Ole hyvä ja vastaa nopeasti kyselyyn Potkun kehittämisestä. Vastausten perusteella pohdimme keinoja uudistaa Potkua. Kiitos. :)

Adidas Tae Kwon Do puku

Kamppailulajituotteiden osto-, myynti- ja vaihtopalsta

Ylipotkija: Valvoja

Vastaa
Kuvake
SkaNestori
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 875
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Adidas Tae Kwon Do puku

#1

Viesti SkaNestori » marras 22, 2018, 15.15

Vasta äskettäin eilen tai siis 10 vuotta sitten käytöstä poistunut Adidas Tae Kwon Do puku olisi myynnissä. Mihin tää aika menee?
20181122_150510-COLLAGE.jpg
Vuoden verran silloin treenailtu, ja aika priimakunnossa ja hyvin varastossa levännyt. Ei nouse oma jalka enää silleen että tätä olisi mitään toivoa käyttää. Lapsi haluaa olla isona Musta Ninja, joten sille ei voi säästää perintönä, koska tämä on valkea.

Koko tuossa lukee 200cm, itse olen pitkäkätinen 181, tuota käyttäessä pulleahko 95kg. Veikkaan että 185+ hyvä. Tai kyllä tää on niin halpa että kantsii ostaa pienellä riskilläkin. Vyötä ei ole laittaa pakettiin.

Sijaitsee helsingissä. postitus ostajan piikkiin. Privaviestillä saapi kii.

Hintapyyntö:
20€
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
True, we love life, not because we are used to living, but because we are used to loving. There is always some madness in love, but there is also always some reason in madness.

Miun Blog


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa