heissan,
Tietääkö kukaan hyvää kimchi-reseptiä? Olen himoinnut korealaista hapankaalia jo jonkin aikaa, mutta en muista enää mitä kaikkea siihen tulee . Kaikkia aineksia ei saa suomesta, mutta vastaavia on kyllä saatavilla. Tietääkö joku paremmin?
Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
kimchi
Valvoja: Valvoja
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 19092
- Lauteille: Helmikuu 2005
Re: kimchi
Kimchi-reseptejä on satoja, ellei jopa tuhansia, ja niihin löytyy aivan hyvin raaka-aineita Suomestakin. Aivan hyvää kimchiä saa myös purkkitavarana itämaisista kaupoista.Lohikäärmepallo kirjoitti: heissan,
Tietääkö kukaan hyvää kimchi-reseptiä? Olen himoinnut korealaista hapankaalia jo jonkin aikaa, mutta en muista enää mitä kaikkea siihen tulee . Kaikkia aineksia ei saa suomesta, mutta vastaavia on kyllä saatavilla. Tietääkö joku paremmin?
Kimchi ei välttämättä ole kaalipohjaista, joten nimityksenä "hapankaali" on hieman harhaanjohtava.
Kokeile vaikka tätä.
Google antaa "kimchi recipe" -hakusanalla mukavan määrän sivuja. Surf's up!
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
- Lohikäärmepallo
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 792
- Lauteille: Syyskuu 2006
Kiitoksia linkistä. Pitää kokeilla, jahka saan vaimonkin vakuuttuneeksi siitä, että korealainen ruoka on hyvää.
Itse pidän nimenomaan siitä kimchistä, jonka pohjana on kiinankaali ja kun sitä mujuttaa viikon pari jääkaapissa, niin on se aika hapantakin. Siksi se hapankaali.
Se on kuulemma terveellistäkin. Eikös jossain uutisoitu, että koreassa ihmiset alkoivat hamstarata kimchiä, kun sars-epidemia oli uutisotsikoissa.
Itse pidän nimenomaan siitä kimchistä, jonka pohjana on kiinankaali ja kun sitä mujuttaa viikon pari jääkaapissa, niin on se aika hapantakin. Siksi se hapankaali.
Se on kuulemma terveellistäkin. Eikös jossain uutisoitu, että koreassa ihmiset alkoivat hamstarata kimchiä, kun sars-epidemia oli uutisotsikoissa.
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 63 kurkkijaa