Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

FIGHT TOGETHER -kamppailutapahtuma 27.5.2018

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Ylipotkija: JanneM

Vastaa
Yellona
potkutyyny
potkutyyny
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1
Lauteille: Toukokuu 2018
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

FIGHT TOGETHER -kamppailutapahtuma 27.5.2018

#1

Viesti Yellona » touko 6, 2018, 22.33

🔥FIGHT TOGETHER on eri kamppailulajien yhteinen tapahtuma Vantaalla, jossa eri lajien harrastajat treenaavat yhdessä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille kamppailulajeista kiinnostuneille tai niitä harrastaville, lajitaustasta riippumatta. Tämä on mahtava tilaisuus tutustua erilaisiin kamppailu-urheilumuotoihin ja oppia uusia tekniikoita.

Lajit: Hanmoodo, Brasilialainen jiu-jitsu, Shukokai karate ja kaikkia lajeja tukeva Shiki-menetelmä

Aika: 27.5.2018 klo 12.00-17.00
Paikka: Salini.fi, Tavitie 1, Vantaa (Korso)

Osallistumismaksu 5 euroa (vain käteinen).

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet tai lajinomaiset vaatteet. Harjoittelemme tatamilla paljain jaloin. Pidämme tauon puolessa välissä tapahtumaa, ravintoloita sekä ruokakauppa alle 1km päässä.

Tervetuloa viettämään antoisa päivä huippuohjaajien valmennuksessa ja toisten kamppailijoiden seurassa!

🔥 Tiedustelut tapahtumasta: yellona(ät)hotmail.com / Raija Kemppainen

HANMOODO
Hanmoodo on korealaisiin kamppailutaitoihin pohjautuva, mutta Suomessa kehitetty itsepuolustuslaji. Lajin vahvuuksia ovat sen monipuolisuus ja periaatteet, joilla se yhdistää kaikki eri osa-alueet toisiinsa. Näitä periaatteita ovat mm. luonnollinen liike, räjähtävyys, rauhallinen sydän ja pehmeys. Hanmoodo on erinomainen tapa kasvattaa kuntoa ja oppia puolustamaan itseään. Sen osa-alueita ovat lyönnit, potkut, heitot ja taklaukset, kuin myös itsepuolustus, putoamis-, ase- ja murskaustekniikat sekä täyskontaktiottelu. Lisäksi lajin yhtenä kilpailumuotona on innovatiivinen Pentathlon eli moniottelu, joka koettelee harrastajien taitoja viidessä eri osa-alueessa ja kannustaa harjoittelemaan monipuolisesti kaikkia eri Hanmoodon osa-alueita.

Ohjaajat: Jukka Suvanto, HMD 2.dan
Mikko Niemi, HMD 1. dan, HJMS 1. dan

http://www.lohjanhanmoodo.net
http://www.hanmoodo.fi


BRASILIALAINEN JIU-JITSU, BJJ
Brasilialainen jiu-jitsu on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun ja harjoittelun pääpaino on siten mattopainissa. Tyylisuunta yhdistää erilaisten hallintaotteiden, sidontojen, nivellukkojen ja kuristusten käytön heittoihin/maahanvienteihin, sekä pystyotteluun ja on siten erittäin tehokas kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Aito jiu-jitsu filosofia valmistaa miehiä, naisia ja lapsia elämään näyttäen tien kohti terveellisempiä elintapoja ja opettaen tehokkaimman tavan käyttää yksilön omia fyysisiä ja henkisiä voimavaroja erilaisissa tilanteissa ja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Ohjaajat: Delcio Pereira, 4th degree Black belt
Risto Jokela, Black belt

https://rebelteam.fi/

SHUKOKAI KARATE
Karate on japanilainen kamppailulaji, joka sopii kaikille ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta. Jokainen voi harjoitella karatea omalla tasollaan ja kehittyä haluamalleen tasolle. Karatessa koet oppimisen iloa vuodesta toiseen: pääset nopeasti mukaan, mutta tekniikan omaksuminen vie vuosia. Turvallisuuden tunto, itseluottamus ja paineensietokyky yhdistettynä kohteliaisuuteen ja empaattisuuteen antavat sisältöä koko elämään. Vantaan Shukokai karate on taivaltanut Mestari Shigeru Kimuran (10.dan) jalanjäljillä 30 vuotta. Mestari Kimuran tyylisuunnan erityispiirteenä voidaan pitää maksimivoimaan minimienergialla pyrkivää, huomaamatonta tekniikkaa. Shukokai karaten henkisiä arvoja ovat kunnioittaminen, yrittäminen, kärsivällisyys, luovuus ja maltillisuus. Nämä arvot tarjoavat turvallisen ympäristön kehittyä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Ohjaajat: Sensei Jari Vesterinen, 6. dan
Sensei Jaana Vesterinen, 5. dan

http://www.shukokai.fi/vantaa

SHIKI-MENETELMÄ
SHIKI on menetelmä, jonka avulla omaa lajiharjoittelua voi kehittää. SHIKI perustuu siihen, että on erilaisia kehotyyppejä, joiden painopiste on erilainen. Harjoituksessa tutustutaan omiin kehotyyppeihin ja siihen, miten SHIKI-menetelmää voi soveltaa kamppailulajiharjoitteluun.

Ohjaajat: Sensei Jari Vesterinen, 6. dan
Sensei Jaana Vesterinen, 5. dan
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Yellona viestistä:
Mika


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 kurkkijaa