Chitalada, Tampere. Uudet peruskurssit tammikuussa.

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Ylipotkija: JanneM

Vastaa
pertsa
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 172
Lauteille: Joulukuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

Chitalada, Tampere. Uudet peruskurssit tammikuussa.

#1

Viesti pertsa » joulu 10, 2017, 09.53

Tampereella pääsee keväällä mukaan taas Muaythain, eli thainyrkkeilyn (+K1) kuin myös Krav Magan peruskurssille niin keskustassa, kuin Hervannassakin.

Omat ryhmät on myös erikseen junnuille ja naisille.
Keskustan Muaythain/K1/peruskurssin ohjaajana toimii Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä, Milja Nurmi (os Heino) ja mukana kurssilla on myös ohjaamassa allekirjoittanut, Chitaladan päävalmentaja.

Mikäli olet harjoitellut ko lajeja aiemmin muualla, voit tulla mukaan suoraan jatkoryhmiin ja yhteistyösaleja löytyy myös eri puolilta Thaimaata.

Peruskurssin hintaan kuuluu myös viikottaiset kahvakuula- ja MMA/lukkopainitunnit ja tasaisin väliajoin järjestettävät oheistoiminnot, kuten Jooga, ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan treenit ja ylimääräiset seminaarit.
Lisätietoja nettisivujemme kurssitiedotteet-sivulla.

P.S. Meillä käy myös paljon muiden kamppailulajien harrastajia, jotka haluavat oppia tehokasta pystytekniikkaa.

Tervetuloa!

Lisätietoa, videoita yms täällä:
http://www.chitalada.com/index.php/kurssit


CHITALADAN KEVÄÄN TOIMINNASTA LISÄÄ..

Uudet kurssit alkavat tosiaan tammikuun alussa ja kursseilla ja muissa ryhmissä on hyvät ja motivoituneet ohjaajat.

Kaikki lajitreenit on edelleen 1,5h, paitsi minun vetämät (kurssin jälkeen) 1h 45min..

Treenejä on runsaasti kurssin jälkeen, mm ohjattuja Muaythai/K1-treenejä kurssin jälkeen yhteensä 9 harjoitusta viikossa, joista voi valita sopivat ajat ja paikat ja naisille vielä 2 omaa treeniä siihen lisää!

Krav Magassakin normaalitreenien lisäksi paljon muuta ohjelmaa jatkuvasti kotimaisen ja kansainvälisen liiton puitteissa ja kaikkea extrasettiä on sovittu jo muutenkin, mm seuraavaa: (osa on ollut myös aiemmin):

-viikottainen kahvakuulatunti kaikille jäsenille

-viikottainen MMA/lukkopainitunti ulkopuolisen lajin asiantuntijan ohjaamana keskustassa

-MMA/lukkopainitunti ulkopuolisen lajin asiantuntijan ohjaamana tasaisin väliajoin Hervannassa.

-3-4 viikon välein tulee myös alan ammattilainen vetämään Jooga-tuntia, joka toimii hyvin palauttavana ja rentouttavana harjoituksena normitreenien ohella venytyksineen ja hengitysharjoituksineen.

-Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula tulee vetämään myös nyrkkeilyharjoitukset kaikille jäsenille n 3-4 viikon välein.

-ylimääräisiä ohjattuja yhteisharjoituksia seuran päävalmentajan (minun) pitämänä, joissa perehdytään eri Muaythain ja K1-tekniikoiden osa-alueisiin.

-muita ulkopuolisten lajien asiantuntijoiden pitämiä seminaareja, mm: Vapaaottelu/MMA/lukkopainiseminaari Timo-Juhani "Tipi" Hirvikankaan vetämänä.

-Mm Fitness maailmanmestari ja voimanoston Suomen Ennätyksen tehnyt Camilla Rauhala vetää tasaisin väliajoin monipuolisen toiminnallisen harjoituksen

Nämä kaikki on tosiaan tarkoitettu kaikille Chitaladan jäsenille, myös peruskurssilaisille ja ovat kaikki Chitaladan ilmaisia.

Mikäli olet harrastanut aiemmin Muaythaita, Potkunyrkkeilyä, tai Krav Magaa meillä, tai jossain toisessa seurassa, voit aloittaa harjoittelun meillä myös heti jatkoryhmistä "vanhana jäsenenä" ja voit käydä kaikissa harjoituksissa niin keskustassa, kuin Hervannassakin sekä osallistua näihin ylimääräisiin harjoituksiin ja olet oikeutettu muihinkin jäsenetuihin ja -alennuksiin.


Tervetuloa!
076637FB-1BBF-40EB-A7E0-34912D7986E1.jpeg
CF5BFE1D-968A-478E-BD11-77CE69300C4C.jpeg
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa