taistelussa, itse tunnen kaverin joka oli ranskan muukalaislegioonassa 5 vuotta ja nosti kyöstin todella korkealle ei ole mitään vihreiden toukohousujen hommaa ei todellakaan.
Ikävää että mies lähti liian varhain ja täytyypä kirjansa taas lukea uudelleen.
80 luvulla tutustuin myöskin jo edesmenneeseen muukalaislegioaan lähitaistelukouluttajaan legendaariseen Vlado Shmidtiin vanhaan soturiin ja kamppailijaan oli elettömän tarkkaan työskentyä ja lähitaistelun ammatilainen, kävi Aven järjestämillä leireillä suomessa ja kertoi myöskin legioonakokemuksistaan ja suuri kunnioitukseni hänelle ja työlleen jota teki itsepuolustuksen eteen.

Kumarran näille oikeissa paikoissa olleille miehille, jokaisesta ei siihen ole sen sijaan tårta på tårta kyllä riittää.....
MagamiesPalaa sivulle Vartiotorni

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa