Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Kodinturvasuunnitelma

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Ylipotkijat: TimoS, Totte, JanneM, Mjölnir, Tyttö

Vastaa
tohtorismies
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 3494
Lauteille: Kesäkuu 2008
Tykännyt: 14 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Kodinturvasuunnitelma

#1

Viesti tohtorismies » elo 29, 2010, 23.41

Idea lähti tositilanteet keskustelussa mainitusta potentiaalisesta kotiin tehtävästä hyökkäyksestä. Onko pelisuunnitelma valmiina jos joku piippa yrittää survoutua kotiin tekemään pahojaan? Omaatko kenties jotakin kättäpitempää sitä stanan "pysäyttämätöntä" piri narkkia varten joka ajattelee tekevänsä helppoa rahaa murtautumalla asuntoosi ja vaikkapa siivota sinut ja perheesi pois tieltä.
Itsellä on moran kalataloutta varten valmistama veitsi joka toimii treeni puukkona, kahva vedetty roudarilla ja kulunut sopivasti että pysyy kädessä. Se on taktisesti sijoitettu sitä PAHINTA varten. Kuis muilla.

Ja ennenkuin kukaan aloittaa vastaamaan ketjuun tyylillä "että sä oot ihan hullu ase runkkar!.. Tappasit sä muqa sil puukol sen, vetäsit vaan niinqu guardiin ja oottasit et se taputtaa" tai "Mitä ihmettä olet tehnyt elämässäsi että edes ajattelet noin voivan tapahtua sinun kotonasi, varmasti usassa moisten optioitten ajatteleminen on ehkä tarpeellista mutta ei suomessa!".
Niin jättäköön vastaamatta ollenkaan. Haluaisin vaan saada rakentavan keskustelun siitä että mitä taktisia/teknisiä pointteja tulee kenenkin mielestä ottaa huomioon kokonaisvaltaista puolustautumista varten.
Kuva
Siinä on yksi osa mun narkkarin torjunta laitteistosta.
Kilikkaa kuvaa niin näet koko kauneuden giffinä.
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus


Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 88792
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 555 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

Kodinturvasuunnitelma

#2

Viesti Mika » elo 29, 2010, 23.44

tohtorismies kirjoitti: Ja ennenkuin kukaan aloittaa vastaamaan ketjuun tyylillä "että sä oot ihan hullu ase runkkar!.. Tappasit sä muqa sil puukol sen, vetäsit vaan niinqu guardiin ja oottasit et se taputtaa" tai "Mitä ihmettä olet tehnyt elämässäsi että edes ajattelet noin voivan tapahtua sinun kotonasi, varmasti usassa moisten optioitten ajatteleminen on ehkä tarpeellista mutta ei suomessa!"
Tällainen positiivinen kommentti aloitusviestissä on kyllä omiaan lisäämään vastausten määrää... :smt003

No joo, ihan mielenkiintoinen sinänsä. Seurailen. Annettavaa minulla ei valitettavasti ole. Yöpöydän laatikossa on kurssipuukko hätätilanteita varten, mutta tänne kerrostalon toiseen kerrokseen ei varmaan ihan nopeasti ole kukaan tunkemassa sisään ilman kutsua.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturvasuunnitelma

#3

Viesti bodyguard » elo 29, 2010, 23.50

Mika kirjoitti: Yöpöydän laatikossa on kurssipuukko hätätilanteita varten,
Eikä varmaan sopisi tarkoitukseenkaan hyvin sillä marttojen marjansäilöntäkurssin kurssipuukko on yleensä tylppäkärkinen.

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi

riku
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 2347
Lauteille: Joulukuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturva suunnitelma

#4

Viesti riku » elo 29, 2010, 23.53

Kokonaiskuvaa: asunto, joka ei ole maan tasalla. Poistumistiet tutut. Osoite ja puhelinnumero eivät aivan suoraan löydettävissä - eivät salaiset, mutta... Talonmies samassa asuntokompleksissa (ei välttämättä iso apu, mutta onpahan +1/+0.5 lähellä).

Normilukot, avainten määrä ja sijainti tiedossa. Turvaketju ja ovisilmä.

Pesäpallomaila sellaisessa paikassa, mistä pohojalaanen rouvakin sen löytää. Muita astaloita yms. sopivissa paikoissa, mutta ei suoraan näkösällä - suottapa sisääntulijalle on antaa kättäpidempää tervetuliaislahjaksi.

Minkä lisäksi tietenkin ensiapulaukut, palopeitteet, muut vastaavat pikkutilpehöörit - en katso, että joku piripipo olisi se ainut potentiaalinen vaara. Edes isoin.

Niin, ja elämääni kuuluu kyllä muutakin kuin uhkaskenaarioiden rakentelu tai niihin varautuminen. Vastasinpa nyt kysyttäessä.

Riku Ylönen

tänäskän
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 587
Lauteille: Heinäkuu 2006
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturva suunnitelma

#5

Viesti tänäskän » elo 30, 2010, 00.17

riku kirjoitti: Pesäpallomaila sellaisessa paikassa, mistä pohojalaanen rouvakin sen löytää. Muita astaloita yms. sopivissa paikoissa, mutta ei suoraan näkösällä - suottapa sisääntulijalle on antaa kättäpidempää tervetuliaislahjaksi.

Minkä lisäksi tietenkin ensiapulaukut, palopeitteet, muut vastaavat pikkutilpehöörit - en katso, että joku piripipo olisi se ainut potentiaalinen vaara.
En ole erityisesti varustautunut tällaisia tilanteita varten ja asun maaseudulla, maan tasalla ja naapurien kuulumattomissa. Koirat ehkä ilmoittaisivat ensimmäisenä tunkeilijasta, ainakin joku niistä hieman örähtäisi. Sitten on näitä välineitä siellä ja täällä. Pesäpallomailaa en kylläkään omista, mutta sopivia kädenjatkoja kuitenkin.

Sen verran katson kuitenkin, missä niitä säilytän, jotta en niitä vierailijoiden käytettäväksi tyrkylle laita. Se sitten riippuu siitä, olenko ulkona vai sisällä. Ulkoa löytyy helposti sopivista paikoista puukkoja, veitsiä, muutama sirppi, viikate, bambukeppejä, kotoisia pihlajasta ja koivusta valmistettuja keppejä, jotakin sopivaa löytyy myös helposti heitettäväksi.

Asuintiloissa on heti nurkassa 6 kg jauhesammutin ja eiköhän sekin jonkinlaisema hidasteena toimi. Sitten on kaikenlaisia välineitä, joilla tulee treenailtua itsekseen ja joskus treenikavereiden kanssa. Kännykkä on tietysti tärkeä turvallisuustekijä mulla on toinen varalla, kun joskus onnistun tavaroita hukkaamaan. :)

J. Suojanen
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 1454
Lauteille: Kesäkuu 2006
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturva suunnitelma

#6

Viesti J. Suojanen » elo 30, 2010, 00.21

Tämän tyyppistä keskustelua muistieni mukaan olikin jossakin topikissa... Kodin puolustamista siis... Itselläni tulee ensimmäisenä mieleen, kun en asu maanpinnalla, että ulko-oven kun vahvistaisi, että siitä ei läpi tultaisi niin mitään muuta ei enää tarvittaisikaan. ;) Jos asutaan esim omakotitalossa maanpinnalla eikä viitsitä kalteroituttaa ikkunoita ja vahvistaa ulko-ovea niin turvahuone on se niin legendaarinen ratkaisu. Toisaalta ihan toimiva ratkaisu mikäli ei voida varmistaa, että kukaan ei pääse ovesta sisälle ja ei haluta tai voida syystä tai toisesta puolustautua tai lähteä takaovesta karkuun jne.

Mun mielestäni nämä ovat niitä ensimmäisiä asioita joita kannattaa pohtia. Säästyy siltä, että joku edes pääsee siitä ovesta läpi asti, tai että tarvitsee kättä pidempää käyttää.
Itselläni on esimerkiksi ulko-ovessa ketju, joka ei ole vain ruuvattu, mutta myös liimattu kiinni... Kestää vähän paremmin, koska nämä kerrostalon ovet nyt on aika höttöonttoa tavaraa ja esimerkkejä on miten turvaketju on irronnut vain rykäisyn voimasta aika nopeastikin... Mulla lähtee edes liuskale ovesta kettingin mukana jos sitä yrittää potkia auki. :smt003 Antaa sen varoittavan yhden tai kaksi rykäystä ennenkuin ovesta pääsee sisälle murtautumaan...
Seuraavaksi tulee mieleen saranapuolien vahvistaminen tai mahdollisuus pultata/salvoilla iskeä ovi vähän jokapuolelta karmeihin/seiniin/lattiaan/kattoon kiinni ja hankkia itse se vahvempi ulko-ovi vanhan tilalle...

Mitenkään sen enempiä varautumatta edes niin mulla on alle 3 metrin säteellä 2-3 puukkoa, about 50cm puupatukka, 2,5metrinen keppi, 1,5metriä kettinkiä, nuncha, kaksi terävää miekkaa ja sapelli. Niin ja puhallusputki. :smt003
Löytyy myös naruakin samalta säteeltä mikäli pitää käsiä alkaa sitomaan syystä tai toisesta.
Tarvitseehan sitä kamaa säilyttää jossakin niin nuo on nyt tällä hetkellä käden ulottuvilla ja tulee ekana mieleen. Improvisoidulta puolelta sitten päästäänkin jakkarasta lähtöisin kaikkeen mitä voi kaataa eteen tai millä voi heittää, lyödä tai blokata iskua...

Kodin puolustautumiseen väkivaltatilanteelta ottaisin ehkäpä tuon pampun tai puukon käyttöön... Syynä on ahtaat tilat ja ne ovat yleensä nopeiten saatavilla esille tilanteessa kuin tilanteessa.
Koko kämppä roikkuu oikeastaan kaikkea kättä pidemmäksi kelpaavaa... Miinuspuolena on tietenkin se, että ne ovat myös murtautujalla helposti saatavilla. Mutta koska en pidä murtautumisen mahdollisuutta kovinkaan todennäköisenä niin näiden säilyttäminen esillä ei ole mulle ongelma. Ja uskoisin itse ehtiväni astalon kanssa ovelle ja käytävään puolustautumaan ennemmin, kuin ovesta läpi tuleva henkilö ehtii kämpästä mitään kättä pidempää ottamaan... Mikäli syystä tai toisesta tilanne on toinen niin sitten riippuen tilanteesta, että minkälainen on oma toimintamalli... MItä on aikaa hakea, mitä on nopeasti saatavilla, mille voi olla käyttöä ym...

Muualta kämpästä löytyykin sitten jalkajousta ja astetta tehokkaampaa ilmakivääriä. Vessan puolelta löytyy syövyttäviä aineita, joita voisi surutta heitellä niskaan... Keittiön puolelta eri mittaisia veitsiä, kunnon kokkiveistä millä katkeaa pienet luutkin helposti, vahvaa chilijauhetta maustekaapissa pussissa jne. Työkalukaapista sorkkarautaa etc... Mahdollisuudet ovat loppupeleissä rajattomat. :smt003 Ilman, että oikeastaan mitään muuta kuin tuo kettinki oveen on jouduttu erikseen tilanteita ajatellen hankkimaan...

Kodin turvaan kuuluu myös väkivallan uhkan lisäksi paloturvallisuus omasta mielestäni... Toisaalta voihan se uhka olla mm. polttopullo iskukin.
Kerrostalossa on onneksi aika hyvin jokainen kämppä erillään toisesta, että ei tartte liian kamalasti naapurien toilailuista hermostua (olihan se viime kesänä, kun joku sytytti turussa "noitarovion" tai vastaavan kämppäänsä.) mutta silti jokaisesta huoneesta löytyy palovaroitin ja alkusammutukseen sopivaa välinettäkin on nurkissa.
Lisäksi en asu maan rajassa, jotenka ikkunoiden rikki kivitys ja polttopullo perään ei ole itselläni huolenaihe.

Ruokaa on myös pakastimet ja kaapit aina täynnä... Joten siltä osin mikäli pitäisi esim muutama päivä selvitä lukitun oven takana niin ei tulisi ongelmia. Mutta nämä nyt meneekin yleisesti ottaen varautumiseen muihinkin tilanteisiin, kuin siihen stalkkeriin tai vihaiseen naapuriin... Jokaisella lienee kämpässä se puhelin, jolloin pystyy soittamaan poliisit paikalle ja sen takia ei pitäisi joutua pitkään olemaan kämpässään loukossa vaaralta. ;)

Mutta tosissaan Suunnitelma A ja B ovat pamppu ja puukko. Todennäköisesti puukko taskuun ja pamppu käteen ja siitä sitten tilanteen mukaan on helppoa päästä kädessään olevasta astalosta eroon tai vaihtaa astaloa terävempään...
Strategiallisena puolena on yrittää päästä ulko-ovelle vastaan ja puolustautua jo oviaukossa ja mielummin vielä töniä se uhka rappukäytävän puolelle kokonaan omasta kämpästä.
Jos on useampi uhka tulossa kerrallaan niin voisin harkita vetäytyväni tuohon käytävään, jolloin tyyppejä mahtuisi korkeintaan kaksi vierekkäin ja silloinkaan ei olisi tilaa enää lyödä tehokkaasti kummankaan heistä, eli saisin porukan tulemaan enemmänkin jonossa kohti yhdestä suunnasta.
Yllätettynä ja ilman aseita tulee sitten ne improvisoidut jutut enemmänkin kysymykseen ja jopa paljain käsin uhan vastaanottaminen.

Edit: Viestiketjuun onkin ehtinyt tulemaan vastauksia. :) Joo muita turvajuttuja itselläni on, että numero ja osoite on salainen, en käytä sukunimeäni ulkona tai kavereiden kesken, jolloin sen sukunimen perusteella voisi alkaa etsimään... Etunimi kun on paljon yleisempi.
Jos pihalla tulee rähinää niin en kävele heti kotiin vaan epäilyttävissä tilanteissa johdattelen porukan pois kotini lähettyviltä. Pyrin siis minimoimaan, että kukaan epämielyttävä henkilö löytäisi oveni taakse. Tuossa vieressä kun on baari niin ihan ulko-oveni edessä on tullut huutelua ja krähinää toisinaan... jotenkin itsellä on parempi mieli, kun tietää että se porukka ei seuraavana perjantaina tule ovikelloja soittelemaan. :)

Tosissaan myös ensiaputaidot on hankittuna... Niin puukon pistohaavoihin kuin sydänkohtaukseenkin ja muuhun arkipäiväisempään. :smt003 Kämpästä löytyy sidetarpeita, tylppäkärkisiäsaksia, teräviä saksia, pinsettejä, puhdistusainetta, teippiä suurempiin haavoihin ja laastareita pienempiin... sun muuta pientä millä voi paikkailla itteään...

JarkkoR
nilkkaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 36
Lauteille: Elokuu 2008
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturvasuunnitelma

#7

Viesti JarkkoR » elo 30, 2010, 00.27

tohtorismies kirjoitti: Haluaisin vaan saada rakentavan keskustelun siitä että mitä taktisia/teknisiä pointteja tulee kenenkin mielestä ottaa huomioon kokonaisvaltaista puolustautumista varten.
Paraskaan suunnitelma ei auta jos sitä ei tajua ottaa paikan tullen käyttöön.

Mulla on/oli ripoteltuna erinäisiä apuvälineitä ympäri taloa sinne tänne, mutta kun kampesin katsomaan että mikä siellä nyt oikeen taas hajosi kattien toimesta, niiden esiin kaivaminen ei tosiaankaan ollut ensimmäisenä mielessä.
tohtorismies kirjoitti: "Mitä ihmettä olet tehnyt elämässäsi että edes ajattelet noin voivan tapahtua sinun kotonasi, varmasti usassa moisten optioitten ajatteleminen on ehkä tarpeellista mutta ei suomessa!".
Itse olen tylsä toimistonörtti ja asuinpaikka on rauhallisella omakotitaloalueella, ja tosiaan tuotakaan kaveria en ollut nähnyt ikinä ennen.

Kuvake
AlexMachine
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 7
Viestit: 5294
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Tykännyt: 61 kertaa
Tykätty: 103 kertaa

Kodinturvasuunnitelma

#8

Viesti AlexMachine » elo 30, 2010, 08.47

Kerrostalo keskustassa 2. kerros. Parvekkeelta pääsee köyden avulla alas esim tulipalon sattuessa. Ovi on murtosuojattu kevyesti eli turvalukko, saranatapit, murtorauta. Ovisilmä pitäisi porata vielä ja ruuvata paikalleen.
Mitenkään erityisesti ei ole varauduttu, mutta aseet on makuuhuoneessa kunnon asekaapissa ja nopeasti saatavilla. Puukkoja nyt lojuu joka lipastossa, kaapissa ja hattuhyllyllä. Escriman rottinkikepit on eteisessä treenikassin päällä, mikä on mielestäni niille hyvä paikka, se treenehin lähtöä varten, kuin myöskin siksi että ovella seistessä ne ovat käden ulottuvilla. Eteinen on kapea ja pitkä joten siinä ei kaksi miestä mahdu vierekkäin, sopii siis hyvin viivytystaisteluun/puolustamiseen :)
Ernest Hemingway to Irving Penn:
“Your photos are really good. What camera do you use?”
Irving Penn to Ernest Hemingway:
“Your novels are excellent. What typewriter do you use?”

jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturvasuunnitelma

#9

Viesti jussip » elo 30, 2010, 09.26

Ei ole ripoteltuna aseita ympäri kämppää eikä ole sen enempää suunniteltu. Eikä ole kyllä semmoista tunnetta että olisikaan tarve sen kummemmin varautua. Uskon että ihan hyvin ja jopa paremmin menee näin.

Kuvake
n0k
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 1115
Lauteille: Elokuu 2010
Paikkakunta: Hyvinkää
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

Kodinturvasuunnitelma

#10

Viesti n0k » elo 30, 2010, 09.41

Pidin pitkään sellaista käsivarren mittaista kevyttä metalliputkea sängyn alla sliiä viissiin että ei näy kun tulee ovelta, noh lahjoitin sen eräälle naispuoleiselle ystävälle, kun sitä vaani yksi stalkkeri.

Sillä makuuhuoneessa, että se on suihkun lisäksi ainoa paikka mistä pystyy yllättämään :)

ovi on rappusten vieressä, että jos oikeen änkemällä änkee, niin pikka etupotkulla siirtyy siihen kuuluisaan flight moodiin kohti uusia pettymyksiä.

Niin joo ja tollai vaarallinen vartio jättikani. Saatta purra jos vaikka unohtunut porkkana sukanvarteen ;)

Tuossa harkinnut sitä tuliaseistusta kotiin, mutta onko hyötyä kun joutuu olee kaikki osat pitkin poikin kämppää? Ase kasattu niin pilleripää on siinä vaiheessa ehtinyt tuikkasta koko kavalkaadia puukolla ja häipynyt tv taskussa kohti uusia ulottuvuuksia.
Tripping a blind man so easy to do,
Tripping a blind man why can't it be you?

voipa
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 986
Lauteille: Huhtikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 4 kertaa

Kodinturvasuunnitelma

#11

Viesti voipa » elo 30, 2010, 09.56

Ennenkuin lähtee enempiä sinkoja hankkimaan kodin puolustamiseen niin kannattaa muistaa, että suurin osa kotona tapahtuvasta väkivallasta sattuu pikemminkin siellä jo asuvan tai muuten tunnetun henkilön kuin sinne hyökkäävän tuntemattoman toimesta. Parempi suunnitelma voisi siis olla piilottaa ne puukot ja puntarit.

Kuvake
Kalle Koskinen
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 4217
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Iisalmi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturvasuunnitelma

#12

Viesti Kalle Koskinen » elo 30, 2010, 12.41

Tottahan toki minulla on karkeat suunnitelmat valmiina sitä varten, jos joku tunkeutuu kotiimme pahat mielessä. Hyvien silmien takia osaan liikkua varsin sujuvasti pimeässä ja esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa raivaan tietyn reitin esteettömäksi lasten leluista. Rankaisematta en tunkeutumista jättäisi ja ikävästi herätettynä olen aina ollut varsin nopea ja aggressiivinen.

Aseita on, mutten ole niihin ajatellut liikaa turvautua, koska tuollaisten tilanteiden yllättävyden takia en välttämättä osaisi niitä ottaa mukaani. Ja jos niiden tuomaan apuun olen ajatuksissani liikaa ripustautunut ja ne eivät satu mukaan, niin aijjai.

Siksi minä olen ase. Ase olen minä.

EDIT: Omakotitalossa asun ja tänne on aikoinaan joku amisjuntti kävellyt sisälle koputtamatta. Rahaa yritti lainata, mutta uskoi kun pikkuinen 140-kiloinen isäni kehoitti tätä häipymään. Jätkä asui tuossa parin talon päässä ammattikoulun asunnoissa ja olin vähällä käydä etsimässä tyypin käsiini. Mutta en saanut tarpeeksi hyviä tuntomerkkejä, että olisin tunnistanut jätkän täysin varmasti, joten päätin antaa asian olla. Mutta silloin tässä asuneet vanhempani eivät enää sen jälkeen pitäneet ovea lukitsemaattomana.

Ja olihan tässä tien toiselta puolelta narkkaritalosta tullut jätkä oven taakse ihan veressä, verinen fileerausveitsi kädessään. Tosin mies tuli hakemaan apua, kun nainen oli puukottanut häntä kaulaan. Mutta onneksi ovelle sattui ensiaputaitoinen äitini, eikä isäni. Isä ei varmaan olisi kysynyt mitään, vaan siinä olisi varmaan tullut aika raskas suora kupoliin. Itse tulin muutamia tunteja myöhemmin vierailulle ja aikamoiset verijäljet meni lumessa ja rappusilla.

Että vaikka tämä on hyvä ja rauhallinen omakotitalo, niin ei tämäkään kaikilta ja kaikelta ole suojassa. Että valppaana olen aina.
Viimeksi muokannut Kalle Koskinen, elo 30, 2010, 12.49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Pasuuna
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 69
Lauteille: Kesäkuu 2010
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Kodinturvasuunnitelma

#13

Viesti Pasuuna » elo 30, 2010, 12.47

oleteko mietineet ruumiin hävitämistä?? pitäisikö osta jätesäkkejä tai ehkä jopa lihamylly valmiiksi jos narkkari kuolee ku sitä lyö. sitä ei kukaan etsi niin kun ruumiin hävitää hyvin niin ei varmaan joudu linnaan.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 88792
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 555 kertaa
Tykätty: 212 kertaa
Viesti:

Kodinturvasuunnitelma

#14

Viesti Mika » elo 30, 2010, 12.49

Pasuuna kirjoitti: oleteko mietineet ruumiin hävitämistä?? pitäisikö osta jätesäkkejä tai ehkä jopa lihamylly valmiiksi jos narkkari kuolee ku sitä lyö. sitä ei kukaan etsi niin kun ruumiin hävitää hyvin niin ei varmaan joudu linnaan.
Jos vitsailet, ole hyvä ja käytä hymiöitä, koska uutena kirjoittelijana huumorintajusi ei varmasti aivan kaikille ole kovin tuttua.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Mjölnir
ylipotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 22855
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Tykännyt: 35 kertaa
Tykätty: 209 kertaa
Viesti:

Kodinturvasuunnitelma

#15

Viesti Mjölnir » elo 30, 2010, 12.53

Ylipotkija: muistutan, että potkussa ei suvaita rikollisen toiminnan valmistelua, siihen yllyttämistä tai vinkkien antoa


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 kurkkijaa