Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Kurki

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#16

Viesti Kurki » loka 7, 2010, 22.08

Hupsista, on päivyrin pitäjä vähän laiskotellut :oops:
En yhtään muista mitä olen tässä välissä tehnyt kuin vähän tuoreimpia, en varmaan kauheasti...

su. 3.10. Vapari
Pystyjuttuja, veikeitä komboharjoitteita jotka saattoivat mennä vähän yli hatunmuiltakin kuin minulta, liikkumisharjoituksia jne parin kanssa, jalkoihin mentiin välistä rennon lyömisen ohessa. Alasvientejä ja vastusta vähän teknisemmin ja sitten "taistellen" ringistä yksi keskellä ja sitten sellaista sekalaista, ei nyt vaparisparria mutta vähän jotain höntsäiltiin. Taidettiin potkia tyynyjä ja vähän kaveriakin, koska muistaakseni tämä oli se juhlallinen kerta kun huomasin että tossu nousee päänkin korkeudelle kun joku keksii laittaa kokeilemaan. (tai sitten mokoma tapahtui keskiviikkona,ainakin jotain näistä...)
Bonuksena: vein kaverin mattoon ja tarkkaileva taho totesi että "noni, siinähän oli jo vähän tekniikkaakin..." Painittiin loppuun, on kyllä parasta.

ti 5.10. Potkiksen alkeiset
Ruuvilyönnin teemapäivä, sitä vähän kaverin kanssa ja blokkia sekaan. Yleistä jumppaa ja aika iso osa treeneistä lyötiin ja potkittiin tyynyjä. Treeni tuntui kulkevan tosi kivasti, vedin pää märkänä nyrkkiä ja tossua tyynyyn. Harjoittelusta saa paljon enemmän irti kun on vähän harjoitellut jo. Tai sitten mulla on pirusti huonompi kunto (paljon mahdollista...)kuin isolla osalla peruskurssia, kun niin moni selvisi pistareista kuivin otsin :D

ke 6.10. Vapari
"Yleistreeni" kun menevät mokomat viikonloppuna ottamaa matsia, harmittaa ihan hirveästi etten pääse katsomaan! Vähän pystyssä nujuamista, vähän alasviennin hakuja ja alasvientejäkin, hieman positiopainia, thai padeihin lyöntejä ja potkuja, erilaisia komboja. Loppuun painia. Olen vakuuttunut että treenaaminen olisi maistunut näinä päivinä ilman painejakin, mutta kyllähän se kummasti lisävirtaa ja iloa elämään antaa kun pääsee möyrimään :hampit:

to 7.10. Potkis
Vartalokoukku oli päivän opetus, kertailtiin aika paljon myös vanhaa. Paljon suht rauhalliseen tahtiin kropan käytöstä ja muista ihan perusasioista. Tekee tosi hyvää! Tehtiin tekniikoita ilmaan, parin käsiin ja loppuun vielä muutamaa eri komboa pistareihin ja potkutyynyihin. Tykkään tämän vetäjän harjoitteista tosi paljon, niissä on sellaista rytmiä ja rullaavuutta joihin pääsen kiinni ja tuntuu usein että jonnekin aivon taakse jää salaista ajatusta siitä kuinka saa tehtyä fiksusti. Melko kevyt treeni, mikä oli ihan kiva, keskiviikon loppupaineissa huomasi kun ei enää kropasta irronnut.

(treenien rankkuusasteikko tuntuu olevan paidan märkyyteen sidoksissa, hiki virtaa aina mutta jos paidassa on kuivia kohtia niin treeni on suht kevyt :smt003 peruskurssin jälkeen yleensä on vaikka parhaani mukaan otan irti minkä ikinä saan jumppaillessakin, vaparin jälkeen on yleensä letin päätä myöten märkä...)


Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#17

Viesti Kurki » loka 18, 2010, 22.06

Yli viikon pakkotauko, töitä ja sairastelua sekä kiva sukulointireissu, pelkät koiralenkit. Nyt toivottavasti taas jumpan kulmaan kiinni!

ma 18.10. vapari
Tosi vähän ihmisiä, tosi raskasta oli. Tekeekö treenaamattomuus, flunssan jälkeiset vai mikä mutta kyllä oli hirveää! Kivaa silti junppailla pitkästä aikaa, kiva laji :) Aluksi pystypaineilla isot hanskat kädessä lämpöjä, kevyitä lyöntejä mukaan. Jonkin verran pystypaineja, sitten jalkoihinmenoa harjoiteltiin (ei viety alas asti), sitten sparria isoilla hanskoilla, ei potkuja mutta alasviennit ja pystypainit sun muut mukana. Lopuksi painittiin, loppujumppana kuntopiirinä pistareita ja kahvakuulaa, kylläpä melkoisesti hapotti. sepä oli tarkoituskin tietysti, painoa lyönteihin vaikkei enää puhtia oliskaan.

Olisin saanut aivan pirun kylmää kyytiä jollen olisi niin kauhean kelvoton etteivät mokomat raaski. Tästä voisi jotenkin koittaa rakentaa kuvailua niille, jotka ovat ihan vakuuttuneita että vähintäänkin kamppailu-urheilun puolella isot ja vahvat jyllää ja vetää huonompia ja heikompia pataan. Tai sit ainakin niin että siellä vedetään ihan hullun kovaa ja saa turpaan ja ties vaikka mitä, eikä mitenkään voi pärjätä aloittelija niin ei voi aloittaa. Hei haloo! Ne on niin hyviä, että mitä järkeä koko hommassa olis tuolla tavalla? Ei voikaan mitenkään pärjätä, siksihän siellä harjoitellaan!

Tosi kivaa olla potkiksen alkeiskurssilla, menee noi pystyjutut vaparissa niiiin korkeelta yli, tai siis jo tasoero on ihan järjetön ja minä haeskelen vielä ihan perusperusteita. Pystypaineissa tuli sentään onnistumisen hetkittäisiä tuntemuksia, tiedän kyllä että pojat veisivät halutessaan kuin litran mittaa, mutta se illuusio että saa laitettua hetken hanttiin on kiva :D Ja oispa hienoo olla treenannu monta vuotta, sitten ei pärjäis paljon itseä pienemmälle vasta aloittaneelle tytölle. Paineissa ja pystypainissakin on kuitenkin se ero pystymättöön nähden, että paketti tuntuu olevan helpompi pitää koossa. En pystyssä kerkeä näkemään edes mitä tulee kun se on jo taulussa, mutta matossa tunto on näköä nopeampi.

Jotenkin on taas jalkapöydässä aika iso musta, pää kuhmulla ja kyynärpää outo jne normaalien mustelmien lisäksi, lähinnä kevyen treenin kohtien vahinkoja. Onkohan minussa joku vika?

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#18

Viesti Kurki » loka 24, 2010, 22.39

su 24.10. Vapari
Nyt alkaa oikeasti tuntua siltä että flunssa alkaa olla voitettu! Ah onnea :) Maanantain jäljiltä ei autuas olo ollutkaan, kun oli taas yhtä kipeä kuin aikaisemminkin. Mutta josko nyt. Vielä veto poissa, silti.

Alkulämppinä mm erilaisia kottikärrykävelyitä ja kanneltiin kavereita, heti alkuun kun hieman juostiin tuli mieleen josko vieläkin tekee kuolemaa. Kyynärpää ei suostunut pitämään painoa päällä (yhdellä kädellä) niin kauan kuin olisi voimia ollut jatkaa, onko tämä nyt hurrattavaa vai ei? :p

Vähän jalkoihin menoja ihan rennosti, sitten kaveri pikkuisen laittoi hanttiinkin. Lantiokaatoa (muistankohan oikein?) ja siitä kolmiota kiinni tai kimuraa. Oli kivaa ja veikeän oloista touhua, joka vaatii kovan treenin toimiakseen mutta tuntui "luotettavalta" tekniikalta kunhan saa harjoiteltua kuntoon, ei pelkältä kikalta. Muutama viiden minsan painierä ja loppuun jumppailtiin, kyykkyjä neljä minuuttia reippaaseen tahtiin 20s töitä, 10s taukoa jne. Puoli porukkaa teki tuon, toinen puoli rääkkäili leukoja vetämällä, punnertamalla ja kyykyillä. Sai tehdä molemmatkin jos tahtoi, onneksi en ollut ainoa puolikuntoinen jolta jäi väliin.

Pitäisi niitä leukoja harjoitella, niin sanottiinkin... Ja levytankokin olisi kotona odottamassa, ja lenkkipolku. Vähän pidemmät vuorokaudet vähemmillä töillä olisivat kova juttu, tuntuu etten vaan elämässä ehdi ja ihan koko aikaa ei jaksa. Muutakin kun olisi kuin vaan tuota treeniä, jolle pitäisi aikaa riittää. Tulee silti niin hyvä olo tuosta jumppaamisesta, että täytyy vaan laistaa vaikka kotitöistä :D (en tiedä vaan paljonko enää melkein nollasta voi vähentää...) Isoisoiso plussa ja ilo ja onni kun kannustetaan kisaamaan. Tuntuu ettei voi olla aivan sysimustan surkea, kun ehdotetaan. Ihkua. Ihkuja ovat myös kissanpennut, perhe kasvoi kahdella karvapallolla vahingossa :smt049

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#19

Viesti Kurki » marras 2, 2010, 09.30

Taas vaihteeksi pitkä tauko, yllättäen töissä :? Koskakohan saan elämäni järjestettyä edes jonkinlaiseen järkeen niin että saisin tehtyä töitä, opiskeltua, harrastettua, hoidettua koirat kunnolla...? Niin, ja ne ihmissuhteetkin vielä...

Mutta. Oli ja on ihkua reenailla!

su 31.10. vapari
Pystyä. Erilaisia komboja, pyrkimys mm saada rullaavuutta ja rentoutta tekniikkaan. Tehtäväsparria ja tavallista (pelkin käsin). Pistareita ja siihen väliin sekoitettiin muutakin. Ja paljon muutakin, mutta olen nuori dementikko :D

ma 1.11. vapari
Kaikkea kivaa, seinäpainia, alasvientejä, mattopainia ja vähän tekuja väleihin. Siihen nähden kuinka paljon alasvientejä tehdään, on ne yhä pirun vaikeita. Ehkä niitä siksikin treenataan niin paljon. :idea: Mattopainissa on kyllä kätevää jos on pariton määrä treenareita ja joku käy välillä vinkkaamassa lisäohjeita siihen mitä kannattaisi tehdä.

Molempina päivinä jumpattiin ihan mukavasti myös. Liekö lähtötaso niin alhaalla vai vaatimustaso niin ylhäällä vai kumpaakin, koskahan alan rennosti vetää koko setit läpi. Viimeistään katon köysiin toppaa sujuva suorittaminen...huh.

Kuvake
Karhu-mami
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 377
Lauteille: Tammikuu 2010
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#20

Viesti Karhu-mami » marras 2, 2010, 09.57

Tsemppiiiiiiiiiiiii! ;) :)
Sittisontiainen pörräs, lehmä ammui. Paluu arkeen oli edessä.
- I. Goodman

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#21

Viesti Kurki » marras 3, 2010, 22.14

Kiiitttiiiii!! :D

ke 3.11. vapari
Vähän shootteja harjoiteltiin, yhteen ja kahteen ja taas sujuvasti siirtyen yhteen jalkaan kiinni. Pikkuisen pystypainia, aika paljon mattopainia, väliin pikkuisen tekuja. Puolella teholla in my sanonkomissä. Hanskat kädessä painittiin, kyllä se vaan kovasti erilaista on. Muutama hyvä vinkki painin lomassa, voi kun pysyisvät päässä. Loppuun jumppa josta sai hyvää vinkkiä omaan harjoitteluun (jos joskus sais aikaseks sellaista...), varsinkin niskaosiosta. Tykkään pystyjutuistakin hurjasti, mutta paini on kyllä :smt049

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#22

Viesti Kurki » marras 14, 2010, 15.44

su 7.11. vapari
ma 8.11. vapari
ke 10.11. vapari

Lisäksi jotain omia lenkkejä ja käsien heittelyä vähän, ei erikoisia.
Nuoruusiän dementia jatkuu, kaikki pitäisi kirjata ylös heti jos kirjata aikoo.

Lauantaina kävin korkkaamassa kisaneitsyyteni, oli kyllä elämys omanlaisensa! Suoraan c-säännöillä, ja tänään sen kyllä huomaa. Sekä olosta että peilistä. En mielestäni ollut kauhean huono, mutta videon katsomisen jälkeen kyllä hävetti niin ettei tiennyt miten päin viitsisi olla... Oma peli, sotasuunnitelma ym lensivät ikkunasta ulos, paketin kasassa pysymisestä on turha liikaa jutella kun ei juuri ollut mitään pakettia ja nopeus, ketteryys, terävyys, sähäkkyys ym jäivät puuttumaan. Vaikka kulmamies sanoi vielä juuri ennen matsia että olet vaan oma sähäkkä itses, niin hyvin menee. Kulku oli kuin siirappia, häkissä pitkiltä tuntuneet hetket olivat nauhalla hetkessä ohi jne.

Plussina kuitenkin: nautin ottelemisesta ihan valtavasti, olin suorastaan pettynyt kun kaikki oli kolmannen erän jälkeen ohi (paitsi jalka ei kyllä oikein enää pitänyt painoa, joten ehkä ihan hyvillä mennään...) En ainakaan tunnista tai tunnusta tunteneeni pelkoa iskuja kohtaan, edes sen jälkeen kun kaikki hämärsi hetkeksi. Varovainen piti toki olla, mutta muuten. Osuin minäkin, ainakin vähän.

Uskalsin lähteä, ja lähtemällä ja tekemällä sain lajista jotain ihan uutta irti, totesin jutun omakseni ja olevani valmis laittamaan aika paljon siihen kiinni. Matsin jälkeen avautui eteen valtavan pitkä tie joka pitää kulkea ja valtava määrä treeniä, jota vaaditaan. (ehkä jopa se kammottavista kammottavin aamulenkki...) Ja motivaatio pyrkiä ja ponnistella paremmaksi. Toivon että nämä kestävät. Myös sen yli, että kauniiden lupausten jälkeen on todettava että suurimpien ruhjeiden parantumista odotellessa on hyvä ottaa rauhallisemmin ja tehdä vaikka niitä painaneempia koulujuttuja. Plääh.

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#23

Viesti Kurki » marras 18, 2010, 20.50

to 18.11. höntsäilyä kaverin kanssa
Kiva oli käydä rauhassa kokeilemassa miltä tuntuu ja oppiko hanskaa pelkäämään, sen verran kipeää kuitenkin kävi matsissa ja vähän on parantelua ollut. En tiedä miten suhtautua kun minusta jalka oli jo tosi hyvi parantunut eikä enää pahan näköinen ja vuosia potkista harrastanut treenikaveri sanoi heti että ai kamala. Sitten se varovasti ehdotti että jahka koipi on kuosissa voitais vähän katsoa mitä niille alapotkuille pitäis tehdä, että ihan käytännössäkin osais... :smt003

Yllättävästi parantelu on henkisesti ollut selkeästi fyysistä puolta rankempaa ja tekisi koko ajan jonkun kanssa mieli höpöttää matsijuttuja. Vaikeuttavana tekijänä se, että parhaat kaveritkin sanovat, etteivät osaa kuvitella minua siellä lyömässä ketään, ainakaan muuta kuin ihan leikillään :p

Tänään teemoina lyönnit, kroppa tehokkaammin mukaan, ripeä palautus ja suojauksen pitäminen. Varsinkin takakäsi tahtoo laskea lyömisen myötä. Koukuissa käden liikerata on outo ja koitan lyödä kädellä, en kropalla. Harmi kun on vähän huonosti tullut opittua ja tehtyä, meinaa lipsua pahoihin tapoihin. Loppuun pari erää kevyttä sparria, oli kivaa ottaa. Onneksi.

Talvella juoksentelu ei oikein ole minun juttu, mutta lunta tuli niin että tarvii varmaan ruveta taas hiihtämään. Kesää on jo nyt ikävä, treenien jälkeen pääsi uimaan, vähän viitsi hölkätäkin, oli lämmintä ja valoisaa. Painilämpötilaksi 28c on minusta oikein kiva. No, puolen vuoden päästä taas...

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#24

Viesti Kurki » marras 22, 2010, 11.22

su 21.11. vapari
Piti mennä kokeilemaan josko treeni luontuisi. Plääh. Pitkästi sparria, ensin pelkät kädet, sitten pystypaini mukaan, potkut, jne aina vähän lisää tavaraa. Jalka vaivasi vähän, enemmän vaivasi pää ja yleinen jumi ja väsymys. Matsin jälkeinen fiilis oli että olen hidas ja passiivinen. Se taisi heijastua sparriinkin, ei oikein saanut itseään liikkeelle ja sitten kun tarpeeksi turhautuu niin rentous katoaa. Otteleminen oli kivaa, mutta sen tuloksena saa nyt vähän opetella uudestaan, että aina kun lyödään tai potkitaan ei satu, ainakaan niin että sillä olisi mitään väliä.

Perään tekuja sidestä, harmitti sparri niin että pyörin miten sattuu. Parini joka on itsekin aika aloittelija oli varmaan mielissään kun sai neuvoa. Ehkä jotain jäi käteenkin. Samaan aikaan toisessa päässä salia yksi pari aina vuorollaan otti vaparisparria vähän reippaammin valvovan ja neuvovan silmän alla. Ajattelin säästää kroppaa ja päätä molempia. Vähän silti jäi kaihertamaan, että kotikisat ovat ihan kohta, josko kumminkin... VAIKKA olinkin suunnitellut että josko vaikka ihan harjoittelisi ennen seuraavaa kisakokeilua. Katsotaan miten käy. Todennäköisesti ei tyttöjä ole tulossa, tahdoin kisaamaan tai en.

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#25

Viesti Kurki » marras 28, 2010, 23.47

su 28.11. vapari
Viikko pakkotaukoa, ehjäytyipä kroppa samalla. Tai niin sitä luulisi... Joka paikka kauheissa jumeissa, meni onneksi vähän paremmin ja paremmalla fiiliksellä kuin viimeiksi. Alkuun reippaat lämmöt, sitten pistareihin settiä kolmen porukoissa ja iso osa treeneistä painittiin. Käynnistymisvaikeuksia meinasi olla, mutta oli kiva vääntää! Kyllä matossa paljon kotoisampaa on, vaikka sielläkin tekee mitä sattuu. Näin jotain treenikavereita vasta nyt ekaa kertaa matsin jälkeen ja sain kuulla että kulmamies oli kehunut että hyvä matsi oli ja hyvin meni :hampit: Tämä olkoon sopiva hymiö kertomaan tämän hetkisestä mielialasta - joka on ollut välillä muutakin kuin ehtoisa sen jälkeen kun kävin kokeilemassa miltä tuntuu leikkiä jonkun muun säännöillä vaikka oli menossa pelaamaan omaa peliään.

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#26

Viesti Kurki » joulu 2, 2010, 17.09

Kyllä on ihmiselle sielunhoitoa olla ulkona valoisaan aikaan tähän aikaan vuodesta! Ja koiratkin taitaa tykätä :) Treenatakin vähän on ehtinyt

ma 29.11. sparri
jumppaa ja pystysparria, suht rauhalliset treenit mutta muutama kiva uusi juttu kumminkin. Sarjojen lyömistä pääsi treenaamaan kevyessä sparrissa tosi kivasti.

ti 30.11. maastoratsastus
Jaloille ja päälle luksusta, ihanaa! Luonto on kyllä kaunis tähän aikaan vuodesta!

ke 1.12. vapari
pistareita ja potkuja tyynyihin, loppuun painia. Sujuva treeni joka hujahti huomaamatta ohi. Lisäbonuksena iso määrä porukkaa treenaamassa, eli salilla kuumaa ja kosteaa. Mihinkään ei koske ja tuntuu ketterältä ja herkältä. Ihkua.

Sokerina pohjalla to 2.12. treenit kaverin kanssa. Loistava palauttelu, kun ensin vähän pistareita, sitten kevyttä sparria, hiukan painitekuja ja iso määrä venyttelyä, veryttelyä ja ennen kaikkea höpöttelyä. Posket nauramisesta kipeinä, harrastaminen tuo iloa elämään!

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#27

Viesti Kurki » joulu 7, 2010, 11.51

pe 3.12. maastoratsastus, pitkä rauhallinen lenkki. Tuntuu avaavan ja rentouttavan paikkoja ihan hyvin, ja mieltä nyt varsinkin.

la 4.12. vaparikisat
Loogisena jatkona c-matsille otin d-säännöillä, eli kolme minuuttia helpommalla. Kovasti sääntöpalaverissa, erinäisissä keskusteluissa muissa yhteyksissä ja vielä kehässä ennen matsia muistuteltiin että rauhassa, teknisesti, ei täysillä, tää on vasta D. Joo, olen aika satavarma että lyötiin ihan niin kovaa kuin osattiin. Se toinen osasi kovempaa :blackeye: Nenä aukes heti ja muutenkin kolisi, rehellisesti sanoen kävi juuri niinkuin pelkäsinkin ja pää petti. Lyhyt harrastamisaika ja justiin vasta otettu matsi näkyivät ja tuntuivat pahasti, ja suojaus jäi matkan varrelle, samoin korvat. Tai kuulin kyllä kun kulmasta huudettiin että vie mattoon, mutta olin lamassa enkä totellut. Harkitsin kyllä tottelemista, mutta kroppa ei suostunut mukaan.

Toisessa erässä meni paremmin, kun oikeasti vein mattoon, muistaakseni parikin kertaa. Käsilukkokin oli lähellä, mutta en sitten saanut kiristettyä. tarvis päästä enemmän tekemään salilla itse lopetuksia. Viimoisen kaulan vastustaja otti luullakseni toisen erän lopussa kun oma toimintani oli ihan onnetonta miettiessäni että joudunko taputtamaan kun en saa henkeä kun nielu on verta täynnä. Lopussa tiesin jo ennen julistusta että häviän, otti niin lujaa päähän kun c-säännöillä olisin saanut vielä yhden mahdollisuuden. Olisin jaksanut kolmannenkin erän, itseluottamusta tuli heti lisää kun huomasin että matossa olen parempi, mutta myöhäistähän se sitten enää oli.

Muistikuvat hieman epäselviä matsista, verta tuli aika paljon ja vauhti oli kova. Järki jäikin ehkä siksi jälkeen, hidas kun olen... Vielä en ole videota katsonut, ehkä ihan hyvä. Kohta on sekin edessä. Sain itsekin ainakin pari alapotkua kivasti perille ja taisin käsilläkin vähän osua, niin että saattoi sitä toistakin sattua. Otin kyllä senkin edestä. Uskoisin kyllä että voittamisen jälkeen ei haittaa vaikka tekee kipeää. Epäilen myös, että kun tyttöjen matsin lisähyötynä oli mahdollisten uusien naisharrastajien houkuttaminen, niin niitä ei tuolla perusteella kauhean montaa tule. Mutta toivottavasti muuten! Tykkäisin muutenkin että harrastajamäärä vähän kasvaisi, olen raskaaseen sarjaan liian pieni (painoeroa tällä kertaa vastustajaan 8kg) mutta eipä noita vastuksia ihan hirveästi ole ollut tarjolla. Alempaan sarjaan olisi 1,5kg matkaa, mut mitä minä siellä yksin teen?

Nyt treenataan, kun ei oo kun naama ja niskat kipeinä, ja sitten katsotaan kisaamista myöhemmin lisää paremmalla kokemuksella. laskin että olen eläessäni ottanut vaparisparria kymmenkunta erää, kisannut viisi erää :lol: Ei muuta ku hanskaa naamaa kohden kovemmalla tempolla ja sit kuulemma olis hyvä että välillä väistäis, suojais tai vaikka torjuis, muullakin kuin naamalla. Lienee mielenkiintoista kokeilla...

Lauantai ja sunnuntai menivätkin pikkujoulukuskina, tuntuu välillä että harrastavillakin miehillä on toisinaan vaikeuksia suhtautua. Viimeistään siinä vaiheessa kun naama turvoksissa kyselee että voitaisko ottaa ihan salilla enemmän kovaa sparria. Ehkä pelkällä järkimenolla ja harrastamisella menis vielä naisesta, nyt ei ihan, muttei ole yksi jätkistäkään. Eipä tässä, huomenna painimaan. Työpaikan pikkujouluissa sentään tunsin itseni kovaksi jätkäksi joka on piiloutunut ihan naisen näköiseen kuoreen, Joe Blasco on parasta! :hammas:

Kuvake
Karhu-mami
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 377
Lauteille: Tammikuu 2010
Paikkakunta: Joensuu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#28

Viesti Karhu-mami » joulu 7, 2010, 16.11

Hyvä Kurki!Oot hieno kun matsasit, kaikkineen. :)
Jatketaanhan naisellisia harjoituksia... 8-)
Sittisontiainen pörräs, lehmä ammui. Paluu arkeen oli edessä.
- I. Goodman

Kurki
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 165
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Orivesi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kurki

#29

Viesti Kurki » joulu 16, 2010, 00.19

ke 8.12. vaparin pariin takaisin
Tosi hyvät treenit, hyvin tekniset ja tehtiin kaikkee! :) Tarkoittaa sitä, että hyvin perusteknisistä jutuista alkaen suht reippaalla temmolla vähän säätöjä, pystyssä ja matossa ja välistä seinästä mattoonkin. Käytiin meidän matsimokia läpi, että tiedettäis mitä pitää ja ei pidä tehdä, jos joutuu tilanteeseen x, jos kaveri tekee noin tai näin, jos tahdot tehdä noin tai näin. Tosi kivaa! Loppuun painia, eka erä meni kivasti, toisen alussa kolautin nenän auki. (ajattelin ettei vuotas enää, vaikka su ja ma omia aikojaan veresteli...) Ärsyttävää. Erittäin. Olla katsomassa kun muut painii. Parin erän tyynnyttelyn jälkeen sain vielä "itsetuntopainia" vetäjän kanssa. Paljon uutta kikkaa ja ideaa ja ajateltavaa! Tiesin, että pääsen vähän liian helpolla, mutta ajattelin et tänään saan päästäkin.

su 12.12. vapari
Lähinnä sparria, ensin pystyssä ja sit painittiin. Otti kunnon päälle pitkä setti kolmeminuuttisia pystyssä! Mutta tehnee hyvää.

ke 16.12. vapari
Vähän sparria, vähän kaverin yritystä opettaa mua lyömään pistareiden kanssa, alapotkuja ja blokkeja, painitekuja ja painia. Ei ollut treeneissä vetäjää, askaroitiin keskenämme.

Oon kaikkiaan ollut niin puhki, että treeniä on jäänyt välistä ja omaa höntsyä myös. Päivän sopivaksi ja riittäväksi liikuntasuoritteeksi tuntuu riittävän reipas normilenkki koirien kanssa, varsinkin kun on lumista. Ajattelin että ehkä voisi ihan oikeasti pitää pienen loman harjoituksista, kuunnella kehoa ja päätä ja oikeasti syödä, maata ja rauhassa ulkoilla kovimpien pakkasten ajan. Töissä kun on 15c, kotona 17 ja pihalla nytkin -28 niin vaikkei palele alan epäillä että asialla on jo jotain tekemistä jaksamisen kanssa, vieläpä pimeän yhteisvaikutuksella.

Tavoitteita/toiveita vuodelle 2011
10 puhdasta leuanvetoa
opetella edes vähän lyömään
opetella vähän suojaamaankin
osallistuminen ainakin yksiin lukkopainikisoihin
osallistuminen tyttöpaineihin Jyväskylässä pari kertaa
vaparimatsi, joka päättyisi edes tasapeliin

Eli pää kuntoon ja treenit intoon! :D Nimim. joulutauko


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 kurkkijaa