Paanareiden toilailut

Muut lajit

Ylipotkijat: JanneM, Mjölnir

Viestiketju lukittu
Kuvake
Kiehinen
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 59
Lauteille: Elokuu 2017
Etulaji: Sambo
Sivulajit: Karate, MMA
Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Paanareiden toilailut

#226

Viesti Kiehinen » elo 24, 2017, 02.07

Paanari kirjoitti:Kokeilin miten pärjäisin jos putoisin tuhjän päälle ja ei olis muuta kuin kuteet. Todellinen testi siitä miten pärjäisin jos kaikki vietäis eli äärinmäinen urbaani selvitymiskoe.
Lopetin kun jonkun sortin jopåka rupes vaittelee että roskalavalta dyykkaaminen on varastamista.
Kun kuukausi oli kulunut söin jo hyvin, olin siisti ja olipa pätäkkääkin taskussa.
Joo semmosta järisyttävää tiedän pärjääväni oloissa kuin oloissa...
Kerma nousee aina pintaan :badgrin:
Jaska
Todella loistava homma, jos pitää paikkansa, että olet moisen operaation suorittanut. Tämä nostaa sinut silmissäni täysin uuteen valoon. Mutta ennen kuin
uskon kaiken täällä kertomasi "koijan" rakentamisesta talvella, jonnekin metsään lähelle asutuskeskusta ja siellä elämisestä pelkästään yhden vaatekerran
kanssa ruokaa etsien ja pulloja keräillen, haluan lukea koko tarinan. Pena-vainaan oppeja haluan myöskin lukea.

Asia on hyvin mielenkiintoinen ja saattaa olla tottakin. On nimittäin paljon henkilöitä, jotka asuvat talvipakkasilla ulkona, mitä omituisimmissa
paikoissa. Metsässä ihminen kuitenkin selviää hyvilläkin varusteilla talviolosuhteissa muutaman päivän, jos on kokenut eränkävijä. Jos on ruokaa mukana
ja kalavehkeet, muuttuu tilanne radikaalisti. Silloin voidaan puhua jo viikoista ellei sairastu ja menetä toimintakykyään esim. kuumeen takia.

En olisi asioista muuten tietoinen, mutta olen juurikin niitä, jotka ovat koulutettu selviytymään luonnossa säästä ja olosuhteista riippumatta.
Muistan aikoinaan Jukajärvellä, kuinka nälkä oli jatkuvaa. Siihen aikaan koulutus oli sellaista, että riistaa ammuttiin ja opeteltiin
käsittelemään oikein, jos ei osannut jo ennestään. Riistaa saimme ottaa vain talvella. Kesällä mentiin kalan ja koivunlehtien voimin. Opeteltiin syömään
myöskin muurahaisista lähtien kaikki ravinnoksi kelpaava. Vain sienet jäivät metsään, koska niillä ei ole mitään ravintoarvoa.

Kuusista opettelimme ottamaan V -muotoisilla, kaarisahalla ja kirveellä tehdyillä railoilla pihkaa, joka on luonnon oma haavavoide. Parempaa ei saa apteekista.
Toimii sytykkeenä myöskin kuin napalmi. Luonnon oman "sissikipinän" saa aikaiseksi, kun kyllästää juoksevalla pihkalla tervakannosta irti hakattuja tikkuja.

Sissijoukkue tulee aina toimeen, mutta yksinäinen
kulkija ei. Siinä onkin se juttu, mikä minua kiehtoo. Selviytyminen, ja tällä kertaa ääriolosuhteissa, kuitenkin kaupunkioloissa.

T:Kaakkois-Suomen rajavartioston kouluttama. VM -92

Kuvake
Kiehinen
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 59
Lauteille: Elokuu 2017
Etulaji: Sambo
Sivulajit: Karate, MMA
Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Paanareiden toilailut

#227

Viesti Kiehinen » elo 27, 2017, 09.04

Jussi Häkkinen kirjoitti:Ihan kuin esim. eräilyä olisi tällä foorumilla harrastanut vain Hra. Meskus.
On vai? Minulla kun on vahva käsitys henkilöstä kerrostalokommandona :D tuskin on metsässä ollut kuin satunnaisesti, muutamia nuotiokertoja kerrallaan. En usko hänen yöpyneen muualla kuin asumiseen tarkoitetuissa betonineliöissä. Juttuja sen sijaan kyllä löytyy :lol:
Kotiapteekin tarpeisiin valkosipulia lisätään runsaasti viinan mausteeksi. Rohto valmistuu viikossa ja sitä nautitaan lusikallisittain.

Viestiketju lukittu

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija