Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Uudenvuoden shamaaniperinteitä

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Kiehinen
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 85
Lauteille: Elokuu 2017
Etulaji: Sambo
Sivulajit: Karate, MMA
Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN
Tykännyt: 0
Tykätty: 6 kertaa

Uudenvuoden shamaaniperinteitä

#1

Viesti Kiehinen » joulu 10, 2019, 13.52

Nytten kun ne kivat ilotulitteet ovat olleet kiellettyjä jo kohta kolmisen vuosikymmentä, pitää keskittyä shamaanien ikivanhaan temppuun, jolla saa leirinuotiolla kaikilta tårta på tårta housuun. Aine on niinkin yksinkertainen kuin kuusenpihka. Sitä kuivaamalla ja kivellä pölyksi hakkaamalla saa sellaista liekkipulveria joka rätiseekin kuin demoni olisi tulossa tuonpuoleisesta. Vielä mukavampi on sitä hiukan jalostaa eteenpäin kuin ydinmateriaalia. Polttamalla kuusenpihkaa ja tiputtamalla siitä palavaa hartsia suoraan jääkylmään puroveteen, saa tavarasta vieläkin tujumpaa. Hartsitipat kerätään ja kuivataan sekä jauhetaan. Uudenvuoden paukkuun riittää kahvikupillinen, mutta löylykauhallinen täyttää koko taivaan. Komesti palavaa jätkänkynttilää vasten sitten koko annos ammutaan kompressorin paineilmalla sormenpaksuisen putken läpi. Se ken moisen näytöksen näkee, ei enää ikinä kajoa noituuksiin. On meinaan niin vaikuttava näky ja efekti.

Kerro oma reseptisi luonnon kruutiin ja vanhoihin kansanperinteisiin koskien uudenvuoden viettoa.
Kotiapteekin tarpeisiin valkosipulia lisätään runsaasti viinan mausteeksi. Rohto valmistuu viikossa ja sitä nautitaan lusikallisittain.


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 kurkkijaa