Varustepaketit

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Ylipotkijat: TimoS, Totte, JanneM, Mjölnir, Tyttö

Vastaa
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 15691
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Tykännyt: 50 kertaa
Tykätty: 114 kertaa
Viesti:

Varustepaketit

#1

Viesti Andy » syys 28, 2017, 23.21

Myyttekö varusteita paketteina?

Me siirryimme jo vuosia sitten myymään uusille harrastajille varustepaketin. Alunperin tämä lähti siitä, että suurin osa tarvitsi kuitenkin ne samat peruskamat ja kun niillä oli erilliset hinnat, yhteissummaksi tuli joku hankala luku, joka vaati kolikoilla näpräämistä. Päätimme siis luoda peruspaketin ja laitoimme sille hinnan, joka oli varusteiden yhteishinta pyöristettynä alaspäin lähimpään 5 euroon.

Selattuani amerikkalaisia kamppailulajien tuotteistysmateriaaleja, huomasin heidän suosittelevan kovasti varusteiden paketoimista myynnin lisäämiseksi. Jopa niin, että paketit kytketään opetusjärjestelmään niin että kun tulet "basic programiin" sinulle myydään basic-paketti, jossa on vaikka valkoinen puku, hanskat ja jalkasuojat. Treenaat tällä jonkin aikaa ja sitten kun etenet uuteen ryhmään, saat oikeuden ostaa intermadiate-paketin, missä on sininen puku, kypärä, hammassuojat ja nunchaku. Black Belt programiin päästyäsi pääset myös hankkimaan black belt -paketin, jossa on musta puku, rintapanssari, bo ja katana. Ymmärrätte varmaan periaatteen. En myöskään epäile, etteikö tällä saisi varustemyyntiä kasvuun. :D

Vaikka tuo noin esitettynä kuulostaa rahastukselta, niin toisaalta jostainhan sen treenaajan on ne varusteet hankittava ja mielestäni on hyvä, jos hän niiden hankkimisella tukee omaa salia eikä jotain nettikauppaa, johon ei ole mitään siteitä. Lisäksi tällä systeemillä saa varmasti lajiin sopivat varusteet. Ihan säännöllisesti tulee vastaan tapauksia, jossa aloittelija ostaa jotain sellaisia varusteita, joita ei joko voi todellisuudessa käyttää tai jotka ovat ainakin huonosti soveltuvia hänen treeniinsä. Pahimmillaan nämä ovat jopa vaarallisia.

Meillä on nykyään sellainen systeemi, että varustepaketti sisältää säärisuojat, hanskat, hammassuojat, käsisiteet ja miehillä alasuojat. Tarjoamme kolmea eri hintaista ja merkkistä vaihtoehtoa. Halvin on 120/135€, keskimmäinen 165/180€ ja kallein 225/240€. (Halvempi hinta on naisten paketille ilman alasuojia.) Edullisinta menee selvästi eniten, mutta muillekin on kysyntää. Varusteita myydään siis myös erikseen eikä oppilaan ole mikään pakko ostaa pakettia, jos hänellä on ennestään esimerkiksi nyrkkeilyhanskat.
Antti Sariola

http://www.kickboxingteam.com

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders

Kuvake
JanneM
ylipotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 19710
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL
Tykännyt: 30 kertaa
Tykätty: 36 kertaa

Varustepaketit

#2

Viesti JanneM » loka 20, 2017, 13.22

Varustepaketin myyminen varsinkin kurssilaisille on todella hyvä keino saada kaikille kerralla ne välttävimmät varusteet harjoittelun sujuvaa jatkoa ajatellen.
Itse olen huomannut, että jos on helvetillinen lista tavaraa mistä harrastajat itse valikoivat, niin silloin on yksi kaveri joka ostaa pelkät nyrkkeilyhanskat, toinen joka ostaa kaikki ja kolmas joka ostaa nyrkkeilyhanskat ja liekkikuvioiset säärisuojat. Neljännellä on pelkät vaparihanskat sekä kypärä ja sitten on se viides kaveri joka on tilannut netistä vinuuliset UFC vapaaotteluhanskat millä ei tee yhtään mitään. Tällä kombolla nää viisi ei voi oiken järkevästi treenata keskenään niin että kaikki sais maksimaalisen hyödyn irti.

VArsinkin jos paketin vielä hinnoittelee niin että ostamalla sen paketin säästää eniten niin ihmisten Vileenit tulevat esille ja se varustepaketti jhelpommin hankitaan.
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
North American Defendo Alliance

Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 kurkkijaa