Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

"Sinut on poistettu ryhmästä"

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Ylipotkija: valvoja

Vastaa
admin
ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 805
Lauteille: Joulukuu 2004
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 3 kertaa
Viesti:

"Sinut on poistettu ryhmästä"

#1

Viesti admin » maalis 4, 2015, 08.48

Jokainen uusi potkulainen liitetään aluksi ryhmään Uudet potkulaiset. Kolmannen viestin jälkeen järjestelmä siirtää potkulaisen tästä ryhmästä Potkulaiset-ryhmään. Tästä on mainittu sekä rekisteröitymislomakkeessa että tervetuliaisyksityisviestissä.
- Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, saat yksityisviestin, jossa on kerrottu keskeisistä toiminnoista (mm. siitä kuinka sinut siirretään automaattisesti toiseen ryhmään kirjoitettuasi kolme viestiä, mistä saat ilmoituksen; älä siis pelästy, kun saat sähköpostin, jossa kerrotaan sinut poistetun yhdestä ryhmästä, sillä saman tien sinut on siirretty toiseen ryhmään). Ole hyvä ja lue viesti heti sekä säilytä se.
Kuulut nyt Uudet potkulaiset -ryhmään. Kun kirjoitat kolmannen viestisi, sinut siirretään automaattisesti Potkulaiset-ryhmään (tai johonkin muuhun ryhmään, mikäli olet esimerkiksi liittynyt etupotkijaksi), mistä saat sähköpostin. Ei siis kannata hätääntyä tästä toimenpiteestä, vaikka viestissä lukeekin, että sinut on poistettu aiemmasta ryhmästäsi. Se on ihan normaali informatiivinen viesti, jonka järjestelmä lähettää.


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija