Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Miksei ilmoitusta voi jättää lajialueelle?

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Vastaa
admin
ylläpito
Viestit: 868
Lauteille: joulu 22, 2004, 17.26
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 12 kertaa
Viesti:

Miksei ilmoitusta voi jättää lajialueelle?

Viesti admin » loka 7, 2010, 09.22

Ilmoitustaulun ja lajialueiden välinen ero on se, että Ilmoitustaululla ilmoitetaan kursseista, seminaareista, kilpailuista ja muista vastaavista tapahtumista, ja lajialueilla voi keskustella niistä. Ilmoitustaululla ilmoituksen jättäjä voi kertoa lisää kyseisestä tapahtumasta ja vastata tapahtumaa koskeviin kysymyksiin. Lajialueilla näistä tapahtumista voi keskustella laajemmin.

Vertauksena voisi käyttää työpaikkaa. Työpaikan ilmoitustaululle jätetyssä ilmoituksessa on yleensä yhteystiedot, joista voi kysellä lisää tapahtumasta. Potkun Ilmoitustaululla tapahtumasta voi kysellä myös samassa aiheessa. Jos työpaikalla haluaa keskustella jostakin tapahtumasta, tämän voi tehdä vaikkapa ruokatunnilla virittäen keskustelun työkavereiden kanssa. Tämä vastaisi Potkussa lajialueella aloitettua aihetta.

Voi tuntua keinotekoiselta jättää ensin ilmoitus ja sitten luoda keskustelu samasta aiheesta. Tällöin ilmoituksen jättäjän on pohdittava, haluaako hän vain ilmoittaa tapahtumasta vai haluaako hän myös luoda keskustelua siitä. Jos jostakin tapahtumasta haluaa myös luoda keskustelun, tulisi sen poiketa pelkästä ilmoituksesta niin, että alustuksessa kerrotaan jotakin sellaista, mitä pelkässä ilmoituksessa ei ole ja joka herättäisi mielenkiintoa.


admin
ylläpito
Viestit: 868
Lauteille: joulu 22, 2004, 17.26
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 12 kertaa
Viesti:

Miksei ilmoitusta voi jättää lajialueelle?

Viesti admin » elo 31, 2016, 19.10

Tästedes ilmoitukset kursseista, seminaareista ja muista kuuluvat vain Ilmoitustaululle. Jos kuitenkin tällainen tieto vastaa lajialueen keskustelussa esitettyyn kysymykseen tai muuten liittyy olennaisesti käytävään keskusteluun, tietoa saa totta kai jakaa. Keskusteluissa on tarkoituksena käydä dialogia, joten ilmoituksen kurssista tai muusta vastaavasta tapahtumasta on oltava osa keskustelua.

Jos olet epävarma tästä, ota yhteyttä kyseisen alueen ylipotkijoihin yksityisviestillä.

Vastaa