Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. 

Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1934
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Mietin, että miten noi ahvenet reagoi pakastukseen, meneekö muhjuksi vai käviskö vielä myös grillissä? Pysyykö siis kala kasassa? @Mjölnir ?
Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Ei ole kokemusta, en yleensä grillaa kalaa. Mut pakastettu file toimii pannulla kyllä ihan hyvin.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1934
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Me syötiin lauantaina pitkästä aikaa kampasimpukoita, mies osti tuoreita töistään (oli kyllä aikast tyyriitä), mutta ai että oli hyvää. Voissa paistettu ja suolaa vähän päälle, se on siinä.
Piti syödä illemmalla turskan seläkettä, mutta ei ollutkaan nälkä, heitettiin fileet pakkaseen. Katsotaan miten ne tykkää pakastuksesta.

Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- päähänpotkija
- Viestit: 15734
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Tärveli hienot ahvenet sörsseliksi!
Syntisuurisurkea..
Ahvent pitää savustaa tai paistaa hiilloksessa foliokääreeseen. Sipuleja ja perunia..
Kaikki muu on kerettiläisyyttä.

Syntisuurisurkea..
Ahvent pitää savustaa tai paistaa hiilloksessa foliokääreeseen. Sipuleja ja perunia..
Kaikki muu on kerettiläisyyttä.

-
- päähänpotkija
- Viestit: 10969
- Lauteille: Kesäkuu 2008
Kokkaaminen
Ahven on kohtuu "kuiva" ja rasvaton kala, joten grillaaminen joka tapauksessa kannattaa tehdä kokonaiselle kalalle, jossa on nahat päällä. Ei tarvitse suomustaa, jos sitten vetää kypsästä kalasta nahat pois. Tietenkin kidukset ja sisälmykset pois ennen pakastamista.
Kala toki pysyy kasassa nahkoineen ja se, miten muhjua rakenne muuten on, riippuu siitä miten se on pakastettu i.e. kuinka kylmä --> nopea pakastustoiminto pakastimessa on.
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Juu, tätä vaimokin sanoi, että miksi jauhoit ne vaikka olivat ahvenia. Koska mä voin. Laiskotti a) fileoida pieniä ahvenia tai b) poimia ruotoja ruoasta joten heitin kalat myllyyn. Ihan ahvenelle silti maistuivat ja oli hyvääKari Aittomäki kirjoitti: ↑maalis 14, 2022, 11.11 Tärveli hienot ahvenet sörsseliksi!
Syntisuurisurkea..
Ahvent pitää savustaa tai paistaa hiilloksessa foliokääreeseen. Sipuleja ja perunia..
Kaikki muu on kerettiläisyyttä.
![]()

"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- päähänpotkija
- Viestit: 15734
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Höh, ahven on originaalia suomalaista sormiruokaa, se neulojen nyppiminen ja syljeskely kuuluu asiaan.
Samoin kuin pottupalasten ja sipulin poimiminen.
Yleiskastiketta (Karhu) perään ja ateria on täydellinen.
Mutta oikeasti hyvä vinkki tuo jauhaminen.
Aina ei nappaa värkkääminen.
Samoin kuin pottupalasten ja sipulin poimiminen.
Yleiskastiketta (Karhu) perään ja ateria on täydellinen.
Mutta oikeasti hyvä vinkki tuo jauhaminen.
Aina ei nappaa värkkääminen.
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Mulla on muutaman vuoden ollut teemana ”vähemmän mutta laadukkaampaa”. Yksi osa tätä on visuaalisesti miellyttävien annosten tekeminen, jolloin kokemus on nautittavampaa
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Metsäkaurista tänään
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit: 1934
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Olen nykyään sellaisessa aulassa, jossa ei ole jääkaappia eikä mikroa käytössä. Salaattilinjalla on siis menty, tälläkin viikolla koko ajan. Tonnikalaa, raejuustoa (paitsi tänään, kun unohdin ostaa sitä), kirsikkatomaatteja, kurkkua, salaattisekoitusta (Alepasta s-ryhmän valmis sekoitus, missä porkkanaa, kaalia, yms.), suippopaprikaa ja salaatinkastiketta. Välillä keitetty kananmuna lisänä. Yllättävän paljon kaloreita moisestakin saa, lähinnä se salaatinkastike, joka tänään on thousand island, nostaa kalorit ylös. Menee vähän ot, mutta hankin Yazio-sovelluksen puhelimeen, jotta näen, mitä syön ja kuinka paljon kaloreita menee, niin sillä tarkistelen syömistäni. Ostin alunperin Pirkan sinappikastiketta, mutta se on vähän mälsänmakuinen, ei kovin erikoinen. Haluaisin jonkin jogurttikastikkeen, mutta kun ei ole sitä jääkaappia, niin pelkään, että se menee hetkessä piloille huoneenlämmössä.
Tietty ihan hyvä oliiviöljy ja balsamico olisi jees, mutta se tarkoittaa lisää pulloja tonne kaappiin... No kyllä sinne mahtuu, ehkä mä hankin ne tänne töihin. Siis mä voisin syödä naapuritalossa, mutta sitten pitäisi juosta toiseen taloon ja kytätä tätä aulaa ikkunasta; juu ei kiitos. Omat eväät rules ainakin toistaiseksi.
Ja kukaan ei maksa noista firmojen maininnasta, sivumennen.
Ja tähän kuva vielä salaatista.

