Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Yksityisyydensuoja

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Ylipotkija: valvoja

Vastaa
Kuvake
valvoja
ylipotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 428
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 3 kertaa

Yksityisyydensuoja

#1

Viesti valvoja » heinä 10, 2007, 13.33

Potku.netissä yksityisyydensuojaan suhtaudutaan vakavasti. Alustatyypin (phpBB) ongelmia ja kehittämistä seurataan jatkuvasti, jotta varsinkin yksityisyydensuojaa ja siihen liittyviä mahdollisia riskejä voidaan minimoida.

Rekisteriselosteessa on mainittu ne tiedot, jotka ovat julkisia. Muita tietoja ei luovuteta ilman perusteltua viranomaispyyntöä tai oikeuden päätöstä.

Yksityisyydensuojaan liittyvät myös yksityisviestit, puhelinkeskustelut, Internetissä tapahtuvat suljetut keskustelut, sähköpostit sekä muut yksityiseksi luokiteltavat kommunikointimuodot. Lisäksi kaikki julkiset keskustelut, joiden julkistaminen Potku.netissä saattaa loukata jonkun potkulaisen tai häneen rinnastettavan tahon yksityissyydensuojaa tai jotka voidaan muuten kokea loukkaavina, kuuluvat tämän aihepiirin alle. Tällaiset rikkeet siirtyvät aina ylipotkijoiden työpöydälle ja vakavimmissa tapauksissa voivat aiheuttaa käyttäjätunnuksen poistamisen.


Kuvake
valvoja
ylipotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 428
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 3 kertaa

#2

Viesti valvoja » elo 2, 2007, 09.29

Sanottakoon selvyyden vuoksi yksityisyydensuojan tarkoittavan Potku.netissä mm. sitä, ettei yllä olevan määritelmän mukaisia ja Potku.nettiin liittyviä yksityiseksi luokiteltavia viestejä saa julkaista missään ilman kaikkien osapuolien lupaa.

Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa