Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Horoskooppisi?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Horoskooppisi

Tulen merkit (tulinen, innostuva): Oinas, Leijona, Jousimies
33
29%
Maan merkit (maanläheinen, realisti): Härkä, Neitsyt, Kauris
26
23%
Ilman merkit (älyllinen, sosiaalinen): Kaksoset, Vaaka, Vesimies
28
25%
Veden merkit (tunteellinen, vaistoihin luottava) Rapu, Skorpioni, Kalat
27
24%
 
Ääniä yhteensä: 114

Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Horoskooppisi?

#1

Viesti Keiju » syys 23, 2005, 18.10

Tää on varmaan kaikille tuttu, mutta laitanpa nyt silti. :p

Maailman masentavin horoskooppi


Oinas
Olet "uudisraivaajatyyppiä" mutta halveksit muita ihmisiä. Olet äkkipikainen ja kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista. Et ole erityisen miellyttävä henkilö.

Härkä
Olet käytännöllinen ja itsepintainen. Teet työtä kuin hullu. Useimmat pitävät sinua uppiniskaisena ja härkäpäisenä. Olet poliittinen fanaatikko.

Kaksoset
Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet biseksuaalinen. Odotat saavasi kaiken mitättömin ponnistuksin. Olet helppo-heikki ja sinulla on taipumusta sukurutsaukseen.

Rapu
Olet sympaattinen ja ymmärrät toisten ongelmia. Sinua on helppo käyttää hyväksi ja muut naureskelevat sinulle takanapäin. Lykkäät aina asiasi huomiseen ja sen tähden sinusta ei koskaan tule mitään. Suurin osa sosiaaliavustusta nauttivista henkilöistä on rapuja.

Leijona
Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.

Neitsyt
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita. Olet kylmä ja tunteeton ja nukahtelet rakastellessasi. Neitsyistä tulee hyviä bussinkuljettajia.

Vaaka
Olet taiteellinen ja sinulla on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, luultavasti sinulla on homoseksuaalisuustaipumuksia. Onnistut työ ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat myös prostituutiossa. Vaa'at kuolevat sukupuolitautiin.

Skorpioni
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissä luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin häikäilemätön. Useimmat skorpionit murhataan.

Jousimies
Olet optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, sillä olet täysin lahjaton. Suurin osa jousimiehistä on alkoholisteja tai huumausaineiden käyttäjiä. Muut pitävät sinua naurettavana.

Kauris
Olet vanhollinen ja pelkäät riskejä. Et tee juuri mitään ja olet laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole tehnyt mitään merkittävää tässä maailmassa. Kauriitten ei pitäisi pysyä kauaa aloillaan sillä heillä on taipumus juurtua kuin puu paikoilleen.

Vesimies
Sinä olet kekseliäs, mutta samalla mustasukkainen ja omistushaluinen. Valehtelet paljon. Toisaalta olet piittaamaton ja epäkäytännöllinen Siksi teet samat erehdykset aina uudelleen ja uudelleen. Ihmiset pitävät sinua tyhmänä.

Kalat
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Et tee juuri vaikutusta lähimmäisiisi, joita harmittaa pöyhkeytesi. Sinulta puuttuu itseluottamus ja olet yleensä pelkuri. Kaloilla on taipumusta kiduttaa pieniä eläimiä.
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 5260
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate
Tykännyt: 0
Tykätty: 17 kertaa

Re: Horoskooppisi?

#2

Viesti kenttiensankari » syys 23, 2005, 20.02

Keiju kirjoitti: Vaaka
Olet taiteellinen ja sinulla on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, luultavasti sinulla on homoseksuaalisuustaipumuksia. Onnistut työ ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat myös prostituutiossa. Vaa'at kuolevat sukupuolitautiin.

