Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Myanmar

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Jussi Huusko
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 70
Viestit: 1878
Lauteille: Joulukuu 2008
Tykännyt: 46 kertaa
Tykätty: 11 kertaa

Myanmar

#166

Viesti Jussi Huusko » loka 15, 2019, 00.00

Kirjoitin 18.7.2010:
Jussi Huusko kirjoitti:
heinä 17, 2010, 09.36
Niin, tässä ei näköjään olekkaan mainittu vanhinta käynnissä olevaa sotaakaan vielä. Eli Burman sisällissota, ollut meneillään jo 1948 lähtien. Edelleen sitkeät Karen, Shan, Karenni ja Mon taistelijat rytyyttäävät menemään hallituksen joukkoja vastaan. Näistä kuuluisimpia Shan State Army (SSA) ja Karen National Liberation Army (KNLA). Jos huvittaa katsella videoita, niin ei muuta kuin hakuun noita.

Toinen merkittävä ongelma on valtavat huumetehtaat ja viljelykset. Tosin puurot ja vellit ovat sikäli sekoittuneet että mm SSA rahoittaa hallituksen vastaisia joukkojaan Thaimaan rajan tuntumassa sijaitsevilla maailman suurimmilla amfetamiinitehtailla. Eli Kiinan/Thaimaan ja Burman hallituksen välisten neuvotteluiden johdettua siihen, että mm rajakauppa laillisin tuottein on hallituksen heiniä, niin ahtaalle ajetut vähemmistökansat ovat myös lähteneet kehittelemään vaihtoehtoisia tulonhankinta/selvitymiskeinoja. Näillä sitten tulivoimaa hankitaan lisää.
Tähän liittyen tämän hetken eräs koko maailman ”most wanted” löytyy juuri näiltä seuduilta Aasiasta.
During the past year, Reuters crisscrossed the Asia-Pacific to uncover the story of Tse and his Sam Gor network. This included interviews with more than two dozen law enforcement officials from eight countries, and reviews of intelligence reports from police and anti-narcotics agencies, court filings and other documents. Reuters spoke to militia leaders in Myanmar’s Shan State, the heart of Southeast Asia’s Golden Triangle, where the syndicate is suspected of mass producing drugs in so-called super-labs. Reuters reporters also visited the Thai compound of one of the syndicate’s alleged drug lords.
The hunt for Asia’s El Chapo | reuters.com
https://www.reuters.com/investigates/sp ... syndicate/


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 kurkkija