Tänään sama setti, paitsi ilman sitä raejuustoa tosiaan. Pitääkin kohta syödä, alkaa olla nälkä.
Tietty ihan hyvä oliiviöljy ja balsamico olisi jees, mutta se tarkoittaa lisää pulloja tonne kaappiin... No kyllä sinne mahtuu, ehkä mä hankin ne tänne töihin. Siis mä voisin syödä naapuritalossa, mutta sitten pitäisi juosta toiseen taloon ja kytätä tätä aulaa ikkunasta; juu ei kiitos. Omat eväät rules ainakin toistaiseksi.
Ja kukaan ei maksa noista firmojen maininnasta, sivumennen.

Ja tähän kuva vielä salaatista.

Tänään sama setti, paitsi ilman sitä raejuustoa tosiaan. Pitääkin kohta syödä, alkaa olla nälkä.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Linssitäytteiset cannellonit: purkki tomaattimurskaa, yksi silputtu sipuli, pari valkosipulinkynttä, 300g keitettyjä linssejä, pari porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna, suolaa, pippuria, hiukan sokeria ja niistä tomaattipohjainen kastike, paista kaikki ensin ja sitten tomaattimurska joukkoon, mausteet maun mukaan. Valkokastike: 25 g voita, puoli desiä vehnäjauhoja kiehautetaan voissa ja sitten puoli litraa täysmaitoa joukkoon sekä 200g juustoraastetta. Täytä canelloniputket tomaattikastikkeella, lado vuokaan ja kaada valkokastike päälle. 40 minuuttia 175C uunissa.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Muistellaan hetki kesää: tänään syötiin polentakuorrutettua ahventa, vodka-risotolla, snack-sitruunoita ja kuusenkerkkiä koristeeksi. Alkuun halloumi-salaatti #kalastus #jigaus #ahven #perch #risotto #polenta #kokkaavatmiehet #kalaruoka #italiancuisine
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
”Mauri”, jousella kaadettu puupassista. Toisen pääsiäispäivän päivällisen pääraaka-aine. Alkuun broccolia, pähkinöitä, schwarzwaldinkinkkua ja halloumijuustoa, Maurin potkat uunissa porkkanoiden, sipulien ja valkosipulinkynsien kanssa kolmisen tuntia, juurekset pannun kautta tarjolle, liha riivitään ja paistetaan, lisäkkeeksi paistettuja peruna-gnoccheja. Jälkiruoaksi mämmimutakakku #riistaruoka #kokkaavatmiehet #metsästäpöytään #metsäkauris #jousimetsästys #ekologistajaeettistä #metsästys
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Nam nam, kauriinkylkeä, pekoniparsaa, lohkoperunoita ja sinappimajoneesia
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- etupotkija
- Viestit: 24547
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Kokkaaminen
Peuranfileestä rulla, joka täytetään ricotta-juustosta, timjamista ja valkosipulista tehdyllä tahnalla, päällystettä ilmakuivatulla kinkulla, sous vide 53,5C, pintapaisto. Lisäkkeeksi riistaliemeen keitettyä punaviinikastiketta, mustajuurta, parsakaalia ja kirsikkatomaatteja. #riistaruoka #metsästäpöytään #kokkaavatmiehet #valkohäntäpeura #lähiruokaa #jousimetsästys #bowhunting #vaistojousimetsästys #experiencebowhuntingclub
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Seuraajat


















