Potkulaisten kamppailevat harjoituspäiväkirjat

Hauki

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Hauki
polveenpotkija
Viestit: 114
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Hauki

Viesti Hauki »

Hee, päätin sitten itsekin aloittaa tän päiväkirjan. En ehkä ole kaikkein ahkerin kirjoittaja eikä tuotoksetkaan ole varmaan kovin mielenkiintoisia, mutta tuleepahan ainakin viestejä ja uusia tasoja :) Ja eipä sillä väliä vaikkei tätä kukaan jaksaisi lukea, sillä itseäni vartenhan tätä kirjoitan, niin kuin Sinuhekin kirjoitti - kai.

Siis 172 cm, 74 kg, 22v kilpaileva kuntoilija. Judoa on tullut väänneltyä 3,5 vuotta, intti tosin siinä välissä vähän hillitsi tahtia. Vyöarvo on tuore 2. kyu.

Treenejä tulee viikottain ihan mukavasti, suunnilleen seuraavan ohjelman mukaan:
MA: aamu|puntti ilta|kuntojudo(veto) + vapaaottelu(lähinnä mattoa)
TI: ilta|judo
KE: aamu|judo päivä|puntti ilta|kuntojudo(veto)
TO: ilta|judo
PE: aamu|puntti ilta|judo
LA: päivä|judo
SU: päivä|peli + judo(palauttava)

Elikkä 11-13 treeniä, riippuu miten laskee peräkkäisiä harjoituksia. Plus tietty pyöräily tai kävely kouluun ja treeneihin 5km yhteen suuntaan. Että tuleehan noita, mutta leirejä ja kisoja on kevään mittaan noin joka kolmas viikonloppu, ja treenien raskautta ja määrää viikkokohtaisesti pitää säädellä niiden ehdoilla.

Jeeh, kohta nähdään, tuleeko tästä päiväkirjasta mitään.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 90243
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yinjooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 266 kertaa
Tykätty: 104 kertaa

Viesti Mika »

Intensiteettiä tai kestoa noista ei tietenkään näe, mutta noin ylipäänsä vaikuttaa järkevältä jaolta. 8)


Keskilinja, katos tuosta. :smt003
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!
Hauki
polveenpotkija
Viestit: 114
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Re: Hauki

Viesti Hauki »

LA 28.1.

Perjantaina en päässyt vääntämään, kun nuo Aikikai-tyypit oli sitten leireilyinnossaan varastaneet meidän vuoron. No, käytin vapautuneen ajan niin kuin fiksut urheilevat nuoret miehet tekevät, eli :drinkers:

Viideltä nukkumassa, kympiltä ylös, ulos, keskustaan ja treeneihin. Porukkaa oli EV-leirillä ja jossain valmentajaseminaarissa, joten osanoton suhteen ei hirveästi ollut odotuksia. Oli meitä kuitenkin viisi, yritin saada vielä noita aikidokoitakin pelaamaan perinteistä lauantain judopotkupalloa, mutta ne vaan viikaili hakamoitaan, ja vielä meidän maalialueella. No otettiin sitten lämmittelyksi mattonujuja. Kostoksi ja itseluottamukseni pönkittämiseksi kinusin yhden 30-kiloisen aikido-tytön pariksi ja väänsin sen solmuun. Kevyitä lämmittelynujuja, mutta sillähän oli jo lämmin :badgrin: Oon ehkä joskus vähän ilkeä.

Itse judotreeneissä en oikein saanut itsestäni mitään irti, vapaat treenit eikä hirveästi innostusta vääntää muuta kuin mattorandoreita, 3 viikkoa sitten venähtänyt nilkka kun estää vielä aika tehokkaasti pystyn ottamisen. Muilla taas ei ollu hirveästi intoa vääntää mattorandoreita, niin kertailtiin yhden uuden jampan kanssa eri pystytekniikoita.

No, meidän jälkeen oli Hokuto-ryu:n vapaat reenit ja jäin sitten sinne loisimaan. Hyökkäilin kaikkien toimettomien kimppuun ja väänsin lähinnä pelkkiä mattorandoreita eri parien kanssa. Välillä kevyemmin, välillä täysillä ja hauskaa oli.

Eli tämmöinen optimaalisen yön jälkeen pidetty palauttava 3h painiharjoitus. Ei tässä mun treenaamisessa ole kyllä mitään järkeä. Yllättävän hyvin jaksoin vääntää alusta loppuun, ehkä mie vaan sitten oon niin kova jamppa :smt003 Tai tällä hetkellä lähinnä kuollut lahna.

No, jos ens viikolla osais olla viisaampi ja treenailla sillä tavalla että jaksaa viikonloppuna sitten vääntää leirillä randoreita.
Hauki
polveenpotkija
Viestit: 114
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Viesti Hauki »

PE 3.2.
Viikon olen ottanut kevyemmin, että lauantaina jaksaisi sitten leirillä kiusata muita. Ihmeen tukossa vaan tuntuu paikat olevan, ei oikein ole palautunut normaalisti. Ehkä sitten vaan alan tulla vanhaksi :cry:

Aamun puntin jätin väliin ja illan treenissä lähinnä jumpailin ja venyttelin. Jospa se sitten tästä lähtisi.

Ja vaaka näytti 74,8 kg. Ngh. Viikon päästä pitäisi näyttää alle 73 kg. Ei siis todellankaan mikään paha veto, mutta mie vaan vihaan painonpudotusta. Nyt jo ärsyttää sen verran, että tekee mieli kiipeillä seinille. Viikon päästä oon varmasti jo ihan räjähdyspisteessä. :seina:

Mutta nyt unta palloon, niin jaksaa huomenna nujuta.
Hauki
polveenpotkija
Viestit: 114
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Viesti Hauki »

LA 4.2.

Randorileiri Varkaudessa. Kaksi treeniä, aamulla vähän enemmän mattoa ja päivällä pelkkää pystyä. Vähän oli edelleen tukkoista, mutta sain sentään paremmin itsestäni irti kuin viikolla. Positiivista oli, että nilkka kesti ihan hyvin kunhan sitä vain vähän varoi. Polvi vain ei sitten kestänyt - se taittui sisälle jo ekoissa harkoissa heti kolmannen pystyrandorin alussa. Se siitä sitten :cry:

No, eipä tarvitse sitten pudotella painoakaan. Ensi viikolla lekurille.
Hauki
polveenpotkija
Viestit: 114
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Viesti Hauki »

SU 12.3.
Aamulla 45 min potkupallo jaloille piristeeksi. Illalla kävin kokeilemassa Joensuun ihka uuden vapari/lukkopainiseuran treeneissä. Paikalla oli yhteensä kuusi jamppaa, joten väännellä sai ja mahtuikin ihan hyvin. Turpaan tuli, mutta niin se on aina. Mukava oli kokeilla tekniikoita ilman pukua, oli kyllä ihan pihalla vähän väliä.

Miinuksena itselle taas tuo hullunkiilto silmissä, kun tulee paikka tehdä oma tekniikka. Hajoitin lievästi yhden kaverin käden suoraan aloituksesta terävällä juji-juji-kombinaatiolla. Huomasin kyllä, että nyt menee vaikka ympäri ja pysäytin lukon, mutta se ehti silti mennä pitkäksi. Vammasta ei tullut onneksi paha tai en tiedä oliko se sittenkin kaverilta vain säikähdys, mutta ei joka tapauksessa ollut tämä näitä parhaita tapoja saada itselle treenikavereita.

Harmi, että treenipaikkana on Areenan palapelitatami. On kyllä ärsyttävän nihkeä ja "ihoystävällinen" alusta, ja vielä aikas kova. Mutta jospa uudelle seuralle läytyy joskus vuoroja vaikka Urheilutalolta.

On mennyt viime kuukausi polvea kuntouttaessa, ja lajitreenejä on alkanut tulla vasta ihan viime viikolla. Pysty on aivan hirveässä tilassa - teki viime viikon parin pystytreenin jälkeen mieli laittaa vyö poikki ja takki naulaan. Ei miulla pystyssa mitään vahvoja tekniikoita ole koskaan ollutkaan, ja otteluasentokin on ollut aikas heikko, ynnä viimeiset neljä kuukautta on jatkuvasti ollut vähintään yksi vamma päällä - niin tässä on sitten tulos. Tekemistä miulla tekniikoiden ja varsinkin otteluasennon kanssa kyllä riittää.

Kahden viikon päästä on aluemestaruuskisat, joihin olen ajatellut osallistua. Paino on onneksi pysytellyt ihan hyvissä lukemissa, eikä pudotella tarvitse oikeastaan yhtään. Pitää vain yrittää saada vähän tehoa ja luottamusta tuohon pystyotteluun, niin mua ei ihan teurasteta siellä.