Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Rasvoista
Valvoja: Valvoja
Rasvoista
Rasvoista kuulee paljon kaikenlaista ja on joskus hieman vaikea tietää mitä uskoa.
On erilaisia omegoja, rypsiöljyä, transrasvoja jne. Itse olen ainakin ihan sekaisin noista
Mitä rasvoja ja millaisissa määrissä te käytätte? Onko jokin erityinen rasvavalmiste (esim. omegakapselit) hintansa väärtti?
Kiitos
On erilaisia omegoja, rypsiöljyä, transrasvoja jne. Itse olen ainakin ihan sekaisin noista
Mitä rasvoja ja millaisissa määrissä te käytätte? Onko jokin erityinen rasvavalmiste (esim. omegakapselit) hintansa väärtti?
Kiitos
- Jussi*M
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 1534
- Lauteille: Maaliskuu 2005
- Etulaji: Karate JKF Wadokai
- Sivulajit: Haidong Gumdo, nyrkkeily
Re: Rasvoista
Joo... kuponkiuutisten omegakolmoset, kuukauden satsi postikulujen 3,90 hinnalla. Niitä tulee aina välillä vastaan...Jore kirjoitti: Onko jokin erityinen rasvavalmiste (esim. omegakapselit) hintansa väärtti?
- Andy
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 3
- Viestit: 18892
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Oulu
- Etulaji: Potkunyrkkeily
- Takalajit: Karate, ju-jutsu
- Yhteystiedot:
Käytän Keiju 30% kasvisrasvasekoitetta. Hinta 0,99€/400g paketti.
Antti Sariola
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Jotku sanoo, että ennemmin aitoa voita kuin näitä kevytlevitteitä. Kuulemma vähä sama homma ku makkaran kohdalla eli kun käy tehtaalla vilkaisemassa valmistusprosessia niin eipä tee mieli vähään aikaan ko. tuotetta suuhunsa tunkea. Tärkein syy "voi parempaa kuin levite" -jutussa lienee nämä tarinat aineista joita kuulemma kertyy kehoon levitteiden mukana. Sitten ruumiinavauksessa kuulemma näkee kuka on syönyt kevytlevitteitä. Sama juttu kuulemma tiskikoneella pestyjen astioiden kanssa (vanhojen koneiden). Pesuaine jäämiä astioissa -> mahalaukkuun -> is no good. Mutta kaikki on mutua.
Osaako joku kertoa tarkemmin?
Osaako joku kertoa tarkemmin?
Bruce Lee elää!
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 19
- Viestit: 93764
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
No, tämä nyt ei ihan suoraan liity asiaan enkä muutenkaan ihan täysin uskalla allekirjoittaa omaa lainaustani tässä ketjussa tuohon ylläolevaan liittyen, mutta sanoisin että allaolevasta voisi lähteä tarkastamaan asiaa.Miklu kirjoitti: Jotku sanoo, että ennemmin aitoa voita kuin näitä kevytlevitteitä. Kuulemma vähä sama homma ku makkaran kohdalla eli kun käy tehtaalla vilkaisemassa valmistusprosessia niin eipä tee mieli vähään aikaan ko. tuotetta suuhunsa tunkea. Tärkein syy "voi parempaa kuin levite" -jutussa lienee nämä tarinat aineista joita kuulemma kertyy kehoon levitteiden mukana. Sitten ruumiinavauksessa kuulemma näkee kuka on syönyt kevytlevitteitä. Sama juttu kuulemma tiskikoneella pestyjen astioiden kanssa (vanhojen koneiden). Pesuaine jäämiä astioissa -> mahalaukkuun -> is no good. Mutta kaikki on mutua.
Osaako joku kertoa tarkemmin?
Yksi asia, johon haluan kiinnittää huomiota on paastoihin liitetty "myrkkyjen poistuminen kehosta". Tämähän on legenda eikä perustu todellisuuteen. Asiaa havainnoidakseni lainaan mukaillen Mikael Fogelhomia, UKK-instituutin johtajaa: "Jos kudoksiin ja soluihin olisi kerääntynyt tällaisia myrkyllisiä kuona-aineita, jotka sitten paaston aikana poistuisivat kehosta, millainen hengenvaarallinen tilanne syntyisikään, kun nämä kuona-aineet pääsisivät verenkiertoon?".
Monissa ravitsemukseen liittyvissä harhauskomuksissa on ainakin yksi yhteinen tekijä: ihmiskehon ja sen toimintakyvyn anteeksiantamaton aliarviointi.
Mitään myrkkyjä ei keräänny mihinkään eikä paasto niitä poista.
