Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Kashima-Shinryūn sali muuttaa Otaniemeen

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
JariR
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 256
Lauteille: Lokakuu 2005
Paikkakunta: Espoo
Tykännyt: 0
Tykätty: 24 kertaa

Kashima-Shinryūn sali muuttaa Otaniemeen

#1

Viesti JariR » kesä 2, 2019, 22.34

Kashima-Shinryūn harjoituspaikka pääkaupunkiseudulla on 1.6.2019 alkaen siirtynyt Otaniemeen, Otahalliin (*). Otamme mukaan uusia harjoittelijoita myös kesäkauden 1.6.-30.8. aikana.

Kashima-Shinryū on klassinen japanilainen taistelulajikoulukunta, joka on syntynyt 1500- luvulla soturiluokan ammatillisiin ja itsensä kehittämisen tarpeisiin. Harjoittelussa opetellaan sekä aseetonta että aseellista kamppailua tehokkaalla, turvallisella ja nousujohteisella tavalla. Kashima-Shinryūn opetus tapahtuu opettaja-oppilas pariharjoitteluna ja noudattaa 1500- luvulta periytyvää opetusjärjestelmää.

Lajin opiskelu keskittyy aluksi miekan käytön ja aseettoman kamppailun taitoihin, joihin kaikki edistyneempi Kashima-Shinryū perustuu. Perusteiden omaksumisen jälkeen opetukseen sisältyy muiden keskiaikaisten japanilaisten aseiden, kuten lyhyen miekan, tikarin, eripituisten seiväsaseiden ja keihään käyttö.


Lisätietoja: http://www.kashima-shinryu.fi/

T. Jari

(*) Kashima-Shinryun pääkaupunkiseudun sali toimii yhteistyössä Helsingin Yliopiston erillislaitoksen, UniSportin kanssa. Unisportin järjestellessä toimintaansa ja kiinteistöjensä köyttöä on Unispotin Töölön toimipisteen (UniDojo) käyttö keskitettynä kamppailujalien harjoitustilana loppunut 1.6. Tiloissa toimineet kamppailulajiseurat ovat siirtyneet muihin UniSportin harjoitustiloihin.
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan JariR viestistä (yhteensä 2):
PuniÔari


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija