Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Kamppailijan vakuutus

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
voipa
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 989
Lauteille: Huhtikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 4 kertaa

Kamppailijan vakuutus

#91

Viesti voipa » maalis 21, 2015, 09.09

Szanne kirjoitti: Pitihän se vanha ketju nostaa ylös, kun asiani on kuitenkin juuri sama. Mikäs on kamppailijoiden vakuutusten tila vuonna 2015? Itseäni kiinnostaisi etenkin itsehankitut vakuutukset, eivätkä siis niinkään liittojen kautta hankitut, koska esimerkiksi Bjj:hän ei ole liitolla yhteistä vakuutusta.
Hokutoryu-seurojen bjj-harrastajat voivat nyt hankkia Karateliiton lisenssivakuutuksen. 69€ vuosimaksulla ja 100€ omavastuulla on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto jos sattuu jotain isompaa.


Kuvake
Szanne
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 23
Lauteille: Helmikuu 2015
Paikkakunta: Turku
Takalajit: BJJ, Lukkopaini
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kamppailijan vakuutus

#92

Viesti Szanne » maalis 21, 2015, 09.58

Jos asia on näin, kun en tuollaista vaihtoehtoa ollut huomannut, niin kummasti pistää hymyilemään. Kiitos siis tiedosta! Muutenkin näyttää siltä, että liitot tarjoavat kohtuullisia vakuutuksia, jos se ylipäätään jotain tarjoaa.

Vile
potkutyyny
potkutyyny
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1
Lauteille: Huhtikuu 2017
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kamppailijan vakuutus

#93

Viesti Vile » huhti 18, 2017, 01.09

Herättelen myös tätä vanhaa ketjua. Mitenkä näin 2017 vuonna ovat itsensä amatöörivapaaottelussa, bjj ja lukkopainissa kilpailevat vakuuttaneet itsensä?

Kyselin bjj kilpailuvakuutusta tapaturmavakuutukseeni ja se olisi maksanut noin reilu 300€. Kuitenkin vapaaottelun lisenssivakuutus on noin 400€ vuodessa ja liitolta en saanut selvyyttä vaikuttaako lisenssi myös lukkopainin ja bjj puolelle, joten lyhyella matikalla olisi lähes 700€ paukku maksettavana vuosittain jos molemmissa haluaa kilpailla. Pohjola ja IF ovat myös luokitelleet vapaaottelun vaaralliseksi lajiksi joten sen liittäminen tapaturmavakuutukseen olisi ollut järjetöntä hintansa puolesta.

Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 16411
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 155 kertaa
Tykätty: 269 kertaa
Viesti:
Kuukauden kynäilijä

Kamppailijan vakuutus

#94

Viesti Andy » tammi 7, 2019, 23.22

Potkunyrkkeilyliitto veti kohtuullisen kovan ässän hihasta.

https://www.kickboxing.fi/?x103997=1004993
Maksuttomat peruskurssien lisenssivakuutukset 2019 alkaen

7.1.2019 klo 13:30

Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa jäsenseuroilleen vuodesta 2019 alkaen mahdollisuuden liiton kustantamaan peruskurssilaisten lisenssivakuutukseen. Vakuutus kattaa liiton keltaiseen vyöhön tähtäävät korkeintaan 10 viikon kestoisten potkunyrkkeilyn peruskurssien aikaiset lajiharjoitukset. Lisäksi vakuutus kattaa kurssin aikaiset liiton alueleirit.

Vakuutuksen voimassaolo edellyttää, että vakuutuksenottaja on maksanut peruskurssin liiton jäsenseuralle ja että liiton jäsenseura on hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Vakuutus ei kata eri lajien yhteiskursseja, eikä kilpailuja sekä sparri- ja otteluharjoituksia.

Peruskurssilaisten lisenssivakuutus hoidetaan Suomisportin meriittitoiminnon kautta. Käytännössä jokaisen seuran Suomisport-seurakäyttäjä ilmoittaa liittosihteerille kurssin alkamis- ja loppumispäivät sekä vyökokeen päivämäärän ja pitäjän, joiden perusteella liittosihteeri perustaa oman meriittinsä peruskurssille. Tämän jälkeen seuran Suomisport-seurakäyttäjä myöntää meriitit peruskurssin maksaneille osallistujille, jolloin lisenssi ja vakuutus astuvat heille voimaan kurssin ajaksi. Liitto raportoi tiedot vakuutuksenottajista sekä hoitaa vakuutusmaksujen tilityksen OP-vakuutukselle.

Uudistus parantaa liiton palvelukokonaisuutta niin jäsenseuroille kuin heidän harrastajilleenkin. Peruskurssien lisenssivakuutuksen käyttöön ottavia seuroja kannustetaan markkinoimaan lisenssivakuutuksia peruskurssien markkinoinnin yhteydessä.

Huom! Liiton vuonna 2018 päivitettyjen sääntöjen mukaisesti kaikilla potkunyrkkeilyn harrastajilla tulee olla lisenssi voimassa.
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Andy viestistä:
Mika
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 kurkkijaa