Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Etsin Espoon (ja ehkä hesan) alueelta taiji / qigong, mutta ei myöhään

Kiinalaiset lajit

Ylipotkija: valvoja

Vastaa
Tanglang1989
nilkkaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 39
Lauteille: Toukokuu 2011
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Etsin Espoon (ja ehkä hesan) alueelta taiji / qigong, mutta ei myöhään

#1

Viesti Tanglang1989 » touko 30, 2016, 14.19

Hei.

Eli tosiaan etsin qigongia tai taijita, mutta haluan ryhmän tunnit siten, että ne pidettäisiin aamulla, päivällä tai varhain iltapäivällä, jotta pääsisin harjoituksiin. Iltaisin on asiakkaita paljon ja klo 18 jälkeen lapset pitäisi saada nukkumaan.

Mieluiten Espoon alueelta, mutta hesakin käy, jos lähellä keskustaa tai olaria

Kiitos!


Kuvake
Killuminati
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1251
Lauteille: Heinäkuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Etsin Espoon (ja ehkä hesan) alueelta taiji / qigong, mutta ei myöhään

#2

Viesti Killuminati » touko 30, 2016, 19.13

Hep, tsekkaas täältä:

http://www.baji.info/fi/4252/" onclick="window.open(this.href);return false;

Baji Ry järjestää siis kesällä intensiivikursseja mm. näistä lajeista Töölönlahden puistossa. Säännöllistä opetusta kesällä ei valitettavasti löydy, mutta takaan, että tutustumisen arvoisia tapahtumia jos on noista lajeista kiinnostunut!

Kurssejen vetäjästä mestari Lü Baochunista:

Lü Baochun and Taiji

"Vuonna 1984, sen jälkeen kun hänestä oli jo tullut taitava bajissa, Mestari Lü tutustui Feng Zhiqiangiin, joka oli siihen aikaan yksi Pekingin kunnioitetuimmista, mahdollisesti jopa kunnioitetuin, taijimestari.
Feng Zhijiang oli kuuluisa valtavasta sisäisestä voimastaan yhdistettynä harvinaiseen taitoon soveltaa taijiquania tehokkaasti taistelutarkoituksiin. Lü harjoitteli lujasti oppiakseen taijia ja hänen edistyessään sai kunnian ottaa Mestari Fengin puolesta vastaan haasteita kaikilta, jotka matkasivat tapaamaan ja testaamaan taitojaan Mestari Fengin kanssa. Mestari Lü tutustui Wei Shureniin myöhemmin 1990-luvulla ja aloitti Yang-tyylin harjoittelun tämän kanssa. Lü oppi Weiltä enemmän Taijin syvällisemmistä, meditatiivisemmista ja harmonisista ulottuuvuuksista.

Mestari Lü:n valtava kokemus harjoittelusta 1900-luvun puolen välin jälkeisen ajan taijin kunnioitetuimpien mestarien kanssa on tehnyt hänestä helposti lähestyttävän, nöyrän ja huolehtivaisen. Hän on sekä harjoitellut että opettanut kirjaimellisesti satoja oppilaita ja pyrkii tuomaan esiin parhaan potentiaalin kaikista joiden kanssa hän harjoittelee. Hänen 40-vuoden kokemus kiinalaisista kamppailu -ja terveyslajeista takaa ehtymättömän opin lähteen niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin harjoittelijoille."

http://www.baji.info/fi/2569/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paavo Hietanen

Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 kurkkijaa