OT:ksi menää mutta aspartaami on yks hyvä kans! Hurjimmat väitteet oli/on, että se oli jenkkien solttujen persianlahdensyndrooman takana.
Selityksenä oli kemiallinen prosessi lighti kokiksessa, joka käynnistyy yli 50 asteessa.
Halpaahan se aspartaamin käyttö on, joten lieneekö se kirvoittanut nämä väitteet.
Selityksenä oli kemiallinen prosessi lighti kokiksessa, joka käynnistyy yli 50 asteessa.
Halpaahan se aspartaamin käyttö on, joten lieneekö se kirvoittanut nämä väitteet.
Bruce Lee elää!
- sivarinlötkö
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 13
- Viestit: 6855
- Lauteille: Kesäkuu 2005
- Nabil Mokhtari
- reiteenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 498
- Lauteille: Syyskuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
Koulussa ei ollut muuta kuin Oivariinia, kotona kämppikset oli ostanut vaan sitä, ja mä koitan yksikseni toitottaa Becelin mahtavuutta. Kun mä muutan omaan kotiin niin siellä syödään Beceliä välipalaksisivarinlötkö kirjoitti:Miksi ? Vaihda hyvään rasvaan (jos Oivariini ei sellainen ole) niin ei tarvitse mutruilla!Nabil Mokhtari kirjoitti:Oivariinilla
-
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 6831
- Lauteille: Elokuu 2005
Mistäs tämä johtuu? Oivariinissa ei ole mitään epäterveellistä. Vai pidätkö kenties Becelin mausta? Vähäsuolainen oivariini on minun valintani.Nabil Mokhtari kirjoitti: Koulussa ei ollut muuta kuin Oivariinia, kotona kämppikset oli ostanut vaan sitä, ja mä koitan yksikseni toitottaa Becelin mahtavuutta. Kun mä muutan omaan kotiin niin siellä syödään Beceliä välipalaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 4041
- Lauteille: Helmikuu 2005
- Paikkakunta: Karkkila
Höpönpöppö teidän rasvojenne kanssa. En oikein käsitä miksi pitää silkkaa silavaa leivälle laittaa. Sulatejuustossa (tai tuorejuustossa) on aina vähemmän rasvaa kuin missään "kevytlevitteessä" ja kaupan päälle saa roteiineja. Kun vielä hankkii (ihan edullisia) kevyt sulatejuustoja niin on todella hjuva fiilis, eikä tarvitse mutruilla.
In my heart, in my mind, in my soul
lalalaalaa lalalaalaa lalalaa
lalalaalaa lalalaalaa lalalaa
-
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 6831
- Lauteille: Elokuu 2005
Ei tarvitse mennä mihinkään kevyttuotteisiin. Varsinkin nuoret ja nuoret aikuiset voivat aivan huoletta syödä vaikka aitoa voita leivän päällä. Ei pidä vaan syödä liikaa.fatman kirjoitti: Höpönpöppö teidän rasvojenne kanssa. En oikein käsitä miksi pitää silkkaa silavaa leivälle laittaa. Sulatejuustossa (tai tuorejuustossa) on aina vähemmän rasvaa kuin missään "kevytlevitteessä" ja kaupan päälle saa roteiineja. Kun vielä hankkii (ihan edullisia) kevyt sulatejuustoja niin on todella hjuva fiilis, eikä tarvitse mutruilla.
- sivarinlötkö
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 13
- Viestit: 6855
- Lauteille: Kesäkuu 2005
Hyviä rasvoja ihminen kun kuitenkin tarvitsee. Juustoissa niitä ei ole.fatman kirjoitti: Höpönpöppö teidän rasvojenne kanssa. En oikein käsitä miksi pitää silkkaa silavaa leivälle laittaa.
En tiedä miksi "nuoret ja nuoret aikuiset" voisivat ihan huoletta vetää voita leipänsä päälle, kun tuppaa nykyää niin moni olemaan ylipainoinenkin.Kansanterveyslaitos kirjoitti: Ruokavalion rasvan laatu vaikuttaa olennaisesti veren kolesteroliarvoihin. Tyydyttynyt eli kova rasva lisää veren kolesterolipitoisuutta. Esimerkkejä kovasta rasvasta ovat maitorasva, eläinrasva ja kasvirasvoista kookosrasva. Tyydyttymätön eli pehmeä rasva pienentää veren kolesterolipitoisuutta ja edistää sydämen terveyttä. Kasvimargariinit, kasviöljyt, kasviöljypohjaiset salaatinkastikkeet sekä kalan ja siipikarjan rasva ovat pehmeitä rasvoja.
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Kari Aittomäki ja 19 kurkkijaa