Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Ylipotkijat siirtyvät reserviin

Keskustelua Potkun kehittämisestä sekä ohjeita laudan käyttämiseen

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
ylläpito
Viestit: 946
Lauteille: Joulukuu 2004
Tykännyt: 6 kertaa
Tykätty: 22 kertaa

Ylipotkijat siirtyvät reserviin

Viesti admin »

Potkulainen [mention]kala[/mention] ehdotti ylipotkija-termiä vuonna 2007. Se tarttui ja virallistui heti.

Ylipotkijat ovat alusta asti olleet ensisijaisesti alueidensa asiantuntijoita eli oman lajinsa tuntevia ja sitä pitkään harjoitelleita konkareita. Heidän vastauksiinsa ja kommentteihinsa on voinut luottaa. Heidän puoleensa on voinut kääntyä kysymysten kanssa. He ovat luotsanneet keskusteluita ja pitäneet niitä yllä. Heidän lajiopillinen panoksensa Potkun ja potkulaisten eteen on ollut ja toivottavasti on edelleen mittava.

Ylipotkijat ovat toimineet myös keskustelujen valvojina, koska se on luontevasti sopinut samaan toimenkuvaan.

Potkussa on alusta asti kirjoitellut pitkän linjan kamppailijoita. Potku perustettiin jouluna 2004 eli liki 15 vuotta sitten, joten monet silloin vasta kamppailulajeihin tutustuneet ovat nyt kokeneita kamppailijoita. Potkussa voi luottaa saavansa lukea lajeihinsa perehtyneiden kommentteja. Täten varsinainen erillinen ryhmä tarjoamaan tätä kokemusta ei enää ole niin tarpeellinen kuin se joskus aiemmin oli. Samassa vastuu lajitietouden jakamisesta on levinnyt paljon laajemmalle joukolle potkulaisia.

Osa aiemmista ylipotkijoista jäi eläkkeelle muutama vuosi sitten. Jäljelle jäänyt sitkeä joukko jatkoi tätä pyyteetöntä työtä. Sen aika alkaa nyt olla ohi, joten ylipotkijat siirtyvät siitä pestistään varsin ansaitulle eläkkeelle. Potku.netin ylläpito nöyrästi kiittää kaikkia ylipotkijoita kaikista näistä vuosista, lukemattomista viesteistä sekä tapaamisista. :)

Potkun keskusteluja valvotaan edelleen. Jos haluat liittyä tähän vapaaehtoisten joukkoon, ole hyvä ja lähetä vapaamuotoinen ja lyhyt sähköposti ylläpidolle (admin@potku.net) tai yksityisviesti [mention]Valvoja[/mention]lle, joka on tämän vapaaehtoisryhmän yhteinen tunnus.