Menee niin pieleen kuin olla ja voi. Baarissa tosin jalat ei pysyneet maassa kun roikuin kattotangoissa ja tanssin pöydillä :D

Työt sujuu mainiosti jos ei ole liian vaikeita hommia, raha-asioita en hallitse, paitsi tuhlaamisen :) Homoseksuaalisia taipumuksia ei ole, muutenhan harrastaisin BJJ:tä :D
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#3

Viesti Keiju » syys 23, 2005, 21.21

Hullujen horoskooppi syyskuulle:

Oinas 21.3 –20.4.
Oinailla on tässä kuussa kädessään valttikortit. Jos Oinas oivaltaa toimia oikein, voi hän näiden korttien avulla pelata itsensä
A) Rikkaisiin naimisiin
B) Projektipäälliköksi
C) Tangokuninkaalliseksi.
Oinaiden yleensä hillitty ulosanti virtaa tässä kuussa kuin Simojoki. Tämä yllättävä sanahelinä vie Oinaita eteenpäin niin työ- kuin sukupuolielämässäkin. Syvälliset keskustelut saavat yleensä Oinaan vatsan ripulille, mutta tässä kuussa Oinas voi herkistyä jopa tunteelliseen jutusteluun, kuitenkin vain noin kuudeksi minuutiksi. Ihailijoita sinulla riittää myöskin syyskuussa, ja joudutkin tökkimään epämiellyttävimpiä sarvillasi kauemmas.
Kuukauden Mentalwear-paita: Hyväksyn itseni projektipäällikkönä

Härkä 21.4.–20.5.
Härkäihmiset vihaavat muutoksia ja nyt ressaa erityisesti se, että kesä on muuttunut syksyksi. Ja mietityttää myös, että mihin katosi punainen Jaffa (ja milloin!?) lähikaupan hyllyltä. Koska Härät ovat jo entuudestaan ressaantuneita, kannattaa lähipiirin välttää punaisten nuttujen käyttämistä ainakin siihen asti, että Härkien ressihormoonitaso laskee.Härät viihtyvät parhaiten kotipesässään katsellen ostos-teeveetä ja virkaten patalappuja. Nyt olisi kuitenkin aika vaihtaa maisemaa taikka keksiä jotain ihan uutta. Härän kannattaisi käyttää syyskuun pimenevät illat hyödykseen, ostaa otsalamppu ja mennä tähyilemään vaikkapa lepakoita.
Kuukauden Mentalwear-paita: Emmää kestä hirvee ressi

Kaksoset 21.5. –21.6.
Kaksosille syyskuu ei tuo mitään uutta. Kuljet yhä kirkon ja kapakan väliä, kun et osaa päättää ollakko harras uskova vai alkoholin suurkuluttaja. Tuulinen syksy saa viirisi heilumaan ilmansuunnasta toiseen ja säntäilet kuin kiusattu ahma paikkoihin, joita sinun tulisi välttää. Vaikka muut yrittävät pystytellä ympäristöösi "hermoromahdusvaara" -kylttejä, sinä jatkat kuin höyryveturi eteenpäin. Voisit siis nauhoittaa itse itsellesi järkipuhetta ja kuunnella nauhaa aina ennen nukahtamista. Syyskuun alun jälkeen saat kuin saatkin koottua itsesi, ja uusi, seesteisempi Kaksonen on valmis astumaan kulisseista.
Kuukauden Mentalwear-paita : Downloading Schizophrenia

Rapu 22.6 –22.7.
Rapujuhlat eivät ole koskaan ohi! Tässä kuussa Ravut juhlivat esim. sitä, että poonuskortit on keksitty. Syksyn kunniaksi puuhakas Rapu koristelee kotinsa itse askartelemillaan muovailuvaha-ukkeleilla ja kutsuu 38 parasta ystäväänsä syömään raparperikiisseliä ja nauttimaan virvokkeita. Rapu nauttii suuresti siitä, että saa kestitä vieraitaan. Ravun upean syysviiliksen voi pilata ainoastaan hänen dramaattinen mustasukkaisuutensa. Ravun tulisikin kotirauhan säilymiseksi muistaa, että kaupungin puutarhuri tekee työtään, eikä väijy puolisoasi pusikoissa.
Kuukauden Mentalwear-paita: Aivan valtavan upea päivä

Leijona 23.7 –22.8.
Leijonan vietit ovat syyskuussa hurjimmillaan. Jos olet varattu, puolisosi saa rakkuloita; niin kuumana käyt. Vapaat Leijonat saalistavat yöchateissa, yökerhoissa ja muissa yöllisissä kohtaamispaikoissa. Olet tähtimerkeistä valovoimaisin ja tänä syksynä leiskuva harjasi todella huomataan.Tosin aremmat merkit pelkäävät itsevarmuuttasi. He eivät tiedä, että suuren leijonan sisällä sykkii pienen kissimirrin sydän! Valloitat melkein kenet tahansa, mutta oikeasti kaipaat vain sitä yhtä, jonka kanssa kulkea
tassukkain.
Kuukauden Mentalwear-paita: Är det rätt att knulla utan känslor

Neitsyt 23.8 –22.9.
Neitsyiden muisti jäi viime kesän tiimellyksessä jonnekkin Hangon ja Rovaniemen välille, todennäköisimmin Pohjanmaalle. Mutta reipas Neitsythän ei jää viime kesän heiniä märehtimään! Sieraimesi haluavat jälleen haistella uusia tuulia, mutta pedanttina luonteena Neitsyen on pakko hoitaa myös arkiset askareensa. Merkin edustajat miettivät syyskuussa suuria filosofisia kysymyksiä, kuten: ollakko kotona vai mennäkkö pupiin, lähteäkkö hakeen markariinia Valintatalosta vai lentääkkö Teneriffalle, napatakko puranaa vai diapaamia. Tukkasi alla hiertää, mutta kuin ihmeen kaupalla selviät traumoitta tässä kuussa.
Kuukauden Mentalwear-paita: Käynkö usein täällä?

Vaaka 23.9 –22.10.
Yleensä viileät ja hallitut vaakaihmiset ovat tunnekuohujen vallassa. Syyskuussa kuppisi saattavat mennä kumoon ja haluat sanoa suorat sanat kaikille. Vaa`at saattavat innostua lähettelemään valituskirjeitä mm. kodinkonevalmistajille, vakuutusyhtiöille, äitinsä veljelle ja puolisonsa entiselle. Sukset saattavat mennä monien kanssa ristiin, jopa umpisolmuun. Läheisesi kuitenkin ymmärtävät, että myös sinun kuppisi voi mennä nurin ja pysyvät rinnallasi. Pian saatkin kasattua itsesi ja myrsky viskilasissasi tyyntyy.
Kuukauden Mentalwear-paita: Missä oikeus, missä vääryys

Skorpioni 24.10 –22.11.
Skorpionit hyppivät syyskuun alkumetreillä paikasta A paikkaan B kuin sähköjänikset. Virtasi on kuitenkin loppumaan päin ja jo kuun puolivälissä sinusta on puristettu kaikki mehut irti. Mehulinkosi käy tyhjäkäynnillä ja akkusi napajännite on kohonnut vaarallisen korkeaksi. Maanisen vaiheen kourissa Skorpparit ovat lähetelleet räp-sanoituksia Iso Hoolle ja Elastiselle, laulaneet sankariheviä karaokessa, tai muutoin häpäisseet itsensä. Siksi merkin edustajat haluavatkin piiloutua ihmismassoihin taikka vallan vaihtaa henkilöllisyyttä. Ei kannata lannistua eikä piiloutua! Piikki vain esiin ja rohkeasti estraadeille, seuraasi kaivataan!
Kuukauden Mentalwear-paita: Aina saa kärsiä ja hävetä

Jousimies 23.11 –22.12
Touhukas Jousimies on ilmoittautunut jo Työväenopiston "nikkaroi oma linnunpönttösi", "näin korjaat villasukasta reiän", sekä "opi sulattamaan pakasteet oikein" -kursseille. Usein syksyisin Jousimiehet päättävät käydä uusiksi myös peruskoulun, lukion sekä ammattikoulun. Liiat aktiviteetit näännyttävät Jousimiehet jo kuun alkuvaiheessa ja kolmannen tuopin jälkeen he päättävätkin olla harrastamatta mitään tänäkään syksynä. Tyypillisenä tulimerkin edustajana olet seurallinen ja ihastut myös helposti. Vapaita merkin edustajia odottaa tänä syksynä suhde, joka tulee olemaan lyhyt, mutta vaativa.
Kuukauden Mentalwear-paita: Täyttä ymmärrystä vailla

Kauris 23.12–20.1.
Kauriit heittäytyy syyskuussa varsin vallattomaksi. Maanläheisen merkin edustajat hautovat kaikenlaisia pikku kepposia mielessään ja tekevät jekkuja läheisilleen. Monet epäilevätkin Kauriiden keränneen vääriä sieniä syksyillä metsäretkillään. Kauriiden rakkaus- ja seksielämäkin saa uutta potkua tästä yllättävästä leikkimielisyydestä. Jäyheän kauriin kannattaa kuitenkin varoa, sillä hänen ruumiinsa ei kestä kovin hyvin akropatiaa. Syyskuun lopussa, kuin taikasauvan iskusta, Kauris palaa takaisin kaidalle ja kuoppaiselle tielleen. Mutta siihen asti luvassa on villiä menoa ja performansseja!
Kuukauden Mentalwear-paita: Aina saa kiljua ja riehua

Vesimies 20.1 –19.2.
Vesimies, tuo eläinradan kylähullu ja boheemi on syksyllä voimissaan. Olet taas laiskotellut koko kesän ja suunnitellut, kuinka pelastat liito-oravat sekä koko planeettamme. Nyt syksyllä Vesimiehen olisi aika ryhdistäytyä ja ottaa hanskat naulasta. Työ kantaa hedelmää ja rakkaudessakin puhaltavat uudet tuulet! Yleensähän Vesimiehet harrastavat lähinnä kaukorakkauksia (esim. Kotikadun Hannes, Sirpa Viljamaa) , mutta nyt kun ruska lähestyy on hyvin todennäköistä, että vapaat merkin edustajat löytävät Ison O:n eli sen oikean.
Kuukauden Mielipukine-paita: Syntynyt morsiameksi

Kalat 20.2 –20.3.
Kalojen on syytä käyskennellä pyrstö viuhuen kohti Pub Lähiöpupia ja hakea sen seinustalle jo toukokuussa unohtuneet kävelysauvat. Kalojen kesä on ollut yhtä ylä- ja alamäkeä, ja Kaloille tyypilliseen tapaan kossuvissyt ovat maistuneet sekä murheen alhossa että onnen kukkuloilla. Nyt onkin sitten aika kuivata kidukset. Kalaihmiset rakastavat sadetta, siksipä voitkin ilahduttaa kalaystävääsi upouusilla kumisaappailla. Lätäköstä lätäkköön hyppivä Kala on nimittäin takuuvarmasti onnellinen! Sateenkaaren päästä kalat voivat tänä syksynä löytää oikean aarteen; joko muovikassillisen tyhjiä pulloja, taikka hylätyn käkikellon.
Kuukauden Mentalwear-paita: Sue Ellen Clinic
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.


Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#4

Viesti Elina » syys 23, 2005, 22.04

Ei mulla mitään rahaa ole... :cry:

Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#5

Viesti Keiju » syys 23, 2005, 22.18

Elina kirjoitti: Ei mulla mitään rahaa ole... :cry:
Lyödäänkö vetoa, kummalla on vähemmän rahaa? Ai niin, mut milläs sä maksat, kun sul ei oo...No vie, vaikka ne tyhjät pullot sieltä nurkistas kauppaan.

Mä olen tuhlannut jo tulevat veronpalautuksenikin sekä tulevat perinnöt, joita ei kuitenkaan ole edes tulossa, mutta ainahan saa kuvitella. (Timolle S:lle taas ihmeteltävää) :D
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.


Kuvake
Masasan
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 201
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki - Rock city
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Re: Horoskooppisi?

#6

Viesti Masasan » syys 23, 2005, 22.32

Keiju kirjoitti: Leijona
Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.
Harvinaisen totta!
Ja olen ylpeä kaikesta!

Kuvake
DaNjA
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1591
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Ivalo
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#7

Viesti DaNjA » syys 23, 2005, 23.48

Oinas
Olet "uudisraivaajatyyppiä" mutta halveksit muita ihmisiä. Olet äkkipikainen ja kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista. Et ole erityisen miellyttävä henkilö.

Siinäkö se syy piileekin, ettei kukaan välitä minusta? :(
-Tanja Akujärvi-

Ei voittaminen tai häviäminen merkitse, vaan se miten ikuiseen häviämiseen suhtautuu.
Miettikääppä sitä :D

Kuvake
Tohtori Krabola
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 8112
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki, Finland
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#8

Viesti Tohtori Krabola » syys 24, 2005, 11.33

Keiju kirjoitti: Hullujen horoskooppi syyskuulle:

Leijona 23.7 –22.8.
Leijonan vietit ovat syyskuussa hurjimmillaan. Jos olet varattu, puolisosi saa rakkuloita; niin kuumana käyt. Vapaat Leijonat saalistavat yöchateissa, yökerhoissa ja muissa yöllisissä kohtaamispaikoissa. Olet tähtimerkeistä valovoimaisin ja tänä syksynä leiskuva harjasi todella huomataan.Tosin aremmat merkit pelkäävät itsevarmuuttasi. He eivät tiedä, että suuren leijonan sisällä sykkii pienen kissimirrin sydän! Valloitat melkein kenet tahansa, mutta oikeasti kaipaat vain sitä yhtä, jonka kanssa kulkea
tassukkain.
Kuukauden Mentalwear-paita: Är det rätt att knulla utan känslor
Niin no, jäin just sinkuks että tää vois pitää paikkansa.... 8)
Turkka Tervonen

"Nykyisin saa olla vasenkätinenkin ilman syyttelyä ja poispakottamista, se on hyvä kehityssuunta kyllä." Tuomas Kyrö

Kuvake
falkoni
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 556
Lauteille: Kesäkuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#9

Viesti falkoni » syys 25, 2005, 00.35

No nyt kyllä meni nämä horoskoopit niin kauas kohteesta ettei enää voi puhua edes hutilaukauksesta. :)
Mika Rantanen
Never reinvent the wheel

Kuvake
TimoS
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 22693
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Hesa
Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
Sivulajit: Matayoshi kobudo
Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
Tykännyt: 140 kertaa
Tykätty: 85 kertaa
Viesti:

#10

Viesti TimoS » syys 26, 2005, 16.03

Keiju kirjoitti: Mä olen tuhlannut jo tulevat veronpalautuksenikin sekä tulevat perinnöt, joita ei kuitenkaan ole edes tulossa, mutta ainahan saa kuvitella. (Timolle S:lle taas ihmeteltävää) :D
Olenko minä noin ennalta-arvattavissa oleva :D Kuten sanottu, ei ainakaan ole tylsää tuossa todellisuudessa jossa elät :lol:
Timo Saksholm

Karate wa kunshi no bugei

Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#11

Viesti Keiju » syys 26, 2005, 21.00

TimoS kirjoitti: Kuten sanottu, ei ainakaan ole tylsää tuossa todellisuudessa jossa elät :lol:
No ei ole tylsää varsinkaan, kun alan tuhlata tulevaa kuviteltua lottovoittoani. Jousimiehenä sinäkin varmaan osaat tuhlaamisen taidon, joten jos olet jo omat "lottovoittosi" tuhlannut, niin tervetuloa tuhlaamaan minun "voittojani". :D
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.


A.A.
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1166
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#12

Viesti A.A. » syys 27, 2005, 12.56

Mit vit? Sukurutsainen biseksuaali? :shock:

Kuvake
Takakäsi
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 232
Lauteille: Maaliskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#13

Viesti Takakäsi » syys 27, 2005, 13.23

A.A. kirjoitti: Mit vit? Sukurutsainen biseksuaali? :shock:
Tervetuloa kerhoon. :?
En lyönnyt , hän vain horjahti nyrkkiini.

Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

#14

Viesti Keiju » syys 27, 2005, 20.54

Tää on ihan tyhmä tämä äänestyssysteemi, kun ei antanut laittaa kahtatoista vaihtoehtoa. Olisin halunnut tietää, minkä yksittäisen merkin edustajia on eniten. Nyt en siis saa tietää sitä, kun jouduin ryhmittämään. :evil:
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.


Kuvake
TimoS
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 22693
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Hesa
Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
Sivulajit: Matayoshi kobudo
Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
Tykännyt: 140 kertaa
Tykätty: 85 kertaa
Viesti:

#15

Viesti TimoS » syys 27, 2005, 23.29

Keiju hei, life's a bitch (then you marry one)
Timo Saksholm

Karate wa kunshi no bugei


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: katar ja 13 kurkkijaa